Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 18
8

Hujung minggu semua buat apa tu ☺️ ada yang sedang berNorah tak? Sis paling suka sekali hujung minggu sbb waktu inilah nak cantikkan diri, buang semua bulus yang tk di ingini tu 🙈 _ Sementara promosi #JualanKasiLicin sedang ON, cepat grab stock masing-masing. Hari Isnin sis akan peocess semua order di website untuk di pos jam 10pagi. Selasa dah boleh tunggu Norah sampai 🛍🛒 . . Selamat berhujung mi

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 18
2

Membuka peluang keemasan kepada usahawan diluar sana. Ayuh jadi usahawan Norah, sementara kempen masih berjalan. _ Kenapa perlu join Norah? _ 1. Produk very high demand. Semua customer mencari agen terdekat mereka untuk COD! _ 2. High repeat sale, customer bulan lepas repeat order lagi 🛍 hari nie beli, esok dtg lagi tlg beli utk kawan! Produk bagus, orang promot secara natural 😝 _ 3. Free strategi

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 17
0

Financial freedom is your CHOICE. . . Financial freedom is a choice, not a dream. Anyone can be financially free. _ You choose how your life is going to look and you’re responsible for making it happen. No one is going to do it for you. _ You are the C.E.O of your own life, financial freedom is not only your choice, it is your responsibility. _ #JualanKasiLicin #AndaBuluLicin #KamiStockLicin #Yea

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 17
0

Norah trend terkini untuk membuang bulu, bukan setakat perempuan tau malah lelaki pun dah mula menjadi pengguna Norah. Pengalaman anda sendiri menggunakan Norah bagaimana🤔 . . Pengalaman peribadi Admin, yea la dari awal tumbuh bulu hanya kenal SHAVE. Bila tahun 2015 cuba Norah, memang dah berazam tknk lagi bercukur. Sebab kesan selepas mencukur tu Admin tksuka sgt 😩 rasa mcm ada pokok kektus celah

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 17
7

Mummy kami buat #JualanKasiLicin dengan tagline #AndaBuluLicin #KamistockLicin Jadi anda dah order? 😋 . . Bulu kami mahal. Bulu anda jea yang terlibat dengan produk mummy kami oke? 🤣 teka lah hat mana paling gengster dalam rumah cat nie kalau pandai. Rasa kalau tgk cara posing tu mesti semua dapat agak! 😅😅😅 . . Siapa kt sini ada bela kucin juga? Anda bagi makanan jenis apa pd kucin anda boleh shar

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 17
0

Disebabkan ramai yang whatsapp hotline 012-234-0220 tanya; “sis, putih-putih tu apa yg sis letak sblm apply Norah?” . . Itu adalah bedak syg 😁 kerana, bedak menyerap lebihan peluh atau minyak yg menghalang Norah dari melekat pada BULU. Untuk hasil yang lebih optimum, kita tabur bedak dulu. Kulit akan kesat dan mudah utk kita tarik BULU sehingga akar 😈😈😈 baru lah, sekali tarik strip jea bulu bersih

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 17
0

Baaaaaaanyak sangat order untuk di pos hari ini 🛍🛍🛍🛍🛍 . . Nak join sekali postage hari ini, sila buat belian cepat-cepat di www.norah.com.my sebab lepas nie sis akan process baki order di website. So boleh sis proses order awak sekali 👩🏻‍💻👩🏻‍💻👩🏻‍💻👩🏻‍💻👩🏻‍💻😝 . . Kalau ada pertanyaan, terus call sis 012-234-0220 oke sbb whatsapp sis terlalu banyak. Takut reply lewat 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 . . Dan ramai juga yang t

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 16
1

Kita tidak dapat lari daripada mempunyai visi, misi dan matlamat dalam seharian. Orang yang berjaya dalam hidupnya ialah mereka yang mempunyai visi, misi dan matlamat yang jelas setiap hari. . . ⠀⠀ Hari-hari yang dilalui merupakan satu peluang untuk merealisasikan visi dan misi yang telah ditetapkan. Setiap waktu dan masa yang ada akan dimanfaatkan sebaiknya tanpa dibazirkan atau dilengahkan begit

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 16
11

Bila kucin pun dh terpengaruh dgn perangai photobomb! 😭 . . Mohon tag sikit kawan-kawan anda yang suka buat muka mcm Haikal ( paling kanan ) bila snap photo! Kita tgk mana yg lebih comel 😝 . . Dan sebelum tu, jangan lupa ajak kawan ramai-ramai beli #Norah di website dengan harga #JualanKasiLicin. RM25 sahaja 😍 #AndaBuluLicin #KamiStockLicin . . Yang nak jd agen? Peluang keemasan utk anda sbb ramai

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 16
13

Dah jam 1:37 PM tapi consignment baru nak printttt 😰😰😰 so kelam kabut betul hari nie 🤧 . . Dah lama tkbuat kerja print consignment, sekali print nah! 😝✨ masih ada yang belum buat pembelian di website ke? Ini semua order from www.norah.com.my . . Angkat tangan sikit order siapa nie and kalau ada masalah pembelian di website, sila komen dibawah yea. Sy akan reply sambil-sambil. Yang mana tunggu what

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 16
21

Double to win 🙈 lepas menang, jangan lupa dapatkan Norah anda dengan harga #JualanKasiLicin 💪🏻 . . Pembelian hanya di website ( klik link bio 👆🏻) ✨

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 13
6

Part 2. Sambungan dari video tutorial sebelum ini. Wow, licin ketiak tanpa bulu. . . Penggunaan Norah berturut-turut selama 12 bulan, akan menghilangkan bulu selamanya! Dengan syarat, jangan bercukur langsung selepas mengamalkan Norah! 🔥 . . Selain itu, ketiak tidak lagi HITAM 🖤 mencukur Menyebabkan kulit gelap dan bulu tumbuh lebih mekar 😰 so please anak-anak dara dan wanita diluar sana, jangan b

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 13
1

Disebabkan dari pagi semua team Norah berpeluh menyiapkan ratusan order di website, sis sampai tksempat nak update sosial media 🙈 . . Phone hotline agen berdesup dengan panggilan untuk menjadi agen Norah. Website pula ramai yang sedang online untuk membeli Norah dengan harga super special RM25, jimat RM10! #AndabuluLicin #KamiStokLicin . . So, jom tengok macam mana nak berNorah di kawasan #Ketiak

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 12
2

Selamat berhujung minggu semua 🙇🏻‍♀️ . . Hari ini hari ahad, team Norah bercuti. Pembelian di website berjalan seperti biasa dan hotline Distributor/Agen juga berjalan seperti biasa. Hanya Hotline Customer sahaja yang tidak beroperasi pada hari ini. Tapi jangan risau, esok admin Norah akan reply semua whatsapp anda ya 💪🏻 . . Saya td view di website Norah ( link di bio 👆🏻), masyaAllah 131 orang sed

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 12
0

Maaf sangat-sangat pada yang whatsapp hotline 012-234-0220. Admin hotline Norah beroperasi isnin-sabtu ( 9am-6pm ) . . Jadi jangan marah tau jika whatsapp anda belum dibalas. 🙏🏻 . . Untuk pembelian Norah, hanya di website www.norah.com.my ( klik link di bio 👆🏻 ) . . Cara pembelian: 1. Sign up/log in ke akaun anda. 👩🏻‍💻 2. Klik “buy Norah” 🛒 3. Check out dan anda akan check bayaran yang dikenakan u

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 12
66

1...2...3...bermulaaa! Disebabkan ramai yang komen nak harga super special RM25, jadi anda dah boleh mula membeli di website Norah (klik link di bio 👆🏻) dan dapatkan #Norah anda ya! 😍😍😍 . . Siapa yang buat pembelian online di website semalam selepas jam 11:11PM , mesti anda terkejut bukan kerana anda membeli dengan harga RM25 😎 special gift untuk semua pengguna Norah 💖 . . Enjoy our jualan kasi li

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 11
5

Special malam ini bersama our sifu Marketing dan juga CEO Norah, En Ben. . . Untuk agen dan distributor Norah, seperti didalam info yang HQ beri di whatsapp, jangan lupa ya temujanji kita malam ini 😎 . . Ini lah peluang keemasan untuk jana income hujung tahun 💸💸💸 follow strategi marketing En Ben rapat-rapat okay 😎 . . Dan untuk customer Norah diluar sana, harga #Special menanti anda. Dapatkan Nora

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 11
0

Repost By @sarahmdzaher: Tq NORAH.💋 Hai hampa.. Malam ni kita nak belajar cara waxing ala2 spa tapi duduk depan tv santai2 giteww...jom tengok video seblum ni.. Hikhik So untuk dapatkan waxing 100% organik ini jom follow @organichairremoval . (Hot wax) (Semudah 1,2,3 hati-hati dengan waxing anda takut bulu ghaib selamanya) 😂 cenggituwww... . . . Siapa yang nak dapat kulit licin macam baby 👶🏻 ja

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 11
0

FEEDBACK CUSTOMER NORAH . Haaa tengok! Kan sis Norah dah cakap Norah ni memang power! . . Dah la dengan 3 langkah je nak hapuskan bulu, lepas tu mencabut bulu hingga ke akar pulak tu. . . Inilah Norah. Penghapus bulu hingga ke akar no. 1 di Malaysia tau! #ReviewNorahHairRemoval . Dah dah sis Norah tak nak cakap banyak, jom shopping NORAH🔥 dan NORAH❄ kat website kami : www.norah.com.my . . #Norah

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 11
2

Ramai betul yang wassap sis Norah tanya kat mana boleh COD Norah ni.🚨 . . Nak COD?? 🚗 Boleh search #Norah(lokasi) Contoh: #NorahBangi . . . Haaa apa?? Tak nak COD..⬇️⬇️ Boleh purchase di www.norah.com.my . More tutorial Norah boleh go to our 👉 Youtube Channel : Ask Norah 😊 👉 Norah testimony : #ReviewNorahHairRemoval

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 11
11

Morning . Jom main gelongsor.. Musim hujan ni kena main dalam rumah je la ye cik meow 😽😹

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 10
2

Repost By @_yourbae._ COLD WAX ❤️ "Kalau tahu licin mcm ni dah lama guna norah” Siapa yang nak dapat kulit licin macam baby 👶🏻 jangan lupa purchase di www.norah.com.my🛍

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 10
0

Hi semua. 😋 Hari ini sis nak share 1 tips sebelum anda nak berNorah. Elakkan memakai losyen sebelum berNorah ya. Supaya kulit anda bebas pelincir, minyak atau apa saja bahan yang menghalang Norah utk memegang kuat Bulu-bulu itu ✨ . . Permukaan kulit yang kering dan bersih akan buatkan Norah memegang kuat bulu-bulu anda dengan baik untuk menarik keluar bulu sehingga ke akar! 🙋🏻 . . Anda bayangkan

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 10
4

Jangan lupa pergi solat jumaat ye kaum adam semua 😘😘 . . Meh dengar pesanan dari founder Norah, Cik @norahain jap🤗 . . Saya dah Norah, Awak ? 😉 .

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 10
0

LAST POST HARI INI TAWW‼️ . . Tak nak terlambat untuk berNORAH bersama insan tersayang. Cepat2 submit order hampa semua kat website Norah.🙇🏻‍♀️ . How to purchase through our website? 🛍🛍 . LET'S FOLLOW THIS 7 SUPER EASY STEPS! ⬇️⬇️ . 1️⃣TYPE WWW.NORAH.COM.MY AT YOUR BROWSER 2️⃣CLICK REGISTER 3️⃣FILL IN YOUR PERSONAL DETAILS . 4️⃣CLICK AGREE TO THE PRIVACY POLICY 5️⃣AND REGISTER! 6️⃣DONE REGIS

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 9
16

Nak jalan2 ambil angin kat luar cuaca asyik tak elok sekarang ni.😿 . . Jadi Cik meow jalan2 pusing dalam rumah jela 😽

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 7
75

Wahai adik hakak yang bijak pandai. Berapakah jawapannya. 💕 . . Cepat2 tag kawan2 anda☺️

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 7
0

ORDER DROPSHIP dah dipos‼️ Tracking number sis Norah dah update di telegram masing2. 💪🏻💪🏻 . . Diatas permintaan ramai yang ingin menambahkan pendapatan bersama #Norah. . 🙊 . Pertama kalinya kami di Norah akan memperkenalkan Sistem Dropship Norah 1.0 kepada semua kesayangan Norah.🔥🔥 . Anda merupakan seorang Student?👩🏻‍🎓👩🏻‍🎓 Surirumah?? 👩🏻‍🌾👱🏻‍♀ Dan sebagainya. . . Jangan lepaskan peluang ini keran

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 7
1

Sekali cuba Norah, memang trauma. 😱😱 . Trauma nak shaving dah lepas nie. Lepas jea guna Norah, kesan paling ketara adalah kulit jd halus dan cerah! Selepas 2-4 minggu, dah mula tumbuh bulu baru. Bulu baru pula, tumbuh begitu halus dan malu-malu. Jarang-jarang. 💁🏻 . . Dah jadi pengguna Norah? Jom share pengalaman pertama menggunakan Norah😘 . . Kejap lagi sis Norah nak share feedback dari customer

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 7
1

APA BEZA HOT DAN COLD WAX❓❔ . Meh sini sis Norah explain.😊 Norah ada two type of wax, which is Hot wax & Cold wax.. . 1⃣ HOT WAX🔥 Hot wax= really suitable for those yang nak rasai pengalaman waxing seperti di spa.. 💅🏻 Hot wax ni for optimum results di 1.Miss V , 2.Ketiak, dan 3. Upperlips . Cara guna : Perlu cairkan wax sebelum guna menggunakan kaedah double boil atau microwave sahaja❗️ . 2⃣ CO

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 6
1

Repost By @dayaarazali "Kalau tahu kulit licin macam ni dah lama guna NORAH @organichairremoval " . SAPU TEKAN DAN TARIK!! Wahh mudahnya guna NORAH 😍 . Hanya 3 saat kulit anda licin dan bebas bulu 😱 100% Organik dan Natural! Ada 2 jenis HOT WAX & COLD WAX, dan Dayaa guna HOT WAX 👍🏻 . Siapa yang nak dapat kulit licin macam baby 👶🏻 jangan lupa purchase di www.norah.com.my 💕

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 6
2

Antara feedback dari pengguna tegar Norah. 💕 . Setia menggunakan Norah kerana bulu tercabut hingga akar & berlaku perubahan yang ketara pada bulu dan kulit. Bulu semakin halus dan kulit semakin putih! 😍😍 . . Ada yang nak bebas bulu juga? Jom dapatkan Norah segera di www.norah.com.my🛍 . Boleh lihat banyak lagi feedback customer di #ReviewNorahHairRemoval

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 6
2

Macam mana nak beli Norah?❓❓ . . Meh sini sis Norah tunjukkan 6 cara mudah untuk dapat 5% discount di website kami!!😘 . . 1️⃣TYPE WWW.NORAH.COM.MY AT YOUR BROWSER 2️⃣ENTER YOUR EMAIL YOUR NAME 3️⃣CLICK ON BUTTON SUBSCIBE NEWSLETTER 4️⃣OPEN YOUR EMAIL & AND FOLLOW THE INSTRUCTION 5️⃣CLICK YES SUBSCIBE ME TO THIS LIST BUTTON 6️⃣CONTINUE TO OUR WEBSITE AND ENJOY 5% DISCOUNT! . . Kini anda bole

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 6
9

MALU kerana pasangan tegur kerana masalah ini ?? 👇🏻🤧 . . 1️⃣ Wanita tetapi bermisai ? 2️⃣ Bulu ketiak lebat & hitam ? 3️⃣ Bulu Private Part kasar ? . . Jangan bimbang!! Dengan hanya RM35 NORAH , anda mampu menangani masalah ini !! kerana NORAH mampu : . . MENGHAPUS BULU HINGGA AKAR !! 😋 . . Anda Hanya perlu : SAPU, LEKAT, & TARIK!! Bulu anda hilang SEKELIP MATA !! 😍 . . Nak tahu lebih lanjut ?bole

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 6
17

Dilahirkan tidak mempunyai 2 kaki dihadapan tetapi tak mematahkan semangat untuk meneruskan kehidupannya.😿 . . Nobody perfect 😺😻

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo November 5
1

Ramai yang tanya sis Norah. Lelaki boleh berNorah tak?? Bolehhhh sayang☺️🙈 . . Meh tengok cik abang ni guna Norah. Repost @dannykoii ⭐ Kulit Sensitif ?? Taknak Kulit Terhakis Sbb Pakai Shaver ?? Nak Rasa Ala2 Spa di Rumah ?? . . Tiba Masa Utk Tukar Ke Produk "NORAH" @organichairremoval ⭐ Dengan Penggunaan NORAH HOT WAX HAIR REMOVAL Anda Pasti Jimat Kos, Jimat Masa, Jimat Tenaga "Kulit Licin Gebu

Popular Now

Natalia Gacka-Dressler @nataliagacka on Instagram photo November 19
+ Board

Maraton Charytatywny tuż tuż! A już dzisiaj mam przyjemność przedstawić Wam plakat wraz ze Sponsorami, którzy pomagają nam w tym szczytnym celu! Nie sądziłam, że mamy tak ogromną grupę wsparcia i dzięki temu mnóstwo fantastycznych upominków dla ćwiczących! Zwierzaki są najważniejsze! 🐱🐶💜 A jeżeli możemy pomóc potrzebującym, ćwiczyć i jednocześnie się przy tym świetnie bawić, to ja serio nie wi

İZYÖN MODA EVİ @izyonmoda on Instagram photo November 19
+ Board

Elif gelinimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum Resimler icin teşekkür ederim.😘😘

Пальчики оближешь! @po.recepty on Instagram photo November 19
+ Board

Сытный салат с куриной грудкой😘 Ингредиенты на 6-8 порций: Помидор — 2-3 шт. Куриная грудка — 500 г Сыр твердых сортов — 150 г Красная фасоль — одна банка Зеленый салат Сухарики Для заправки можно взять легкий майонез или сметану Приготовление: 1. Помидор, салат мелко нарезаем. Сыр трем на терке. 2. Куриную грудку разделываем на мелкие кусочки и тушим на слабом огне минут 20 до того, пока вся

Hot Dudes With Dogs™ Official @hotdudeswithdogs on Instagram photo November 19
+ Board

Im pretty sure this is what heaven looks like 🐶😍 repost from @jules_horn for the @VMAN Calendar by @bruce_weber

سمسار الامارات (Made In Dubai) @smsaruae on Instagram photo November 19
+ Board

. . هذا الاعلان برعاية شباب الامارات @uaeyouth @uaeyouth @uaeyouth شباب الامارات 💯 🇦🇪

Marina Mamic @marinamamic on Instagram photo November 19
+ Board

SWIPE LEFT FOR MORE 👆🏻 In the last few months I got so many beautiful messages from people who support my work, but this has got to be the most original and funniest one I've ever received! 😂 So I had to share it with you guys! This guy is hilarious! His face expressions are everything.. I did check out his page after this message and I must say... I got hooked on watching his videos! He is so goo

سمسار الامارات (Made In Dubai) @smsaruae on Instagram photo November 19
+ Board

السلام عليكم. للبيع برادو ٦ سلندر رقم واحد فتحه ثلاجه تحكم فالسكان موديل 2008 بحالت الوكاله صبغ الوكاله استعمال شخصي 260الفKm مطلوب50٠ ألف للتواصل: 0558700009 . . هذا الاعلان برعاية شباب الامارات @uaeyouth @uaeyouth @uaeyouth شباب الامارات 💯 🇦🇪

Korinna Kocsis @realkorinnakocsis on Instagram photo November 19
+ Board

🦈🐟🐠#aquariumatlantis#dubai#holiday#travel#aquarium#fish#trip#instatravel#korinnakocsis#KK#palmjumeirah

BOTINAS MG ® @alvimbotinas on Instagram photo November 19
+ Board

Mariner Café com Zíper. Conforto e estilo em um só modelo, vendas pelo site www.botinasmg.com.br e dúvidas pelo (31) 9 9520 9153.