Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo January 18
0

Yeyehhh, haha habis rock n roll lh tu! Thank you media prima for inviting us to media prima tv screenings 2018!! - Siapa paling rock? Our founder? Our CEO or our COO? 🤘🏻😎

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo January 18
0

Good evening uolls semua 😍😍😍 Tadi panas terik and sekarang ni Wisma Norah hujan sangat lebat!! 🌧⛈🌧⛈💦💦☔️☔️ . Ramai dok tanya admin part mana yang boleh di wax. Haa mai nak habaq. 😘😍 . 1. Misai 2. Ketiak 3. Tangan/Lengan 4. Miss V 5. Peha 6. Kaki . Haaa clear tak sayang-sayang semua? 😘😘 . U dah #Norah ke belum? Tukar dari bercukur ke Norah sekarang ‼️❤️❤️ . #Norah #NorahWax #HotNorah #ColdNorah

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo January 18
0

Tampil selesa dan bersih tanpa bau badan dengan Norah! . . . Tahukah anda, bulu di bawah lengan dan miss v menyebabkan badan anda menghasilkan bau yang kurang menyenangkan, kerana peluh terperangkap pada bulu tersebut? 🤧 . Oleh itu, jom hapuskan bau yang tidak diingini pada badan anda dengan Norah. Norah membantu menyingkirkan bulu-bulu yang tidak diingini disamping menghapuskan bau badan anda. 😍

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo January 17
1

Ini salah seorang mejor dealer kami Pn Huda . . Siapa cakap suri rumah tak boleh cari duit sendiri??? . Dan siapa kata perempuan xboleh??? . Norah tersangattttlah mendapat perhatian sekarang.! Bukan sahaja di Malaysia malah di negara lain seperti singapore dan brunei juga..😎 . Jadi admin nak ajak korang menjadi agen Norah untuk jana pendapatan sendiri walaupon hanya di rumah atau pon masih belajar

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo January 15
4

Hai sayang2 semua. Tengah stucked dalam traffic jam ke tu? Hihi meh baca sikit mengenai product #Norah . Siapa dekat sini yang masih ragu2 dengan Norah Wax?? . Meyhh sini admin nak bagitahu kandungan Norah wax mengandungi ekstrak :- - 1️⃣Madu 2️⃣ Tea Tree Oil 3️⃣ Lemon . Jadi selamat digunakan tiada kesan sampingan..Jom order www.norah.com.my untuk rasai sendiri pengalaman bernorah 😘 . #NorahOr

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo January 15
1

Aleart ‼️ Alert ‼️ Alert ‼️ . . Salam sayang2 semua maaf whatsapp kami masih dalam gangguan teknikal..😣 kepada yg sudah membuat pembayaran melalui whatsapp boleh DM admin bagi bukti payment dan beserta details semula ... sbb admin nak buat pengeposan kerjasama anda amatlah di hargai...🙏🏻🙏🏻 . Pembelian boleh terus ke website www.norah.com.my . .#Norah #NorahWax #HotNorah #ColdNorah #Waxing #Or

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo January 15
1

❄️COLD NORAH ❄️ . . Cold Wax - Suitable for beginner user, On the go (traveller), Direct use from jar, Best use for long and thick body hair.😍 Body Zone(s): Body & Underarms, Legs.💃🏻💃🏻💃🏻 Goodbye expensive salon waxing appointments! Indulge your senses with Norah Cold Wax. . . Easy to Use:✅ Spread a thin layer of "NORAH" in direction of hair growth. Place strip on top and rub vigorously Pull stri

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo January 15
11

MALU kerana pasangan tegur kerana masalah ini ?? 👇🏻🤧 . . 1️⃣ Wanita tetapi bermisai ? 2️⃣ Bulu ketiak lebat & hitam ? 3️⃣ Bulu Private Part kasar ? . . Jangan bimbang!! Dengan hanya RM35 NORAH , anda mampu menangani masalah ini !! kerana NORAH mampu : . . MENGHAPUS BULU HINGGA AKAR !! 😋 . . Anda Hanya perlu : SAPU, LEKAT, & TARIK!! Bulu anda hilang SEKELIP MATA !! 😍 . . 💻 www.norah.com.my !! . . #

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo January 13
4

Aleart ‼️ Alert ‼️ Alert ‼️ . . Salam sayang2 semua maaf whatsapp kami masih dalam gangguan teknikal..😣 kepada yg sudah membuat pembayaran melalui whatsapp boleh DM admin bagi bukti payment dan beserta details semula ... sbb admin nak buat pengeposan kerjasama anda amatlah di hargai...🙏🏻🙏🏻 . Pembelian boleh terus ke website www.norah.com.my . .#Norah #NorahWax #HotNorah #ColdNorah #Waxing #Or

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo January 13
0

Sempat sambut birthday cik manis Shikin. Happy belated birthday Shikin!! 🎉 _ NORAH TEAM BUILDING 2018 🏃🏼‍♂️🏃🏼‍♂️🏃🏻‍♀️🏃🏼‍♂️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏼‍♂️ _ Harap maaf jika customer service kami tergendala. Pembelian di website ( klik link di bio ) berjalan lancar seperti biasa bagi yang mahu membuat pembelian. 🛍 _ Norah, together we grow 💪🏻 _ #Norah #NorahWax #BestCompany #YoungEntrepreneur #OrganicHairRemoval #

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo January 13
4

NORAH TEAM BUILDING 2018 🏃🏼‍♂️🏃🏼‍♂️🏃🏻‍♀️🏃🏼‍♂️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏼‍♂️ _ Harap maaf jika customer service kami tergendala. Pembelian di website ( klik link di bio ) berjalan lancar seperti biasa bagi yang mahu membuat pembelian. 🛍 _ Saya kongsikan sedikit gambar. ✨ video last sekali, pengadil dh fade up sbb semua dah tk ikut rules. Pakat main mengelat kenakan orang 🤣🤣🤣 apa pun, kita enjoyyy!!! 😂 _ Norah, t

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo January 11
2

Aleart ‼️ Alert ‼️ Alert ‼️ . . Salam sayang2 semua maaf whatsapp kami masih dalam gangguan teknikal..😣 kepada yg sudah membuat pembayaran melalui whatsapp boleh DM admin bagi bukti payment dan beserta details semula ... sbb admin nak buat pengeposan kerjasama anda amatlah di hargai...🙏🏻🙏🏻 . Pembelian boleh terus ke website www.norah.com.my . .#Norah #NorahWax #HotNorah #ColdNorah #Waxing #Or

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo January 11
3

Ramai yang tanyan admin macam mana nak guna atau panaskan #Norah Hot Wax. 🤔🤔🤔🤔❓❓❔❔⁉️ . Let’s be educated with #Norah !! ❤️❤️ . Sayang-sayang Norah semua boleh refer video tutorial ni untuk pencerah tentang cara pemanasan Hot Wax annnnddddd lepas ni senanglahh sayang-sayang semua nak #Norah ‼️‼️😍😘😘 . Selamat mencuba !! ❤️💕❤️😍😘 . . #Norah #NorahWax #HotNorah #ColdNorah #Waxing #OrganicWax #No

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo January 11
17

Morning gaissss 😚😚😚 apalah jadikan kalau kucing nie jenis melatah hahahha....mesti cute 😉😉

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo January 10
0

Tampil selesa dan bersih tanpa bau badan dengan Norah! . . . Tahukah anda, bulu di bawah lengan dan miss v menyebabkan badan anda menghasilkan bau yang kurang menyenangkan, kerana peluh terperangkap pada bulu tersebut? 🤧 . Oleh itu, jom hapuskan bau yang tidak diingini pada badan anda dengan Norah. Norah membantu menyingkirkan bulu-bulu yang tidak diingini disamping menghapuskan bau badan anda. 😍

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo January 10
0

Hujan yang turun bagaikan mutiara..... sambung admin nyanyi please. 🎤🎼🎼💕💕 . Hehe sambil-sambil iollls nyanyi ni ada jugak customer kesayangan Norah tanya “sis, cukup ke satu jar?” 🤔 . Memang cukup sayangggg. Bergantung jugak pada cara guna awak-awak yang cantiksss kat luar tu. 🌸🌸🌸 . Cuba la satu harini. Hot/Cold Wax bernilai rm35 sebotol. 😍😘❤️ . Sila layari www.norah.com.my untuk pembelian. Lots o

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo January 9
0

Ramai yang tanya sis Norah "cotton strips ni free ke ?". Haaa meh sini sis Norah nak habaq mai😍 . . Setiap pembelian Hot Norah ataupun Cold Norah disertakan sekali 12 helai cotton strips, 4 pcs wooden sticks dan satu manual instruction secara PERCUMA!! 😋😍 . . Sis Norah ulang sekali lagi PERCUMA sahaja tau.. 🤤 . . So, tunggu apa lagi. Jom dapatkan NORAH di 💻www.norah.com.my . . #Norah #NorahWax

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo January 5
48

Selamat petang sayang-sayang Norah 😘😘 . Dah makan ke tu? Mesti la dah kan. Kenyanggggg perut tu hehe. ❤️ . Tengah perut kenyang tu, apa kata kita main game sikit bagi segar minda hehe. 🌸🌸 . Antara jalan A, B, C yang mana boleh sampai terus ke founder Norah, Cik Ain kita ni? 🤔🤔🤔 . Cepat comment jawapan anda..siapa betul, dia bijakkkk‼️‼️ . #NorahOrganicHairRemoval #Norah #NorahWax #Waxing #Organic

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo January 4
1

Wanna wax but no time to go to spa? No worries. Norah is here to the rescue. 💪🏻💪🏻❤️❤️ . Norah is an organic hair removal that made of natural honey with tea tree oil. 😘😘 . It is good to go and wax all those unwanted hair. Be beautiful and feel sexy with Norah Wax. 💋❤️💋 . Dont SHAVE‼️ Change to wax with Norah now‼️ . #Norah #NorahWax #OrganicHairRemoval #Waxing #HairWax #Wax #Organic #Product

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo January 4
1

Selamat petang uolls semua 😘😘😘😘 . Semua dah try wax Norah ke? Kalau belum tu memang patut la sayang-sayang semua bertukar kepada waxing. ❤️😊 . Cukur buatkan kulit lagi kasar je. Baik wax je bulu-bulu tu. Licin tauuuuu. Wangi pulak tuuu 😘😘😘 . Visit our website or whatsapp the number below for more information. . www.norah.com.my 0122347067 . #NorahOrganicHairRemoval #Norah #Wax #Waxing #NorahWax #2

Popular Now

ES @elegant_slayers on Instagram photo January 18
+ Board

@uniik_accessories We offer quality wholesale and retail Jewelries and clothes we deal in Sun Shades,Neck Chains of fabulous designs, Bangles,Knuckle Rings and EarRings , dresses, pants and skirt, shoes , heels, etc. You Can Pre-Order at cheap Prices via WhatsApp: 08089721373 Instagram: @uniik_accessories Relax and Let Uniik_acessories Take Care of Your fashion needs

🔴ADVERTISING / СОТРУДНИЧЕСТВО🔴 @vrodepomoode on Instagram photo January 18
+ Board

🎁Hello🎁 🔴SHIPPING WORLDWIDE 🔴 ALL SIZES IN STOCK 🔴ASK PRICE DOWN PHOTO ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📲DIRECT / What's App / VIBER. 📲+420-776-474-025 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

دکتر فرخ , لیفت با نخ @dr.zeynab.farokh on Instagram photo January 18
+ Board

#تزریق#تزریق_چربی#رفع_چین_و_چروک#درمان_خط_خنده#گونه#چشم#دور_چشم#دکترفرخ #لیفت #جوانسازی #جوانسازی_پوست #جوانسازی_صورت #جوانی #لیفت #لیفتینگ#بوتاکس#رفع_چین_چروک#لیفت_صورت #لیفتینگ_با_نخ #لیفتینگ_صورت #تخفیف #تخفیف_ویژه #زیبا #زیبایی #زیبایی_پوست #عمل_زیبایی #صورت #پوست #عمل_زیبایی #drfarokh

Instagram Hijrah Cinta @hijrahcinta_ on Instagram photo January 18
+ Board

GIVE AWAY DATANG LAGI ! . Assalamualaikum Ukhti, mau dapat Pashtan Pet Atifah original by @greatative_id GRATIS? . Caranya gampang banget: 1. wajib follow @greatative_id dan @pashtan.greatative 2. like foto ini, komen "MAU" . . . Pemenang GA akan dipilih random dan diumumkan di instastory @greatative_id, so stay tune Shalihah. . Ada GA jg lho di IG @greatative_id. Yuk ikutan. Semoga beruntung 😊 .

معرفي كافي شاپ ورستوران اهواز @ahvaz_coffee on Instagram photo January 18
+ Board

. . 😍😍😍 دنیا تو مشتته😍😍😍 امشب از ساعت ۲۰ تا ۲۳ با موسیقی زنده پذیرای شما هستن🎼 . همراه با موسیقی زنده🎻🎼🎻🎼 آدرس: زیتون کارمندی فلکه سنگر جنب مرکز خرید زیتون @196gelato.ahv . #جلاتو #۱۹۶جلاتو #کافه #خوشمزه #کافه_گردی #دنیاتومشتته #بستنی_نیتروژنی #اهواز #دورهمی #تخفیف #موسیقی #gelato #196gelato #icecream #coffee #ahwaz #ahvaz

Barirah 👸 @barirahmaddi on Instagram photo January 18
+ Board

Love it or Not ???OMG! Gorgeous TAG FRIENDS WHO LOVE DIAMONDS 😲😲😲 😍😍😍 👇. 👇. 👇 DM for Page PROMOTION . . . . . . ⠀ BEAUTIFUL DIAMOND 😍😍😍💍💍 😘 ⇰Tag a friend 👇also ⠀⠀⠀Follow👉 @barirahmaddi ⠀⠀Follow👉 @barirahmaddi ⠀Follow👉 @barirahmaddi Follow👉 @barirahmaddi ⠀ . . . . . . #ring #jewelry #jewel #jewellery #fashion #gems #photography #bridal #bling #silver #diamond #videooftheday #accessories #love #

B I A N C A   N A V E S @bianca_nutri on Instagram photo January 18
+ Board

Porque a vida tem que ter sabor e AMOR 🥞❤️ uma ótima quinta pra todos nós 🙏🏻 {sugestão de receita da massa da 🥞 👉🏻 1 ovo + 4 colheres de sopa de farelo de aveia ou farinha integral + 100ml de leite da sua preferência 👉🏻 eu uso o desnatado 👈🏻 1 pitada de fermento em pó + 1 colher de sobremesa de essência de baunilha 👉🏻 tudo no mixer e depois para a frigideira | rende 3 panquecas médias 😉}. #dicasBi

 @shelma_10 on Instagram photo January 18
+ Board

our generation has lost the value of romance, the value of trust, the value of conversation, sadly small talk is the new deep.

二宮こずえ @cozue_n on Instagram photo January 18
+ Board

* トリコロールデー . ニット ..... @uniqlo シャツ ..... 10年くらい昔のやつ デニム ..... ヴィンテージ カゴバッグ ..... @sarah_grace_interior 靴 ..... @zara ベレー帽 .....@Chapeaud_o

Debbie Then @debbie_then on Instagram photo January 18
+ Board

Preparing for war 💪🏻✨ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Stuck with my fitness commitment from late last year and I don’t plan on stopping until I reach a whole new prime. Blame it on the BTS Wonder Woman training videos. Special thanks to @swimsaic.ph for the majestic workout ensemble. Unique, comfortable and of top-notch quality too. 👏🏻 • 📸| @ashleysochan #SwimsaicDoux #SwimsaicPH