Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo September 20
3

Pernah baca buku kecil yang comel nie? ๐Ÿ™‹๐Ÿป inilah buku Norah yang akan beritahu anda step by step, bagaimana mahu berNorah โœจ . . Dalam buku kecil ini juga, akan memberitahu anda bagaimana untuk panaskan Norah Hot Wax. ๐Ÿ”ฅ . . Dan taklupa juga, bagaimana untuk menggunakan Norah Cold Wax โ„๏ธ setiap pembelian Norah, anda akan terima Buku Kecil ini tau! ๐Ÿ“— . . Takperlu risau lagi tentang bulu. Kerana Norah

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo September 20
0

Norah Cold Wax, yang bestnya adalah boleh waxing bila-bila masa ๐Ÿ˜ . . Kat office? Travel? No problem. Buka, ambil dan apply โœจ . . Tak melekit, tak susah dan jimat. So now saya dh selesai waxing, nak sambung siapkan kerja sekejap. Siapa yg masih belum dapatkan Norah, boleh dapatkan di www.norah.com.my ok ๐Ÿ› . . #Norah #NorahWax #OrganicHairRemoval #Waxing #SayaGunaNorah

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo September 19
0

Nak berjaya? kena ada Mentor yg hebat kan๐Ÿ˜Ž . . Ramai yg kagum dengan kejayaan yang dicapai oleh Pn.Noorain kita ni, beliau ialah pemenang Best Student Entreprise Award (MOHE). Dari awal pembukaan Norah sampai lah sekarang dgn billboard Norah di serata Malaysia. Sentiasa konsisten dengan apa yang beliau mahu dalam melebarkan sayap Norah dan tidak pernah kedekut ilmu kepada semua ejen. Mana-mana eje

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo September 19
24

. Temubual Ekslusif CEO & Founder NORAH di Potret Niaga TV3. . Jangan lupa temujanji petang ni jam 5.30ptg di Potret Niaga TV3 ๐Ÿ’•๐Ÿ’•. . Temuramah ekslusif bersama CEO & Founder Pn.Noorain Mohd Said yang juga Pemenang 'Best Student Entreprise Award' 2016, yg menjadi inspirasi kepada ramai anak muda di luar sana untuk menceburi bidang bisnes dan berpeluang menjana pendapatan lumayan dengan Norah. . Per

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo September 18
17

Masih ingat Puppy yang saya selamatkan hari tu? Nahhhโœจ . . Dah sihat, gemok, nakal dan ceria sangat! Saya akan update lagi jika ada masa terluang tentang Puppy ( nama diberi Pablo ) ๐Ÿถ๐Ÿถ๐Ÿถ . . Selepas Pablo selesai vaksin, saya akan open for adoption. Ada yang berminat untuk adopt Pablo? ๐Ÿ˜ . . #StrayDog #dogs #Anjing #AnjingJalanan

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo September 18
3

. Temubual Ekslusif CEO & Founder NORAH di Potret Niaga TV3. . Jangan lupa temujanji kita esok Selasa 19/9/2017, Jam 5.30ptg di Potret Niaga TV3 ๐Ÿ’•๐Ÿ’•. . Temuramah ekslusif bersama CEO & Founder Pn.Noorain Mohd Said yang juga Pemenang 'Best Student Entreprise Award' 2016, yg menjadi inspirasi kepada ramai anak muda di luar sana untuk menceburi bidang bisnes dan berpeluang menjana pendapatan lumayan d

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo September 18
0

The road to success: what most people think VS what successful people know. . . This is some serious truth, am I right? the struggles make the finish much sweeter. . . At least the journey will, most likely, leave you with some great stories and adventures that you wouldnโ€™t have otherwise.โœจ . . So keep on going! Happy #Monday ๐Ÿ™†๐Ÿป . . #Norah #NorahWax #OrganicHairRemoval #Waxing #SayaGunaNorah #And

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo September 16
2

Sebagai anak #Malaysia pastinya kita berasa bangga melihat kemajuan negara kita. Kalau dulu kita dijajah, kini kita dah bebas merdeka. ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . . Saya bangga menjadi #AnakMalaysia kerana Malaysia adalah sebuah negara yang aman dan damai walaupun kita berbilang kaum dan agama โœจ . . #Norah bangga menjadi produk buatan Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Norah bangga mempunyai agen dan pengguna berbilang kaum dan agama ๐Ÿ‘ช๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘งโ€

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo September 16
9

Walaupun Hari Malaysia semua bercuti, saya masih disini dihadapan desktop sedang memproses order customer ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . . Hari last Norah Merdeka Sale, bakal berakhir jam 12malam ini. Nampaknya ramai yg dah plan nak order last minutes ke nie sebab jumlah order mula banjiri website www.norah.com.my sejak semalam! Semua pakat order Twin Pack ๐Ÿ› . . Jangan lupa dapatkan set Twin Pack anda hari nie! Selain

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo September 15
5

Packing for agen Norah ๐Ÿ› Modal yang sangat rendah dengan bantuan kelas marketing berharga RM6000 tetapi diberi secara PERCUMA! . . Hanya dibuka kepada mereka yang punya ciri-ciri usahawan. Jika anda adalah usahawan, ayuh sertai Norah. Founder sendiri akan guide anda ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿซ . . DM sy sekarang untuk saya masukkan anda dalam list untuk kami hubungi ๐Ÿ“ฒ . . #Entrepreneur #Usahawan #Norah #NorahWax #Organi

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo September 14
0

. . Salam takziah kepada mangsa & keluarga mangsa kebakaran Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah Keramat, Kuala Lumpur. . . Semoga rohnya ditempatkan bersama-sama orang yang beriman๐Ÿ™ . Al-Fatihah ๐Ÿ˜ข. . .

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo September 14
0

Dulu, org berduit saja yg mampu ke waxing spa. Yg kurang mampu, share shaver ayah di rumah saja. Jimat. Sharing is caring . ๐Ÿ‘€ . . Skrg, Norah kan ada ๐Ÿ™‹๐Ÿป Adik-adik dari student sampai ke kakak-kakak yang bekerjaya boleh ber home-spa bersama Norah! . . Lebih hygiene. Lebih privacy. Lebih penjimatan! Dengan hanya RM35, anda bebas bulu sehingga akar! ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป dengan penggunaan berterusan, bulu hilang sela

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo September 14
2

You could stay in your comfort zone and keep getting the things you have always gotten or you could venture into the lane where the unknown, mysterious, exciting and liberating occur. Say โ€˜yesโ€™ to new experiences, new people and new adventures. Youโ€™ll be surprised at how much you learn about yourself just by agreeing to learn about someone or something else. โœจ . . Good morning Norahian ๐Ÿ™‹๐Ÿป . . #Nor

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo September 13
0

MasyaAllah ramai nya yang whatsapp malam nie ๐Ÿ˜… gara-gara post sebelum ini. . . Okay sy reply secara public terus pertanyaan yang membanjiri whatsapp. tips waxing bahagian miss V ๐Ÿ™ˆ . . Bahagikan kepada beberapa bahagian. Make sure sapu arah bulu tumbuh dan tarik lawan arah bulu tumbuh. Dan anda bebas bulu! โœจ hehe. . . Selepas 2-4 minggu, anda akan lihat perubahan bulu yang tumbuh. Bulu tumbuh sanga

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo September 13
9

Belum taip, dah malu ๐Ÿ˜Œ . . Tapi saya cuma nak kongsikan pengalaman pengguna Norah. Licin mcm belum baligh penangan Norah ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป . . Tag kawan-kawan anda, yang masih belum tahu kegunaan Norah. Norah mencabut bulu sehingga akar. Beauty is pain. The pain passes, but the beauty remains ๐Ÿ˜ . . Jangan lupa tau pesan saya, #JanganShave untuk badan bebas bulu selamanya! โœจ . . Yg belum punya account dengan Nora

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo September 13
5

Sekali cuba Norah, memang trauma. Trauma nak shaving dah lepas nie. Lepas jea guna Norah, kesan paling ketara adalah kulit jd halus dan cerah! Selepas 2-4 minggu, dah mula tumbuh bulu baru. Bulu baru pula, tumbuh begitu halus dan malu-malu. Jarang-jarang. ๐Ÿ’๐Ÿป . . Dah jadi pengguna setia Norah? Boleh beli di www.norah.com.my Bukan setakat membeli, malah mengumpul point. โœจ . . #Norah #NorahWax #Organ

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo September 12
4

Tengah makan, ada orang skodeng la dari jauhhh ๐Ÿคฃ rupanya ada yg nak juga makanan tucin! Walaupun dia bukan tucin! Kasi chance rasa ๐Ÿ‘ป Dimana ada wetfood, disitu ada Tompok. Btw tktahu kenapa si Tomi mata bengkak sebelah. Mungkin kena gigit nyamuk ๐Ÿค” . . #WismaNorah #Norah #NorahWax #organichairremoval #Waxing

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo September 12
1

Berita baik utk anda semua, bermula 16 Ogos sehingga 16 September 2017, sempena Ulang Tahun Kemerdekaan Negara Yang Ke-60, Norah akan : . . 1๏ธโƒฃ Menganjurkan contest besar-besaran kepada semua customer kesayangan kami. Iaitu dengan pembelian Twinpack, 6 org pemenang bertuah akan dipilih pada setiap hari dan bakal membawa pulang wang tunai RM100!! *TNC . . 2๏ธโƒฃ Potongan harga sebanyak 30% utk pembeli

Norah OrganicHairRemoval (HQ) @organichairremoval on Instagram photo September 12
0

How to be more confident: 1. Stop camparing. Stay focused on you.๐Ÿ‘ฃ 2. Relax. Go with the flow and dont stress the little things๐Ÿ™‡๐Ÿปโ€โ™€๏ธ. 3. Love yourself. You are the gift. Nothing would be the same if you didnt exist.๐Ÿ‘ธ๐Ÿป 4. Be positive and look for the good in every situation. ๐Ÿ’‹ 5. Do what you โค๏ธ . . #Norah #norahWax #OrganicHairRemoval #waxing #sayagunanorah #andagunanorah

Popular Now

Diana Zambrozuski @dianazambrozuski on Instagram photo September 21
+ Board

Eai pessoal! Volto hoje para Sรฃo Paulo โค๏ธ Estou passando umas horas entediada no aeroporto, me deem ideias legais do que fazer haha

Padma Lakshmi @padmalakshmi on Instagram photo September 21
+ Board

You are the pride of your people my dear! #Repost @salmahayek ใƒปใƒปใƒป The people of my country have now suffered three natural disasters in a row. Many children and families are hurt and in terrible need. I'm contributing $100,000 now to UNICEF which has teams on the ground responding. Please join me and contribute what you can and thank you. Click on the link in my bio above. #fuerzamexico #earthquak

Kristina Vassilieva @kristinavassilieva on Instagram photo September 21
+ Board

To begin, begin. ๐Ÿ‘ฃ #KVFIT #bossgirlcertified ============================ Online coaching -ย www.KVFIT.com Follow my #snapchat - KVFIT @swoleoclock 10% OFF: KVFIT10 ============================ #bodybuildingย #fitspo #motivation #noexcuses #getstrong #ั€ะฐะฑะพั‚ะฐ #ั‚ั€ัƒะด #ั‚ั€ะตะฝะตั€ #girlswholift #nopainnogain #fitspiration #fitfam #goals #girlswithmuscle #fitnessgoals #buildstrength #fitnessblogger #ukbff #f

The Closet Inc @theclosetinc on Instagram photo September 21
+ Board

Nike Air More Uptempo '96 "KNICKS/THE DUNK" Releasing this Saturday September 23rd on www.theclosetinc.com at 3:00 A.M EST. Available in our 3 locations (Chatham, London & Sarnia) at 11:00 A.M EST! Men's & Grade School sizes available W/Free Shipping!

Jean Wyllys @jeanwyllys_real on Instagram photo September 21
+ Board

Homofรณbicos, de repente, se proclamam preocupados com a saรบde mental da comunidade LGBT. Hipocrisia รฉ o nome. Via: @jumpzn

Ana Cristina Mendonรงa @professoraanacristina on Instagram photo September 21
+ Board

Queridos!๐Ÿ’› A parceria continua cada dia mais forte com a querida @professoracristianedupret Estรก no ar mais um vรญdeo nosso do Comentando a Questรฃo no YouTube.

Val's Boutique โ˜Ž๏ธ 865-249-8282 @vals_boutique on Instagram photo September 21
+ Board

Step up your fashion game in this darling top! This cutie features double tiered ruffle sleeves that are sure to turn some heads! The definition of Fall necessity, you NEED this sweater in your closet! Pair this uber soft sweater with skinnies, booties, and fun accessories! $38 'Blush sweater with ruffle sleeve'

ํ•‘ํฌ๋ญ‰์น˜ @pinkmoongchi on Instagram photo September 21
+ Board

์˜ค ์œ„์ƒ์ ์ด๊ธฐ๊ธฐ๋„ ํ•˜์ง€ ์šฐ๋ฆฌ์ง‘์— ๋ฐ๋ ค์˜จ #๋‚˜๋Š”๊นŒ์น ํ•œ์ˆ˜์„ธ๋ฏธ์ž…๋‹ˆ๋‹ค ์ผํšŒ์šฉ์ด๋ผ ๋œฏ์–ด์‚ฌ์šฉํ•˜๋Š” ํŽธ๋ฆฌํ•จ์— ๋”์šฑ ์†๊ธธ์ด ๊ฐ€๋„ค #ํ™ˆํŠธ๋„ˆ #์ฃผ๋ฐฉ์šฉํ’ˆ #์ˆ˜์„ธ๋ฏธ #์ผํšŒ์šฉ์ˆ˜์„ธ๋ฏธ #์›๋ฐ์ด์ˆ˜์„ธ๋ฏธ #์ฃผ๋ฐฉ์ˆ˜์„ธ๋ฏธ #๋œฏ์–ด์“ฐ๋Š”์ˆ˜์„ธ๋ฏธ #์œ„์ƒ์ˆ˜์„ธ๋ฏธ ๋•๋ถ„์— ๊น”๋”ํ•˜๊ฒŒ ์„ค๊ฒ†์ด ์‹œ๊ฐ„์ด ๋”์šฑ ๋ณด๋žŒ์ฐจ ์ง„๋‹ค๋Š”~๐Ÿ–’๐Ÿ–’๐Ÿ–’

Cibele Publio @cibelepublio on Instagram photo September 21
+ Board

Cut do curso de hj c a aluna @taissadiogo !!! ๐Ÿ“ Belo Horizonte/Mg 08/10 (Make) รšLTIMAS VAGAS . 09/10 (Penteados) รšLTIMAS VAGAS . Contato: (44) 99132 2236. ๐Ÿ“Rio de Janeiro/Rj 12/11 (Make) ESGOTADO. 13/11 (Penteados) ESGOTADO. 14/11 (Make) TURMA EXTRA. 15/11 (Penteados) TURMA EXTRA. Contato: Bruna Moreira (21) 96416 9676 ou coach.brunamoreira@gmail.com ----------------------------------------------

Ahmed Hosny{ ุฃุญู…ุฏ ุญุณู†ูŠ }๐Ÿ’ช๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฌ @ahmedhosny.forma on Instagram photo September 21
+ Board

๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅโœŒ #ุงุญู…ุฏุญุณู†ูŠ ุงู„ุฃุญู„ู‰ ุฌุงุงุงุงูŠ ุฅู† ุดุงุก ุงู„ู„ู‡ ๐Ÿ™๐Ÿ˜˜โœ‹๐ŸŒบ๐ŸŒน #ููˆุฑู…ุฉ>> ุงู„ููˆุฑู…ุฉ ู…ุด ุจุงู„ุณุงู‡ู„ ... ุจุณ ุฃูƒูŠุฏ ุชุณุชุงู‡ู„ #ahmed_hosni #shooting #forma #fitnessmodel #gym #model #egypt #cairo #ู…ุตุฑ #ุงู„ู‚ุงู‡ุฑุฉ #ู„ุจู†ุงู† #ุงู„ุฎู„ูŠุฌ #ุงู„ุงู…ุงุฑุงุช #ุงู„ุณุนูˆุฏูŠุฉ #ุงู„ูƒูˆูŠุช #ุงู„ู…ุบุฑุจ #ุชูˆู†ุณ #ุงู„ุฌุฒุงุฆุฑ #ู‚ุทุฑ #ุงู„ุจุญุฑูŠู† #ุงู„ุนุฑุงู‚ #ุนู…ุงู† #ุณูˆุฑูŠุง #ู„ูŠุจูŠุง #ุงู„ุงุฑุฏู† #ูู„ุณุทูŠู† #ุงู„ุนุฑุงู‚

ูุณุงุชูŠู† ุฑุงุฆุนุฉ๐Ÿ“ @new_collection_dress on Instagram photo September 21
+ Board

ุจู…ู†ุงุณุจู‡ ุงู„ูŠูˆู… ุงู„ูˆุทู†ูŠ ุฎุตู… 30% ุนู„ู‰ ุฌู…ูŠุน ุงู„ูุณุงุชูŠู† ูู‚ุท ููŠ ูŠูˆู… ุงู„ุงุญุฏ24 ุณุจุชู…ุจุฑ ุงู„ู…ูˆุงูู‚ ูŠูˆู… 4 ู…ุญุฑู… ุงูˆู‚ุงุช ุฏูˆุงู… ุจูˆุชูŠูƒ ูุณุงุชูŠู† ุฑุงุฆุนุฉ ุจุงู„ุฑูŠุงุถ ูˆุทู„ุจุงุช ุงู„ุงูˆู† ู„ุงูŠู† ู…ู† ุงู„ุณุงุนู‡ ูค ุนุตุฑุง ุญุชู‰ ุงู„ุณุงุนู‡ ูกู  ู…ุณุงุก ู„ู„ุชูˆุงุตู„ ูˆุชุณุงุจ ู„ู„ุทู„ุจ ูˆุงู„ุงุณุชูุณุงุฑ ุชูุถู„ูˆ ูˆุงุชุณ ุขุจ 0595150995 _ 00966550004775

Beehive Espresso @beehive_espresso on Instagram photo September 21
+ Board

"X" marks the spot ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• come see @baristadej in Seattle Before 8pm ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Š๐Ÿป๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ

ุฑู…ู€ูŠู€ุต ุงู„ุดู€ู‡ู€ุฑูŠ @reemva on Instagram photo September 21
+ Board

ุงูƒู„ู„ู„ู‡ู…ู…ู… ู„ุฐูŠูŠูŠุฐ ูˆุงู„ุชู‚ุฏูŠู… ู…ูˆ ุจุณ ูŠุฌู†ู† ุงู„ู„ูŠ ุจุนุฏู‡ุง ู…ุง ุงุชูƒู„ู… ู„ูƒู… ุนู† ุงู„ุงู‡ุชู…ุงู… ูˆุงู„ู†ุธุงูู‡ ูˆุชุนุงู…ู„ู‡ู… ุงูƒุซุฑ ู…ู† ุฑุงุฆุนู‡ ู…ุง ุดุงุก ุงู„ู„ู‡โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ @sazahouse @sazahouse