Tomok @tomokofficial on Instagram photo August 16
47

alhamdulillah..kemenangan kedua milik MALAYSIA tadi...semangat ini yang kita perlukan..terus berjuangan sehingga masa penamat . dua gol tadi depan kitorang kot!! memang melompat la cerita dia!! tahniah juga buat pasukan singapura yang juga tak kurang hebatnya . semoga ada lagi kejayaan buat negara kita!!! kami sebagai penyokong akan terus bersama memberikan sokongan #Malaysia #selamanyaharimaumala

Tomok @tomokofficial on Instagram photo August 13
57

satu pengalaman yang tak dapat di lupakan...memang tak pernah terfikir langsung nak masuk dalam laut ni . tapi alhamdulillah semuanya di permudahkan..terima kasih pada instructor dan kawan-kawan yang bagi sokongan . video ni kira macam pro..tapi di sebaliknya...muntah,minum air laut,pening,mabuk laut,terbaring dalam bot . tapi semuanya berbaloi sebab dah lulus dan ada lesen open water...jadilah!!

Tomok @tomokofficial on Instagram photo August 12
20

terima kasih sahabat sudi datang ke teratak saya ini...seperti biasa perlawanan FIFA berlangsung..dan setiap kali juga @onesofazr tak pernah menang . apapun tahniah buat man dan one atas kehadiran baby girl yg comel... #sahabat #Ayamfc

Tomok @tomokofficial on Instagram photo August 12
69

kat luar dengan jacket,kasut dr martens dan topi..bila kat rumah kau tak boleh buat apa2..bila anak suruh pakai topeng ni..kau kena buat yer! 😋🍗☺️

Tomok @tomokofficial on Instagram photo August 9
83

saya nak buat rambut macam abg saya...tapi rambut saya sikit -andra- 😋

Tomok @tomokofficial on Instagram photo August 6
308

assalamualaikum dan selamat pagi...semalam merupakan satu detik istimewa untuk kami sekeluarga..hari pertama outlet saya beroperasi . siapa sangka sebelum ini saya hanya peminat minuman chatime dan skarang memiliki franchise minuman kegemaran rakyat malaysia ini . semua ini takkan berlaku atas doa ibu dan dan ayah saya..isteri dan anak-anak,keluarga,sahabat-sahabat dan semua peminat..alhamdulillah

Tomok @tomokofficial on Instagram photo August 4
73

bismillahirahmanirahim..jemput datang esok di aeon shah alam esok..first day outlet saya akan beroperasi . lokasinya di dalam food court aeon..nampak comel-comel je..takdala besar sangat..tapi insyaallah servis terbaik . arrian dan andra akan potong riben pembukaan..jumpa kami jam 12.00 tengahari esok ya #inibarulahchatime #chatimemalaysia

Tomok @tomokofficial on Instagram photo August 3
368

korang mesti ada kawan yang selalu kacau time korang tengah buat kerja...sila tag diorang 😋🍗☺️

Tomok @tomokofficial on Instagram photo August 2
15

saksikan official muzik video protege saya ALONG dengan lagu MENOLAK HATIKU di channel youtube popsicle records mulai 12 tengahari esok . jangan lupa untuk share dan request lagu ni di radio2 kegemaran korang ya #menolakhatiku #popsiclerecords @alongzaimi @tomokianzofficial #mentormilenia2017

Tomok @tomokofficial on Instagram photo July 31
48

alhamdulillah..terima kasih en amran dan @lenteracreativehome yang mendekorasi rumah saya menjadi menarik . maklumla anak-anak pun kaki mendeco rumah jugak..tu yang kena minta pakar turun padang kasi adjust mana yang patut . alhamdulillah rezeki wife dan anak-anak..salam maghrib semua ☺️🤘🏽😋

Tomok @tomokofficial on Instagram photo July 30
75

alhamdulillah..selesai tugas saya di ipoh..ambik sedikit ilmu di outlet chatime di sini..seminggu dua lagi saya akan buka outlet pertama saya di aeon shah alam . akan di rasmikan oleh arrian dan andra..jemput datang nanti ya..semoga di permudahkan #IniBarulahChatime #drmartenmy @chatime.malaysia @drmartens_my

Tomok @tomokofficial on Instagram photo July 29
42

pagi tadi bawak anak-anak tengok burung..arrian seperti biasa happy mood..andra muka konfius ☺️🍗😋

Tomok @tomokofficial on Instagram photo July 28
11

salam semua selamat pagi...jumpa saya dan cik fara fauzana besok dan lusa di chatime aeon kinta city mall ya #InibarulahChatime . #Repost @chatime.malaysia (@get_repost) ・・・ Orang-orang Perak! @tomokofficial dan @therealfafau akan berada di Aeon Kinta City Mall hujung minggu ni. Jom serbu mereka di Chatime. 💜 . #IniBarulahChatime #ChatimeMalaysia

Tomok @tomokofficial on Instagram photo July 26
22

antara moment-moment sepanjang saya dan rakan-rakan di pulau tioman untuk ambil lesen padi open water . alhamdulillah kami BERJAYA..walaupun instructor pening nak jaga kitorang yg barai kat dalam air #bbsfamily #PadiOpenWater #tioman 😋🤘🏽☺️

Tomok @tomokofficial on Instagram photo July 23
55

masih belum dapat momentum lagi..kena banyak belajar..last dive tadi muntah nasi ☺️#PadiOpenWater

Tomok @tomokofficial on Instagram photo July 21
3

single terbaru dari sahabat saya @black.hanifah dengan lagu yg sangat power...harap semua dapat support ya..request di semua station radio #SakitKuRasa

Tomok @tomokofficial on Instagram photo July 21
74

ambik budak kentot ni balik sekolah..dia nak makan nasi ayam katanya...tapau jab,salam jumaat semua 😋🍗☺️

Tomok @tomokofficial on Instagram photo July 19
179

saya mencari supervisors dan tearistas untuk outlet chatime saya di aeon shah alam..kalau berminat boleh email full resume di DBU.VENTURE@GMAIL.COM . kalau dapat yg duduk shah alam lagi cun..saya nak cari yg full time tau..tag kawan-kawan korang ya . alhamdulillah..semoga di permudahkan #InibarulahChatime #chatimemalaysia

Tomok @tomokofficial on Instagram photo July 17
56

betul-betul jadi realiti ni...tak sangka,lepas post saya haritu..saya terus di hubungi pihak chatime . selepas beberapa perbincangan..kami pun bersetuju untuk membuka satu outlet chatime . dan hari ni,perjanjian telah di meterai oleh pihak saya dan @chatime.malaysia . semoga di permudahkan,Alhamdulillah #InibarulahChatime

Tomok @tomokofficial on Instagram photo July 17
36

selamat pagi...hari ni ada majlis rumah/office terbuka lagi? korang masak apa? ke order je..yg mana lagi senang? ☺️

Tomok @tomokofficial on Instagram photo July 16
11

beraya sakan hari ni...ending kat rumah @black.hanifah ...kita layan drone sebelum matahari terbenam

Popular Now

HELLO ITS JAHY.C @jahy.c on Instagram photo August 22
+ Board

Egal wie viele böse Augen auf uns schauen..ich gebe niemals auf. Ich habe in dir nicht nur einen besten Freund gefunden, sondern auch einen wunderbaren Ehemann und den besten Vater den man sich für seine Kinder wünschen kann ❤️ #masallah

Mercury @mercury_russia on Instagram photo August 22
+ Board

Часы F.P.Journe Octa Automatique Lune Havana @mercury_watches занимают почетное место в списке Best of the Best (номинация «Лучший циферблат»), опубликованном в летнем номере журнала Robb Report. По всем интересующим вопросам просим звонить по тел. 8 800 700 0 800. #mercury_russia #mercurywatches #fpjourne #luxurywatch #menswatches #robbreport

__SKAZKA___👗👚👠👡👓👜👛 @___skazka___ on Instagram photo August 22
+ Board

625 Жакет Chanel, с показа (коллекция Supermarket, 2014год), стоил очень дорого,так как вещь подиумная. Размер 36. Состояние нового,не носился. Фурнитура частично в защитном пластике. Плечики в комплекте. Цена 69900 руб❗️WhatsApp 89109304488

Line ID : @iQOnitsuka @iqonitsuka on Instagram photo August 22
+ Board

พร้อมส่ง Converse All star Nude ox ของใหม่ ของแท้100% มีกล่องป้ายครบ 2,600 สีชมพู size 6US / 23CM / 36.5EU size 7US / 24CM / 37.5EU size 8US / 24.5CM / 39EU size 9US / 25.5M / 40EU สีฟ้า size 6US / 23CM / 36.5EU size 7US / 24CM / 37.5EU size 8US / 24.5CM / 39EU size 9US / 25.5M / 40EU

Idola Piazza Nazionale 42a-43 @idolapiazzanazionale on Instagram photo August 22
+ Board

Vi Auguriamo un Buon Pomeriggio con le nostre mille tonalità e declinazioni, da quelle più fredde a quelle più calde e intense. Voi Quale preferite? SCEGLIE IDOLA con la nostra✨SUPER NUANCE CHAMPAGNE✨ TECNICA MILLE RIFLESSI⚡️ Noi ci troviamo a Piazza Nazionale 42a 43 📞PER INFO: 081201024 ✅WHATSAPP: 3317443476 ✂️HAIR IDOLA SALOON #idola #saloon #parrucchieri #arte #napoli #fashion #hair #cut #Napo

Everything 1&2 hand @closet_chillchill on Instagram photo August 22
+ Board

Used Once Lady Ribbon เดรสไซส์ m อก36" เอว30" สะโพกฟรี ความยาวชุด 30-35" เนื้อผ้าpolyester มีซับในอย่างดี ไม่บางค่ะ 450.-

김스 (GIMS) @gimstino on Instagram photo August 22
+ Board

엑스트라 이야기 (feat.금연) 2화 업로드 #오늘도형제는평화롭다 #오형평 #gims #금연권장만화 #보건복지부

SASHA POUSTOVIT 🐻 @sashaabo on Instagram photo August 22
+ Board

Знаєте, мене вже питають, чи не плануємо ми другого карапуза 🙈🙈🙈 Так от раніше, у мене було своєрідне бачення про те, як виглядає працююча мама двох дітей😅 Але, чесно кажучи, Ніка @nika_bolzan розбила всі мої стереотипи☝️️☝️️ Це одна з тих мам, яка шикарно виглядає, і у якої що не просто добре виглядає, і у якої думки не тільки про дитячі какашки😅😀 Ніка розвивається і працює! Мене взагалі мотивуют

Judy Kulteerawit @judy_khongkwanbrand on Instagram photo August 22
+ Board

New : Coco 10.5 navy ริสาทหูแดง GHW HOLO 24 Fullset+rec ราคา 142,999 ..บาท พร้อมส่ง 24/08/60 Ems ฟรี แมส ตามระยะทาง