Tomok @tomokofficial on Instagram photo October 21
273

la la la la la...la la la la la la..la la la la la ROCKSTAR JUNIOR 😋 kredit saya harus berikan juga kepada @caliphbuskersofficial yang mengiringi persembahan tempoh hari di meletop,luorang power . saksikan rockstar junior arrian dan andra setiap rabu di astro ria dan ria hd #RockstarJr

Tomok @tomokofficial on Instagram photo October 21
36

empat hari di tioman dapat meneroka pulau renggis,cebey,labas,tomok,fan canyon,tiger reef dan soyak . rasanya dah boleh balik kl dah ni..rindu family dah..saya pulang dulu..sampai jumpa lagi 🇲🇾😋🦈 #padi #dive #diving #bbsfamily #tioman

Tomok @tomokofficial on Instagram photo October 21
132

ulang-ulang ayah tengok performance arrian kat meletop..boleh pulak dia pijak kaki andra part last tu . alhamdulillah rancangan rockstar junior makin dapat tempat..untuk yang terlepas boleh tengok kat youtube ya . episod ketiga minggu depan lagi menarik.. #RockstarJr setiap hari rabu jam sembilan malam di astro ria dan ria hd

Tomok @tomokofficial on Instagram photo October 18
130

pukul sembilan malam ini dia astro ria..episod kedua #RockstarJr ..kali ni aktiviti arrian kat rumah pulak..mengaji dan sebagainya . jangan lupa tengok yer..dengar cerita episod ni sampai rotan pun keluar? . lagi satu lupa nak tanya..semalam arrian perform kat MELETOP steady ke tak? . tak boleh jadi ni...dia nak lawan tokey pulak...nanti lepas #RockstarJr boleh komen kat sini k..saya nak tengok j

Tomok @tomokofficial on Instagram photo October 17
42

episod 2 malam esok banyak tentang aktiviti arrian kat sekolah..eh,lupa nak bagitau sekejab lagi kami sekeluarga di MELETOP!! . #RockstarJr setiap hari rabu jam 9.00 malam di astro ria dan ria HD!!!

Tomok @tomokofficial on Instagram photo October 17
10

jom muat turun lagu terbaru dari qalisya,along dan syeera..lagu-lagu mereka juga ada di platform digital yang lain..korang support yer . kalau ada bakat-bakat muda yg ingin bersama popsicle records..saya alu-alukan kedatangan kalian..mungkin kita boleh bekerjasama..DM saya nanti tau . teruskan menyokong industri muzik tanahair dengan membeli muzik secara sah!! anda mampu lakukannya #supportlokal #

Tomok @tomokofficial on Instagram photo October 16
48

episod kedua rabu ni...gelagat ayam guring nak pegi sekolah..sampai terkentut2 nak kejut..jangan lupa tengok eh? #RockstarJr

Tomok @tomokofficial on Instagram photo October 16
27

bismillahirahmanirahim...selepas 'menolak hatiku' dari along..kini tiba giliran protege saya yg kedua @qalisya_zreyna dengan single terbaru #memilihdisini . berakhir perjalanan di mentor milenia tempoh hari bukan bererti satu tanda noktah untuk qalisya..dengan bakat yg besar dari penyanyi dari sabah ini,saya sediakan sebuah lagu . lirik yg begitu puitis dari @rozisangdewi menambah rasa dalam lagu

Tomok @tomokofficial on Instagram photo October 12
30

petang sabtu ini di mydin pelangi indah johor bahru...seperti biasa gandingan saya dan black akan menghantui anda . jika berkesempatan kita jumpa di sana k..banyak lagu nak perform ni..lepas perform bawak saya makan beriani gam ok? set? jom #suriafm #suriajam2 #jb

Tomok @tomokofficial on Instagram photo October 11
75

hari yg di tunggu dah tiba..risau pulak nak tunggu respon macam mana..bermula malam ni jalam 9.00 malam di ASTRO RIA dan RIA HD . jangan lupa support ROCKSTAR JUNIOR k..dan jangan lupa hashtag #RockstarJr jugak..untungla anak-anak ayah,ada program sendiri..alhamdulillah,rezeki!

Tomok @tomokofficial on Instagram photo October 10
73

semakin diterima baik..terima kasih atas sokongan korang untuk #chatimemalaysia ..boleh slide gambar untuk tengok lokasi-lokasi chatime di malaysia . kalau nak datang saya punya boleh singgah di aeon mall shah alam food court ground floor..kalau saya free,sayalah orang yg akan jadi cashier kat untuk korang . favourite minuman saya grass jelly roasted milk tea..korang pulak? ini barulah chatime ❤️😋

Tomok @tomokofficial on Instagram photo October 9
165

anak ayah kuat..lepas ambik neb terus siap pegi dia punya press conference rockstar junior..doakan ayam guring and andra cepat sembuh k!

Tomok @tomokofficial on Instagram photo October 7
32

great hospitality from @drmartens_my and also @doubletreejb ..thank you so much..saya pulang dulu..insyaallah jumpa lagi ya 🤘🏽😋❤️

Tomok @tomokofficial on Instagram photo October 6
31

salam jumaat semua...,nantikan ROCKSTAR JUNIOR ARRIAN & ANDRA di saluran astro ria dan ria hd bermula minggu hadapan #RockstarJr

Tomok @tomokofficial on Instagram photo October 5
133

selamat tengahari semua..lunch apa hari ni? 🍗☺️😋

Tomok @tomokofficial on Instagram photo October 3
102

bismillahirahmanirahim...bermula minggu hadapan secara eksklusif ROCKSTAR JUNIOR arrian & andra di astro RIA dan RIA HD #RockstarJr

Tomok @tomokofficial on Instagram photo October 2
70

johor bahru..kita jumpa sabtu ni,nak kasut dari @drmartens_my ? senang je cuma letak hashtag #worndifferent dan #drmartensmy kat komen bawah ni..follow @drmartens_my jugak k..good luck guys 🤘🏽 . Guess what? Tomok is coming over to Dr. Martens, Komtar JBCC store on 7/10 from 3:30-5:30pm! Be the lucky one to win a styling session by Tomok and a pair of Doc’s! All you have to do is follow Dr. Martens

Tomok @tomokofficial on Instagram photo October 1
176

peluang kerja..saya mencari seorang manager yang akan menguruskan kerjaya seni saya dan label popsicle records . kualiti yang saya cari adalah ✅ multitasking ✅ ada kenderaan sendiri ✅ komitmen ✅ punctual dan ada lagi lebih kurang 100 list..kalau nak tulis kat sini panjang pulak 😋 kalau berminat boleh DM saya atau email resume ke shah.indra1@gmail.com . saya serius ni...kalau korang berminat hanta

Tomok @tomokofficial on Instagram photo September 29
301

sempat berDRONE masa cuti-cuti malaysia di kuala selangor...macam mana saya fly drone? ada peningkatan tak? 😋☺️😜

Tomok @tomokofficial on Instagram photo September 28
88

satu gambar kegemaran saya di abadikan di dalam lukisan 🍗😋☺️❤️

Tomok @tomokofficial on Instagram photo September 28
17

tepat jam dua belas tengahari ini...muzik video terbaru dari @syeeraaziz akan secara rasmi berada di channel youtube POPSICLE RECORDS . protege kepada black ini mempertaruhkan single #redhakanlah ..muat turun lagu ini di semua platform digital kegemaran korang . semoga kolaborasi daripada #popsiclerecords dan #nyawablackmusic akan berterusan . good luck syeera..all the best ya!!!

Tomok @tomokofficial on Instagram photo September 24
61

tak pernah bosan dengan kerja yg aku lakukan sejak usia 15 tahun 🤘🏽😋🇲🇾

Tomok @tomokofficial on Instagram photo September 22
118

kuiz hari jumaat..berikan nama empat haiwan yang di lukis oleh arrian..sapa jawab betul nanti arrian belanja chatime #susah #pandaipandaila 😋😜🍗

Tomok @tomokofficial on Instagram photo September 21
84

alhamdulillah...terima kasih atas sokongan semua yg support chatime di aeon mall shah alam . hampir sebulan lebih beroperasi..alhamdulillah semakin di gemari . dengar khabar @chatime.malaysia akan tambah outlet mereka di seluruh malaysia..semoga di permudahkan #chatimemalaysia #inibarulahchatime ❤️❤️❤️

Tomok @tomokofficial on Instagram photo September 20
177

tiada kata lain dapat ku ungkapkan kepadamu selain dari 'hari dah petang ni ibu..buatkan ayah milo panas' ☺️😋😉

Tomok @tomokofficial on Instagram photo September 19
22

berita baik guys!! STAMPIN' UP! With every RM380 spent, receive 1 stamp and a special reward from us! Get up to 6 stamps on a single card to receive an exclusive mystery gift! *T&C apply. Promo ends on 31st October 2017. #drmartensmy

Tomok @tomokofficial on Instagram photo September 18
274

saya nak pegi main bola ni...awak nak ikut saya tak? 😋🍗☺️

Tomok @tomokofficial on Instagram photo September 16
53

ayah saya solo lagu 'Black Magic Women' dari santana 🤘🏽🤘🏽🤘🏽

Popular Now

شركة مطاعم بونابتيت Since 2009 @q8bonappetit on Instagram photo October 22
+ Board

عدنا مرة اخرى مع اشتراكات الدايت المميزة ، تبي تغير حياتك بلش بنظام الغذائي، بونابتيت يوفر لك الوجبات المناسبة و المميزة بالطعم و الجودة . الاشتراك او الاستفسار ابوحمزة 5️⃣0️⃣1️⃣1️⃣5️⃣3️⃣5️⃣0️⃣ #دايت #الكويت #دايتي #diet #هلثي #gym #fitness

Дарья Василенко @daria_vass on Instagram photo October 22
+ Board

Доброе утро, зайки 🙈 . Как вы? Мне получше, спасибо вам огромное за пожелания "скорейшего выздоровления".❣️ . Какие у вас планы на сегодня? Нужен ли сегодня пост о книгах 📚 или выложить его завтра?✌🏿 . #пп #фитнес #фитнесбикини #спорт #утро #выходной #зож

تبلیغات عروس،مد،زیبایی @aroose_berooz on Instagram photo October 22
+ Board

@dr__mehrana @dr__mehrana تنها دارنده دستگاه اسكلپيون مرکز لیزر دکتر مهرانا اسكلپيون انتخاب بهترينها 🌹الكساندرايت كندلا ٢٠١٧ و امپراطور ٢٠١٧اسكلپيون🌹 اسكلپيون امپراطور 2017 👈جديدترين لیزر رفع موهای زائد اسکلپیون ليزر كل بدن فقط در ٣٠دقيقه👉 آخرین تکنولوژی روز دنیا 2017 در رفع موهای زائد قابل استفاده برای انواع پوست حتى موهاى كركي و نازك توانایی چند برابر سایر لیزرهای موجود ☘شماره های تماس: 0

London Fitness Guy @london_fitness_guy on Instagram photo October 22
+ Board

Outdoor Workout! Getting a workout in whilst you are away or when you don't have access to a gym can be so effective! Here's a leg workout you can try that combines bodyweight resistance with cardio Here's the details 1️⃣15 reps on each bodyweight exercise 2️⃣30 seconds on each cardio exercise 3️⃣5 sets in total Go and give it a try!

ⓟⓡⓞⓜⓞⓣⓔ_ⓑⓨⓕⓐⓘⓘ►72.3ⓚ◄ @promote_byfaii on Instagram photo October 22
+ Board

❗️เสื้อ Oversize ราคาตัวละ 139฿ เท่านั้น❗️ ✅พร้อมส่งทุกตัว ✅ผ้าคอตตอนคุณภาพดี ผ้านุ่ม 🎉ตอนนี้มีกิจกรรมมาซื้อกันเยอะๆน้า🎉 #oversize #สไตล์เกาหลี #ราคาถูก #พร้อมส่ง @Shirtkoreamm @Shirtkoreamm

รองเท้าส้นสูง👠✨IG:หลัก @shoess_station on Instagram photo October 22
+ Board

✅PreOrderรอของประมาณ 15-20 วัน Sz.34-39👉990฿ 👠ส้น 3.5 นิ้ว ❌แบบขายดี ใส่สวย หนังนิ่ม งานอลังเว่อร์ รองเท้าเหมือนในแบบทุกคู่..สินค้าเข้ามาทุกสัปดาห์..**สนใจสั่งซื้อ>>สามารถแอดไลน์เข้ามาได้เลยค่ะ**🎀🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉👍👍👍 👉แอดไลน์ ไม่ได้ กรุณากดลิ้งด้านบน🙏 🆔@shoess_station (มี@ด้านหน้า) 🆔Line:tongta_98👠✨ ☎️090-9747969 ((ต้องตา)) FB : Shoess Station-Official #preorder#thailand#thaibkk#mbk#korea#siam#fashion#sho

Номера Авто @nomera_avto on Instagram photo October 22
+ Board

ЗНАКИ В НАЛИЧИИ 🇷🇺🇷🇺🇷🇺 👇👇👇👇👇👇👇👇 По всем вопросам обращаться.⤵️⤵️⤵️ Whatsapp Viber Telegram 📞📞📞📞 8️⃣9️⃣1️⃣6️⃣-1️⃣9️⃣7️⃣-9️⃣4️⃣-5️⃣8️⃣ В комментариях цены не обсуждаю. #рублевка #ммм50#авилон#мажорка #дневникхача#гибдд #авто#111#Luxury#чечня #дагестан #красивыйномер #блатнойномер #власть #555#Лухари#самара #москва #панавто#блат #smotraru #migalki #крышамира #blacstarburger #Soho#mercedesbenz #merce

รองเท้าส้นสูง👠✨IG:หลัก @shoess_station on Instagram photo October 22
+ Board

✅PreOrderรอของประมาณ 15-20 วัน Sz.34-39👉990฿ 👠ส้น 3.5 นิ้ว ❌แบบขายดี ใส่สวย หนังนิ่ม งานอลังเว่อร์ รองเท้าเหมือนในแบบทุกคู่..สินค้าเข้ามาทุกสัปดาห์..**สนใจสั่งซื้อ>>สามารถแอดไลน์เข้ามาได้เลยค่ะ**🎀🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉👍👍👍 👉แอดไลน์ ไม่ได้ กรุณากดลิ้งด้านบน🙏 🆔@shoess_station (มี@ด้านหน้า) 🆔Line:tongta_98👠✨ ☎️090-9747969 ((ต้องตา)) FB : Shoess Station-Official #preorder#thailand#thaibkk#mbk#korea#siam#fashion#sho

รองเท้าส้นสูง👠✨IG:หลัก @shoess_station on Instagram photo October 22
+ Board

✅PreOrderรอของประมาณ 15-20 วัน Sz.34-39👉990฿ 👠ส้น 3.5 นิ้ว ❌แบบขายดี ใส่สวย หนังนิ่ม งานอลังเว่อร์ รองเท้าเหมือนในแบบทุกคู่..สินค้าเข้ามาทุกสัปดาห์..**สนใจสั่งซื้อ>>สามารถแอดไลน์เข้ามาได้เลยค่ะ**🎀🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉👍👍👍 👉แอดไลน์ ไม่ได้ กรุณากดลิ้งด้านบน🙏 🆔@shoess_station (มี@ด้านหน้า) 🆔Line:tongta_98👠✨ ☎️090-9747969 ((ต้องตา)) FB : Shoess Station-Official #preorder#thailand#thaibkk#mbk#korea#siam#fashion#sho