Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 24
211

bini aku ni takda kerja kot hari ni..dia adjust muka arrian & andra jadi orang jepun 😪🍗☺

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 22
87

untuk ahad ini..saya berikan lagu bruno mars untuk along dan adele untuk qalisya..semoga mereka dapat buat yang terbaik . korang jangan lupa undi @alongzaimi dan @qalisya_official yer..undian di buka setiap hari ahad . bagi korang pemilihan lagu minggu ni macam mana? steady ke tak steady? #mentormilenia2017 #mentortomok #teamtomok kredit photo @rz.works

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 21
41

padahal dua dua controller takda battery...acah2 macam diorang yg main game..sorry arrian dan andra..terima kasih teman ayah main game ☺😋😎

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 20
20

malam ini jam 11 malam di astro RIA dan RIA HD...sesi akustik bersama saya..kalau free tengok yer..makasih ☺ #unpluggedria

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 20
56

Music is my life! kalau korang suka dengar lagu macam saya, cepat dapatkan SonicGear earphones ni from @shopee_my untuk RM1 je!!! Ikuti langkah di bawah: 1. Muat turun Shopee Malaysia app 2. Cari "Tomok Giveaway" 3. Redeem dgn harga RM1 pakai code: TOMOK1 T&Cs - Terhad kepada 300 unit untuk pengguna kali pertama Shopee sahaja! Jangan lupa download app Shopee Malaysia untuk gadget paling murah k

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 19
187

alhamdulillah...protege saya masih kekal di dalam #mentormilenia2017 ...fuh,tension jugak ni..setiap minggu kat bawah . saya harap minggu depan diorang dapat beri yg lagi terbaik...teruskan menyokong along dan qalisya ya . so minggu depan nak bagi lagu apa?

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 17
1661

aktiviti malam ni ☺🤘🏽😋🍗

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 16
380

belum mengantuk lagi dua hero saya ni...nyanyi kejab la ☺🍗😋

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 14
249

MA KAN...kan...MA KAN...kan..MA KAN...kan ☺😋😁

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 12
1

bisnes online saya masih berjalan seperti biasa...untuk peminat shawl,boleh tengok instagram @arriandra ya . pelbagai koleksi pilihan tudung dan pelbagai warna ada di arriandra..usha dulu..mana yang berkenan boleh whatsapp ke 017 667 0937 untuk buat pembelian...insyaallah harga berpatutan @arriandra @arriandra @arriandra ❤❤❤

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 8
77

setelah di perhalusi segala komen2 korang haritu...inilah pilihan lagu yg saya berikan kepada along dan qalisya . lagu TIARA dari kumpulan KRIS untuk along dan LISTEN daripada BEYONCE untuk qalisya...semoga di permudahkan segalanya untuk mereka ahad ini . macam mana dengan pilihan lagu? steady ke tak? #mentormilenia2017 #mentortomok #teamtomok kredit photo @rz.works

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 8
162

kalau dia nak tido..dia tido..tengah shooting ke apa ke dia tak peduli..adoi la arrian ni . sembilan malam ini di astro RIA dan RIA HD ..gelagat keluarga sederhana saya dalam #wowbersamagenki di legoland johor bahru . selamat menonton

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 7
172

selamat pagi..jom sarapan roti canai ☺😋😁

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 5
750

alhamdulillah...selesai tugas protege saya untuk hari ni...nyaris-nyaris sebenarnya nak terkeluar . apapun yg terjadi saya harus mempertahankan protege saya...tetapi kalau betul2 teruk nyanyian mereka..saya sendiri pun tak teragak-agak untuk menegur mereka . minggu depan nak bagi lagu apa kat along dan qalisya? kalau korang ada idea,boleh tulis kat sini..nanti saya tengok . minta maaf kalau mungki

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 5
14

inilah team yg banyak membantu saya dalam mentor...memastikan segala yg kami rancang berjalan dengan baik . ada beberapa orang lagi yg takda dalam gambar...insyaallah kami akan memberikan yg terbaik buat protege kami . jangan lupa malam ini..jam sembilan malam di TV3 #mentormilenia2017 #mentortomok #teamtomok

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 2
147

muka bengang bila kena potong rambut ☺🍗😋

Tomok @tomokofficial on Instagram photo February 28
82

KEKASIH AWAL DAN AKHIR untuk @alongzaimi dan CINTA TERSIMPUL RAPI untuk @qalisya_official minggu ni di #mentormilenia2017 . terima kasih atas segala komen korang untuk minggu lepas...minggu ni #TeamTomok akan lebih bersedia...semoga di permudahkan #mentormilenia ##mentortomok

Popular Now

Jaimee Navarrete @jaymaaay on Instagram photo March 24
+ Board

Let's have some fun tonight @kokomo_havasu!! 🍾💦 @deuxtwins 👯🔊

Krongkarn Phongsathorn @krongkarnp on Instagram photo March 24
+ Board

อยากจะบอกว่า เช้านี้ อากาศดี มองจากหน้าต่างห้องพัก เห็นภูเขาไฟฟูจิอยู่ลิบๆ 👍 #tokyo #แพรวาพาทัวร์

Kwt_lenses @kwt_lenses on Instagram photo March 24
+ Board

شاركوا بمسابقة ذهب الجود 😍 . و اربحوا اسوارة ذهب . المسابقه سهله و الهديه قيمه 😍 . @thahab_aljood @thahab_aljood

INKAHOLIK TATTOOS - KENDALL @inkaholik_kendall on Instagram photo March 24
+ Board

🏆💉GET TATTED UP💉🏆 FOLLOW @MRCOLOMBIA FOLLOW @INKAHOLIKTATTOOS @INKAHOLIK_KENDALL 10855 SW 72 ST (305)380-8118 #inkaholik#inkaholiktattoos#artists#miami#h2ocean #305#305tattoos#inkedmag#tatuajes#girlswithtattoos##iktattoos#mrcolombia#kendall#birdroad#tatuaje#besttattoosinmiami#piercings#tattooartist

Sol Meneghini 🇧🇷 @solmeneghini on Instagram photo March 24
+ Board

Ensaio por @jorgelaertefoto 📷💥 Coach @overallteam 💪 @coachrubensgomes Nutrição @deafraga 😍 Nutrologa @drarejanemendonca 💟 Suplementação e manipulados da @farmaceuticamanipulacao 💊💥

INKAHOLIK TATTOOS - KENDALL @inkaholik_kendall on Instagram photo March 24
+ Board

🏆💉GET TATTED UP💉🏆 FOLLOW @MRCOLOMBIA FOLLOW @INKAHOLIKTATTOOS @INKAHOLIK_KENDALL 10855 SW 72 ST (305)380-8118 #inkaholik#inkaholiktattoos#artists#miami#h2ocean #305#305tattoos#inkedmag#tatuajes#girlswithtattoos##iktattoos#mrcolombia#kendall#birdroad#tatuaje#besttattoosinmiami#piercings#tattooartist

Cole Whittle @colewhittle on Instagram photo March 24
+ Board

JAPAN UNDERSTANDS ME 💘🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵#kanpaiyabaiyeahboiii

Everything 86 | FRS | BRZ @rawdriving on Instagram photo March 24
+ Board

Real Carbon Fiber products that don't break the bank. Use code "INSTA15" to save 15% off your next order from @simplycarbonfiber Shop www.SimplyCarbonFiber.com #SimplyCarbonFiber