Tomok @tomokofficial on Instagram photo December 12
97

dendangan harmonica khas dari arrian buat student2 yang tengah study..harap membantu 😋🍗☺️

Tomok @tomokofficial on Instagram photo December 10
30

selamat hari jadi ayah..lama dah ayah baring kat katil ni..ayah kena kuat macam dulu..sayang ayah..sayang ibu

Tomok @tomokofficial on Instagram photo December 8
32

fuh nervous sebenarnya..first time join teater muzikal bersama rakan2 BCIM..kami akan pentaskan di UUM sintok isnin ini . dengar-dengar jualan ticket power jugak la..jumpa isnin ini eh? sempat lagi kalau korang nak datang . lepas show kita makan tomyam kat danok..dengar2 tomyam kat seberang sana pun power..betul ke? . Cinta dan persahabatan. Sebuah persembahan muzikal dari pelajar-pelajar BCIM KL.

Tomok @tomokofficial on Instagram photo December 7
12

insyaallah 2018 ada sesuatu menanti..tak sabar nak masuk studio dan cipta sejarah bersama @aubrey_suwito sekali lagi #newalbum 🤘🏽

Tomok @tomokofficial on Instagram photo December 6
21

#Repost @chatime.malaysia (@get_repost) ・・・ BEEP! BEEP! . You read it right, we are collaborating with @ubereats_my. Chatime will be available starting on 6th December 2017. Now you can enjoy your favourite milk tea while chilling on your couch! . Download the UBER EATS apps and order away! . **available only in Klang Valley area until further noticed** #ChatimeMalaysia #inibarulahchatime

Tomok @tomokofficial on Instagram photo December 4
67

ayah saya kena strok pada 13hb yg lepas...sebelah kanan badan hingga kaki tak boleh bergerak . percakapan juga terganggu..minta doa sahabat semua semoga di permudahkan segalanya untuk ayah saya . kalau ada info apa2 tentang proses rawatan strok boleh bagitau..kami akan iktiar semampu boleh . ayah kena kuat 😢

Tomok @tomokofficial on Instagram photo December 4
102

hari ni ayah jaga arrian dan andra..macam biasa bangun lambat sikit 😋🍗☺️❤️

Tomok @tomokofficial on Instagram photo December 2
24

saya sekarang ada kat area Batu Caves..sapa orang sini angkat tangan..nak buat kejutan kat rumah sapa hari ni? . jangan lupa tengok live update instagram dan facebook saya kejap lagi..ding dong suprise bersama MI SEDAAP #dingdongsurprise #misedaap @misedaap_malaysia

Tomok @tomokofficial on Instagram photo December 1
64

sebab dah keluar hospital arrian bagi atok bunga kecik ni..ambik kat depan rumah tadi..cepat sembuh yer atok

Tomok @tomokofficial on Instagram photo November 29
362

maka berakhirlah sudah kesemua lapan episod ROCKSTAR JUNIOR ARRIAN dan ANDRA..ala sedih la pulak . di sini saya mewakili keluarga ingin ucapkan jutaan terima kasih buat ASTRO atas undangan kalian untuk kami sekeluarga menjayakan rancangan ini . jutaan terima kasih juga buat team produksi rockstar junior yang bertungkus lumus menjadikan rancangan ini digemari ramai kanak-kanak . kepada semua pengem

Tomok @tomokofficial on Instagram photo November 29
57

kami makan di salah satu tempat paling terkenal di singapura..sapa tau kat mana? episod akhir dah malam ni #RockstarJr 😢

Tomok @tomokofficial on Instagram photo November 29
109

bawak motor jangan lupa pakai helmet ok...bawak pelan-pelan tau 😋🏍🛵🛴

Tomok @tomokofficial on Instagram photo November 28
190

terima kasih arrian tolong ambik gambar ayah dengan dibu ☺️

Tomok @tomokofficial on Instagram photo November 27
28

minggu ni dah episod akhir dah untuk program #RockstarJr ..dan dalam episod ni ada proses rakaman lagu ROCKSTAR JUNIOR . ada juga trip waktu kami di legoland dan singapura tempoh hari..jangan lupa tengok eh,hari rabu pukul 9.00 malam di astro ria dan ria HD

Tomok @tomokofficial on Instagram photo November 23
117

tak payah sikat rambut..jimat 3 minit ☄️💥🔥

Tomok @tomokofficial on Instagram photo November 22
56

arrian ni jenis kalau keluar nak pegi jalan luar kl mesti satu rumah dia nak bawak..macam dibu dia jugak..penuh beg . mesti korang ada kawan yang macam ni kan? satu rumah dia nak angkut padahal pegi 3 hari 2 malam je . jangan lupa eh malam ni..episod 7 #RockstarJr di astro ria dan ria hd

Tomok @tomokofficial on Instagram photo November 21
83

di sebalik tabir lagu rockstar junior dalam episod ketujuh esok malam di astro ria dan ria HD . macam mana idea lagu ni boleh anak saya hasilkan secara spontan dan proses rakaman lagu ini di jalankan . jangan lupa esok jam sembilan malam ya #RockstarJr

Tomok @tomokofficial on Instagram photo November 20
53

lama saya simpan angan-angan nak ada mic dengan in ear monitor sendiri..sebagai penyanyi,kita kena ada barang untuk keselesaan kita kat pentas..so inilah 'senjata' saya ketika di pentas . ingat dulu zaman takda benda ni semua..tapi hati memang teringin nak pakai ear monitor..saya pun beli la ear plug..alaaa,yang orang pakai masa tengok F1 tu untuk elak bising bunyi injin kereta . haaa,benda tu la

Tomok @tomokofficial on Instagram photo November 20
349

baru dua tahun..tapi attitude macam orang besar 😜

Tomok @tomokofficial on Instagram photo November 19
375

alhamdulillah...selesai sudah persembahan kami..harap korang suka dengan 'cinta ini membunuhku' versi aqasha dan saya . terima kasih juga pada pihak produksi gegar vaganza atas undangan...saya hargai . nanti korang komen eh,saya nak baca satu-satu 😋kredit photo @aqoimran #gegargavanza4 #gegarvaganza2017 #kasiup1kali

Tomok @tomokofficial on Instagram photo November 19
241

hari keenam...takda apa yang aku harapkan selain ayah sihat seperti dulu

Tomok @tomokofficial on Instagram photo November 15
444

mari belajar bahasa cina...nak tanya,betul apa yg arrian sebut ni?

Tomok @tomokofficial on Instagram photo November 14
717

doakan ayah saya cepat sembuh ya sahabat-sahabat semua..amin

Tomok @tomokofficial on Instagram photo November 14
62

sampai tercabut topi aku nak naikkan layang-layang..jangan lupa tengok esok eh..pukul 9.00 malam di astro ria #RockstarJr

Tomok @tomokofficial on Instagram photo November 11
16

sorang sampai terkangkang baca baca map..sorang map dah sama tinggi dengan dia . jom jelajah singapura..alhamdulillah kami selamat sampai..nak makan kat mana dulu yer? #RockstarJr 😋🍗☺️🤘🏽

Tomok @tomokofficial on Instagram photo November 10
290

selamat pagi..musim hujan sekarang ni..pastikan korang bawa payung ya..kalau tak bawak,pastikan korang duduk di tempat yang selamat

Tomok @tomokofficial on Instagram photo November 9
326

rangkaian lagu-lagu dari newboyz..sila slide ke kiri..masih ingat lagu-lagu ini?

Tomok @tomokofficial on Instagram photo November 8
24

terima kasih JBL atas undangan untuk kami sekeluarga..headphone terbaru diorang untuk kanak-kanak memang terbaik . design diorang pun memang khas untuk kanak-kanak..ciri-ciri keselamatan pun ada untuk design ni..so safe untuk anak2 kita . eh malam ni rockstar junior tau..jangan lupa tengok..pukul 9 malam #RockstarJr #MyFirstJBL #DareToListen #JBLMalaysia #HotGadgets #JBL 🤘🏽😋🍗☺️

Tomok @tomokofficial on Instagram photo November 7
28

episod 5 #RockstarJr esok cerita pasal trip kitorang pegi zoo..memang happy la arrian dengan andra sampai taknak balik . jangan lupa esok malam jam 9.00pm di astro ria dan ria HD..ahad ni kami akan turun singapore..fuh lain macam penangan #RockstarJr ..jumpa nanti eh 🤘🏽😋🍗☺️

Tomok @tomokofficial on Instagram photo November 6
287

pagi tadi saya sarapan dengan ayah..makan roti canai 😋🤘🏽☺️ -Andra-

Popular Now

Elbise Abiye Nişan Düğün @elbisehane on Instagram photo December 13
+ Board

💃🏽💃🏽💃🏽KIZLAR SCUBA KUMAŞ BALIK MODELİMİZ STOKTADIR😍 modaufk web sitemizden kredi kartı ile yapılan alış-verişlerde 📦 ücretsizdir.😍 Fiyat:109.99₺Whatsapp:☎️0(530)245-1520 ——————————————— 💃bedenler: s m l xl arası✅ ——————————————— 🚚kargo alıcıya aittir ✅ ——————————————— ✅Kapıda 💳Kredi kartı & Nakit ödeme geçerlidir ✅ """""""""""""""""""""""""""""""""""""" #Elbisesepeti#elbise#bayangiyim#kombin#trend

Elbise Abiye Nişan Düğün @elbisehane on Instagram photo December 13
+ Board

💃🏽💃🏽💃🏽KIZLAR SCUBA KUMAŞ BALIK MODELİMİZ STOKTADIR😍 modaufk web sitemizden kredi kartı ile yapılan alış-verişlerde 📦 ücretsizdir.😍 Fiyat:109.99₺Whatsapp:☎️0(530)245-1520 ——————————————— 💃bedenler: s m l xl arası✅ ——————————————— 🚚kargo alıcıya aittir ✅ ——————————————— ✅Kapıda 💳Kredi kartı & Nakit ödeme geçerlidir ✅ """""""""""""""""""""""""""""""""""""" #Elbisesepeti#elbise#bayangiyim#kombin#trend

Elbise Abiye Nişan Düğün @elbisehane on Instagram photo December 13
+ Board

💃🏽💃🏽💃🏽KIZLAR SCUBA KUMAŞ BALIK MODELİMİZ STOKTADIR😍 modaufk web sitemizden kredi kartı ile yapılan alış-verişlerde 📦 ücretsizdir.😍 Fiyat:109.99₺Whatsapp:☎️0(530)245-1520 ——————————————— 💃bedenler: s m l xl arası✅ ——————————————— 🚚kargo alıcıya aittir ✅ ——————————————— ✅Kapıda 💳Kredi kartı & Nakit ödeme geçerlidir ✅ """""""""""""""""""""""""""""""""""""" #Elbisesepeti#elbise#bayangiyim#kombin#trend

Clouds TV 🇹🇿 @cloudstv on Instagram photo December 13
+ Board

Rais John Pombe Magufuli sasa anatupa matamanio mapya, ya siku moja kuwa donor country na nchi tajiri. Inawezekana! Iliwachukua miaka 400 ulaya kufikia maendeleo, ilichukua chini ya karne kwa Asia kufikia huko, sisi itachukua muda mfupi kutokana na teknolojia na fursa zilizopo leo. @hassan_ngoma #RoadToAzimioLaKagera #AzimioLaKagera

PURWOKERTO SATRIA @mypurwokerto on Instagram photo December 13
+ Board

Setelah memutar komplek Sentra Budaya Kota Lama Banyumas, rombongan Banyumas Travel Mart melihat-lihat koleksi Museum Wayang Sendang Mas. Museum ini dibangun tahun 1983. Kabarnya museum yang menyimpan lebih dari 200 koleksi wayang kulit gagrak Banyumas, wayang potehi, wayang golek, wayang gedok, wayang klithik kulit dan lainnya ini akan direnovasi tahun depan. Semoga makin cantik dan nyaman buat b

ソンイ @sunwei1013 on Instagram photo December 13
+ Board

X'masまでもうすぐっ🎄🎅🏼❤️ みんな予定やプレゼントは決まった〜?😙 こないだ @fernanda_jp さんからクリスマスギフトが届いたの🎁❤️ 池袋パルコでしか買えないお得なミニリネンスプレー4種のセットで、レアアイテム🤫 池袋パルコで開催中のポップアップストアで12月25日(月)まで限定発売中なんだって👌🏻 #fernanda #フェルナンダ #FERNANDA #Ikebukuro #parco #ポップアップストア #期間限定 @parco_ikebukuro_official

Журнал «ДОМ-2» @dom2magazine on Instagram photo December 13
+ Board

СЕГОДНЯ (13.12) в 15:00 в еженедельном прямом эфире @dom2magazine Лиза Полыгалова расскажет о расставании с Ваней Барзиковым, соревнованиях по бодибилдингу и жизни за периметром. Не пропустите! . #dom2 #dom2magazine #Дом2 #ЖурналДом2 #Дом2Новости #Дом2Тнт #Дом2ОстровЛюбви #Дом2МнениеТелезрителей #Дом2Эксклюзив #ТНТ #Дом2ПостройСвоюЛюбовь #dom2_tnt #dom2News #ТНТДом2 #НовостиДом2 #ПостройСвоюЛюбов

سوتى هاى باحال ايرانى @sootihaye_bahale_irani on Instagram photo December 13
+ Board

@mehraeenclinic @mehraeenclinic 🌹👌 لیزرها و منابع نوری مختلف می تواند روی پوست های مختلف مورد استفاده قرار گیرد. مزیت این روش در این است که اشعه ی لیزر فقط در موضع مورد نظر، و تنها روی موهای زائد اثر می کند و به بافت گوشتی صدمه نمی زند. ✅شوك شوك فقط تا ٢٥ آذر جهت درمان قطعی موهای زائد بدن توسط لیزر تمام آمریکایی الكساندرايت كندلا 🎁🎉پكيج های هديه لیزر اعجاب انگيز رفع موهای زائد الکساندرایت آمریکایی

ÇARŞAF HANEM | Carsaf Designer @carsafhanem on Instagram photo December 13
+ Board

🌸 İğneli , gizli peçeli , bütün Çarşaf-ı Şerif modelimiz ..☺️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌸İstenilen ölçülerde dikim yapılır. ⠀⠀⠀ 🌸Verdiğiniz ölçülere göre kişiye özel dikim yapıyoruz ⠀⠀⠀⠀⠀ 🌸Birçok manşet modelimiz mevcuttur☺️ ⠀⠀⠀ 🛍Müşteri memnuniyeti esastır..☝🏻️⠀⠀⠀⠀ 📱 Detaylı bilgi veya sipariş için Whatsapp :0542-403-23-57 ⠀⠀⠀⠀ #carsaf #carsafhanem #çarşafhanem #carsafhanemailesi #çarşaf #cilbab #tesettür #tesettur