Tomok @tomokofficial on Instagram photo February 22
66

simpan sikit-sikit..takpa,lama-lama jadi bukit..insyaallah,amin ❤️

Tomok @tomokofficial on Instagram photo February 19
223

alhamdulillah..saya bersyukur kerana terlibat untuk KONSERT HORA HOREY didi and friends . konsert di dalam panggung wayang? serius korang kena bawak anak-anak layan #konserthorahorey ni..memang berbaloi..ada dato @ctdk jugak tau . DI PAWAGAM mulai 10 MAC 2018 @didiandfriends #konserthorahorey ❤️🤙🏽☺️

Tomok @tomokofficial on Instagram photo February 16
1158

alhamdulillah dah siap..ada rezeki sikit untuk betulkan kereta pertama saya ni . saya beli pada tahun 2000..time tu kereta kancil memang menjadi pujaan semua . now alhamdulillah..anak2 pulak dapat rasa naik kancil power ayah dia ni..sapa still pakai kancil angkat tangan ✋🏼 . salam jumaat dan selamat tahun baru cina dari saya sekeluarga

Tomok @tomokofficial on Instagram photo February 15
77

hari ni dating sambil beli barang dapur ❤️🤙🏽☺️

Tomok @tomokofficial on Instagram photo February 13
24

line up ini semalam mencipta kemenangan 7-1 setelah setahun menanggung kekalahan..sungguh luar biasa #makjemahfc 😋

Tomok @tomokofficial on Instagram photo February 12
91

setahun hanya sekali..kasi can ok? 🦀🦀🦀🦀🦀🦀🦀

Tomok @tomokofficial on Instagram photo February 10
74

andra bengang kena potong rambut...kita potong botak eh?

Tomok @tomokofficial on Instagram photo February 4
116

punyalah susah nak ambik gambar diorang ni skarang..rockstar betul 😋🍗❤️🤙🏽

Tomok @tomokofficial on Instagram photo February 2
84

lebam kat pipi tu dah 4 hari tak hilang..takpa,anak lelaki biar dia rasa..terhantuk meja perkara biasa

Tomok @tomokofficial on Instagram photo January 30
49

first time perform MENANTI DI SINI dengan band...fuh penat dia lain macam . yang belum dengar saya lagu baru saya boleh dengarkan di youtube dan platform digital yg lain ya . MENANTI DI SINI #menantidisini #jamminghot

Tomok @tomokofficial on Instagram photo January 28
73

alhamdulillah,terima kasih pada semua yg sudi singgah di chatime aeon shah alam . kami pun dah besarkan kedai sikit untuk keselesaan staff dan pelanggan..insyaallah service yg terbaik akan diberikan . jangan lupa untuk singgah outlet chatime yg lain di seluruh malaysia ya #inibarulahchatime #chatimemalaysia @chatime.malaysia 🇲🇾 🤙🏽❤️

Tomok @tomokofficial on Instagram photo January 27
89

malam ni mood tradisional..one of my favourite song..kantoi salah lirik dan chords..hantam saja!

Tomok @tomokofficial on Instagram photo January 25
22

#Repost @hotfm976 with @get_repost ・・・ Petang ni secara live di Facebook Hot FM pukul 5petang boleh layan single terbaru Qody dan Tomok dalam #JammingHot

Tomok @tomokofficial on Instagram photo January 24
126

terima kasih dibu buatkan sarapan pagi ni..semangat nak belajar rajin2..alhamdulillah sem 5 dah #uum #uumkl

Tomok @tomokofficial on Instagram photo January 23
65

assalamualaikum selamat pagi..berita baik untuk mereka yang berbakat dalam bidang nyanyian . saya mencari artis baru untuk bernaung di bawah syarikat saya iaitu POPSICLE RECORDS . semestinya saya mencari penyanyi yang boleh menyanyi dengan baik dan disiplin kenalah tip top . insyaallah mana tau rezeki korang kan..boleh DM video nyanyian di instagram saya ataupun hashtag #popsiclerecords . sila tag

Tomok @tomokofficial on Instagram photo January 20
39

#Repost @lan_02 with @get_repost ・・・ Lagi 6 hari cpt dapatkan ticket konsert ATM dengar cerita ada kejutan @akim_themajistret @akimahmad @zimisofazr @afiez_themajistret @gjie6ixthsense @_faoq_ @freddyhyperact @teamkerjagila @teambeby_ @gafim_mers @teamsgs #planetatmsg #supportlokal

Tomok @tomokofficial on Instagram photo January 18
112

hari ni pakai baju batik lagi..ni batik jenis apa ya? sapa tau? ☺️

Tomok @tomokofficial on Instagram photo January 17
66

berbaju batik berkacamata batik di sulam dari jawa tengok macam ada yang tak kena boleh bagitau saya apa dia? . sila balas dengan pantun 😋

Tomok @tomokofficial on Instagram photo January 15
64

Muka senyum je semua kan.. Ayah suka bila anak-anak Ayah tersenyum. Demi anak-anak, Ayah akan sentiasa pastikan senyuman itu kekal selalu . Alhamdulillah.. sebab ada peluang utk menerima lebih rezeki tahun baru ni.. Kini Shell meneruskan peraduan “Menang RM5,000 Hari-Hari”. Jangan lepaskan peluang ini! . Mudah je..hanya swipe bonuslink dan isi minyak minimum RM30 ..Mana tau, rezeki korang… mulaka

Tomok @tomokofficial on Instagram photo January 13
585

terima kasih YA ALLAH atas pemberian ini terhadapku..akan aku jaga sebaik mungkin hingga akhir hayatku

Tomok @tomokofficial on Instagram photo January 13
121

hari ni sejuk saya pakai baju long sleeve..tempat korang sejuk tak skarang?

Tomok @tomokofficial on Instagram photo January 11
404

sambil keringkan rambut kita buat homework..jimat masa 😋🍗☺️

Tomok @tomokofficial on Instagram photo January 10
737

masa aku nak practice masa ni la dia menyelit..tak boleh buat apa..layan je la 😋❤️ . Dalam setiap langkahku Kau telah membisikkan semua Cinta kau berikan Menceriakan ku . Aku mencintaimu Lebih dari kau tahu Jangan pernah kau membuat aku Bersedih menanti di sini #menantidisini

Tomok @tomokofficial on Instagram photo January 9
165

jangan bagitau dibu ayah belanja aiskrim ok? ☺️🍗😊

Popular Now

 @luxela_ on Instagram photo February 23
+ Board

“New York” Sequin Sarong ✨✨ Other colours available 👙

Bangladeshi Shootout 🇧🇩🇧🇩🇧🇩 @bd_insta_photos on Instagram photo February 23
+ Board

Follow profile @the_quick_silver_ 🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩 % % % % % % % % % % % % Cover girl id 👇👇👇👇👇👇 @nmarearetu @nmarearetu @nmarearetu @nmarearetu Our facebook page 👉 👉👉👉 Www.facebook.com/bd_insta_photos #bdinstaphotos #Bd_insta_photos #bollywood #Bangladesh #Dhaka #love #followme #picoftheday #cute #india #Pakistan #kalkata #London #Paris #selfie #bd #smile #happy #follow #sylhet ❌Don't bad comm

Brittany Bell @missbbell on Instagram photo February 23
+ Board

One year. 12 months. Just a few of the many videos I’ve captured. Finally reflecting and sharing the milestone. Instagram has no room for all that I have to express 💕Thank you God. My sweet Golden baby. I thought I knew unconditional love and my thoughts were only confirmed as facts when you came into my life. I promise to, forever, be the crazy mama who will be silly to make you smile and cancel

Bangladeshi Shootout 🇧🇩🇧🇩🇧🇩 @bd_insta_photos on Instagram photo February 23
+ Board

Follow profile @suzena_islam 🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩 % % % % % % % % % % % % Cover girl id 👇👇👇👇👇👇 @nmarearetu @nmarearetu @nmarearetu @nmarearetu Our facebook page 👉 👉👉👉 Www.facebook.com/bd_insta_photos #bdinstaphotos #Bd_insta_photos #bollywood #Bangladesh #Dhaka #love #followme #picoftheday #cute #india #Pakistan #kalkata #London #Paris #selfie #bd #smile #happy #follow #sylhet ❌Don't bad comment o

플로리스트 이주연 florist Lee Ju Yeon @vanessflower on Instagram photo February 23
+ Board

. . @florist.sumin 수민아 생일 축하해💓 . . #바네스꽃다발 👈🏻누르시면 다양한 상품 만나보실수있어요 원하시는 가격대와 컬러말씀해주셔도 진행가능하세요 문의는 Katalk ID vaness52 . . #lesson #Order 👉🏻Katalk ID vaness52 클래스상시모집 당일꽃주문가능 WeChat ID vaness_flower E-mail vanessflower@naver.com 강남구 신사동 515-2 📞02-545-6813 . #vanessflower #flower #florist #flowershop #handtied #flowerlesson #flowerclass #바네스플라워 #플라워카페 #플로리스트 #꽃다발 #부케 #원데이클래스 #플로리스트학원 #신사동꽃집 #가로수길꽃집

LEYLA RASHID @malkialeylarashid on Instagram photo February 23
+ Board

Je unafahamu siku za kupata Mtoto wa kike? Mfollow sasa @tuongeeuzazi @tuongeeuzazi mafunzo yanaendelea, Matatizo yote yanayohusu UZAZI kama una tatizo la kuchelewa kupevuka mayai, hormones imbalance mirija kuziba mfollow @tuongeeuzazi @tuongeeuzazi @tuongeeuzazi Anasaidia wengi

Bangladeshi Shootout 🇧🇩🇧🇩🇧🇩 @bd_insta_photos on Instagram photo February 23
+ Board

Follow profile @therozaruuh 🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩 % % % % % % % % % % % % Cover girl id 👇👇👇👇👇👇 @nmarearetu @nmarearetu @nmarearetu @nmarearetu Our facebook page 👉 👉👉👉 Www.facebook.com/bd_insta_photos #bdinstaphotos #Bd_insta_photos #bollywood #Bangladesh #Dhaka #love #followme #picoftheday #cute #india #Pakistan #kalkata #London #Paris #selfie #bd #smile #happy #follow #sylhet ❌Don't bad comment ou

Munster Rugby @munster_rugby on Instagram photo February 23
+ Board

#Gameday . A huge challenge awaits tonight at 7pm as Conference A leaders Glasgow Warriors visit Irish Independent Park! . It's our last game in Cork this season with tickets available from the ground throughout the day and a very big crowd expected! #MUNvGLA #SUAF

Bangladeshi Shootout 🇧🇩🇧🇩🇧🇩 @bd_insta_photos on Instagram photo February 23
+ Board

Follow profile @ninha_haque 🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩 % % % % % % % % % % % % Cover girl id 👇👇👇👇👇👇 @nmarearetu @nmarearetu @nmarearetu @nmarearetu Our facebook page 👉 👉👉👉 Www.facebook.com/bd_insta_photos #bdinstaphotos #Bd_insta_photos #bollywood #Bangladesh #Dhaka #love #followme #picoftheday #cute #india #Pakistan #kalkata #London #Paris #selfie #bd #smile #happy #follow #sylhet ❌Don't bad comment ou

Shopzters @shopzters on Instagram photo February 23
+ Board

Simple, elegant and full of grace. ❤️ . Photo by @wevaphotography . #bridesofinstagram #shopztersbride#shopzters#southindianbride#southindianwedding#weddingdecor#weddingwebsite#weddinginspirations#weddingblog#weddingphotography#weddingjewellery#bridaljewellery#bridalmakeup#bridalblouses#beautiful#photography

我是周觅!zhoumi @zhouzhoumi419 on Instagram photo February 23
+ Board

好久不见的晟敏哥,在录音室相聚了^^오랜만에 우리성민이형..녹음한둘!ㅋ화이팅!화이팅!

🎀DİLEK AKER🎀 @dilektenbinbirlezzet on Instagram photo February 23
+ Board

🎀Mayalı Poğaça🎀 Malzemeler 1 paket yaş maya 1 çay bardağı sıvıyağ 200 gr yumuşak margarin 1,5 çay bardağı ılık süt 2 çay bardağı ılık su 2 çorba kaşığı şeker 2 tatlı kaşığı tuz 1 yumurta sarısı üzerine Aldığı kadar un (500 gr gibi) Yapılışı Mayayı ufaladıktan sonra içine şeker ılık süt ve suyu ilave edip mayanın kabarmasını bekliyoruz ardından diğer malzemeleri katarak yumuşak bir hamur tutuyoruz

Bangladeshi Shootout 🇧🇩🇧🇩🇧🇩 @bd_insta_photos on Instagram photo February 23
+ Board

Follow profile @i_m__tazz 🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩🇧🇩 % % % % % % % % % % % % Cover girl id 👇👇👇👇👇👇 @nmarearetu @nmarearetu @nmarearetu @nmarearetu Our facebook page 👉 👉👉👉 Www.facebook.com/bd_insta_photos #bdinstaphotos #Bd_insta_photos #bollywood #Bangladesh #Dhaka #love #followme #picoftheday #cute #india #Pakistan #kalkata #London #Paris #selfie #bd #smile #happy #follow #sylhet ❌Don't bad comment our

🌹 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌹 @khoda_official on Instagram photo February 23
+ Board

«أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ» استادی می فرمود : این آیه معنایش ایـن نیست که با ذکر خدا دل آرام می گیرد این جمله یعنی خدا می گوید : جوری ساخته ام تو را که جز با یاد من آرام نگیری !!! تفاوت ظریفی است! اگر بیقراری؛ اگر دلتنگی ؛ اگر دلگیری ؛ گیر کار آنجاست که هزار یاد، جز یاد او، در دلت جولان می‌دهد. خدا_همين_نزديكيست❤️