Tomok @tomokofficial on Instagram photo April 24
209

reaksi anak-anak bila saya potong janggut dan misai semalam 😋🍗😜🤘🏽

Tomok @tomokofficial on Instagram photo April 23
205

semoga di permudahkan segala untuk along malam ini dengan lagu meraung...korang jangan lupa undi k . Baju Tomok by : @jakel_shahalam Make Up : glamzsquad Rambut : @khalsalon TShirt #teamtomok : @thecustommate

Tomok @tomokofficial on Instagram photo April 23
54

kipas kat rumah buat hal pulak...dah la anak2 kuat berpeluh...jadinya haritu pegi la beli kipas daripada KDK..memang steady betul . banyak function menarik yg ada kat kipas KDK NIKKO JUNIOR ni..harga pun berpatutan..anak-anak suka betul bila saya buat surprise kat diorang..tak percaya tengok video ni . KDK NIKKO JUNIOR juga mempunyai pelbagai fungsi seperti LCD screen remote control,9 speed contro

Tomok @tomokofficial on Instagram photo April 22
59

Eh @shuibsepahtu ! Makan Snacker Box ke haritu? aku makan Tenders Box pulak dari #KFCSuperJimatBox memang layannnn habis. Ha dah jangan kacau aku makan. @KFCMalaysia sedap hingga menjilat jari.

Tomok @tomokofficial on Instagram photo April 19
1391

bila kau mengantuk dan lapar dalam masa yang sama..inilah yang terjadi...sorry arrian,ayah tak boleh tahan gelak 😋🍗😜

Tomok @tomokofficial on Instagram photo April 18
1556

kami di studio skarang untuk sesi pemilihan lagu ahad ni..kalau saya berikan lagu2 dari NEW BOYZ ..lagu apa yg sesuai untuk along ya..komen sikit . 1) Sejarah Mungkin Berulang 2) Meraung 3) Norkia 4) Khilaf . jangan lupa untuk undi along pada setiap hari ahad bermula jam enam petang di www.tv3.com.my/mentormilenia

Tomok @tomokofficial on Instagram photo April 16
82

tinggal along sorang je lagi...saya doakan along dapat berikan persembahan yg menarik jab lagi . korang jangan lupa undi tau...nanti komen jugak tentang persembahan along dengan lagu BISO BONAR . Baju Tomok by : @jakel_shahalam Make Up : glamzsquad Rambut : @khalsalon TShirt #teamtomok : @thecustommate #mentormilenia2017 #mentortomok #teamtomok

Tomok @tomokofficial on Instagram photo April 16
1213

sementara menunggu flight pulang ke kuala lumpur..bergambar dulu yuk!

Tomok @tomokofficial on Instagram photo April 15
142

selepas majlis penyampaian sijil untuk arrian tempoh hari 😋🍗☺

Tomok @tomokofficial on Instagram photo April 13
169

penangan nyanyi lagu cina minggu lepas ☺🍗😋

Tomok @tomokofficial on Instagram photo April 9
67

first time naik grab car hari ni...dari pagi sampai petang pusing-pusing kuala lumpur..banyak jugak tempat kitorang pegi . lebih kurang 4 kereta kitorang turun naik tadi..seronok jugak..tak payah nak cari tempat parking..hari ni jugak bawak arrian dan andra naik lrt . cuti sudah habis...esok mari kita bekerja

Tomok @tomokofficial on Instagram photo April 8
920

sekali dia perform lagu cina la...ayah nak nangis sebenarnya..tapi tahan je..ayah dan dibu bangga dengan arrian...love you so much 🍗❤🍗😋☺

Tomok @tomokofficial on Instagram photo April 7
371

testing baju...besok saya kena perform kat sekolah 🍗☺😋

Tomok @tomokofficial on Instagram photo April 3
119

tahniah brother @edryabdhalim dan azmi atas kemunculan single terbaru...lagu yang penuh bermakna...semoga terus maju #support 🤘🏽

Tomok @tomokofficial on Instagram photo April 2
106

bismillahirahmanirahim...semoga di permudahkan segalanya untuk qalisya dan along..jangan lupa undi diorang yer . macam biasa jugak...saya perlukan komen-komen dari korang tentang persembahan mereka . Baju Tomok by : @jakel_shahalam Make Up : glamzsquad Rambut : @khalsalon TShirt #teamtomok : @thecustommate

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 30
247

di sebalik aku ada dia..shah sayang ayu...❤❤❤

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 29
166

hari ni dibu ada urusan di luar...ayah jaga arrian dan andra kat rumah...gambar ini sebelum berlakunya huru-hara ☺🍗😋

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 27
238

kami di studio skarang...tengah cari lagu untuk minggu ni..alhamdulillah saya berpuas hati dengan performance semalam . cuma agak pelik..along dapat markah penuh dari juri awam..dato hattan dan awi pun bagi komen yg bagus..tiba-tiba dia ada kat bottom 2 . rasanya undian untuk protege saya ni kurang kot..so kalau korang rasa persembahan along dan qalisya bagus..jangan lupa undi diorang k . kasi up

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 25
243

aiskrim jenama terbaru VALENA bukan VANILA keluaran arrian! ☺🍗😋

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 24
211

bini aku ni takda kerja kot hari ni..dia adjust muka arrian & andra jadi orang jepun 😪🍗☺

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 22
87

untuk ahad ini..saya berikan lagu bruno mars untuk along dan adele untuk qalisya..semoga mereka dapat buat yang terbaik . korang jangan lupa undi @alongzaimi dan @qalisya_official yer..undian di buka setiap hari ahad . bagi korang pemilihan lagu minggu ni macam mana? steady ke tak steady? #mentormilenia2017 #mentortomok #teamtomok kredit photo @rz.works

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 21
41

padahal dua dua controller takda battery...acah2 macam diorang yg main game..sorry arrian dan andra..terima kasih teman ayah main game ☺😋😎

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 20
20

malam ini jam 11 malam di astro RIA dan RIA HD...sesi akustik bersama saya..kalau free tengok yer..makasih ☺ #unpluggedria

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 20
56

Music is my life! kalau korang suka dengar lagu macam saya, cepat dapatkan SonicGear earphones ni from @shopee_my untuk RM1 je!!! Ikuti langkah di bawah: 1. Muat turun Shopee Malaysia app 2. Cari "Tomok Giveaway" 3. Redeem dgn harga RM1 pakai code: TOMOK1 T&Cs - Terhad kepada 300 unit untuk pengguna kali pertama Shopee sahaja! Jangan lupa download app Shopee Malaysia untuk gadget paling murah k

Tomok @tomokofficial on Instagram photo March 19
187

alhamdulillah...protege saya masih kekal di dalam #mentormilenia2017 ...fuh,tension jugak ni..setiap minggu kat bawah . saya harap minggu depan diorang dapat beri yg lagi terbaik...teruskan menyokong along dan qalisya ya . so minggu depan nak bagi lagu apa?

Popular Now

Krongkarn Phongsathorn @krongkarnp on Instagram photo April 24
+ Board

ไปทะเลแบบร่มๆ #ร้อนแผดเผา #คิดถึงมัลดีฟส์ @arisseee @mollybeauty

Fitri Aulia @fitriaulia_ on Instagram photo April 24
+ Board

New vlog is up on my Youtube channel! FA Vlog | Halal Trip ke Jepang Part 4 - Mount Fuji • Di hari ke-3 aku di Jepang beberapa waktu yang lalu, aku dan suamiku pergi ke Gunung Fuji dan berharap bisa sampai puncaknya. Tapi apa boleh buat, harapan kami untuk sampai ke ketinggian tertinggi Gunung Fuji terhalang oleh suatu hal. Apakah itu? Jangan lupa tonton cerita vlog di YouTube channel aku, KIVITZ

Defnisa Ayaqqabi @modaland.az_ayaqqabi on Instagram photo April 24
+ Board

Model: Ayaqqabi👗 Qiyməti: 149.90 AZN💰 Sifariş etmək üçün: www.defnisa.com🎁 və ya +994 70 248 48 18 (WhatsApp)📞 Çatdırılma 6-9 gün və Pulsuz🚚 Təklif və şikayətləriniz üçün: info@defnisa.com📩 Модел:Обув👗 Цена: 149.90 АЗН💰 По заказать: www.defnisa.com🎁 или +994 70 248 48 18 (WhatsApp)📞 Доставка 6-9 ден и бесплатно🚚 Для предложений и жалоб: info@defnisa.com📩 #ayaqqabi #geyim #qadin #metbex #don #salv

Омск Look Store @omsk_shopdaniel on Instagram photo April 24
+ Board

🌺🌺футболка 800р(арт.40666)🌺🌺шорты 1200р(арт.40688.1)🌺🌺кардиган 1600р(арт.40174.1)🌺🌺слипы 1800(арт.40194)🌺🌺рюкзак 800р(арт.40499.1)🌺🌺🖤🖤 все в наличии🖤🖤💋Наш каталог ShopDaniel.ru 💋🎈Новинки каждую неделю🎈 Ждем Вас Ежедневно ТК Миллениум, бутик 226 ⏰с 10 до 20 часов! 📱 89514112112 🍰 Наличие в офисах уточняйте на нашем сайте ShopDaniel.ru или в WhatsApp: Миллениум 89514112112 Декабристов 89045849417

labmania @labmania on Instagram photo April 24
+ Board

Prinsip "Mengeluh boleh, Menyerah jangan" . Repost from @fatwanuswan

Remaja islami dakwah muslim @remaja.islami on Instagram photo April 24
+ Board

"INI ADALAH KISAHKU YG TAK AKAN PERNAH AKU LUPAKAN... . Dia adalah Sahabatku dgn Rambut yg Gondrong, dia sering menginap di Rumah ku, sehingga Aku merasa dia adalah KK ku, yang Mempunyai Passion Hobi yg sama, Ketika itu aku dan dia Berpisah Tahunan lamanya, dia Bekerja di jakarta dan aku di Bandung. Tahun demi Tahun aku ga berjumpa lagi sama Dia, sepertinya aku akan Lupa dia dan mendapatkan sa

mister zimi @misterzimi on Instagram photo April 24
+ Board

The Desert Lily Giselle Dress ❤️ via @taramilktea All our stores are closed tomorrow in respect of Anzac Day.

Әуесбайдың Қанаты @qanattan on Instagram photo April 24
+ Board

Оксана Лоскутова Орталық коммуникациялар қызметі директорының орынбасары - ресми өкілі болып тағайындалды. Шын жүректен құттықтаймын. Бірлескен жобаларымыз нәтижелі бола берсін. Көмектесуге əрдайым əзірміз. @oxanaloskutova

Группа Компаний
+ Board

Распродажа года! Продаём всемирно известную бельгийскую мебель по себестоимости! Беги к нам, а то не успеешь!!! ТЦ Прогресс ул.Маяковского 113 . База Татаев трасса Аргун-Грозный #мебельгрозный #распродажамебели грозный#махачкаламебель назраньмебель#мебельтатаев #скидки #тцпрогресс #акция#

TRENDBENDE @trendbende on Instagram photo April 24
+ Board

> Cepli Saks Triko #Hırka == >> 19,90 TL. Doğrudan Ürüne Ulaşmak İçin Tıklayın. https://goo.gl/fTMlQk Barkod: T8551Y7

TRENDBENDE @trendbende on Instagram photo April 24
+ Board

> ​Sahte Cep Siyah #Tayt Pantolon 49316 == >> 29,90 TL. Doğrudan Ürüne Ulaşmak İçin Tıklayın. https://goo.gl/cJTboV Barkod: T6486