SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo February 22
11

#oneislandonevoice in response to a photo challenge, here I am showing my support for Bali’s Biggest Clean Up - happening February 24th with a collective goal to say NO to plastic bags and reduce plastic pollution! If you’re in Bali, make sure you’re actively involved #oneislandonevoice gaessss, ini adalah wujud dukungan #inangSophie terhadap Bali's Biggest Clean Up - yang akan diadakan pada tg

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo February 20
19

Look who dropped by today? We both work in the SAME industry as TV hosts, yet never hung out in Jakarta, like ever. And now that we’ve both moved to the island, we have been finding so much comfort in our conversations and phone chats and meet ups and drop bys like today’s!! Ha ha❤️ Lucu ya hidup itu, waktu satu kota, satu industri entertainment, sama2 presenter TV dan MC, nggak pernah main baren

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo February 19
33

What a beautiful name it is. Taken from last week when we were invited to speak and sing at an event AMAZING LOVE on Valentine’s Day in Bandung! Terimakasih yaaaa KPMxtramiles bandung atas undangannya, terimakasih GUP Kalipah Apo. What a powerful name it is indeed too, the name of Jesus❤️ If you didn’t know then, now you know. Kalau udah capek mentok usaha kesana kemari masih juga nggak tembus,

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo February 18
13

eat•more•greens•& your kids will follow! As a mother ( esp now of a teen with so many questions & another tween) i try to make our meals healthy yet interesting. Just shoving food i feel is healthy is NOT cool for them. So this steamed garlicky broccoli topped with cauliflower pumpkin sauce came up served with indonesian nasi goreng, yep, fried red rice with a satay stock i quickly whipped up l

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo February 18
28

S• U•N•D•A•Y ❤️❤️❤️ Enjoying a cup of warm turmeric latte this morning. I climbed up to my rooftop! #theythinkimjustamum ! Turmeric is high in anti oxidant and yummy 😋 Teh kunyit latte ( pakai susu almond atau soya) ahhhh.. favoritku. Selain sehat untuk tubuh krn anti oksidan tinggi, juga enak apalagi saat saya sedang ME TIME. Banyak orang mengira saya adalah tipe org yg extrovert, mungkin karena

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo February 14
5

HE LOVES ME. No doubt. To write the love of God above Would drain the ocean dry Nor could the scroll contain the whole Though stretched from sky to sky. The love of God, how rich and pure! How measureless and strong! It shall forevermore endure The saints' and angels' song (Taken from one of my favorite songs written by Frederick Lehman in 1917 ) Cinta paling dahsyat bahkan kalau bisa disebut t

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo February 13
19

Friends to keep, are the ones that pray for you and with you. Thank you for being that friend! Here’s to 23 yrs of friendship till forever. Getting only sweeter as we age gracefully like wine 🍷😀 Teman dekat saya itu tidak banyak. Bisa dihitung pakai jari di satu tanganlah. Mila is one of them. Adik kelas ( beda setahun ) cantik pisan trus pinter banget zaman kuliah yang semakin kesini semakin me

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo February 10
9

The Lord is my Shepherd, I shall not want. I love reciting bible verses lately, especially when i feel overwhelmed. I feel an instant peace dwell over me and my human worries gets washed away. The problem might still be there, i just then look at it the way God looks at it❤️ #He’sgotmyback Just some photos of me from last weeks master of ceremony work at Jimbaran. Swipe for stage pics. Boleh ya a

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo February 8
6

Hey guysssss❤️ Will be in Bandung next week! Check out this video to know when and where! Lalu silakan kontak @andrewandrewcl untuk dapatkan FREE TICKETNYA yg terbatas tentunya. Nama acara: AMAZING LOVE - February 13, 2018 Speaker : Pdt. Dr. Rubin Adi Abraham, M.Th Pongki Barata Sophie Navita GUP Bandung - main Hall Jl. Kalipah Apo no.41 Bandung Free ticket & Information Shandy 0811 221 979

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo February 7
45

It’s Thursday here on the island, and i deserve a fluffy pancake! I’ve put the rough recipe on my IG snapgram hilights if you care to look ❤️ Kurasa paslah aku menghadiahi diriku dengan pancake di hari Kamis ya? Menjadi ibu di rumah saja alias stay at home mom #sahm itu sering kurasa lebih lelah daripada saat aku sedang naik panggung menghibur orang loh. Beneraaaan. Ampunn deh lelahnya, kadang i

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo February 7
22

A rare #wefie my husband took of us. I have no make up on... look pale.. urghhh. But it portrays how we feel this morning. Despite all the ups and downs you don’t ( need to ) see on my social media, God has delivered us, bailed us, EVERY SINGLE DAY. Including : healing our doggie @roxiethefrench Towards Christmas, she had been experiencing near death breathing difficulties. Vets in Bali had no i

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo February 6
10

It was totally a hat day for us today! Difference? She looks strikingly beautiful in anything while i look like.. oh well, let’s just say hats and me don’t see eye to eye 🤣 Thank you for today Gwen my sweet pea! Always a great time with you. We can be discussing healthy supplements all day while feasting on donuts 🤣 A catch up that was long overdue. I still remember our strict super healthy ( or

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo February 5
18

Holding up this book i wrote with that bird in my frame was not an easy task. Y’all better take notice! LOL!! Gaessss ( cieh) , perhatikan tolong ya: 1. Bikin foto ini nggak gampang loh, kd tolong diLIKE biar muncul di explore page org2. ( kaw pikir gampangnya aku suruh si burung itu pose disitu? Susah tauk, lewat talent agency burung dulu, baru kami photo shoot 🤣) 2. Buku Hati Yang Gembira Adala

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo February 4
40

My friend Mezmo sent me this photo he took of me via email. I wish my passport and driver’s license mugshot allowed me to smile. They don’t. So i look miserable on IDs ha ha! Siapa disini yg juga sebel krn foto paspor dan KTP dan SIM ga boleh pake senyum terus burem kaya kurang pixel count gitu? LoL! Btw SIM pertamaku, masa jenis kelamin ditulisnya laki2 loh, entah gimanalah ya perangkat pemeri

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo February 2
15

REAL friends ask you how you are. REAL friends make an effort to come see you. Dearest @ariabaron thank you for being just that! Nggak banyak org di dunia ini kaya elo Ron! Datz why imma stick by you! Meet Baron, my one of my oldest friends from way back then. He went to live in the US for a while, then came back to Indonesia, & eversince,i think his life purpose is to help many Indonesian music

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo February 1
11

Hilights from our #couplegetaway #fromBalitoCali !! They’re probably dead bored of their own song, but what can you say? No matter how much of a metalhead you are, MORE THAN WORDS just melts your heart. Righhht? Oh Nuno ❤️ Nah ini nih salah satu moment paporit #inang waktu trip pacaran from Bali to Cali! Mau semetal apa juga selera musikmu ( gw sih jelas bukan anak metal) denger yg satu ini teteu

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 31
88

No fancy couple picture here, people. Just me accompanying my husband on this US guitar sight-seeing trip. Yep. Seeing. No buying. Because seeing is BELIEVING ( that one day, the perfect guitar will come to us again - - after having to sell so many guitars due to building our house 😜) DISCLAIMER: maap ya, #inang kasih tau dari sekarang, jangan harap foto2 indah romantis ala arteis2 kl keluar neger

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 31
9

Eating my throughout the day at the grocery store. I mean.. how can u say no to FREE organic fruit samples? Nahh ini dia nih, BUSTED. Kata anak #zamannow TERCYDUK! Hobiku di supermarket kalau belanja adalah: makan buah ORGANIK sampel gratis. Yaastagaaaaa enak banget taukk ! Ah jangan menilai, dirimu juga kalau disini pasti nggak tahan pengen makanin buah haratissss. Manis. Organis. Yekaaan? Ok

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 30
14

Just another beautiful day together. Mencoba tidak membicarakan cicilan yg ditinggalkan di kampung halaman bwhahahahahha.... btw, sblm aku dikomen lagi, today LA cenderung anget. Bisa keluar kaosan. Tapi karena kita org pulau, we dress like an onion. Teteup pakai jaket krn kl keluar sampe malam bisi tiris ceuk sunda mah, selak masuk angin nek boso jawi ala2 gw. Don’t (keep ) see ( ing) your probl

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 29
23

G•R•O•C•E•R•I•E•S• 🍎 No matter where i travel, my fav shopping spree is: the grocery trip. I’m such a mum 🤣 Biar punya foto #ootd lah kaaaan biar kek artis2 zaman now, yekaaaan, walaupun mau dimana nggak dimana, hobiku ya cuma shopping ke supermarket, ha ha ha, #inang kali aku kan? Mamak2. Aku hobi ke farmer’s market yg bisa ujug2 ada di tiap daerah, krn lbh hangat langsung ketemu dgn si petaniny

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 29
69

Strolling through the streets of LA, wondering if this Indonesian girl can one day translate her book and get it in Barnes & Noble. Just a harmless dream❤️ Anything on your dream list? Wish list? Care to share here?😊 Jadi #inangEmo tadi lagi ngelamun sambil jalan sendiri ( ditinggal suami lagi kan yaaaa pergi liat guitar 🤔) bermimpi suatu hari buku karyaku ada disini. Macam lancang ya mimpinya. A

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 28
3

A woman cajon player once said not to bend too low when hitting the bass notes of your cajon, because the last thing you want is to injure your back. I was too excited today to try this new model @schlagwerkpercussion_usa cajon, that i forgot and just kept hitting it. So much fun..i’m a newbie tho, pls don’t expect too much ha ha. Still adjusting. Sejujurnya aku ini dulu pemain drum. Ecek2laaahh,

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 27
2

A long arm helps when you need selfies on your quick #couplegetaway 😀 Don’t worry about anything; instead, pray about everything. Tell God what you need, and thank him for all he has done.” (Phil 4:6) Mayan juga nih lengan Inang panjang sebelah sejenak demi selfie. Nasib ya, pacaran jauh2 no fotografer ( tsahhh ! ) What are you guys grateful for today? ❤️ #findthejoy #hatiyanggembiraadalahobat S

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 26
6

Today’s caption: TIME WELL SPENT as I managed to “escape” a bit from accompanying my dearest husband on his guitar “pilgrimage” ha ha. Thanks @yvonnesvegankitchen @veganfatkid for today! I really had fun. Vegan Donuts ftw! Kabur sejenak dari tugas menemani suami tur ( liat2) guitar disini dan jalan2 sama my peeps. Yg penting suami udah hepi, aku pergi main dulu ya Seneng deh ktmu sama dua manus

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 24
12

Okay, buddy, time to go home. Like a kid in a candy store. Dedicating our getaway time to go see guitars.. his thing! Ya gapapa. Banyak liat2 aja, coba2, foto2, trus pulang yuk pak, minum juice biar sehat 😜 ( makasih bu SMI, sejak kebijakan2 ibu, suami saya bisa stop koleksi guitarnya 🤪🤪) #couplegetaway macam apa inih? Katanya pacaran tapi ga habis2 coba semua toko guitar di setiap kelurahan. La

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 24
6

our idea of romantic is: going from one music instrument shop to another, just to try out their stuff. Termasuk toko kecil ini. Memory waktu 4 tahun lalu kesini ambil sertifikasi Rawfood Culinary Chef, aku mampir berkali2 di toko tua ini, demi nawar harga banjo yg aku mau bawakan pulang buat suami. And now karena kemurahan hati Tuhan, aku diizinkan kembali lagi with my husband dan tunjukin dia t

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 23
28

Our anniverssary is not until March. But we decided to have a getaway in January. That’s normal right? 🤪 #latepost Sangat butuh waktu berdua aja setelah aku hampir jadi ( berpikir dan bertindak ) seperti laki2 gegara #inangproyek masa hampir setahun kerjaan cuma bahas seputar semen, bata dan cat? Berantemnya pun topiknya itu. Waktunya pacaran dulu deh. Merayakan semua yang perlu dirayakan, termasu

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 23
11

Senang sekali mendapatkan DM seperti ini! Thank you Pulau Rote! Membuat semua usahaku ( bersama team) menata ulang buku fisik menjadi bentuk digital ( PDF) terbayarkan, karena yang perlu dan ingin membaca bukuku jadi bisa tersenyum manis sekarang:) You don’t know how happy i am! Tadi juga dapat message dari Tunisia ( afrika), Sydney Australia, dan yang kemarin dari Kutub Utara alias North Pole,

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 22
14

Reposting an old photo ( a year back ) just because i found it on my phone! Kalau bahasa Indonesianya: edisi Dibuang Sayang. Karena kalau EdiSiahaan adalah nama orang Batak pastinya yang tak ada hubungan saudara denganku siiih ( kriuk) Btw.. cuma mau numpang lewat dan bilang: pernah dengar pepatah Imanmu dapat memindahkan gunung? Your faith can move mountains? Ternyata ada antidotenya: keraguan

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 21
26

Happy Sunday from us, hey!! #thisisus Di buku yang kutulis Hati Yang Gembira Adalah Obat, ada satu bab mengenai apa dan mengapa kami menghomeschool anak2 kami. Awalnya memang dimulai karena #RanggaNamora our #firstborn had speech delay. Puji Tuhan, sekarang udah bising terus mulutnya itu kalau bicara. Ha ha ha. Saat ini kami sedang mempersiapkan dia untuk jelang UN kelulusan SMP. Walapun homesc

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 19
5

How do you make a good decision in life? They say, humans either make decisions based on love or based on fear. I hope we all can manage to make decisions out of LOVE. Ketika membuat keputusan, sebaiknya didasarkan kasih dan bukan kekhawatiran. Yang sering terjadi pada manusia adalah yang kedua ya? Mari berlatih agar bisa berdasarkan cinta kasih. Foto yang kuambil beberapa waktu lalu di Austra

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 17
10

I wish i was baking this right now! Banana Coconut Muffins. But i’m not. My kitchen is still not ready yet today, i am at my workers’ mercy 😔 #housemoving problems 🤪 we are still eating take outs. This too shall pass 😊😊 Teman2, ini foto kangenku pada kegiatan masak2 ku. Dapurku masih belum bisa fungsi, ini hari ke-12 kita makan beli dr luar. Hoping to start cooking soon! Ngomong2, thank you udah

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 16
18

The two of us on stage! Husband and wife ❤️i miss doing this together,i must say! Kangen juga manggung sama suami lagi deh, mana udah lama pulak belum sempat bikin video2 ciamiks #sophiepongkisunsetsingalong Tanggal 1&2 feb sih aku bakal ngejob lagi kata managerku. Senangnya hatiku ihhh tak bisalah kujabarkan. Semoga all this pindahan rumah madness udah kelar ya saat itu. For now, aku mau buka

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 16
35

D u R i O • Z i b e r t h i n u s• King of tropical fruit: DURIAN. A fruit with a foul smelling odour, westerners say smell like a combo of turpentine and raw sewage. The equivalent of the French blue cheese or Roquefort cheese is to us Asians... they smell like dirty sweaty feet in the dark 🤣🤣 This delicious fruit high in vit C and tryptophan, actually if eaten in the right amount, helps lower d

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 14
9

A family pic that looks like a marketing brochure for an insurance company in the 80’s with husb and i both rummaging our hands through our hair - - needless to say, a thing only people in the 80s do for swag. Kaya foto brosur asuransi tahun 80an ya? #sibapi dan aku sok memain2kan rambut yang diterpa angin. Tsaaah! Nemu foto 2 bulan lalu, post dulu ah. Eh, bagi yang masih ingin dapatkan e-book

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 14
42

Fuschia candy skies make me miss my father, battling with Alzheimers. How beautiful when we just sit and stare at God’s creation and know that HE has my father’s heart no matter how far the disease is confusing him. Ignore me sitting and trying to patch up my relationship with my #LittleMartin. #findthejoy #hatiyanggembiraadalahobat “Cetaklah anak yang bahagia. Karena mengapa tidak? Perihal saya

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 13
21

• J O Y c o m e s i n t h e morning ☀️ No wise smart aleck words today, just me getting up in the morning after a giddy night of low blood pressure so grateful to see this little one knowing how to enjoy life. Kids teach us a LOT about enjoying life. Altho, why you grow up so fast, baby? #babyofthefamily #mysecondborn “unless you change and become like little children, you will never enter th

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 11
31

Inhale God’s goodness ( even when you don’t understand, because you can trust HIS kind giving heart ) and exhale the toxic mind. Keep that joyful heart. That’s how you know, you are alive, living under grace and mercy only God can give ❤️ Sorry, no other pics yet as I am constantly cleaning up our new #thehousethatGodbuiltforus Oh! My ebook will be launched next week! Ready? Maaf ya blm punya fo

SOPHIE navita @sophienavita on Instagram photo January 9
23

Posting a food pic because we have been eating OUT everyday for the past 1 week due to this house move. I miss cooking. This was my plantbased Sheperd’s Pie with lentil tomato filling from a month ago. My kitchen is far from being set. So many things to accomplish just to make this move gentle for the whole family, especially the kids ❤️ Have you ever felt that as if God is not answering your pra

Popular Now

Info Badung  Bali @infobadung on Instagram photo February 23
+ Board

We proudly present the coolest 90’s party ever at petitenget area will be held again at @ibisstylespetitenget so guys ticket is available now and grab it fast don’t miss it @diskopantera will play again on 23rd february also @djflex_1 with special gueststar @angelinehanum and @traceygermanotta ticket only 80K get 1 drink free for more information please whatsapp me +6289666951031 or call direct to

ห่วงยางแฟนซีราคาปลีก-ส่ง @poolfloat_chic on Instagram photo February 23
+ Board

ซื้อ 1 ได้ถึง 2 💚เมื่อซื้อห่วงยาง Unicorn ขนาด 190×190×130 ซม. ❤แถมฟรีทันที Unicorn s ขนาด 150×150×100 ซม. . ✨ข้อมูลเพิ่มเติม/สั่งสินค้า✨ ▶ www.poolfloatchic.com ▶ Line : @poolfloatchic (มี @ นะคะ) . #poolfloat #unicorn #ยูนิคอร์น #ห่วงยางแฟนซี #ห่วงยางยูนิคอร์น #ห่วงยางเป็ด #ห่วงยางหงส์

ห่วงยางแฟนซีราคาปลีก-ส่ง @poolfloat_chic on Instagram photo February 23
+ Board

ซื้อ 1 ได้ถึง 2 💚เมื่อซื้อห่วงยาง Unicorn ขนาด 190×190×130 ซม. ❤แถมฟรีทันที Unicorn s ขนาด 150×150×100 ซม. . ✨ข้อมูลเพิ่มเติม/สั่งสินค้า✨ ▶ www.poolfloatchic.com ▶ Line : @poolfloatchic (มี @ นะคะ) . #poolfloat #unicorn #ยูนิคอร์น #ห่วงยางแฟนซี #ห่วงยางยูนิคอร์น #ห่วงยางเป็ด #ห่วงยางหงส์

C S B @chris_csb on Instagram photo February 23
+ Board

Kisah Publishing has been my baby project since 2004, it has been an exciting yet challenging business as we progresses to change the wedding book industry I thank you for all the clients who supported and trusting us with this out of the box concept Follow our new IG @kisahpublishing for a 2.0 version of Kisah #wedding #book #publishing #photography #photographer

ห่วงยางแฟนซีราคาปลีก-ส่ง @poolfloat_chic on Instagram photo February 23
+ Board

ซื้อ 1 ได้ถึง 2 💚เมื่อซื้อห่วงยาง Unicorn ขนาด 190×190×130 ซม. ❤แถมฟรีทันที Unicorn s ขนาด 150×150×100 ซม. . ✨ข้อมูลเพิ่มเติม/สั่งสินค้า✨ ▶ www.poolfloatchic.com ▶ Line : @poolfloatchic (มี @ นะคะ) . #poolfloat #unicorn #ยูนิคอร์น #ห่วงยางแฟนซี #ห่วงยางยูนิคอร์น #ห่วงยางเป็ด #ห่วงยางหงส์

영화주간지 #씨네21 @cine_21 on Instagram photo February 23
+ Board

이토록 사랑스러운 영화🌈💜🦄🍦 #숀베이커 감독의 #플로리다프로젝트 #씨네21 #1144

Info Badung  Bali @infobadung on Instagram photo February 23
+ Board

ANTUSIASME SISWA-SISWI MENYAMBUT PRESIDEN JOKOWI DI KUKUH MARGA Begini antusias siswa-siswi beserta warga menyambut kedatangan Presiden Jokowi di Desa Kukuh Marga, Tabanan pada Jumat (23/02) pagi. Informasi dari @putujerinaa_ Via @punapibali @denpasarnow #Infobadung #bali

เด็กไทย🇹🇭 Official มีเพจเดียว @student.thailand on Instagram photo February 23
+ Board

คุณพี่หมื่นหายใจทางไหนเจ้าคะ🤣 #ขออนุญาตและขอบคุณเจ้าของคลิป ━━━━━━━━━━━ ติดตามคลิปเด็ดๆ👇👇 ที่นี่ IG: @student.thailand