Denira N Wiraguna @denirawiraguna on Instagram photo November 12
33

Today! @celebsquad_ttv jam 2 siang ini di @transtv_corp 💕 dont miss it guys @ofc_denirableo

Denira N Wiraguna @denirawiraguna on Instagram photo November 6
65

‘You made me feel alive for one more time. For the longest time, i’ve never felt that way, and you, out of the blue, came and gave me the touch of Happiness that i’ve longed so much’

Denira N Wiraguna @denirawiraguna on Instagram photo November 4
43

You’re the best,mom. Happy birthday to u @yennydnw Thank u for everything, For compassion, which has no limits. Semoga mama panjang umur dan sehat2 terus bisa nemenin aku sampe sukses dan punya pasangan yang bisa sayang aku dan mama papa jg😋😁 Jangan galak2 ya ntr kalo aku pny cowo HAHA 🐼

Denira N Wiraguna @denirawiraguna on Instagram photo November 3
48

Thanks for today, super seru Jangan lupa @celebsquad_ttv di Transtv 💜

Denira N Wiraguna @denirawiraguna on Instagram photo November 3
63

Wohoo celeb squad hari minggu tgl 5 nov ini di Transtv❤️ @celebsquad_ttv

Denira N Wiraguna @denirawiraguna on Instagram photo October 28
105

‘Biar mata tak bertemu, biar doa yang menyatu’ 🙃💜

Denira N Wiraguna @denirawiraguna on Instagram photo October 17
201

Trust the vibes you get, energy doesn't lie 👁👁

Denira N Wiraguna @denirawiraguna on Instagram photo October 14
72

Happy birthday to youu baby @prillylatuconsina96 😘 Best wishes for you udh harus punya pendamping eak😭

Denira N Wiraguna @denirawiraguna on Instagram photo October 14
287

Jadi kemaren aku udah polling di snapgram, dan banyak yang pilih untuk aku bikin video Q&A Part 2 Di channel youtube aku Kalian bisa comment di foto ini buat pertanyaan nya yaa❣️

Popular Now

FITNESS @fitnesslovrs on Instagram photo November 23
+ Board

Follow @motivemoneypower for daily motivation!! Great for entrepreneurs and hard working people!! - Follow @motivemoneypower - Follow @motivemoneypower - Follow @motivemoneypower Credits : @lamborghini / @arvinsworld

Udakutz. @udakutz_ on Instagram photo November 23
+ Board

Huu ndio Wimbo unaokimbiza Kwa sasa katika Club mbalimbali nchini.... #Bombardier kutoka kwa @princedullysykes Brotherman ....Tazama Hapa warembo wakiongozwa na @ishamadonna Jinsi wanavyocheza kwa Kujiachia. .🔥🔥🔥🔥🔥

Dressed Up In Love👗💚 @dressed_up_in_love on Instagram photo November 23
+ Board

Эту яркую красотку забрала Алия❤️ #ВашиЗаказыDressedup #ботинкиchanel

Sarwendah29 @sarwendah29 on Instagram photo November 23
+ Board

Alia suka banget sama ondel-ondel, tiap ketemu pasti heboh seneng, nahh ini lagi dijalan ngeliat patung ondel-odel gede bgtt, langsung minta Bundanya fotoin sama ondel-ondel, hahaha🤣😘❤️#SW #Sarwendah #ThaliaPutriOnsu

Anna Capra🌹 @annacapra1 on Instagram photo November 23
+ Board

Ya reservaste tu cupo?! Te cuento que estarás aprendiendo de la mejor Maestra chocolatera, la licencia Yudiht Pinto quien te guiará en esta fabuloso taller de Chocolateria ➡ tienes 4 oportunidades para participar 👏 . Este es un primer nivel superior completo 👌 . Llama 📲 0426-6372472 - 0414-7151545 o escribe : ✉ellacioccolatos@Gmail.com . Te invito a seguir esta cuenta @ellacioccolatos conoce la

Falinda_Shop (สื่อโฆษณาภาพ) @falinda_shop on Instagram photo November 23
+ Board

FSV-G632 USED LIKE NEW LV favorite pm. dc13 เพลททองมีริ้วลอยใช้งานซึ่งเป็นเรื่องปกติของรุ่นนี้นะค่ะอะไหล่ทองห่วงยังวิ้งไม่ซีดไม่มีลอยค่ะสายสวยไม่มีลอยlv.ชัด *สายโซ่ไม่มีขอคนไม่ซีนะค่ะ* อปก.การด์เล็ก,ถุงผ้า,สายยาว ขอส่งต่อ15,000net ส่งฟรีEMS/Kerry สนใจขอดูรูปเพิ่มได้ค่ะ มั่นใจรับราคาแอดมานะค่ะ ID:girl2earth 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 🔴🙏 **รบกวนอ่านให้ดีก่อนซื้อนะคะ** #สินค้าทุกชิ้นเป็นสินค้าฝากวางภาพขายซึ่

БАРАХОЛКА ХАБАРОВСК @khv.baraholka on Instagram photo November 23
+ Board

✨Дорогие девушки,у меня для вас отличная новость ! Действует скидка на перманентный макияж любой зоны! ✨ . Стоимость по акции : ✨ПМ бровей - 3000 вместо 4000! ✨ПМ губ - 3000 вместо 4000! ✨ Заполнение межресничного пространства - 1500 вместо 2500! . ✨Не упусти возможности! Успей подготовиться к новому году по выгодной цене 😊 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ По всем вопросам обращаться по телефону 📲📲📲 #89241023055

Zaskia Adya Mecca @zaskiadyamecca on Instagram photo November 23
+ Board

Woooooowww!!! udah lama banget nih Indonesia belom ada film animasi anak 😻😻 Apalagi film “Knight Kris” ini menggunakan CGI yang dibuat oleh para animator Indonesia sendiri , Wohoooo Keren..!!! Bangga jugaaa!!! Nahhh makanya mulai Hari ini langsung deh buru-buru ke bioskop bareng anak-anak buat ikutin petualangan seru inii !! Udah pada nungguin banget pas liat trailernya kemarin ... 👧🏻👧🏻👶🏻 apalagi

Momybowy @momybowy on Instagram photo November 23
+ Board

ปีใหม่นี้Laneige มี 2017 Holiday Collection มาเสิร์ฟสาวๆค่ามาทั้งส่วนของเมคอัพและสกินแคร์ที่เป็นลิมิเต็ด พร้อมแพคเกจจิ้งสีชมพูหวานๆ เชื่อว่าทุกคนต้องชอบ รู้แล้วพุ่งตัวด่วนนนน #thaiblogger #beautyblogger #DelightMe #PoppinHoliday #LaneigeThailand #momybowy

Bollywoodirect @bollywoodirect on Instagram photo November 23
+ Board

#AkiraKurosawa about #SatyajitRay "The quiet but deep observation, understanding and love of the human race, which are characteristic of all his films, have impressed me greatly. … I feel that he is a “giant” of the movie industry. Not to have seen the cinema of Ray means existing in the world without seeing the sun or the moon. I can never forget the excitement in my mind after seeing it ( #Pathe

小塚崇彦 @takakozuka on Instagram photo November 23
+ Board

昨日 #名古屋で #清水宏保 さんと #ご飯行ってきました #長野五輪を見て #オリンピック目指した #僕にとって #神のような存在 #楽しかったです! #あと #誕生日一緒なの #光栄です!! #スピード #フィギュア #スケート #2月27日生まれ #風来坊