@whitehangerkl on Instagram photo October 23
8

Salam, Batik Series akan menemui anda ESOK (24 Oct) dengan 4 pilihan design dan warna ❤️ . Jangan lupa turn on notification okay. Kali ini kami keluarkan kembali konsep Pareo yang sangat di sukai ramai ☺️ . JUMPA ESOK!

 @whitehangerkl on Instagram photo October 18
3

SIGNATURE WHITEHANGER BAKAL KEMBALI MENEMUI SIS SEMUA 😍😍😍 . . hai sis....tgh duk iron baju keje utk esok ke tu...? Kak Yong sbenarnya da tak sabar sgt utk lancarkan koleksi signature kami.....dgn fabrik kebaya yg lebih berkualiti, rekaan yg diperbaharui, corak batik yg sgt klasik moden dan padanan warna yg memenuhi trend fesyen masa kini.....tunggu taw dlm masa tdekat ni....siiyyeezzzzz sgt2 menar

 @whitehangerkl on Instagram photo October 18
8

hi....SELAMAT HARI DEEPAVALI Kak Yong ucapkan khas kpd semua kaum India di Malaysia . . tunggu okay koleksi2 baru kami seawal minggu depan....istimewa utk anda kesayangan @whitehangerkl....semestinya sgt2 eksklusif dan minimal ❤❤❤ . . #newarrivals #comingsoon

 @whitehangerkl on Instagram photo September 22
0

YG KIRI KE KANAN? ❤❤❤ . 2 koleksi ini tgh hangat kena serbu kat laman web hari ni....sis pilih mana yg berkenan di hati....nak grab 2-2 pun xpe....skittttt pun Kak Yong tak marah 😅 . Kurung Drape RM169 (harga normal RM269) . Kurung Ruffle RM139 (harga normal RM199) . . www.mywhitehanger.com Butik Whitehanger Shah Alam Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 22
0

Jenjalan mana cuti minggu ni? Dah jenguk2 laman web Kak Yong....mcm2 promosi masih available dgn tawaran menarik & terendah . Ni salah satu koleksi lettuuppsss dgn tawaran sgt2 berbaloi....Mini Kurung Moden hny serendah RM149 skrg 😍😍😍 (harga normal RM249).....jom ke WEBSITE atau singgah BUTIK @whitehangerkl hari ni . . www.mywhitehanger.com Butik Whitehanger Shah Alam Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 22
0

Selamat menyambut Maal Hijrah....Tahun Baru utk umat Islam....moga sentiasa diberi rahmat dan kesejahteraan berkat dari Yg Maha Esa ❤ . . Butik @whitehangerkl dibuka hari ni utk semua kesayangan Kak Yong....sehingga jam 8 mlm....nikmati promosi dgn tawaran2 terendah dari kami taw!!! . . Butik Whitehanger Shah Alam www.mywhitehanger.com Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 21
0

petang2 ni dah fikir bab cuti hari minggu ke tu? 😅 sambil2 nak start cuti esok, jom scroll dulu cuci mata kat website @whitehangerkl .....mcm2 promosi menanti....nk grab Kurung Ruffle yg cun melecun ni? Skrg laaa masanya.....hny RM139 shj (harga normal RM199) . . www.mywhitehanger.com Butik Whitehanger Shah Alam Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 21
2

KEBAYA PEPLUM (SILVER BLUE) SAIZ S DAH ABISSS....M, L & XL MASIH AVAILABLE 😍 . . Grab sebelum melepaaasss....tawaran serendah RM129 jerrrr!!! Rekaan & kualitinya pasti beri kepuasan kpd si pemakai 💋 . . www.mywhitehanger.com Butik Whitehanger Shah Alam Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 21
5

DAH SARAPAN PAGI?? Share sikit menu pagi korang.....Kak Yong pekena roti canai dan teh tarik 😍

 @whitehangerkl on Instagram photo September 20
2

YG PAKAI KEBAYA PEPLUM JEERR BOLEH POSING KEMBANG AYU CAMNI 😍😍😍 . Miliki skrg dgn hanya RM129 shj . . www.mywhitehanger.com Butik Whitehanger Shah Alam Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 19
0

JGN MELEPAS KEBAYA PEPLUM DGN PROMOSI RM129 NI ❤ . Awas!!! Stok koleksi ni hampir pupus ye sis....warna Silver Blue (saiz S) dah SOLD OUT....yg lain masih available....cecepat ke website atau butik Kak Yong . Kebaya Peplum RM129 (harga normal RM199) . . Butik Whitehanger Shah Alam www.mywhitehanger.com Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 19
5

BERITA BAIK PETANG SELASA 😍😍😍 . Koleksi Kurung Pahang yg meletoopppsss hangat pd Syawal lepas masih ada warna Dark Brown saiz S....tawaran sgt2 terhad dan Kak Yong nak kasi licin semua.....SIAPA PAKAI SAIZ S, GRAB SEKARANG!!! RM100 JEERRR 😱 . . Kurung Pahang (Dark Brown) saiz S RM 100 (harga normal RM189) . . Butik Whitehanger Shah Alam www.mywhitehanger.com Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 19
0

MUDAH....RINGKAS....MINIMAL . Cecepat grab Basic Long Shirt warna kegemaran sis ye....masih promosi skrg dgn serendah RM49 jeerr.....FREE SIZE dgn 6 warna pilihan menarik 😍😍😍 . . Butik Whitehanger Shah Alam www.mywhitehanger.com Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 19
0

Basic Long Shirt tetap antara pilihan menarik tatkala kita bersantai, rehat bercuti atau utk keluar bergaya bertemu kengkawan 😍😍😍 . kini promosi hny RM49 shj dgn 6 pilihan warna menarik . . www.mywhitehanger.com Butik Whitehanger Shah Alam Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 19
0

Selamat Pagi Selasa.....dah di tempat kerja? dah sarapan? dah sampai ke lokasi di tuju? . ceria-ceriakan permulaan minggu anda okay 😍😍😍 . . Basic Long Shirt RM49 (harga normal RM79) . . www.mywhitehanger.com Butik Whitehanger Shah Alam Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 17
0

GRAB SEKARANG SEBELUM TAMAT!!! ISABEL PROMOSI RM40 JEERRR 😍😍😍😍 . . Available keenam2 warna di Butik dan Website skrg....FREE SIZE!! . . Butik Whitehanger Shah Alam www.mywhitehanger.com Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 17
1

CEEPPAATTT!!! TAWARAN TERENDAH UTK KEBAYA PEPLUM DAH HAMPIR TAMAT.....HNY RM129 JE SYG ❤ . . Butik Whitehanger Shah Alam www.mywhitehanger.com Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 16
2

'SELAMAT HARI MALAYSIA' . . BUTIK Kak Yong dibuka spt biasa hari ni dgn bermacam2 tawaran sempena Merdeka-Raya ❤❤❤ promosi berlangsung serentak secara online....sis juga boleh terus layari WEBSITE kami skrg.....jgn melepas koleksi kegemaran anda dgn harga plg berbaloi k... . . Butik Whitehanger Shah Alam www.mywhitehanger.com Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 15
2

SUKA YG KIRI KE KANAN?? 😍 . Kak Yong suka dua dua....lg best boleh tengok kesemua 8 warna pilihan Kurung Drape kat BUTIK time rehat panjang jap lg . nak terus grab kat WEBSITE pun boleh je....sementara tawaran RM169 masih ada hari ni . . Butik Whitehanger Shah Alam www.mywhitehanger.com Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 14
3

SGT EKSKLUSIF WARNA BUBBLE PINK NI KAN 😍😍😍 MILIKI KOLEKSI KURUNG DRAPE DGN TAWARAN RM169 SKRG . harga normal RM269 . . www.mywhitehanger.com

 @whitehangerkl on Instagram photo September 14
3

BIRU ITU PENYEJUK MATA YG MEMANDANG ❤❤❤ Miliki skrg Kurung Drape (Ice Blue) ini dgn hanya RM169 jerrrr.....jimat seratus ringgit tu!! . available utk saiz S, M, L dan XL . www.mywhitehanger.com Butik Whitehanger Shah Alam Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 14
3

MENGANCAM NYEE WARNA BROWN NI ❤❤❤ . . Kurung Draped masih dgn tawaran terendah RM169 shj (harga normal RM269)...jgn smpi melepas yerrrr . . www.mywhitehanger.com Butik Whitehanger Shah Alam Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 13
1

belum pernah ada koleksi berwarna Candy Green yg sgt cantik ni kan...? Rare gituuuu . Kini hny RM169, sis boleh dptkan sepasang Kurung Drape ini di @whitehangerkl ....jom ke website skrg ❤ . . www.mywhitehanger.com

 @whitehangerkl on Instagram photo September 13
2

dah dapatkan Kurung Drape dgn tawaran promosi RM169 ❤❤❤ miliki skrg dgn 8 pilihan warna yg cukup eksklusif & minimal . . www.mywhitehanger.com Butik Whitehanger Shah Alam Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 13
0

JGN MENANGIS KALO KEBAYA PEPLUM YG MEERRCCIIKKK SGT NI DA ABIS NNT....PROMOSI RM129 JERR SKRG ❤❤❤ . . harga normal RM199 . . Butik Whitehanger Shah Alam www.mywhitehanger.com Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 12
1

BUTIK KEMBALI BEROPERASI HARI NI.....MERDEKA-RAYA MASIIH AVAILABLE 😍😍😍 . . Jom singgah ke @whitehangerkl . . Butik Whitehanger Shah Alam www.mywhitehanger.com Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 7
0

Satu lg koleksi menarik dari @whitehangerkl yg ada tawaran istimewa sempena Merdeka Raya ini...Kurung Moden Ruffle kini hny RM149 shj (harga normal RM249) 😍😍😍 . menggunakan fabrik High Quality Chiffon dgn lining di bahagian dalam....jom ke BUTIK atau terus klik WEBSITE kami skrg . . Butik Whitehanger Shah Alam www.mywhitehanger.com Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 6
0

Helo Rabu!! Selamat pagi kesayangan Kak Yong semua.....ada yg belum sarapan? Papepun jgn ada yg terlepas utk grab koleksi2 menarik sempena Merdeka Raya sebelum kempen ini tamat.....semuanya harga runtuh kaw2!!! Serentak di BUTIK dan ONLINE 😍😍😍 . . Butik Whitehanger Shah Alam www.mywhitehanger.com Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 5
0

KOLEKSI WAJIB GRAB!!!! 😍😍😍 . Sempena Merdeka Raya @whitehangerkl yg sdg berlangsung skng ni....ni antara koleksi wajib sis semua miliki....sgt2 best sgt2 berbaloi!! . . BASIC LONG SHIRT RM49 BASIC LONG SHIRT RM49 BASIC LONG SHIRT RM49 . . Layari www.mywhitehanger.com skrg atau terus kunjungi butik kami di Seksyen 7 Shah Alam ❤

 @whitehangerkl on Instagram photo September 5
0

STOK KEBAYA PEPLUM HAMPIR PUPUS....JGN LEPASKAN TAWARAN RM129 TAW!!! 💋 . . Kebaya Peplum RM 129 (harga normal RM199) . . Butik Whitehanger Shah Alam www.mywhitehanger.com Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 5
0

HARI BARU...MINGGU BARU...KOLEKSI2 BARU...MOOD TETAP MERDEKA-RAYA 😍 . . Jom jenjalan ke BUTIK Kak Yong hari Selasa yg tenang damai ni sambil nikmati mcm2 tawaran berbaloi sempena Merdeka Raya @whitehangerkl . . Kurung Moden Ruffle RM149 (harga normal RM249) . Butik Whitehanger Shah Alam www.mywhitehanger.com Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 4
3

Dah tdo ke tuu.....da ready ke mood nak start keje esok lps cuti panjang beraya 😅 ....kalo nk cari mood memalam ni, Kak Yong sarankan ke www.mywhitehanger.com skrg 😍 . . Kurung Drape RM169 (harga normal RM269) . . www.mywhitehanger.com Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 4
0

YAAAYYY!!! ISNIN CUTI....JOM KE WEBSITE @whitehangerkl ❤❤❤ . . Da tgk tawaran kaw2 hebat utk Kurung Ruffle sempena Merdeka Raya ni....jgn melepas tau...hny RM139 jeerrr (harga normal RM199).....kualiti dan fabrik sgt2 best!!! . . www.mywhitehanger.com Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 3
0

Sis dah ke BUTIK atau layari WEBSITE @whitehangerkl hari ni? Jgn lepaskan kenikmatan Merdeka Raya taw.....miliki koleksi Mini Kurung Dwi-Tone dgn hny RM99 jeerrr 😍😍😍 wajib ada ni!!! Cukup minimal dan kualitinya sgt2 dijamin memuaskan . . Butik Whitehanger Shah Alam www.mywhitehanger.com Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo September 2
0

tgh santai2 raya ke-2 tu....jom ke WEBSITE skrg....BUTIK Kak Yong juga dibuka semula hari ini smpi 8 mlm sempena Merdeka Raya @whitehangerkl . Kurung Drape yg sgt2 eksklusif ini juga sdg promosi kaw2....RM169 shj 😍😍😍 (harga normal RM269).....8 warna dari saiz S smpi XL available skrg!!! . . Butik Whitehanger Shah Alam www.mywhitehanger.com Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo August 31
1

cuti panjang minggu ni, mst mcm2 xtvt sis2 semua kan....blk kampung beraya....pergi makan angin sekeluarga....jalan2 shopping....pergi berkelah....jalan2 cari makan ❤❤❤ apapun dilakukan....sentiasa hati2 memandu dan jg keselamatan okay....maklumlah riang ria bercuti jalan sesak sana sini....kesabaran dan bersikap tenang selalu amat diperlukan . Butik @whitehangerkl akan tutup 6 ptg hari ini dan es

 @whitehangerkl on Instagram photo August 31
2

SELAMAT HARI KEMERDEKAAN YG KE-60 WAHAI NEGARAKU!! . Sempena Merdeka Raya tahun ini...nikamti mcm2 tawaran hebat & menarik di BUTIK dan WEBSITE.....cecepat grab sebelum terlepas k 💋 . . hari ni Butik @whitehangerkl dibuka sehingga 6 petang yeee . . Kurung Drape RM169 (harga normal RM269) . . Butik Whitehanger Shah Alam www.mywhitehanger.com Whatsapp 010 939 9603

 @whitehangerkl on Instagram photo August 30
2

JGN LEPASKAN PELUANG NIKMATI TAWARAN SGT2 BERBALOI SPJG MERDEKA RAYA!! . . Basic Long Shirt kini dgn hanya RM49 jeerrrrr.....dan byk lg koleksi menarik dgn pelbagai tawaran utk dinikmati.....klik WEBSITE di link kat bio ig @whitehangerkl skrg.....siiyyeeesss rugi kalo melepas 💋 . . www.mywhitehanger.com Whatsapp 010 939 9603 Butik Whitehanger Shah Alam

 @whitehangerkl on Instagram photo August 30
0

dah ke WEBSITE Kak Yong?? Jgn smpi terlepas mcm2 promosi Merdeka Raya @whitehangerkl yyeerrrr.....Kurung Drape yg sgt2 eksklusif & minimal ini skrg hny RM169 jeerrrr (harga normal RM269) 😍😍😍 . . www.mywhitehanger.com Whatsapp 010 939 9603 Butik Whitehanger Shah Alam

Popular Now

Susan Elizabeth Castillo @susanecastillo on Instagram photo October 23
+ Board

Si hoy no vas a decir cosas positivas y te la vas a pasar hablando mal de los demás mejor cierra la boquita 😍 @torrijoslegazpi diría otra cosa ..#felizlunes

جريدة الوطن الالكترونية @watannews on Instagram photo October 23
+ Board

. وفر 30% لدى Six Senses بفندق سيمفونى ستايل, بإستخدام كوبونات @Sheeeldotcom . وفر 30% على علاج سنفرة الجسم كاملا بالسكر لدى Six Senses بفندق سيمفونى ستايل إحصل على سنفرة الجسم بالسكر بقيمة 20 دينار وإدفع فقط 14 دينار . وفر 30% على تدليك الظهر والرقبة والاكتاف أو للقدمين لمدة (30 دقيقة) لدى سيكس سنزز سبا – فندق سيمفوني ستايل إدفع فقط 14 دينار بدلا من 20 دينار . للطلب حياكم www.sheeel.com وللإستفس

Serafima Nizovskaya @serafimanizovskaya on Instagram photo October 23
+ Board

Что ж... вчера утром выпила йогурт, совершенно не предполагая, что он-то и станет моей последней едой перед путешествием в голод 💦 сегодня весь день читала и спала, заставила себя немного прогуляться и ушла на процедуры 👣ванна рапановая ✔️ грязевые обертывания ✔️ лимфодренаж ✔️ состояние-штормит и хочется спать 😴 ещё надо гимнастику пережить 😂 воздух пахнет травяными сборами-с ума сойти 😇 #алтай #

أنداري يزم !! 🎠 @andari.yzm on Instagram photo October 23
+ Board

يا معلمين يا بتووع المدارس 🐸😂😂😂 @andari.yzm .#jaradat🌚🚬🚬🚬🤔🤔🎆🎇😁😂😂😂😂 . Likes ➕ comments 💬👍 . . 🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝 . . 彡сỏммêит + liЌe 💬💃彡
⠀
‏↴ Follow 👉 ADMIN 👉 @luaidraw Follow 👉 ADMIN 👉 @luainat Follow 👉 ADMIN 👉 @luaidraw . . #من_الاردن_الي_كل_الوطن_العرب 🇯🇴 ⬅⬅🌍 . . #بدعمكم_نستمر_للأفضل_منشن_للأصدقاء_ليزيد_الجمال👑💠🌼🍃 . . . #الاردن #فلسطين #سوريا #العراق #مصر #السعودية #ليبيا #المغرب #الجزائر #البحرين #

เด็กหญิงพลอยไพลิน @pigkaploy on Instagram photo October 23
+ Board

อาจจะเป็นเพราะบรรยากาศทำให้เกิดความรู้สึก

Susana Ruiz Sin Par Joyas @susanaruizsinparjoyas on Instagram photo October 23
+ Board

Tener #proyectos nuevos hace la #vida interesante 🏋 . La vida se compone de semanas, días e instantes. Si no puedes tener como #proyectodevida comprarte una casa, o hacer un crucero, llena esa necesidad humana de tener "Algo que hacer" con proyectos manuales que a corto plazo te dan la misma sensación de realización 🤗 y la certeza de que eres útil y buena en determinado oficio. Y si luego los ven

معارض النسيم @haraj_naseem on Instagram photo October 23
+ Board

ـ رقم الاعلان : 160715 كيا كرنفال 2011 نص فل سعودي السعر : 25,000 ريال الممشى : 116000 كم المواصفات : نص فل المدينة : الرياض للاتصال : 0552248273 تفاصيل إضافية: اوتوماتيك زجاج كهرب جنوط اللون اسود #سيارة #سيارة_للبيع #سيارة_رياضية #سيارات #سيارات_للبيع #سيارات_السعودية #حراج #حراج_السيارات #حراج_الرياض #الرياض #السعودية #للبيع #البيع #موتر #موتور #كيا #كرنفال #الرياض

แหล่งซื้อขายเครื่องสำอางค์ @khaydee_shop on Instagram photo October 23
+ Board

ในรูปแสงน้อยนะคะ สีอาจเพี้ยน ขอดูรูปเพิ่มเติมได้ค่ะ ทุกชิ้นรวมส่งลงทะเบียนนะคะ 1.แป้งผสมรองพื้นChanel เพิ่งซื้อค่ะ อายุอีกนาน ตี95% ราคา2พันกว่า ส่งต่อ 1,290.- 1.รองพื้น MARC JACOB #33 ตี90% มีกล่อง ส่งต่อ 1,490.- 2.รองพื้น DIOR STAR #O20 ตี90% มีกล่อง ส่งต่อ 1,290.- 3.รองพื้น givenchy #5 ตี90% ส่งต่อ 990.- 4.รองพื้นDior airflash #201 ส่งต่อ 790.- 5.ไพรเมอร์ BECCA ตี80% ส่งต่อ 850.- 6.แป้ง RAN น

แหล่งซื้อขายเครื่องสำอางค์ @khaydee_shop on Instagram photo October 23
+ Board

ของแท้ 100% ซื้อจากเคาเตอร์ทั้งหมดค่ะ 1.แป้งฝุ่นลาแพรี 56กรัม ใช้ไป3ครั้ง ปล่อย 1,200 บาท 2.hourglass พาเลต ไม่เคยใช้ ปล่อย 1,200 บาท 3.แป้งผสมรองพื้น chanel le teint ultra tenue 10beige ใช้ไป2ครั้ง 1,000บาท 4.la mer the tonic 90% 1,200บาท 5.fresh rose face mask ของใหม่ 900บาท 6.ปัดแก้ม tom ford รุ่นลิมิเตต ลองสี1ครั้ง 1,100บาท 7.clarin v-facial mask ไม่เคยใช้ 1,400บาท 8.cle de peau รองพื้นแบบแท่