FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 27
1

Esok dah boleh order ye kekakakak. Mana yang tak tahuuu Aneesa Exclusive ni memang selesa gila sebab tapak sponge membuatkan kekakak tak penat even berdiri lama! ⠀ Whatsapp mayyahh esok dia reply yee. Butik walkin pun available! Whatsapp +60182473612! #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 27
1

Esok dah boleh order yee! Kepada kekakak yang tengah tunggu tuu. Size available 36-40! Whasappp mayyahh +60182473612! #FRKL21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 27
0

Kak maneh banyak terima soalan soalan menanyakan selesa tak, berapa tinggi dan sebagainya. - Disini kak maneh lampirkan sedikit fact about Madam Amy ye kekakakk semuaa! Dannn jangan risauuuu april dah boleh order! Yays!❤️️ #FRKL21 #FRKL21COMINGSOON

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 27
48

Meruntun jiwa dibuatnya nak tunggu Madam Amy ni keluaq! Ketaq rasa lutut kami!😭 - Kekakak suka warna apa? KOMEN PLEASEEE!❤️️ #FRKL21COMINGSOON

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 27
13

Hi Selamat Hari Isnin awaaa semua.Awaaa kita dah buka butik tau,start pukul 11am-8pm.Yang tanya butik kami dekat,butik kami dekat Kota Damansara.Bersebelahan The Strand Mall.Jumpa awaaa nanti 💙 #frkl21 #stocksampaibulandepan

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 26
3

Siapa peminat Leeyana Chunky dekat sini.Ada berita baik untuk yang menunggu kak maneh restock.29 March ini kak maneh akan restock balik 3 warna best seller,iaitu Blue,Black & Brown.So jangan lupa datang ke butik or whatsapp kak maneh 29 March ya 💙 #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 26
17

Nude?Skin Color?Cream?Beige?ok semua nie adalah color yg sama ya.Senang matchy-matchy gitu.So siapa-siapa yang belum pre order Madam Amy silakan whatsapp summayah ya,tengok yang macam jinda pakai tu Color Nude.Soft je kan?Sesoft orang yang pakai tuew la 😂 #frkl21 #stocksampaibulandepan +6018-2473612

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 26
8

Ada siapa-siapa yang tengah tunggu Elsya Chunky kak maneh yang super selesa dan trendy nie tak?Kalau ada,kak maneh nak habaq nie yang 29 March nie kak maneh akan restock balik si elysa nie,tunggu tau 💋 #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 26
10

Warna Hitam memang tak pernah tak berjaya tawan hati,sama la macam awaa berjaya tawan hati saya 😘😘😘 ⠀ ⠀ Madam Amy masih dibuka untuk pre order ya.Siapa order cepad dia dapat paling cepad hehe.Whatsapp summayah ok +6018-2473612,tak nak pm pm nanti kita report pm baru tahu.😂 #frkl21 #preorder #stocksampaibulandepan

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 25
17

Kenapa ramai suka hitam, sebab hitam senang nak matching dengan apa apa baju. Ada jugak yang kaler feveret dia hitam sebab hitam ni banyak memberikan impak kepada si pemakai. ⠀ Macam kawan kak maneh si jannah nur natasha mulaika tu dia suka pakai hitam sebab badan dia berisi, bila pakai hitam dia nampak effect kurus walau badan dia letak sebelah pokok yang rendang tak berbuah sama. Confident tu ke

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 25
1

#Repost @nrlnvdhira ・・・ We must accept finite disappointment, but never lose infinite hope - Martin Luther King, Jr. 👠 from @frkl21 & 👗 @uniqlomyofficial. Thank you for making me slightly taller than usual 💜 - Thank you for the tag lovely!❤️ // 👠 : Madam Amy #frkl21 #frkl21dolls

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 25
2

Yuhuuuu ada siapa2 yang tengah tunggu Aneesa Exclusive Sandal nie tak?Kak maneh akan restock semua color & size.Stock dijangka sampai 29 March ini,suka ka tak?#frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 25
17

Thank you so much awak.Yang nak datang walk-in boleh datang ya,kami buka sampai pukul 8pm tau. 💚 #frkl21 #frkl21dolls

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 25
0

Awaaaa dah ready ke nak tunggu kemunculan Clara Velvet Clogs?Janji selesa sehingga boleh dibawa berlari hehehe.Tunggu sat ja tau,next month stock sampai 💛 #frkl21 #stocksampaibulandepan

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 25
8

Ada tak yang tengah tunggu Madam Amy?Ok untuk Madam Amy pun dah boleh pre order tau,selain Green ada lagi 5 color letiups.Ada Black,Maroon,Blue,Brown,Nude. ⠀ Whatsapp summayah tau untuk Pre Order +6018-2473612 #frkl21 #preorder #stocksampaibulandepan

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 25
5

Yuhuuuuu,awaa dah pre order belum kasut viral Spice Girl nie?Kalau belum cepad whatsapp summayah tau +6018-2463612.Oh lupa nak bagitahu butik dah buka tau,start pukul 11am-8pm. 💚 #frkl21 #preorder #stocksampaibulandepan ⠀⠀ Butik kak maneh dekat mana? ⠀ Address 📍 32-G JALAN PJU 5/20D THE STRAND KOTA DAMANSARA 47810 PETALING JAYA SELANGOR DARUL EHSAN (Opposite The Strand Mall) ⠀ Waze : FRKL21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 24
9

Launching soon! Warna seaweed ni chans betul. Kasut ni ringann je tau and material velvet tu buat kekakak nampak bergaya. Dengan harga pengenalan RM79 sahajaa! (limited time) ⠀ Minggu depan dah boleh purchase yeee, siap sedia kepada kekakak yang menunggu design ni. Ada tiga warna yang chansss!😍 #frkl21 #frkl21comigsoon

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 24
16

Awaaa dekat sini kak maneh nak update ciked pasal stock Pre Order untuk Charlotte Sofea ya. ⠀ Black Size Available : All size Sold out for Pre Order. ⠀ Maroon Size Available : 35 & 40. ⠀ Brown Size Available : 35 & 40. ⠀ Green Size Available : 35 & 40. ⠀ Mustard Size Available : 37 & 39. ⠀ Blue Size Available : 36. ⠀ Jangan risau naa untuk stock & size yang dah sold out boleh tunggu stock 10 April

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 24
6

Awaaa kita nak bagitahu nie untuk Spais gurlzzz semua color still lagi boleh pre order tau.Cuma ada size yang tertentu saja yang dah full.Whatsapp summayah,nanti yah akan check kan size apa yg ada ya😘 #frkl21 #stocksampaibulandepan +6018-2473612

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 24
5

Hi Assalamualaikum semua,di hari jumaat yang mulia ini kak maneh nak ucapkan beribu2 terima kasih untuk siapa yang dah order pre order dengan kak maneh. ⠀ Untuk siapa2 yang terlepas dan tak sempat nak pre order tu,Jangan la risau sangat.Awak boleh tunggu next batch 10 April tau 💚 #frkl21 #stocksampaibulandepan

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 23
17

Yuhuuu semuaaa kesayangan kak maneh, kak maneh nak bagi tahu kalau nak order spice girl dengan sopiahh bole jugak pre order dengan mereka ni, mereka akan bantu korang untuk pembelian. ⠀ Agent 021 WAN NOR HAZIERAH IG: @wzsignature ⠀ Agent 011 ADAM FARAH IG: @adamfarahfrkl21 ⠀ Agent 010 SUHAILA IG: @by.snsuhailah ⠀ Agent 032 SYHAKIRAH IG: @sharkira.biz ⠀ Eeeee geram betul, kalaulah kak maneh ada 🚢

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 23
9

Dia macam ter awang awangan menunggu disambar oleh kekakak. Get readyyy yeee semua. Mana mana yang nak beli taknak pre order boleh tunggu 10 april. ⠀ Mana mana yang nak pre order with full payment boleh whatsapp sumayyah! Kalau nak lebih details whatsapp je macam ni "mayahhh kite nak beli spais gurlzzzz tapi tak tahu size leh g detel tuckk?" 😂 #preorder #frkl21 #stocksampaibulandepan

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 23
37

Dengan ketinggian 6inch yang stabil dan selesa,yang buat awaa semua tak tidur malam menunggu ketibaan Charlotte Sofea. ⠀ Kak maneh cuma nak tanya satu soalan,hmm dah pre order kew belum tueww?If belum boleh whatsapp summayah ya +6018-2473612 #frkl21 #preorder #stocksampaibulandepan

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 23
23

Warna hitam menang tak pernah gagal buat si pemakai nampak wow dalam setiap pemakaian.Lagi2 Spice Girl lagi la awaaa dari jauh nampak wow.So dah pre order ke belum tu awaa?Kalau belum cuba try test whatsapp summayah +6018-2473612 mana la tahu ada rezeki awaa lagi. #frkl21 #preorder #stocksampaibulandepan 💛

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 22
1

Selain warna maroon kann warna sandy ni ramai jugakk yang suka. Maybe sebab warna dia light dan seakan pastel so ramai kekakak suka. ⠀ Whoever yang dah purchased pre order tu kak maneh ucap terima kaseh dan tahniahh. Cukup masa sampailahh kasut depan rumah ye. ⠀ Mana mana yang nak pre order lelekas whatsapp sumayyah dekat +60182473612. Kalau wahtsapp sekarang memang tak reply sumayyah tidur wak. 😂

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 22
2

Jangan tak tahuuu yang becca bakal menemui kekakak pada hujung minggu depan. Si rebecca ni nampak stylo sebab besi kat depan tu, classs. ⠀ Rebecca, perempuan latin yang sopan santun. Ada tiga warna. Kekakak pakai confirm jalan tersipu sipu malu. Argichewww 😂 #frkl21 #frkl21comigsoon

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 22
2

Okay kak maneh nak pergi jalan jalan ni pakai spais gel maroon. Hiks. Siapa peminat maroon??? #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 22
35

Fuhhh kasut kak maneh kalau buat color maroon mesti chap chus ja sold out tau,siapa sini peminat color Maroon sila angkat tiak. 😂 ⠀ Awaaa2 yang nak pre order Madam Amy boleh terus whatsapp summayah tau +6018-2473612. 💋 #frkl21 #preorder #stocksampaibulandepan

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 22
38

Hey dekat sini ada tak peminat Madam Amy?Kak maneh just nak bagitahu Madam Amy pun dah ready untuk pre order tau.Macam mana nak order?Whatsapp sumayyah cepad2 ok +6018-2473612 💋 #frkl21 #preorder #stocksampaibulandepan

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 21
7

Kak maneh sayang kekakak semuaaa!💜 dannnn tunggu cukup 200k pengikut instagram frkl21 akan membuat surprise saleee! Tunggu💜

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 21
4

Lagi 2jam jerr butik kak maneh nak tutup dah nih awaaa,pada awak yang tak dan nak singgah butik kak maneh harini mai besok atau esok dan esoknye 😂 ⠀ 👠Donning Sonia Gladiator Waze : FRKL21 ⠀ Address 📍 32-G JALAN PJU 5/20D THE STRAND KOTA DAMANSARA 47810 PETALING JAYA SELANGOR DARUL EHSAN (Opposite The Strand Mall) ⠀ ___________________________________________________ Online Purchase : +6018-24

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 21
24

Pre order untuk Spice Girls Platform Wedges dah bukak. Jadi kepada mereka yang taknak terlepas nanti bila dah keluar baik pre order sekarang soo takdelah berebut rebut nanti. ⠀ Tahu tahu je chusss wedges letupp dah sampai depan pintu rumah abang posmen hantar. Kalau taknak nangis tepi bucu beranda ruma baik whatsapp sumyayyah assistance kak maneh +60182473612! #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 21
6

Jane Gladiator chans ke tidak awaa, ada 2 rona warna menarik black & cream. RM89 jurrr awaa😘 Whatsapp jika berminat +6018-2473612 ⠀ Waze : FRKL21 ⠀ Address 📍 32-G JALAN PJU 5/20D THE STRAND KOTA DAMANSARA 47810 PETALING JAYA SELANGOR DARUL EHSAN (Opposite The Strand Mall) ⠀ ___________________________________________________ Online Purchase : +6018-2473612 Hotline : 03-61501612 #FRKL21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 21
0

Mengancam sungguh Khloe Heels dari kak maneh ni,cepat grab sebab tinggal berapa pairs je lagi tau awak,lekaih mai butik kak maneh,butik bukak dari pkul 11am-8pm 😍 ⠀ Waze : FRKL21 ⠀ Address 📍 32-G JALAN PJU 5/20D THE STRAND KOTA DAMANSARA 47810 PETALING JAYA SELANGOR DARUL EHSAN (Opposite The Strand Mall) ⠀ ___________________________________________________ Online Purchase : +6018-2473612 Hotl

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 20
6

“Sometimes we need to take a risk. Life doesn’t come with guarantees - Melanee Heels #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo March 20
1

Awak semua sejam lagi butik nak tutup daa taw..yang tak sempat nak mai harini kita jumpa besok nahh pukul 11am-8pm kami buka ⠀ 👠Donning Azeera Sandal Waze : FRKL21 ⠀ Address 📍 32-G JALAN PJU 5/20D THE STRAND KOTA DAMANSARA 47810 PETALING JAYA SELANGOR DARUL EHSAN (Opposite The Strand Mall) ⠀ ___________________________________________________ Online Purchase : +6018-2473612 Hotline : 03-61501

Popular Now

Coast Sonic @coastsonic on Instagram photo March 28
+ Board

@suprousa took the best flavors of 3 classics and combined them into the sonic stew that is the Supro Fuzz. "the ruthless sustain of a silver box Big Muff with the harmonic signature of a Tone Bender MkII and the unrivaled touch dynamics of a germanium Fuzz Face" bit.ly/suprofuzz #supro #suprofuzz #fuzzpedals #germanium #coastsonic

CarsWithoutLimits | Marlon @carswithoutlimits on Instagram photo March 28
+ Board

TRS Range Rover Sport Supercharged features their fully-customized, insanely high-performance headlights. 💯💯💯 ____________ @theretrofitsource is an industry leader in automotive lighting, from HID Systems to LED Halos, to full Retrofit Kits. ____________ ➡️Click the link in their bio to start your headlight upgrade! @theretrofitsource

Chef & Você ® - desde 2012 🇧🇷 @chefevoce on Instagram photo March 28
+ Board

🥚🍫 Ovo de Páscoa - GANACHE PROTEIN - 430g 🙌🏼🐰 . Recheado com a novidade que desenvolvemos exclusivamente para a Páscoa. Uma ganache zero glúten e zero lactose, a base de biomassa de banana verde e whey protein isolada @metapure_qnt, com muito sabor, ótimos valores nutricionais, e como sempre, ingredientes de primeiríssima qualidade! 👌🏼😋 . 💰Preço: R$100,00 💸💻📲VENDAS EXCLUSIVAS PARA SÃO PAULO (Capit

R A E N @raen on Instagram photo March 28
+ Board

Limited Supply: Fabriqué en France is handmade in a small family operated factory in France. The Remmy 49, Norie and Wiley are shown in Arbois, featuring a polished coffee & honey havana front and temple that transitions to a crystal olive temple tip. Arbois is outfitted with Amber lenses with an AR Azure coating. — Available Now, link in bio. Inspired by the classics. #HandmadeForToday. #RAEN

🚩Av.8 entre Calles 69 y 70. @candilejamcbo on Instagram photo March 28
+ Board

Mmm y por aquí se disfruta de todo lo bueno!!! Los platos que más te encantan están en @candilejamcbo, solo visítanos y que comience el deleite!!!🙌👏

ViC • • @vic_oficial on Instagram photo March 28
+ Board

Quando um body fala mais que mil palavras 😬❤👆🏻😌😍😍😍💃🏻 Body ciganinha Carol R$159,99 em 4x de $40,00 sem juros Cores: OFFWHITE PRETO ROSE MESCLA R$159,99 em 4x sem juros + FRETE FIXO R$12,00 ( pro Brasil todo, compras acima de $99,00 ninguém cobre essa promoção !!!! ) 💭 👉🏻🖤✔️corre pro site👉🏻www.vicshop.com.br Compras em www.vicshop.com.br

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🐿🐿🐿Ватсап же есть!🐿🐿🐿 @whatsapp_sakha on Instagram photo March 28
+ Board

・・・ Дойду. Мэнэ-Ханалас. Хотун Тенулу. 27.03.2017 Северное сияние. Дьукээбил. #северноесияние #дьукээбил #сахасирэ #якутия #yakutia #мэнэханалас #тюнгюлю #тенулу #красота #canon #кэнон #Repost @ion_ionsky

💍💍 แหวนเลเซอร์สลักชื่อ @handmade.nring on Instagram photo March 28
+ Board

มาใหม่เลยจ้าา กำไลสแตนเลสแท้แบบเต็มวง งานอย่างดี ไม่ลอกไม่ดำ ไม่หักง่ายแน่นอนจ้าา พร้อมสลักชื่อฟรีเลยย >< เพียงวงละ 390฿ น้าา สนใจติดต่อได้ที่... 🆔 Line : @namgirlka (มี @ ด้วยน้าจ้า) ☎️ Tel: 097-1497878

💍💍 แหวนเลเซอร์สลักชื่อ @handmade.nring on Instagram photo March 28
+ Board

มาใหม่เลยจ้าา กำไลสแตนเลสแท้แบบเต็มวง งานอย่างดี ไม่ลอกไม่ดำ ไม่หักง่ายแน่นอนจ้าา พร้อมสลักชื่อฟรีเลยย >< เพียงวงละ 390฿ น้าา สนใจติดต่อได้ที่... 🆔 Line : @namgirlka (มี @ ด้วยน้าจ้า) ☎️ Tel: 097-1497878