FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 12
7

We all just want true love and happiness. ❤️ Tag your bestfriends or loved one! They might buy you this!🤤 #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 11
12

Kak maneh akannn buat kambekkk jual boots balik! Jaga jagaa peminat boots get ready jiwa dah ragahhh. ⠀ Siapa yang suka boots cuba komen ciked! #bootsbyfrkl #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 11
21

Sumpah ahh baju melayu dia jual RM100 je!😭😭😭 material dia pakai ESSB LINE mana lah nak dapat guna material mahal, slim fit warna lawa. Kak maneh beli 14 helai untuk family. Sebab flash sale RM100 je. ⠀ ✅ Material buat abang tak lecak tiak ✅ Normal Price RM200 lebihhhh ✅ Beli awal save awal ✅ Beli sekarang RM100 jeeww ⠀ Kekakak beli lah kak maneh gerenti tak menyesal sebab kak maneh dah beli. Janji

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 10
47

Palinggg ghamai kekakakk suka pakai buat ghayer tahun lepas. Kak maneh tak tipuuuu! ⠀ Siapa suka Alyssa Khadeeja!? Nama seindah kasut. Pewittttt ❤️ #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 10
12

Tak sabarnyaaa! Kak manehhh akan berada di @vendeurfestival selama 10 hari ambik kauuu! Orang2 shah alam dan berdekatan jumpaaa kat manehh nah!❤️ ⠀ Mana mana yang nak sertai @vendeurfestival boleh whatsapp depa na, kita sama sama carik duit ghayeerrr! #frkl21 #vendeurfestival

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 10
7

Selain kak maneh mengeluarkan design design letuppp kakmaneh jugakk suka buat paper bag pelbagai warna. ⠀ Biru buat kakak terharu 😂 ⠀ Siapa suka warna biru kita gang!💙

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 10
1

Fitting room situation 😂 hanya wanita yang memahami 😌 thank youu @engkusulwani for the picture! ⠀ Siapaaa nak paka raya kasut macam esul tu baik cepat whatsapp +60182473612! #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 10
5

Happy wesak day everyone! Butik bukak macam biasa okay!! Cantiikk kan clara ni. Available size 35-40 tau! 😍 #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 9
18

Dulu dulu tahuu takk, kak maneh sendiri reply whatsapp, sendiri pergi postage, sendiri beli barang dekat hatyai, sendiri edit gambar pakai phone bersengkang mata semuaa. Kak maneh lahh tukang layan customer2 yang cerita pasal laki curang, pasal laki tak beri nafkah. Duit takde nak makan. Bla bla bla ⠀ Kira kak maneh ni dulu bukan je jual kasut boots tauu. Kira menjual sambil memberi motivasi. Gh

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 9
17

Yuhuuuuu, kekakakkk dahh pre order Spice Girls Platform Wedges ke belumm? Kalau belummm baek capcuussss whatsapp +60182473612 takut tak sempat beli masa raya nanti!😂 #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 9
82

Guysss tolong tag kawan kawan atau awak sendiri yang boleh kerja. ⠀ Kak maneh nak cari yang kreatif dan boleh tangkap gambar lawa lawaaa dan ada idea untuk apa apa shoot. Fulltime basis base damansara / johor ⠀ Kalau ada boleh email kan artwork awak ke aleyah.work@gmail.com ⠀ P/s : contoh contog product shoot / campaign shoot macam gambar2 @minaz.my atau @leeyanarahman.co

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 8
17

Pre order starts now! Whatsapp +60182473612 & esok mayyah reply 11am - 8pm ye. ⠀ Kalau nak details lebih lanjut tengok dekat page @frkl21.stockupdates okay kekakaks!🤤 #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 8
9

Chanssss tauuu mareeysa ni! Size ada 35 - 40 dan limited size sahaja. RM139 boleh whatsapp yee. 😍 #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 8
17

Yuhuuu kekakakkk ⠀ Cepattt nahhh beli Mareeysa ni! Lawa gilssss tawww! Sneakers yang stylo sesuai bawak p holidays atau jenjalan! Whatsapp mayyah skunk utk pembelian! #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 7
43

Masha Allah sistur, berapa banyak orang suka terompah ni? ⠀ Siapaa sukaaa cuba komen sikit! #FRKL21RAYA17

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 7
28

Awal bulan nanti penuhh lahhh dengan kekasut raya. Kekakakak standbyyy jee duit dalam tabung tu okay! Hihihi ⠀ Charlotte Sofea masih lagi pre order -- siapa yang tak nak terlepas tu baik whatsapp cepat. Takut nanti tak dapat pakai sopiah masa raya. ⠀ Kenapa pre order? Memudahkan semasa stock sampai tinggal post / pickup je. Sebab tahunn ni kasut banyak gila jadi takut space tak muat so kita buat p

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 7
3

Nouraaaaa datang lagi dengan warna yang chans gils! Siapa yang pernah beli Noura duluuu tuuu kene wajib ada warna lain pulak okay! #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 6
69

Ehemmmm, nak tanya ni! Kekakakkkk nak pakai buat raya yang mana satuuu? ⠀ Atas kiri Tengah pegang Kasut terbaring Bebunga ⠀ Mana satuuuhhh pilihan qalbu? #FRKL21RAYA17

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 6
17

Awaaa hari ini kita tutup pukul 8pm tau,so siapa-siapa yang nak cari kasut kahwin,kasut kerja or kasut dating hehe boleh lah datang butik kak maneh #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 6
12

Antara Miss j & Elyanee Wedges yang mana satu yang mencuri hati awaa ann hahaha.Cepad2 Whatsapp sumayyah ok untuk order +6018-2473612 #frkl21 💛

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 6
2

Kemain jelingan miss j tau.Jangan lupa datang butik kak maneh tau hari nie,kasut2 promo ada lagi ciked nie awaa.Aneesa sandal nie pun ada lagi. #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 5
3

Ai pandang you sebab i nak bagi tahu you yang sandals ai pakai tu RM25 hengget je. Whatsapp lah cepat seblum sold out! #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 5
6

Tiada kata seindah cinta, tiada kasut secantik rebecca & tiada pembeli tiada pemakai. Gituhhhh ⠀ Cantekkk kann becca ni! Siapa dah pakai kak maneh bagi lurveee❤️

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 4
58

Cuba bayangkannnn yang La Usupadora Platform Wedges ni kekaka pakai. Yarabbiiiiiiiii letupppp betul! - Siapa peminat pinkkkkk pastel???? - P/s : maaflahh kakii orang ni burukkk benawwww 😂 #FRKL21RAYA17

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 4
12

Yang ini pun sama RM25 jur free postage.Janji Mimie Sandal nie size dia sangat limited.Cepad whatsapp mayah ok +6018-2473612 #frkl21 ⠀ Silver - 36,37 & 38 Gold - 35 & 36

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 4
44

Bubu Diamondz Sandal RM25 jur awaa,free postage pulak tu.Suka ka tidak awaaa semua.Lekaih whatsapp mayah sebelum sold out +6018-2473612.chap chus siapa cepad dia dapat ❤ #frkl21 ⠀ Available Black 39-1

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 4
29

Thank youuuuu yang dah submit pre order! ❤️❤️❤️❤️ ⠀ Yang mana tak order lagi baik order cepat nanti kalau full tak dapat pakai sopiahh masa raya nanti nanges tepi bucu katel!🤣 #frkl21 ⠀ Segala details boleh tengok dekat @frkl21.stockupdates tauu! Size harga warna semua ada deka situ!

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 3
26

Kekakakkkkk cepatttr pree order sekarang okayy! Kalau dahh penuhh ayokkk tak tahuu tak dapat pakai sopiahhhh! ⠀ Pre order mestilah confirm dapat! Ini adalah batch ketiga dan sudah terjual lebih dari 2500 pasang! Kenapa ramai orang beli? ⠀ ✅ WALAU TINGGI ENAM INCHI TAPI SELESA NAK ARWAH ✅ BUAT MENARI NARI, BUAT SHUFFLE TAK PENAT ✅ PAKAI MASA RAYA BAJU LERET CONFIRM LETUP ✅ BOLEH JADI SENJATA KALAU

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 3
33

Yuhuu, kekakakak! Jangan terlepas pre order karang nangis tepi bucu katel sat lagi!😭 ⠀ Whatsappp mayyahhh cepat +60182473612!

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 2
8

Salam semua, ⠀ Kak maneh nak bagi Pre order CHARLOTTE SOFEA RAYA dah dibuka sekarang! Boleh whatsapp untuk order yeeeee. Siapa yang taknak terlepas pakai sopiahh masa raya nanti kak maneh suggest baik pre order skunk! ⠀ Postage akan dilakukan pada 5th june. Full payment required ye sayang sayang semua. ⠀ ✅ KASUT CONFIRM DAPAT ✅ TAK PAYAH BEREBUT REBUT LEPAS TU SOLD OUT ✅ TIDAK MENANGIS DITEPI BUCU

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 2
5

Dahh dapatkan keee Clara ni awaaa semuaaa? Clara RM79 sahaja tau! Dann kekakak semua jangan lupa follow @frkl21.johor okay!❤️ #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 2
9

Yuhuuuu, kekakkkk yang belahh belahh selatan boleh follow @frkl21.johor tauuu! Nanti ada surprise dekat situ! Hiks ⠀ Follow nowww senang sikit tengok update kasut utk selatan tanah air! #frkl21 ⠀ @frkl21.johor @frkl21.johor @frkl21.johor @frkl21.johor @frkl21.johor @frkl21.johor @frkl21.johor @frkl21.johor @frkl21.johor @frkl21.johor @frkl21.johor @frkl21.johor

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 2
17

Good morning! Sale RM25 masih berjalan seperti biasa ye kekakakk! Jadi kepada mereka yang nak purchase boleh whatsapp kami / walk in to the boutique. ⠀ Kebanyakkan sale size kecik limited tauu, tinggal size besar2 sahaja. #FRKL21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 1
97

Assalamualaikum semua, ⠀ Kak manehh nak bagi tahuu yang FRKL21 akan membuka satu lagi cawangan di Johor Bahru! Insha Allah akan dibuka somewhere around june . Hopefully sempat before raya. Insha Allah, doakan kak maneh semoga semu berjalan dengan baik ya. ⠀ Berbekal kan duit poket sendiri, tumpang transport orang kesana kesini, dari menjual kasut boots warna warni, membuka booth dibazaar bazaar, p

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 1
6

Happiness is a choice. ❤️ #frkl21 Charlotte Sofea Platform Wedges

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo April 30
31

Rayaaaaaa ni mesti ramai yang pakai baju labuhh kannn? Tahuu takk bila pakai baju labuh kita kene pakai kasut tinggi yang selesa kan? ⠀ Haaaa kak maneh memang suggest pakai Spice Girls Platform Wedges ni! Janjiii kekakak p beraya lapan belas rumahh pun tak penat! Hiks ⠀ Pre order raya available soon! ❤️ #frkl21 Ada soalan nak tanya takk?

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo April 30
14

Yuhuuuu kekakakkakkk, erica exclusive ni pun sama tauu RM25 shahaaaajaa! Cepat whatsapp kak maneh sementara stovk masih ada. - Size available: Grey-40 Black-40 Cream-39,40 Tan-40

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo April 29
47

Yang nii punnn ada tauuu RM25 free postage! Seret ketepi tengok kaler lain! - Size available Black-39,40 White-39,40 Pink-39,40 Green-39,40 - Whatsapp mayahhhh utk order +60182473612!

Popular Now

الشيخ خزعل @bumesk111 on Instagram photo September 24
+ Board

‏‎كبسولات للتخسيس صناعة يابانية ومكونة من الاعشاب 100% آمنه و مضمونه ومرخصة من وزارة الصحة للطلب رقم الوتساب موجود بالفيديو زوج شهد راح يرد عليكم 0066948644338 ‏@vale_diet ‏@vale_diet ‏@vale_diet ‏@vale_diet

พร้อมส่ง! รองเท้าโบฮีเมียน @bohoshoesss_ on Instagram photo September 24
+ Board

‼️SALE‼️ Tassel-Blue Gladiator Sandals Size: 36 Status: พร้อมส่ง Price: 450.- มีค่าจัดส่ง #boho #bohochic #bohostyle #bohothailand #bohemian #bohemianstyle #bohemianthailand #pompomshoes #pompomsandals #diyshoes #handmadeshoes #โบโฮ #ใส่ไปทะเล #โบฮีเมียน #ฮิปปี้ #รองเท้า #bohoshoes #bohosandals #รองเท้าพันเชือก #รองเท้าปอมปอม #รองเท้าพันข้อ #รองเท้าผูกข้อ #รองเท้าพันขา #รองเท้าผูกขา #รองเท้ารัด

Carolinne Hobo @carohobo on Instagram photo September 24
+ Board

☀️Domingo é dia de rest, dia de estrear o @huginflaveis 😁🤙🏼... dá uma olhadinha na história pra ver como funciona! Ficou lindo personalizado, amei a cor💙 #sun#sunday#rest#huginfláveis#inflavel#crossfitgirls#crossfit#descanso#solnalaje#sofainflavel

JESUS THE WAY 🕇 @jesustheway_15 on Instagram photo September 24
+ Board

❤🙏🏼Beautiful Gold & Steel Jesus Bracelet - 60% OFF and FREE Shipping!😍🙏🏼 Click the LINK IN THE BIO ⬅⬅ . Sold out last time and only available for an extremely limited time, get yours today! Click the Link in our Bio (➡ @jesustheway_15) to get yours!

Defnisa Geyim Qadın Geyimləri @modaland.az_geyim on Instagram photo September 24
+ Board

Model: Salvar👗 Qiyməti: 79.90 AZN💰 Sifariş etmək üçün: www.defnisa.com🎁 və ya +994 70 248 48 18 (WhatsApp)📞 Çatdırılma 6-9 gün və Pulsuz🚚 Təklif və şikayətləriniz üçün: info@defnisa.com📩 Модел: Брюки👗 Цена: 79.90 АЗН💰 По заказать: www.defnisa.com🎁 или +994 70 248 48 18 (WhatsApp)📞 Доставка 6-9 ден и бесплатно🚚 Для предложений и жалоб: info@defnisa.com📩 #ayaqqabi #geyim #qadin #metbex #don #salva

DaLuz @daluzloja on Instagram photo September 24
+ Board

Toda nossa gratidão a tantas pessoas lindas que fazem parte disso com a gente! ❤️ Nem todos são da DaLuz teoricamente mas certamente são da mesma família ❤️ Muito obrigada pela presença de cada um! tem família toda, tem amigos, tem companheiros de trabalho e sabe o mais importante? TEM AMOR!! eles deram pra nós o que de mais precioso temos, TEMPO nesse dia de domingo ❤️ Nosso muito obrigada!!!

Sascha Wolf💥➰ @sascha__wolf on Instagram photo September 24
+ Board

roll up your sleeves and start fighting for your dreams 💪🏽🙏 #fight#for#your#dreams#keep#your#head#up#jetzterstrecht#nevergiveup#sunday#weekend

Gluta White, Pemutih, Kosmetik @skin_white_thailand on Instagram photo September 24
+ Board

NEW BLINK PINK WHITE FACE SERUM . MADE IN THAILAND Isi: 12gr Harga: 100.000/pot . Say goodbye to your blush on dear! With this naturally made skincare, loaded with full anti oxidant.. you can get kulit spt cewe korea hanya dalam 2 mingguan! . Bagi yg ragu dll, disini Jamin ya barang2 no ABAL (ada standar smua) . DIPERKAYA DGN 19 JENIS BUAH VITAMIN, dan BOOSTING GLITTERS (glitter yg pecah & teresap

Sevgili Kombinleri 💑👫 @bumoda_butik on Instagram photo September 24
+ Board

1. KALİTE 😉 kargo bedava 📢 Kapıda ödeme 😍 . ÖNCELİĞİMİZ %💯 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİMİZZZ💕 . ÜCRETSİZ KARGOOO 💪💪💪❤ . Kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.✌ . İletişim için sadece whatsapp 0537 237 64 02 🎀 İletişim için sadece whatsapp 0537 237 64 02 🎀 İletişim için sadece whatsapp 0537 237 64 02 🎀 İletişim için sadece whatsapp 0537 237 64 02 🎀 . DM ❌❌ . #aycalice#nurbat#kismetseolu

#ArMi @stephmi on Instagram photo September 24
+ Board

If I could wear bikinis all year around ... well, no ones stopping Mi 🤔🤷🏻‍♀️