FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 12
7

We all just want true love and happiness. ❤️ Tag your bestfriends or loved one! They might buy you this!🤤 #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 11
12

Kak maneh akannn buat kambekkk jual boots balik! Jaga jagaa peminat boots get ready jiwa dah ragahhh. ⠀ Siapa yang suka boots cuba komen ciked! #bootsbyfrkl #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 11
21

Sumpah ahh baju melayu dia jual RM100 je!😭😭😭 material dia pakai ESSB LINE mana lah nak dapat guna material mahal, slim fit warna lawa. Kak maneh beli 14 helai untuk family. Sebab flash sale RM100 je. ⠀ ✅ Material buat abang tak lecak tiak ✅ Normal Price RM200 lebihhhh ✅ Beli awal save awal ✅ Beli sekarang RM100 jeeww ⠀ Kekakak beli lah kak maneh gerenti tak menyesal sebab kak maneh dah beli. Janji

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 10
47

Palinggg ghamai kekakakk suka pakai buat ghayer tahun lepas. Kak maneh tak tipuuuu! ⠀ Siapa suka Alyssa Khadeeja!? Nama seindah kasut. Pewittttt ❤️ #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 10
12

Tak sabarnyaaa! Kak manehhh akan berada di @vendeurfestival selama 10 hari ambik kauuu! Orang2 shah alam dan berdekatan jumpaaa kat manehh nah!❤️ ⠀ Mana mana yang nak sertai @vendeurfestival boleh whatsapp depa na, kita sama sama carik duit ghayeerrr! #frkl21 #vendeurfestival

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 10
7

Selain kak maneh mengeluarkan design design letuppp kakmaneh jugakk suka buat paper bag pelbagai warna. ⠀ Biru buat kakak terharu 😂 ⠀ Siapa suka warna biru kita gang!💙

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 10
1

Fitting room situation 😂 hanya wanita yang memahami 😌 thank youu @engkusulwani for the picture! ⠀ Siapaaa nak paka raya kasut macam esul tu baik cepat whatsapp +60182473612! #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 10
5

Happy wesak day everyone! Butik bukak macam biasa okay!! Cantiikk kan clara ni. Available size 35-40 tau! 😍 #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 9
18

Dulu dulu tahuu takk, kak maneh sendiri reply whatsapp, sendiri pergi postage, sendiri beli barang dekat hatyai, sendiri edit gambar pakai phone bersengkang mata semuaa. Kak maneh lahh tukang layan customer2 yang cerita pasal laki curang, pasal laki tak beri nafkah. Duit takde nak makan. Bla bla bla ⠀ Kira kak maneh ni dulu bukan je jual kasut boots tauu. Kira menjual sambil memberi motivasi. Gh

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 9
17

Yuhuuuuu, kekakakkk dahh pre order Spice Girls Platform Wedges ke belumm? Kalau belummm baek capcuussss whatsapp +60182473612 takut tak sempat beli masa raya nanti!😂 #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 9
82

Guysss tolong tag kawan kawan atau awak sendiri yang boleh kerja. ⠀ Kak maneh nak cari yang kreatif dan boleh tangkap gambar lawa lawaaa dan ada idea untuk apa apa shoot. Fulltime basis base damansara / johor ⠀ Kalau ada boleh email kan artwork awak ke aleyah.work@gmail.com ⠀ P/s : contoh contog product shoot / campaign shoot macam gambar2 @minaz.my atau @leeyanarahman.co

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 8
17

Pre order starts now! Whatsapp +60182473612 & esok mayyah reply 11am - 8pm ye. ⠀ Kalau nak details lebih lanjut tengok dekat page @frkl21.stockupdates okay kekakaks!🤤 #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 8
9

Chanssss tauuu mareeysa ni! Size ada 35 - 40 dan limited size sahaja. RM139 boleh whatsapp yee. 😍 #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 8
17

Yuhuuu kekakakkk ⠀ Cepattt nahhh beli Mareeysa ni! Lawa gilssss tawww! Sneakers yang stylo sesuai bawak p holidays atau jenjalan! Whatsapp mayyah skunk utk pembelian! #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 7
43

Masha Allah sistur, berapa banyak orang suka terompah ni? ⠀ Siapaa sukaaa cuba komen sikit! #FRKL21RAYA17

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 7
28

Awal bulan nanti penuhh lahhh dengan kekasut raya. Kekakakak standbyyy jee duit dalam tabung tu okay! Hihihi ⠀ Charlotte Sofea masih lagi pre order -- siapa yang tak nak terlepas tu baik whatsapp cepat. Takut nanti tak dapat pakai sopiah masa raya. ⠀ Kenapa pre order? Memudahkan semasa stock sampai tinggal post / pickup je. Sebab tahunn ni kasut banyak gila jadi takut space tak muat so kita buat p

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 7
3

Nouraaaaa datang lagi dengan warna yang chans gils! Siapa yang pernah beli Noura duluuu tuuu kene wajib ada warna lain pulak okay! #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 6
69

Ehemmmm, nak tanya ni! Kekakakkkk nak pakai buat raya yang mana satuuu? ⠀ Atas kiri Tengah pegang Kasut terbaring Bebunga ⠀ Mana satuuuhhh pilihan qalbu? #FRKL21RAYA17

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 6
17

Awaaa hari ini kita tutup pukul 8pm tau,so siapa-siapa yang nak cari kasut kahwin,kasut kerja or kasut dating hehe boleh lah datang butik kak maneh #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 6
12

Antara Miss j & Elyanee Wedges yang mana satu yang mencuri hati awaa ann hahaha.Cepad2 Whatsapp sumayyah ok untuk order +6018-2473612 #frkl21 💛

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 6
2

Kemain jelingan miss j tau.Jangan lupa datang butik kak maneh tau hari nie,kasut2 promo ada lagi ciked nie awaa.Aneesa sandal nie pun ada lagi. #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 5
3

Ai pandang you sebab i nak bagi tahu you yang sandals ai pakai tu RM25 hengget je. Whatsapp lah cepat seblum sold out! #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 5
6

Tiada kata seindah cinta, tiada kasut secantik rebecca & tiada pembeli tiada pemakai. Gituhhhh ⠀ Cantekkk kann becca ni! Siapa dah pakai kak maneh bagi lurveee❤️

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 4
58

Cuba bayangkannnn yang La Usupadora Platform Wedges ni kekaka pakai. Yarabbiiiiiiiii letupppp betul! - Siapa peminat pinkkkkk pastel???? - P/s : maaflahh kakii orang ni burukkk benawwww 😂 #FRKL21RAYA17

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 4
12

Yang ini pun sama RM25 jur free postage.Janji Mimie Sandal nie size dia sangat limited.Cepad whatsapp mayah ok +6018-2473612 #frkl21 ⠀ Silver - 36,37 & 38 Gold - 35 & 36

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 4
44

Bubu Diamondz Sandal RM25 jur awaa,free postage pulak tu.Suka ka tidak awaaa semua.Lekaih whatsapp mayah sebelum sold out +6018-2473612.chap chus siapa cepad dia dapat ❤ #frkl21 ⠀ Available Black 39-1

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 4
29

Thank youuuuu yang dah submit pre order! ❤️❤️❤️❤️ ⠀ Yang mana tak order lagi baik order cepat nanti kalau full tak dapat pakai sopiahh masa raya nanti nanges tepi bucu katel!🤣 #frkl21 ⠀ Segala details boleh tengok dekat @frkl21.stockupdates tauu! Size harga warna semua ada deka situ!

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 3
26

Kekakakkkkk cepatttr pree order sekarang okayy! Kalau dahh penuhh ayokkk tak tahuu tak dapat pakai sopiahhhh! ⠀ Pre order mestilah confirm dapat! Ini adalah batch ketiga dan sudah terjual lebih dari 2500 pasang! Kenapa ramai orang beli? ⠀ ✅ WALAU TINGGI ENAM INCHI TAPI SELESA NAK ARWAH ✅ BUAT MENARI NARI, BUAT SHUFFLE TAK PENAT ✅ PAKAI MASA RAYA BAJU LERET CONFIRM LETUP ✅ BOLEH JADI SENJATA KALAU

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 3
33

Yuhuu, kekakakak! Jangan terlepas pre order karang nangis tepi bucu katel sat lagi!😭 ⠀ Whatsappp mayyahhh cepat +60182473612!

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 2
8

Salam semua, ⠀ Kak maneh nak bagi Pre order CHARLOTTE SOFEA RAYA dah dibuka sekarang! Boleh whatsapp untuk order yeeeee. Siapa yang taknak terlepas pakai sopiahh masa raya nanti kak maneh suggest baik pre order skunk! ⠀ Postage akan dilakukan pada 5th june. Full payment required ye sayang sayang semua. ⠀ ✅ KASUT CONFIRM DAPAT ✅ TAK PAYAH BEREBUT REBUT LEPAS TU SOLD OUT ✅ TIDAK MENANGIS DITEPI BUCU

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 2
5

Dahh dapatkan keee Clara ni awaaa semuaaa? Clara RM79 sahaja tau! Dann kekakak semua jangan lupa follow @frkl21.johor okay!❤️ #frkl21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 2
9

Yuhuuuu, kekakkkk yang belahh belahh selatan boleh follow @frkl21.johor tauuu! Nanti ada surprise dekat situ! Hiks ⠀ Follow nowww senang sikit tengok update kasut utk selatan tanah air! #frkl21 ⠀ @frkl21.johor @frkl21.johor @frkl21.johor @frkl21.johor @frkl21.johor @frkl21.johor @frkl21.johor @frkl21.johor @frkl21.johor @frkl21.johor @frkl21.johor @frkl21.johor

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 2
17

Good morning! Sale RM25 masih berjalan seperti biasa ye kekakakk! Jadi kepada mereka yang nak purchase boleh whatsapp kami / walk in to the boutique. ⠀ Kebanyakkan sale size kecik limited tauu, tinggal size besar2 sahaja. #FRKL21

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 1
97

Assalamualaikum semua, ⠀ Kak manehh nak bagi tahuu yang FRKL21 akan membuka satu lagi cawangan di Johor Bahru! Insha Allah akan dibuka somewhere around june . Hopefully sempat before raya. Insha Allah, doakan kak maneh semoga semu berjalan dengan baik ya. ⠀ Berbekal kan duit poket sendiri, tumpang transport orang kesana kesini, dari menjual kasut boots warna warni, membuka booth dibazaar bazaar, p

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo May 1
6

Happiness is a choice. ❤️ #frkl21 Charlotte Sofea Platform Wedges

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo April 30
31

Rayaaaaaa ni mesti ramai yang pakai baju labuhh kannn? Tahuu takk bila pakai baju labuh kita kene pakai kasut tinggi yang selesa kan? ⠀ Haaaa kak maneh memang suggest pakai Spice Girls Platform Wedges ni! Janjiii kekakak p beraya lapan belas rumahh pun tak penat! Hiks ⠀ Pre order raya available soon! ❤️ #frkl21 Ada soalan nak tanya takk?

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo April 30
14

Yuhuuuu kekakakkakkk, erica exclusive ni pun sama tauu RM25 shahaaaajaa! Cepat whatsapp kak maneh sementara stovk masih ada. - Size available: Grey-40 Black-40 Cream-39,40 Tan-40

FRKL21 SHOES @frkl21 on Instagram photo April 29
47

Yang nii punnn ada tauuu RM25 free postage! Seret ketepi tengok kaler lain! - Size available Black-39,40 White-39,40 Pink-39,40 Green-39,40 - Whatsapp mayahhhh utk order +60182473612!

Popular Now

Alina Khomich @alishahoma on Instagram photo November 21
+ Board

С Днём Рождения Кристиан ❤️❤️❤️❤️❤️ #9лет#КристианХомич#

! Kaftan Seragaman Termurah @kaftanbutik on Instagram photo November 21
+ Board

Pernah ga kepengen sepatu kebawa sampe mimpi?!! Nahhh makanya order aja dl ke@ingenataliacloset. Model uptodate. Bikin tambah kece pula!

Málaga Moda Fitness @malagamodafitness on Instagram photo November 21
+ Board

✅ Legging Camy (detalhe em tela na perna) e Top de tiras nas costas! ❌ Tamanho único! ❌ Vendas pelo whatsapp: (31)99205-3763! ❌ Enviamos para todo Brasil! ❌ Parcele em até 5x sem juros! ❌ 10% de desconto para pagamento no depósito bancário! ❌ Frete grátis por PAC em compras acima de R$300,00! ❌ Não trabalhamos com atacado! ❌ Não fazemos parcerias! #modafitness #modafitnessbh #malagamodafitness #b

! Kaftan Seragaman Termurah @kaftanbutik on Instagram photo November 21
+ Board

(KLIK FOTO & ADD OS NYA) cek@cyute_softlens. ini os Penjual softlens ORIGINAL 100%. Gratis Ongkir pula ayo di cek@cyute_softlens ya. semua nya Ready

深夜 名堂  JustinHsieh photography @deepnightphotography on Instagram photo November 21
+ Board

素人寫真拍攝 . #完整收錄於2018月曆5月 FB搜尋:深夜名堂 Justin Hsieh photography 個人拍攝與商業需求歡迎私訊

Tras La Rumba @traslarumba on Instagram photo November 21
+ Board

En @nutrisaludalimentos Si tenemos Nevazucar y Polvo de hornear Fleischmann. Contamos con punto de venta. Te esperamos en la Av. Bolivar. Al lado de Pintukolor frente a la Hyundai.

Flawless Magazine @flawlessmagazine on Instagram photo November 21
+ Board

Photographer: Amer Mohamad @shootmeamer ⠀ Model: Diana @diborsh at @f1mm ⠀ Makeup: Oksana Laskina @laskinao ⠀

صفحه رسمی مرسی تی وی @mer30tv on Instagram photo November 21
+ Board

خیلی قشنگ می خونه ،باید یه کنسرت بزاره...😂😂😂😂😂😂😂😂 #باحال #خنده_دار #شاد #خوانندگی #توانایی #استعداد #مهارت #نبوغ #مرسی_تی_وی

Eliel Santos @ignicaodosucesso on Instagram photo November 21
+ Board

As vezes vejo pessoas muito apegadas a nichos e ideias, e uma das coisas que mais me chamou a atenção no livro Pai Rico Pai Pobre, é a ideia de que seu único negócio é fazer dinheiro e administrar seus diversos negócios. Siga meu novo perfil: @eliel.blog

Shaffih Dauda 🇹🇿🇹🇿 @shaffih on Instagram photo November 21
+ Board

Champions League nani anafuzu nani anatoka leo . Group F: Napoli (Points 3) v Shakhtar Donetsk (points 9), Manchester City (points 12) v Feyenoord (points 0) . 🔵Man. City wameshafuzu na watapata uhakika wa nafasi ya kwanza ikiwa watashinda na Shekthar watapoteza. . Shakhtar watafuzu ikiwa wataepuka kufungwa. . Napoli inabidi washinde vs Shakthar kwa idadi yoyote ya magoli ili waweze angalau kuwa s

! Kaftan Seragaman Termurah @kaftanbutik on Instagram photo November 21
+ Board

TUTORIALLLL BIKIN SQUISHYY ADA DI@VIDEOINSPIRASI cekidottt yukss kakaa bikin cake enak yuk intip resepnya di@DESAINCAKE

Google Street View Trusted @fahmiadimara on Instagram photo November 21
+ Board

Kadang gara-gara terlalu terburu-buru loncat sana-sini berpindah tempat bisa membuatku lupa salah satu pemanis foto seperti topi ini. Tapi untung sekarang udah ada @triplogic.io yang bisa kirim barang cepet saat itu juga, jadi dengan aku yang kemana-mana banget bisa cepet sampe ini topi ke tempat tujuan. Jadi portfolio fotoku jadi bagus deh. Thank you @triplogic.io. Kirim barang lebih cepat & le

☮ TWSHOP ☮ @twshop on Instagram photo November 21
+ Board

1390 บาท 👉🏻👉🏻 ราคาสินค้ารวมส่งเรียบร้อยแล้วจ้า 👍😸 ✨✨are now available✨✨ รุ่นนี้มี4 ไซส์นะคะ S M L XL ค่ะ :Fifth Garden details: ลุคเด่นและแมตทีเรียลที่หรูหรา ที่จะทำให้ดูสวยและมั่นใจในคราวเดียว กับชุดเดรสแขนกุดทรงสอบเข้ารูป ดีเทลแต่งพลีพลัมช่วงเอว เป็นชุดที่จะทำให้คุณสาวๆโดดเด่นและหรูหราได้ในชุดเดียว จะใส่ทำงานหรือออกงานได้หมดเลย ห้ามพลาด. #fifthgarden #เป็นงานออกแบบและดีไซน์เองไม่ซ้ำใครแน่