mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 26
17

Selamat bersahur mUMudolls tersayang semua. PapaMumu doakan semoga puasa semua diterima dan mUMUdolls dapat menjalani Ramadhan dengan tenang dan diberkati innsyaaAllah ✨ . Siapa yang sedang bersahur tu cuba angkat tangan 🙋🏼🙋🏼🙋🏼 . *Hari ni ada launching koleksi baru, koleksi apalah agaknya tu ye. Cuba tanya @sariyanti tu haa . #NewCollectionLaunch #LE

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 26
47

PapaMumu ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada mUMudolls tersayang semua. Sempena awal Ramadhan yang mulia ini, PapaMumu ada surprise untuk mUMudolls semua!! . PapaMumu nak launch collection meletup ESOK di website dan juga Mumu Shop Kota Damansara. Ramai yang dah lama menunggu, akan tetapi very very limited pieces tau!! . Cuba teka koleksi apa? Mana tahu boleh MENANG TUDUNG dari mUMu!! . #New

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 26
28

Alahai awak ni Wany Hasrita mengapakah terlalu manis macam gula gula pakai mUMu Chiffon Premium ni?😍😍😍 . Yang awak awak semua dah grab warna Rosie Peach ni ke belum? PapaMumu nak tanya ramai tak yang minat warna ni, mana tahu PapaMumu nak hadiahkan tudung free ke nanti untuk raya 🤔 . #mUMuChiffonPremiumNEW #bestseller

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 26
35

Ramai yang tak tahu yang mUMu Chiffon Premium adalah antara koleksi Best Seller kami dan sudah berkali restock pun habis licin. Material heavy chiffon membuatkan 'jatuh' kainnya tampak elegan dan mahal. . Kali ini ada mUMu Charm design baru yang lebih comel dan kemas. Ramai yang dah grab laju laju. Anda bila lagi? . Cepat pilih warna kegemaran mUMudolls: 👉🏻 Lovely Lilac 👉🏻 Fossil Grey 👉🏻 Rosie Pea

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 26
9

siapa dah grab koleksi #mUMuChiffonPremium? boleh tak share dengan papamumu mumudolls nak papamumu buat shawl letups ni kaler apa lagi? . share please 👇🏻

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 25
14

What would you do if someone gave this to you as a gift? Would you be happy? Surprised? Delighted? . These are the feelings expressed by our mUMudolls when their loved ones present this as special gifts to them for this upcoming Lebaran. Something really special in collaboration with @zaloramy for Raya 2017❤️ . #mUMuMarbleSeries need no introduction as it has been TRENDING online since its launch

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 25
69

Papa mUMu tak sabar nak release koleksi LE #mUMuLondonSeries yang mana tak lama je lagi mumudolls boleh grab koleksi ni . Simple dan terletak serta paling penting mudah nak gayakan . papa mUMu nak tanya . mumudolls suka SHAWL atau BAWAL, komen cepat mana tau dapat sehelai free dari papamumu 😍 #hijab #mUMuDolls

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 25
10

#mUMuMarbleSeries sekarang sedang trending di Zalora dan PapaMumu sangat happy sebab ramai mUMudolls yang grab koleksi collaboration khas bersama @zaloramy ni!!😱 . Ramai yang tak tahu yang koleksi ini didatangkan dalam bentuk square scarf dan juga shawl. So tak perlu risau kalau anda tak minat square mahupun shawl sebab dua dua versi ada! . Boleh lanjutkan diri ke www.zalora.com.my sekarang juga s

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 25
7

MasyaaAllah cantiknya lah awak ni wahai @sharifahrose_ . Manisnya pakai tudung Rose For mUMu (Skyline Series) 😍😍😍 . Koleksi ini mUMu release untuk Pre-Order pada bulan lepas dan telah mendapat terlalu banyak orders sampai kami terpaksa extend tarikh tutup pre-order. Demand yang melampau tinggi membuatkan PapaMumu sangat terharu dengan sokongan padu mUMuDolls kesayangan semua 😍😍 . Koleksi exclusive

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 25
11

Siapakah yang telah berjaya secure Pre-Order koleksi exclusive Rose For mUMu (Skyline Series)? . Tak sabar rasanya nak tunggu koleksi ini siap dan ready untuk semua jamah kelazatannya tidak lama lagi. Stay tuned tau sebab kepada semua yang dah Pre-Order, PapaMumu pastikan akan sampai ke dalam tangan masing masing awal June nanti . Kepada yang tak sempat Pre-Order tempoh hari, jangan risau, mungkin

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 25
13

Wahailah Rosie Pink mengapalah anda ni sangatlah manis? PapaMumu kena potong kaki overdose gula la macam ni 😂 . Koleksi exclusive Rose For mUMu (Skyline Series) yang akan release tidak lama lagi. Seriously tak sabar! Ada 3 warna kesemuanya!!! Bersiap sedia tau mUmUdolls!! . Siapa nak cepat angkat tangan!!! . #RosesformUMu #SkylineSeries

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 25
11

Nak Extra Income? WAJIB BACA . . peluang untuk menjadi Agent koleksi PALING LARIS iaitu MUMUSNOWCAP INNER PALING LARIS DI MALAYSIA yang mana koleksi ini adalah koleksi yang paling LAKU KERAS di Malaysia! sekejapan licin! . InshaAllah, untuk tahun 2017, dan Hari Raya yang bakal tiba, ini adalah kali pertama mumu scarves memperkenalkan program Agent MumuSnowCap serta sambutan untuk batch pertama dil

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 25
1

Snow Cap Inner yang menjadi perbualan beribu mUMuDolls. Material viscose cotton special blend yang PapaMumu gunakan ni lain dari yang lain. Ramai yang selalu ada masalah pakai snow cap yang lain rasa tak selesa, rimas, ketat, menekan kepala, rambut kepam, pakai dua tiga kali dah longgar, senang tertanggal, cepat berbulu pada kain TETAPI tidak terjadi pada Snow Cap mUMu. . PapaMumu boleh jamin SEMU

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 25
24

Tak sabar nak restock very very soon. Disebabkan permintaan melampau lampau dan mUMudolls grab snow cap ini macam tak makan setahun, PapaMumu plan nak restock sebab ramai lagi yang tak dapat merasa kelazatan Snow Cap Inner Paling Laris Di Malaysia ini!! . Dahlah ada mUMu Charm design baru comel menarik pulak tuuu. 🐰 . . Cuba bagitahu PapaMumu, nak tak RESTOCK?? Kalau nak say "NAK" dan warna apa na

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 25
33

Good morning Kak @sariyanti ❤️❤️ . PapaMumu memang tak boleh move on bila tengok mUMudolls manis ini memakai tudung mUMu. Nampak lembut dan sweet like candy je lah 🍬🍬🍬 . Baju @ashhannas menggamit jiwa dan raga betul. Adui 😅 . Siapa setuju say "SETUJU" (PapaMumu macam nak bagi hadiah ni) . #mUMuChiffonPremiumNEW #iwearmUMu

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 24
1

Siapa yang dah grab warna ni? Sila munculkan diri anda sebab PapaMumu nak tengok berapa ramai mUMudolls suka warna lembut dan lazat macam ni. Next collection nak plan warna warna kegemaran mUMudolls tersayang ni 😍🤔 . #ChiffonPremiumNew #iwearmUMu

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 23
36

#mUMuContest is back!!! Kali ini PapaMumu nak tanya tentang koleksi bersama @zaloramy ni! . Nak menang TUDUNG FREE atau INNER NECK FREE? Sangat sangat senang je: . 👉🏻 Apakah nama koleksi koleksi mUMu For ZALORA yang terdapat di www.zalora.com.my dan berapa banyak design semuanya? 👉🏻 TAG 3 rakan/jiran/saudara/makcik di gambar ini . PapaMumu nak pilih pemenang tudung meletup mUMu bertuah k? All the

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 23
5

Siapa yang kenal mUMu memang dah tahu dah mUMu ni sangat sweet dan lembut je pemilihan warnanya 😍😍 . #mUMuBlossomSeries ni didatangkan di dalam warna warna soft dan sejuk je hati melihat. Lazat sangat! . Koleksi ini adalah kolaborasi khas mUMu dengan @zaloramy dan hanya boleh didapatkan di www.zalora.com.my ❤️❤️❤️ . #ZaloraRaya2017 #mUMuForZALORA #mUMuBlossomSeries

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 22
20

Alahai manisnya awak ni @sharifahrose_ memakai koleksi kolaborasi khas ROSE for mUMu (Skyline Series) ni😍😍😍 . Tak sabar nak tunggu tudung ni sampai awal bulan depan dan nikmati kelazatannya bersama!! . Kepada yang sudah Pre-Order jangan risau dan stay tuned sebab akan tiba tidak lama lagi! Yay PapaMumu sangatlah excited 😱 . #RoseFormUMu #SkylineSeries

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 22
7

Haaa PapaMumu bagi closeup untuk mUMuDolls teliti design dan perincian details yang PapaMumu dan mUMu Team dah hasilkan. Nampak tak betapa halusnya? . Memang pemilihan warna dan gabungan pastels semestinya 'NGAM' dan tampak sweet, lembut dan effortless. Dengan #mUMuMarbleSeries ni kami berjaya menghasilkan sesuatu yang luarbiasa bersama @zaloramy dan sememangnya sambutan dari mUMuDolls sangatlah m

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 22
10

Material yang digunakan untuk #mUMuForZALORA ni sememangnya satin silk yang berkualiti tinggi. Kalau mUMudolls tengok betul betul dalam gambar boleh tengok kelembutan kain dan 'flow' yang effortless je. Tak terlalu kilat dan just nice. Elegance at its perfection! . Ramai tanya PapaMumu ada tak di website mUMU. Jawapannya tiada dan hanya dijual exclusively di www.zalora.com.my . Available now dan s

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 21
20

mUMuDolls @sariyanti yang cantik manis ingin mengucapkan selamat menyambut hari Ahad dan tenangkan fikiran dan relaxkan diri mUMudolls semua! . Nampak tak mUMu Chiffon Premium yang Kak Sari pakai tak? Adui, terletak je kan? Siapa tahu ni warna apa? . #mUMuChiffonPremiumNEW #iwearmUMu

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 21
3

Yay! PapaMumu sangat happy sebab sambutan mUMu Water Bottle amatlah overwhelming! Pilihan 2 warna Pink dan Tiffany Green sangatlah tepat sebab mUMudolls borong macam tiada hari esok! . Kepada yang tak dapat beli, boleh dapatkan di Mumu Shop Kota Damansara atau dari website mUMu www.mumuscarves.com. . Make sure kumpulkan kedua-dua warna ok?❤️ . #mUMuMerchandise #mUMuWaterBottle

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 21
53

#mUMuContest alert!!!! Pagi Ahad yang ceria ini PapaMumu terasa nak buat satu lagi contest yang paling senang dalam dunia untuk menang TUDUNG MELETUP FREE dari mUMu 🎉 . Ok PapaMumu nak mUMuDolls perhatikan betul betul video ini, amati dalam dalam bagitahu PapaMumu : 👉🏻 Apakah nama tudung & baju serta warna yang dipakai oleh muslimah muslimah jelita itu 👉🏻 Jenis tudung apakah yang dipakai 👉🏻 Kenapa

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 20
7

Ok PapaMumu tak tipu!! Nah! Masukkan Promo Code BONANZA15 semasa checkout di Online Store mUMu, dan instantly dapat additional discount RM15 dari total amount di dalam shopping card mUMudolls! Seronok tak? . Dahlah SEMUA KOLEKSI ada 15% discount, masukkan pula Promo Code magic ni ada tambahan RM15 discount! Biar betul PapaMumu ni, buang tebiat ke 😱😱😱 . Semuanya untuk mUMudolls tersayang yang banya

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 20
23

PapaMumu sangat happy sebab ramai mUMuDolls dah dapatkan mUMu Water Bottle yang baru sahaja launch. PapaMumu sengaja design 2 warna exclusive dan masukkan quotes yang comel dan 'quirky' sebab PapaMumu tahu mUMudolls rata ratanya cool dan fun! Dan pasti boleh relate dengan mUMu Merchandise ini 😍 . mUMu sememangnya tak pernah keluarkan Merchandise dan first time kami perkenalkan something cute dan p

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 20
2

TAK SEMPAT KE MUMU SHOP? . PapaMumu nak minta maaf terlebih dahulu sebab terlupa nak mention yang mUMu Weekend Bonanza juga berlangsung di Online Store mUMu. Bila mUMuDolls ramai yang tanya baru PapaMumu perasan yang tadi tak announce lagi. Aduhai. Terlepas pandang😅 . Ok macam ni, promosi di website ALL ITEMS 15% off tapi ada Promo Code dimana bila mUMudolls checkout boleh type BONANZA15 dan insta

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 20
31

Aduh aduh aduh. Cantik betul mUMudolls ni memakai koleksi terbaru mUMu. Boleh digayakan dengan pelbagai cara sebab materialnya lembut dan elegant. Nak draping sesuai, nak lilit pun sesuai. Terpulang, yang penting tak rimas dan masih tampak modest dan effortless je! . Si cantik manis Sharifah Rose memakai baju meletup @ashhannas @ashhannasraya nampak macam dah bersiap sedia untuk beraya dengan penu

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 20
13

Tahu tak mUMudolls yang membeli koleksi Premium dari mUMu akan menerima mUMu Exclusive Tiffany Box yang meletup ni? . Bagi menjaga kualiti dan kebersihan product mUMu dan menjanjikan 'unboxing' experience yang luarbiasa, mUMu datangkan koleksi Chiffon Premium dibungkus rapi penuh kasih sayang di dalam kota yang cukup exclusive menuju ke hati awak ❤️❤️❤️ . Siapa yang dah dapat kotak ini sila angkat

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 20
56

#mUMuContest is back!!!!🎉 . PapaMumu suka buat contest sebab nak bagi mUMudolls a chance untuk menang TUDUNG FREE yang meletup dan best seller dari mUMu. Hari tu dah pilih lebih dari 40 orang pemenang tau! Sekarang PapaMumu nak cari pemenang bertuah lagi! . . Nak MENANG sangatlah SENANG : . . 👉🏻 Namakan koleksi tudung di dalam gambar diatas 👉🏻 Namakan koleksi baju di dalam gambar di atas 👉🏻 Pergi

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 20
24

Ok satu lagi kejutan untuk mUMudolls tersayang! Hari ini dan esok kepada yang datang Mumu Shop Kota Damansara boleh enjoy promosi letup ini😱 . PapaMumu dah siapkan Offer Bin khas ditengah tengah Mumu Shop dan dipenuhi dengan koleksi WOW mUMu yang boleh mUMuDolls pilih 5 item dan hanya bayar RM100!! Gila tak? . Nak tahu apa items? Wajib datang singgah dan lihat sendiri. Alang alang dah sampai terus

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 20
11

Kepada mUMuDolls yang berkunjung ke Mumu Shop Kota Damansara sempena Weekend Bonanza yahg meletup, WAJIB cepat cepat register untuk Loyalty Card mUMu dengan hanya RM15 setahun tau. Sebab apa? . Selain mendapat discounts on the spot dan vouchers dan banyak sangat benefits, PapaMumu akan specially invite registered members untuk menghadiri Member's Day ONLY SALE dan PapaMumu janji akan lagi banyak k

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 20
19

SURPRISE!!🎉 . Tekejut tak? PapaMumu sememangnya suka membuat kejutan renjatan electric buat mUMuDolls tersayang semua! . PapaMumu tahu dan faham betapa stress dan hectic ya bekerja dan mUMudolls memerlukan 'escape'. Maka dengan Weekend Bonanza ini yang berlaku di Mumu Shop Kota Damansara dan seluruh Mumu Outlet tanahair, mUMudolls akan dapat relax dan hilangkan stress dengan SHOPPING bersama mUMu❤

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 19
90

WOW!! We are just so in love with Malaysia's sweetheart @sariyanti donning mUMu Chiffon Premium in Lovely Lilac, one of our best selling colours! . The heavy chiffon material drapes beautifully, as well as the stunning silhouette it creates😍 . This beautiful piece is now available at all mUMu Outlets and online shop! Get yours now! . Nampak tak betapa cantiknya alahai tampak manis je. Memanglah ko

mUMu - Not Your Typical Hijab @mumuscarves on Instagram photo May 19
20

Calling all purple lovers! mUMu Chiffon Premium didatangkan didalam hue purple yang PapaMumu pasti ramai yang suka!!💜💜 . Warna warna macam ni selalu buat PapaMumu rasa lapar sebab tengok je boleh bayangkan kelazatan! Kualiti material tak payah cerita panjang sebab memang tip top👌🏻 . By the way, kalau mUMudolls perasan PapaMumu ada buat #mUMuContest kat gambar sebelah ni haa. Jangan lupa join tau k

Popular Now

서진아  Weibo
+ Board

작년 여리여리 하던 여인이. . . 유난히 건강한 모습으로 돌아왔네요. 배가 나온거 빼곤 전체적으로 만족. . .ㅋㅋ 정성으로 담아준 랑이&로나 ★★일요일 11시, 1시, 3시 타임입니다★★ https://www.instagram.com/jinatopstar #보트쇼 #서진아 #간지나 #bunny #徐珍儿 #베리츄 #중국 #nioclan #대륙 #여신 #화보 #일상 #예쁘다그램 #셀스타그램 #얼스타그램 #셀카 #셀피 #팔로우 #레이싱모델 #korean #model #racing #daily #instagram

Jamie @killahwave on Instagram photo May 27
+ Board

Half and Half ☕☕☕☕☕☕☕☕☕ Nothing but sunshine flying with the incredible @lower.east.side_ , @killianmoore, @fly_with_ai, and @wingsairheli!! You guys are amazing 💗🚁🙋. ☕☕☕☕☕☕☕☕☕ Settings Ap: f/3.5 S: 1/250s ISO: 640 Lense: Canon 24-70 f/2.8 USM Camera: Canon 6D Processing: Lightroom ☕☕☕☕☕☕☕☕☕ Please check out the talented photographers tagged!!🙏🙏🙏 #IG_NYCITY #ig_unitedstates #nycprimeshot #TopNewYo

ملفيه للحلويات والمعجنات 🇰🇼 @malvih_sweet on Instagram photo May 27
+ Board

مبارك عليكم الشهر ، بقلاوة تركية بالشوكولا ، السعر 6،5 دك #رمضان #رمضانيات #الكويت#حلويات#كاكاو#كويتيات#زواره#زوارة_اهل#زوارة_خميس#كراميل#مناسبات#اعياد#اعياد_ميلاد#كيك#ملفيه#حلويات_ملفيه#قطر#السعودية#حلا_قهوه#دبي#شوكلت#شوكولا#كوكيز#موالح#فطاير#معجنات#ساندويشات

PANDORA Plaza las Américas @pandoraplaza on Instagram photo May 27
+ Board

Pandora Rose🌷 Collar Hearts of Pandora$125 Sortija Galaxy $170 Pulsera bangle Rose $80 Clips Rose $60 c/u Floating Locket $65

حمد سمسار الشارقه|سيارات للبيع @smsarshj on Instagram photo May 27
+ Board

لكزس ٢٠٠٤ أوراق جمارك السياره في قمة النظافه مفحوصه وجاهزه لتسجيل التواجد / أبوظبي التواصل ٠٥٤٤٤٤٣١٣٩ مطلوب ٤٢٠٠٠ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ #ابوظبي #دبي #الشارقة #عجمان # #smsarshj_17_7_2016 #MyDubai #اعلانات #smsarshj #dxb #ماركات #السعودية #سمسار_الشارقه #الكويت #عمان #قطر #تصاميم #صورة #الامارات #العين #للبيع #ام_القيوين #راس_الخيمة #الفجيرة #فزاع ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃

🎥 คลิปเหี้ย 🎥 @cliphere on Instagram photo May 27
+ Board

# ผู้หญิง ถึง ผู้หญิง ค่ะ 😊 Cr : สมาชิกหมายเลข 1226586 #cliphere

📍Everywhere @pratishayolmo on Instagram photo May 27
+ Board

This wig literally inspired me to cut my hair lol Wig @evahairofficial EVA9OFF for some savings :) Dress: @motelrocks #motelrocks 🖤 Hope you all have an amazing bank holiday weekend 👌🏽

PANDORA Plaza las Américas @pandoraplaza on Instagram photo May 27
+ Board

Lo clásico nunca sale de moda.... y comprar oro en oferta si que se siente bien! 5 dias de OFERTA! ✨Paga $100 por joyería valorada en $125. ✨Paga $225 por joyeria valorada en $300. ✨Paga $350 por joyeria valorada en $500. Ahorre $25, $75 o $150. Restricciones aplican. Oferta válida hasta lunes, 29 de mayo, 2017. Más detalles al 787-758-1385

IT MEANS JOY FROM GOD @joyjah on Instagram photo May 27
+ Board

PRESS ▶️ Here's a 1 minute version of how I #slay my baby hairs using just a couple things: 🙌🏼💣 @carolsdaughter edge control, an old toothbrush, some water, bomb lipstick from @hudabeauty & some jumbo golf earrings! 🙈If you're interested in the longer more detailed video, it's now LIVE on my #youtube Chanel 😃 the link is in my BIO.. I post videos every Thursday and Sunday y'all. Please go #SUBSCRI

ZERO FOXTROT OFFICIAL @zulufucxs on Instagram photo May 27
+ Board

PSA: We've been working on this for quite a while now and we are proud to announce that our very first event under @theunitedfoundationorg is officially in the works called "United: The War as we Remember" It is a massive collaboration between @zerofilmsproductions and @theveteransprojecr where we will pay a lasting homage to our World War 2 veterans. The event includes the feature documentary "F