mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 23
43

Wow!!!! Nampaknya ramai yang menggunakan peluang ini untuk borong koleksi mUMu di Pop Up Store mUMu di hadapan Butik @fynnjamalrtw yang sangat meletup!!!!!😱❤️😍😍 . . Mana taknya, PapaMumu ada berikan harga SERENDAH RM2 untuk sehelai tudung! Gila kan?? . Wahai warga Bangi/Kajang/Putrajaya sila kunjungi kami di sini sebab mUMu X Sari Yanti Bawal Diamond Series pun ada tau!!!😱😱😱💎💎💎 . . Cepat TAG kawan

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 23
81

HARI INI! HARI INI! HARI INI🎉 . . PapaMumu sedang bersiap sedia untuk bertolak ke Bangi Sentral (dihadapan Butik @fynnjamalrtw @fynnjamal) . Buat julung kalinya PapaMumu bawakan mUMu kesayangan semua terus ke Bangi Sentral di atas permintaan terlalu ramai mUMudolls!!😱😱😍😍😍 . . Ok SURPRISE seterusnya!! Bersiap sedia untuk memborong sebab ada : . TUDUNG SERENDAH RM2!!!!!! 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 . . Banyak lagi k

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 22
52

Alhamdulillah, setelah sekian lama Team mUMu merancang maka tiba masanya mUMu untuk tiba di Bangi untuk menggembirakan warga Bangi, Kajang, Putrajaya, Serdang dan yang berdekatan!!😱😱😱😱 . . Dah dapat teka lokasi rahsia mUMu esok? Yes! Ramai yang dapat teka dengan tepat!!🎉 . Bermula ESOK 23/09/2017 jam 10AM di mana? . 🛍 Landmark : Dihadapan butik FYNNJAMAL @fynnjamalrtw !!!! . . Bersiap sedia wahai

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 22
86

Salam Maal Hijrah mUMuDolls semua. Tambahan pula hari ini adalah hari Jumaat penuh keberkatan innsyaaAllah ❤️ . . Sempena hari mulia istimewa ini, PapaMumu ingin menghadiahkan sesuatu yang terlampau exclusive untuk mUMudolls yang bertuah dan berjaya menjawab soalan soalan cepumas PapaMumu: . 🌙 Senaraikan 4 bulan-bulan Islam 🌙 Maal Hijrah 1439 bersamaan ____ Masihi? 🌙 Isi tempat kosong ____ . . Pas

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 21
35

PapaMumu nak minta maaf terlebih dahulu kerana selama ini tidak dapat membawakan mUMu kepada warga Bangi, Kajang, Putrajaya dan Serdang dek kerana terlalu padat jadual mUMu. Yes, PapaMumu mendengar keluhan anda, PapaMumu mengambil kira setiap permintaan mUMuDolls kerana setiap seorang penting bagi PapaMumu !!!😍😍😍 . . Maka dengan itu, PapaMumu ingin memberitahu mUMudolls yang mUMu akan datang ke BA

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 21
337

Introducing Sea Breeze 😱😱😱 . Sedikit sejarah tentang mUMu Chiffon Premium yang restock berapa banyak kali masih habis licin sekelip mata!😱 . Material high quality heavy chiffon dan jahitan halus dan kemas, detail penting dari mUMu kepada semua. Berat dan 'jatuh' nya sangat terletak je! Senang nak bentuk dan tidak mudah renyuk! . . Koleksi ini akan meninggalkan rasa effortless dan elegance kepada s

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 21
50

Good morning mUMudolls sekalian!!!❤️❤️❤️ . . Mulakan hari anda dengan mUMu, tempuhi hari kerja anda juga dengan mUMu. Sebab mUMu menceriakan dan menggembirakan hati!❤️😍 . . Apalah agaknya koleksi yang meletup ini? Boleh tak mUMuDolls kenal pasti? Kalau mUMudolls bijak pandai 😍😍 . . Koleksi ini PapaMumu baru sahaja release di semua cawangan mUMu : 🛍 Mumu Shop Kota Damansara 🛍 Vendville Johor Bahru

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 20
12

🎉 WEDNESDAY SURPRISE COMBO 🎉 . . SURPRISE! Kali ini PapaMumu berikan kejutan secara serang hendap. Tiada teaser, tiada preview!! Kali ini juga combonya juga MELETUP!!!🎉🎉🎉 . . Menggabungkan koleksi koleksi Best Seller mUMu seperti Mumu Chiffon Printed dan Mumu Super Comfy Inner Neck V Shape . . PRICE FOR 3 : RM50 ONLY 😱😱😱 . . Available exclusively at www.mumuscarves.com NOW!!!! . . JANGAN LUPA TAG

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 20
7

Nampak tak keanggunan koleksi mUMu Skyline Series - Shawl Edition in Dusty Green yang sangat maniss❤️❤️❤️ . . Disebabkan permintaan untuk shawl amat tinggi, PapaMumu mendengar keluhan mUMudolls semua, nah terimalah SHAWL edition!! Senang styling senang lilit tanpa pening kepala. Sesuai untuk semua lapisan masyarakat 😱😱😱 . Available now at all outlets and our online shop www.mumuscarves.com ❤️ . #p

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 20
19

Please dengarkan seruan PapaMumu kali ini untuk mencuba mUMu LE Skyline Series - Shawl Edition in Dusty Green. Terlalu lawa terlalu lazat!😱😍😍😍 . . Terlalu ramai yang memberikan pujian diatas pemilihan warna yang 'spot on' ❤️❤️❤️ . . Koleksi ini available di Mumu Shop Kota Damansara, Vendville Johor Bahru dan Online Store . . Kepada penggemar warna kehijauan alam yang comel comel gebu macam ini, ja

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 20
11

Terlalu cantik dan meletup. Koleksi terbaru mUMu Skyline Series - Shawl Edition didatangkan di dalam 3 warna exclusive : . ❤️ Dusty Purple ❤️ Cream Puff ❤️ Dusty Green . . Permintaan yang tinggi untuk versi SHAWL maka PapaMumu turuti permintaan dan keluarkan versi shawl untuk mUMudolls senang nak styling dan melaram!😍😍😍 . . Available di Mumu Shop Kota Damansara, Vendville Johor Bahru dan www.mumus

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 19
362

Menjadi perdebatan diantara Team mUMu di HQ memperjuangkan warna favourite masing masing!!🎉🎉 . . Persoalannya sekarang apakah warna kegemaran mUMudolls sekalian? Adakah : . . Summer Green or Emerald Green?🍃🌿🌱 . . PapaMumu sungguh ingin tahu sebab mungkin anda boleh berpeluang untuk menang sehelai!!!😱😱😱😱😱😱 . . Cepat komen sekarang!! 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . . #papamumusukabuatseprais #mUMuXSariY

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 19
215

Today we celebrate the colour green sebab mengingatkan PapaMumu kepada kehijauan alam dan ketenangan 🍃😍😍😍 . . Sudah grab Emerald Green dari koleksi mUMu X Sari Yanti Bawal Diamond Series ke belum? Sebab warna ini cepat terjual dan hampir habis!!😱😱😱 . . Siapa nak BFF dia menangkan sehelai untuk dia sila TAG 2 BFF paling rapat dan kita lihat siapa antara 2 yang berjaya membawa tuah kepada anda!!!!👇🏻

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 19
90

This surely will capture your attention. Introducing Emerald Green from mUMu X Sari Yanti Bawal Diamond Series collection!😱🥝🥝🥝🥝 . . Regal and bold. Elegance at its finest! Kepada yang gemar warna hijau yang sleek macam ni, then look no further sebab anda sudah jumpa the perfect one for you!!😍😍😍😍 . . Koleksi ini mendapat sambutan paling meletup since official launch recently. One of our best sellin

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 19
17

Introducing the colour that EVERYONE wants and needs!!😱😱 . . Charcoal Black, flowy, basic and definitely effortless. Koleksi mUMu Chiffon Premium yang tiada tandingan ini semestinya mendapat tempat di hati mUMuDolls disebabkan kualitinya yang sangat meletup🎉 . . Harga sehelai hanyalah RM79 didatangkan dengan exclusive box!!! Harga inclusive of GST tau mUMudolls!!😱😱😱😍 . . Di mana nak dapatkan??? .

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 19
234

Sedikit sejarah tentang mUMu Chiffon Premium yang restock berapa banyak kali masih habis licin sekelip mata!😱 . Material high quality heavy chiffon dan jahitan halus dan kemas, detail penting dari mUMu kepada semua. Berat dan 'jatuh' nya sangat terletak je! Senang nak bentuk dan tidak mudah renyuk! . . Koleksi ini akan meninggalkan rasa effortless dan elegant kepada si pemakai😍😍😍 . . Siapa NAK war

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 19
15

Sudahkah anda grab kemestian ini? mUMu Chiffon Premium in Charcoal Black yang menjadi warna basic yang wajib bagi semua mUMudolls ❤️❤️❤️ . . Kenapa koleksi ini mendapat sambutan hangat? Disebabkan ramai yang sudah merasa mUMu Chiffon Premium sebelum ini sangat berpuas hati dan sentiasa menunggu warna warna terbaru!!😱😱😱 . . Make sure dapatkan koleksi ini yang didatangkan sekali dengan mUMu Exclusiv

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 19
10

Breakfast lazat apa pagi yang indah ini mUMuDolls?☀️🌤🌤 . . Sajian Rose For mUMu Skyline Series (Square Edition) telah tersedia untuk dijamah dan pastikan mUMudolls menjamah ketiga tiga warna exclusive untuk koleksi ini 😍😍😍😱 . . Boleh didapatkan di : 🛍 Mumu Shop Kota Damansara 🛍 Vendville Johor Bahru 🛍 www.mumuscarves.com . . Happy Shopping mUMudolls!!!🎉 . . . #papamumusukabuatseprais #RoseFormUMuS

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 18
24

Selamat pagi mUMuDolls sekalian!!☀️☀️☀️ . . Mulakan hari anda dengan bismillah dan senyuman. Pastikan anda mengharungi aktiviti harian bersama mUMu! . . Rose for mUMu Skyline Series (Square Edition) in Dusty Blue. Sangatlah cantik dan sangatlah yummy😍 . . Bidang 50' dan pilihan warna dari 3 yang terbaik pilihan hati @sharifahrose_ ❤️❤️😍😍 . . Available di : 🚩 Mumu Shop Kota Damansara 🚩 Vendville Jo

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 18
20

#mUMuTutorial 🎉 . . Introducing The Pink London Series - Autumn In London. This Special Edition shawl is one of a kind. Soft and yummy pink hue screams delight 😱😱😍 . . Kepada penggemar shawl dan pengikut tegar London Series yang menjadi fenomena mUMu, PapaMumu sajikan mUMudolls dengan warna paling lazat dan istimewa!! . . Cuba tengok harganya dan anda akan pengsan!! Didatangkan dalam exclusive box

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 18
7

Nah PapaMumu bagi closeup betapa lazatnya mUMu For Zalora ni yang sibuk diperkatakan ramai mUMudolls!!😍 . #mUMuMarbleSeries ni sememangnya lazat dan yummy dan kalau ditenung lama lama nanti semut mula datang 😂 . Cepat ke www.zalora.com.my sekarang juga sebelum semuanya hilang selamanya 😭 . . #mUMuLEseries #mUMuMarbleSeries #mUMuForZALORA

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 18
12

Gabungan warna yang sepoi sepoi lazat dan manis. Pagi pagi ni tengah lapar bila tengok ni memang berbunyi perut PapaMumu ❤️❤️❤️ . #mUMuMarbleSeries in collaboration with @zaloramy sememangnya menawan. Sangat special dan unique. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan koleksi ini hanya di www.zalora.com.my . . #mUMuLEseries #mUMuMarbleSeries #mUMuForZalora

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 18
11

Happy Monday mUMuDolls!🎉 . . A special collaboration with giant brand @zaloramy to create extreme beauty. mUMu For ZALORA is truly something special!!!❤️ . . Kepada ramai yang tanya PapaMumu, koleksi mUMuMarbleSeries ini hanya dijual exclusively di www.zalora.com.my 😍😍😍 . . Didatangkan di dalam versi Square Scarf dan juga Shawl 😱 . . #papamumusukabuatseprais #mUMuForZALORA #mUMuMarbleSeries

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 17
188

Surprise after surprise PapaMumu berikan dan ini antara favourite PapaMumu. PapaMumu sememangnya pentingkan packaging mesti cantik. Setiap pembelian mUMu LE Food Series akan didatangkan di dalam mUMu Exclusive Limited Edition Gift Box! Comelnyaaa alahai ❤️ . Each box will contain a customized thank you card and there will be a mini surprise for whomever purchases this special series collection. .

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 17
140

Everything about this collection screams sweetness and that is what PapaMumu wants for all mUMudolls, something sweet❤️ . This collection has gotten so much good feedback and it is truly rewarding to know that our customers are happy with whatever we dish out 😍😍 . We appreciate the support and love thus far. Care to win RM (Ringgit mUMu)??? . Choose your LOOK : 👉🏻 Kiri 👉🏻 Tengah 👉🏻 Kanan . Which l

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 17
158

Mari PapaMumu menceriakan hari mUMudolls semua dengan mUMu Tutorial by @sharifahrose_ menunjukkan cara cara untuk styling koleksi terbaru dari mUMu, LE Food Series ❤️ . Senang je kan? Haa sekarang mUMudolls boleh try sendiri di rumah dan confident melaram dengan koleksi baru ini !!! . Sekarang tolong PapaMumu TAG 3 orang rakan bff awak atau saudara yang suka sangat tudung bawal dan berpeluang unt

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 17
145

Mutu hasil kerja halus, imaginasi + design dan pemilihan warna yang teliti, tidak terlalu 'overpowering' mahupun terlalu 'soft'. Memaparkan makanan yang semua gemari sejak azali mengikut interpretasi mUMu Team. Dilipat penuh kasih sayang dan dibungkus rapi di dalam packaging exclusive. Sentuhan mUMu pada material satin silk exclusive menjadikannya idaman setiap mUMudoll ❤️ . . PapaMumu sememangnya

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 17
126

Sementara menunggu SURPRISE PapaMumu yang seterusnya, apa kata kita merehat rehatkan mata memandang benda benda lembut manis sahaja ; mUMu LE Food Series 🍫🍪🍩🍰🍓🎂🍭 . . Terdapat 3 warna lazat: 👉🏻 Milky Caramel 👉🏻 Blueberry Pie 👉🏻 Strawberry Yogurt . Semua sedap, manis cukup rasa, lembut dan chic. Warna terlalu yummy 🍓🍩 . Cepat PILIH, yang mana satu kegemaran hati mUMudolls!!!👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 .

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 17
136

Kalau mUMuDolls bijak cerdik pintar pandai, koleksi apakah yang dipakai oleh si cantik manis @sharifahrose_ diatas??😍😍 . . #TeamBawal seharusnya bersorak gembira kerana akhirnya ada koleksi bawal meletup yang lazat!!!😱 . . Ok koleksi ini sudah mula Available di : 🍰 Mumu Shop Kota Damansara 🍰 Vendville Johor Bahru 🍰 www.mumuscarves.com 🍰 Isetan The Gardens Bangsar . . Koleksi apalah agaknya ni? Kal

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 17
168

Nampaknya #TeamLittleViolet mendahului carta voting meninggalkan #TeamPlumPurple. C'mon #TeamPlumPurple YOU CAN DO IT!!!🎉🎉🎉 . . PapaMumu berikan sedikit masa lagi untuk mUMudolls vote warna pilihan hati di post sebelum ini dan juga disini sebelum PapaMumu tutup penyertaan dan pilih pemenang!!!😱😱😱 . . Teruskan VOTING anda dan TAGGING anda. Usaha tangga kejayaan!! Semoga murah rezeki hari ini dan be

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 17
335

SOALAN PALING SERIOUS‼️ . . PapaMumu nak hadiahkan sehelai kepada mUMudolls bertuah tetapi tak pasti warna yang mana sesuai 🤔😅😣 . . Apa kata mUMudolls sendiri BAGITAHU PapaMumu warna manakah pilihan hati anda dan seorang Pemenang akan menerima sehelai tudung exclusive ini!!! PapaMumu akan pilih warna berdasarkan warna yang mendapat VOTE tertinggi!🎉 . . Cepat tolong PapaMumu pilih dan MAKE SURE TAG

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 15
6

🎉 SURPRISE 🎉 . . Introducing The Pink London Series - Autumn In London. This Special Edition shawl is one of a kind. Soft and yummy pink hue screams delight 😱😱😍 . . Kepada penggemar shawl dan pengikut tegar London Series yang menjadi fenomena mUMu, PapaMumu sajikan mUMudolls dengan warna paling lazat dan istimewa!! . . Cuba tengok harganya dan anda akan pengsan!! Didatangkan dalam exclusive box da

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 15
50

Hint hint😱 . . Apalah agaknya yang akan muncul malam ini di website mUMu 😏🤔 . . PapaMumu excited sungguh sungguh nak release special edition masterpiece untuk mUMudolls semua !!!😱 . . Nantikan kejutan seterusnya tetapi sebelum itu pastikan set alarm jam 12 malam ni dan register di www.mumuscarves.com siap siap untuk KEJUTAN paling istimewa!!!🎉 . . Teruskan meneka dan anda mungkin akan memenangi TU

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 15
52

CAN YOU GUESS????😱 . . Official Release at www.mumuscarves.com TONIGHT at 12AM!!!🎉🎉🎉 . . Terlalu tak sabar dah PapaMumu nak release this Special Edition piece khas untuk mUMudolls!! . You will definitely LOVE LOVR LOVE this masterpiece, JANJI!! . . Cepat sambung TEKA!!! Apakah kelazatan malam ini? 👇🏻👇🏻👇🏻 . . . #papamumusukabuatseprais #mUMuSpecialEdition #mUMuNewColour

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 15
68

Tonight is a very SPECIAL night sebab PapaMumu akan introduce a NEW member in the mUMu Family 😍😍😍 . . Malam ini mUMudolls mesti bersiap sedia untuk menerima kedatangan sesuatu yang istimewa dan unique!!😱 . . PapaMumu akan release a NEW special edition colour malam ini di mUMu Online Store!🎉 . . Nak menang hadiah misteri dari PapaMumu? CUBA TEKA apakah yang akan muncul di website mUMu jam 12 malam

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 15
66

Best selling Famous Brown dari koleksi fenomena mUMu X Sari Yanti Bawal Diamond Series yang sangatlah meletup 💎🎉 . . #teamBawal semestinya gembira sebab koleksi ini didatangkan dalam 20 warna exclusive dan elegant! . Boleh dapatkan koleksi ini di : 💎 Mumu Shop Kota Damansara 💎 Vendville Johor Bahru 💎 www.mumuscarves.com 💎 Isetan The Gardens Bangsar 💎 Malvita Penang 💎 Malvita Kedah 💎 Agent/Stockist

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 15
10

Good morning mUMUDolls sekalian. Salam Jumaat. Mulakan hari anda dengan penuh kesyukuran! . . Something special is happening at mUMu very soon. SURPRISE akan kembali mengejut semua! Pastikan anda bersiap sedia tau . . mUMu Cosmetic Mirror is now available di : . 👉🏻 Mumu Shop Kota Damansara 👉🏻 Vendville Johor Bahru 👉🏻 www.mumuscarves.com . . Terlalu COMEL untuk tidak memilikinya!! Grab yours sekara

mUMu - Fashion, Home & Living @mumuscarves on Instagram photo September 14
5

mUMu Home & Living datang lagi dengan memaparkan product product keperluan mUMUdolls dan kali ini PapaMumu persembahkan mUMu Umbrella 😱😱😱 . . . Available at : 👉🏻 Mumu Shop Kota Damansara 👉🏻 www.mumuscarves.com . . Happy Shopping mUMudolls!!! . . #papamumusukabuatseprais #mUMuHomeAndLiving #mUMuUmbrella

Popular Now

KAKI REMBAT ARTWORK ! ⚽🎨 @kakirembat_artwork on Instagram photo September 24
+ Board

Oumar Niasse muncul wira Everton apabila dua jaringan dari beliau berjaya membantu skuad The Toffeemen bangkit menewaskan Bournemouth 2-1 di tempat sendiri semalam. ____________________________________________ #kakirembat_artwork (Caption ditaja @jerseyonlineboutique) Pembekal jersi berkualiti . JOM DAPATKAN JERSI ORIGINAL & MURAH . Follow ig & dm #sekarang @jerseyonlineboutique . *Klik pada bio i

เสื้อยืดTopshop Zara 170- @amiizclothesshop on Instagram photo September 24
+ Board

Gi - antns คอกลม 170- เนื้อผ้า เกรดเอ เลยจ้า ตัวนี้ นุ่ม เบา ใส่สบาย 100%จ้า ซักไม่หด งานดีมากจ้า จับคู่ กับ กางเกงยีนส์ขาสั้น ก็ดูดีน่ารักอะ อก34"-38"ยาว24" 13สี ม่วงพลาสเทล ฟ้าอ่อน ขาว เหลือง น้ำตาล แดงเลือด กรม เขียวเป็ด เขียวขี้ม้า ดำ เทาอ่อน เทาเข้ม ส่งของวันที่โอนเลยจ้า #zarathailand #topshopthailand #ตามหา #ตามหาจนเจอ #ตามหามานาน #เสื้อสวย#เสื้อพร้อมส่ง#เสื้อผ้าราคาเบาๆ#เสื้อราคาถูก#แฟชั่

เสื้อยืดTopshop Zara 170- @amiizclothesshop on Instagram photo September 24
+ Board

Gi - antns คอกลม 170- เนื้อผ้า เกรดเอ เลยจ้า ตัวนี้ นุ่ม เบา ใส่สบาย 100%จ้า ซักไม่หด งานดีมากจ้า จับคู่ กับ กางเกงยีนส์ขาสั้น ก็ดูดีน่ารักอะ อก34"-38"ยาว24" 13สี ม่วงพลาสเทล ฟ้าอ่อน ขาว เหลือง น้ำตาล แดงเลือด กรม เขียวเป็ด เขียวขี้ม้า ดำ เทาอ่อน เทาเข้ม ส่งของวันที่โอนเลยจ้า #zarathailand #topshopthailand #ตามหา #ตามหาจนเจอ #ตามหามานาน #เสื้อสวย#เสื้อพร้อมส่ง#เสื้อผ้าราคาเบาๆ#เสื้อราคาถูก#แฟชั่

Judy Kulteerawit @judy_khongkwanbrand on Instagram photo September 24
+ Board

คือ นิสัยนี้ .......ได้จากใครลูก พูด!!!!! ฮ่าๆๆๆๆๆ

Porter Classic Ginza @porter_classic_ginza on Instagram photo September 24
+ Board

金沢店より@porterclassic_kanazawa via @PhotoAroundApp 2017年 10月7日 (土) 石川県 PHAETON さまにて、 秋の収穫祭”tapestry”2017 のお祭りに参加します。 ( #harvestestival2017tapestry ) ・ 「最高な組紐ワークショップ!」 ・ ポータークラシックではおなじみの組紐アクセサリーお作りいただけるワークショップです。 当日は、玲雄さんも来場します!! 一緒に楽しみましょう! ・ *先着順、なくなり次第終了です。詳細は、当日イベント会場にてお知らせ致します。 ・ ・ お問い合わせ PHAETON 石川県加賀市伊切町い239 07617-4-1881 @phaeton_smart_clothes @into_the_phaeton ・ ・ #handwork #porterclassic

Open Society Foundations (OSF) @opensocietyfoundations on Instagram photo September 24
+ Board

Maah Koudia Keita distributing sunscreen with her NGO Care Albinos.⠀ Maah Koudia Keita is a leader, advocate, and musician. She and her brothers form the popular Senegalese Afro Pop band Takeifa in Dakar, Senegal. She and her brothers founded the organization Care Albinos in 2012 and Maah has been leading it ever since. Care Albinos distributes skin protection, holds skin cancer screenings, and pr

เสื้อเรย่อน ผ้าร่อง ผ้าแมงโก้ @saraisea_shop on Instagram photo September 24
+ Board

ราคา350฿ งานเซตเสื้อแขนคอปีนจับแมทช์กางเกงวอมเอวสม็อคงานใส่ได้ทุกสถานการณ์ เนื้อผ้านิ่มใส่สบายมากค่ะ สาวๆไม่ควรพลาดพูดเลย ดำ เทา กรม ฟ้า ม่วง เขียว น้ำตาล แดง เสื้อยาว21.5 กางเกงยาว36 อก32-38 ส่ง3ตัวต่อแบบ

tausiyahku @tausiyahku_ on Instagram photo September 24
+ Board

INGATLAH PENGAWASAN ALLAH KEPADAMU . . Jika kamu berbicara, ingatlah pendengaran Allah kepadamu. . Jika kamu berkeinginan, ingatlah pengetahuan Allah kepadamu. . Jika kamu melihat, ingatlah penglihatan-Nya kepadamu. . Dan jika kamu berfikir, ingatlah pengasawan-Nya terhadapmu. . Karena sesungguhnya Allah Ta'ala pernah berfirman, "Sesungguhnya pendengaran, penglihatan dan nurani semuanya akan dimin

YAZ TUNCHY @le_yasmin on Instagram photo September 24
+ Board

Wearing white to a club is one of the riskiest moves a girl can make