Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo October 20
4

Salam Fajr & selamat menunaikan solat Subuh. Semoga Allah SWT menerima segala amalan baik kita semua. Amiinn😇💚💚

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo October 20
0

Sempat gi jenguk kawasan kejap tadi dengan geng @maepsserdang yang very happening and kind. Macam-macam produk usahawan tempatan & aktiviti ada kat sana. Sendat perut kami dipelawa untuk merasa pelbagai juadah + berkoyan dapat products yang disedekahkan oleh para pengusaha. Terima kasih banyak-banyak 🙏❤️. Meriah sungguuuhhh! 👍👨‍🍳😁😘 #KarnivalUsahawanDesa #KUD2017 #PWTC #fair #Malaysianproducts #

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo October 19
6

My absolute faith keeps me going. Alhamdulillah...😇🕋📖💚👨‍🍳

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo October 19
4

Ada tiga kerat peha sexy Cik Bibiana duk buat circus kat atas kepala tu. 😆😆🇳🇿🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo October 19
32

Kerana banyak mulut-mulut yang sering berkata saya ni kaya-raya duit berkepuk makan tak habis bagai, soooo geram, saya pun godakkan ayam padprik ni sekuali pakai perencah padprik cap #Peladang yang @nafashq kasi masa @hppnk2017 kat @maepsserdang hari tu, lepas tu buang je dalam perut sampai sendat. Dah dikatanya saya ni kayaaaa... puas hati. Ngatalah lagi!🙄🙄😜😆👨‍🍳😋😍

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo October 19
22

This beef chuck I got from #TrueAussieMeat is very succulent and didn’t require hours of simmering at all to be tender. Dagingnya pun tidak kecut. Nak kasi warnanya cantik, tumis rempah ratus sampai pecah minyak di atas api yang sederhana perlahan. Sedaaappp! Tapi biasanya si tukang masak dulu yang pecah minyak celah dapur! 🤣😋😍👨‍🍳🇳🇿 #beefcurry #karidaging #homecooking #ChefZam #tendermeat #chef

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo October 19
8

Assalamualaikum & happy morning, folks 😊❤️👨‍🍳

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo October 18
26

Apaaaaaaaa lah nama kuih meletops ni gamaknya ek? Ada yang kenal? Kalau kenal, apa bahan-bahan utamanya anda rasa? Ce citer skit😀😀😀. Tapi kalau anda nakkan resipinya, sila ke laman FB Chef Zam (Public Figure). Meriaahh utk dimamah petang nanti ni! 😋😋😋😍😍

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo September 15
27

My Queen prefers her big breakfast served with a just smear of organic wholegrain mustard on the meat patty, a squirt of imported #Heinz tomato ketchup next to the frankfurter, a few dashes of #Tabasco on her creamy vegetable & onion omelette with a slightly-toasted slice of sandwich loaf. Kekwat tak? 🤣🤣🤣🤣❤️❤️❤️👨‍🍳🌹🌈💫🍳

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo September 13
4

Love this deep traditional French pie dish I got from #HouseofPresentation kat Bangsar Village aritu. Boleh muat utk 10-12 orang makan ni 👍👨‍🍳😍🌈😋🌹

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo September 13
5

Nak tunggu hari gaji, jauh lagi. So staff kita di @silverspoon_edu pun rasa kesian kat kita & sedekahkan pengat pisang dengan pulut kukus yang tersedap di muka bumi utk lunch. Alhamdulillah rezeki. Terima kasih. Kenyaaangggg... 😁😁😋😍👨‍🍳🌹🔥

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo September 13
25

Assalamualaikum & have a fluffy eggy morning, everyone! 😁👨‍🍳😋🍳🌈💪

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo September 12
4

Although making tv shows can be very gruesome for many people considering the long hours, getting the perfect shots & products fit for TV + my fussiness & sometimes puting beliung yang melanda. But having the opportunity to work with some true passionate professionals who know their exact roles & executing them seamlessly has proven to be so much fun, resulting in awesome results. TQVM @tvi_rtm

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo September 12
1

Visited my friend at @hannanmedispa_shahalam tadi & digonyohnya kulit wajah kita supaya berseri katanya! 😆😆👍👨‍🍳🔥💫

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo September 12
24

Poached eggs on a toast to start my morning. What are you guys having? Cer share sikit 😁😋😍👨‍🍳💫

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo September 11
26

Sempena musim mangga yang menjadi-jadi di Malaysia sekarang ini, ku dedikasikan jeruk mangga pesen #Ganukite ini kepada para sahabatku @nottynutty @azmijamsari & @jettht dengan ucapan "semoga bertambah mekar badan masing-masing setelah menceduknya dgn keropok keping ikan Terengganu 2-3 hari lagi nanti". 🤣🤣🤣👨‍🍳😜😋😍😍

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 25
5

Salam semua. Lepas sesi memasak secara langsung di Harvey Norman IOI City Mall 2-4pm esok (Sabtu), jom kita buat live chat di Harvey Norman Malaysia FB pulak jam 4.30pm -5pm. Anda boleh tanya apa saja soalan & saya cuba jawab. Asalkan jangan diajak menikah, sudahlah! 😬😬🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻 See you live or online esok ye? Kita lawan mengilai. Mesti syiooookkk! 😁😁👨‍🍳🔥🇲🇾🎁#ChefZam #chefatwork #FBlivechat #c

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 25
74

Boleh anda teka nama juadah enak dari Pantai Timur ni tak? Biasanya dikunyah sebelum ditelan dikala pagi menjelma. Namun jika ditelan jua sebelum dikunyah, nescaya bakal jadi arwah adanya! 😆😬👨‍🍳🔥

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 25
26

Hasil bumi......organik & tanpa GST!👨‍🍳🌱🔥🌶🍅

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 25
14

Sedap pulak penne hentam keromo ni. Pandaaaaaiiiii jugak saya masak ek! 👨‍🍳👏👏👨‍🍳🙄🙄😜😜🤣🤣🤣

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 24
5

Jom reramai kita bersantai bersama & memeriahkan my acara demo masakan using @fotilemalaysia kitchen aplliances and get to sample my cooking + grab some free gifts from #Fotile. Oh btw, @harveynormanmy features #ShopwithConfidence motto whereby costomers may buy its extended warranty plans for all products purchased. The best thing is that if you found any lower prices elsewhere, they'll match i

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 24
0

At the "Malay Regiment" movie premiere... lending support for our local film industry. Keep 'em coming! 👏🇲🇾👨‍🎨🎬🎭🎥

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 24
9

Tranquility within....👨‍🍳🌞🌊⚓️⛱

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 21
10

Dulu bercita-cita nak jadi Archeologist tapi failed pulak subject Gali Kubur Berirama.....now jadi favourite past time gi selongkar bangunan tinggal je lah...🙄🙄👀👁💀😆😆👨‍🍳💡🏛🔦🕳🔍🔚🏁

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 21
9

Alhamdulillah finally my ancient iphone6+ camera is back to work setelah bergelora beberapa bulan hinggakan terpaksa tumpang belas kasihan phone kengkawan bila nak ambik gambor. TQVM Shaizzad @qasyah_dzmvntv for your excellent services. So, kalau tuan-puan ada masalah kerosakan phone, do call him at 0182885257 & he'll be flying to you no matter where you are (Klang Valley only la) in no time. I

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 21
19

Don't mind me, please.... your country is very hot lah! Berlenggeng je lah kejap ye... 😆😆👨‍🍳🐓

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 21
11

Assalamualaikum & selamat pagi untuk semua. Ayuh kita bersarapan dulu sebelum pergi kerja. Ayuuuuuhhhh.....tapi anda nak makan apa, ek? Cer citer sikit 😁😍😋🛵👨‍🍳😁🌹

Popular Now

مبل هاترا @mobl_hatra_furniture on Instagram photo October 21
+ Board

مدل زمرد ‎‏ 🇹🇷🇮🇷🇹🇷🇮🇷🇹🇷🇮🇷 ‎نشیمن : نه نفره و قابل تغيير ميباشد ‎جنس چوب: راش ‎رنگ چوب قابل تغيير ميباشد ‎پارچه:رنگبندی نا محدودو قابل تغيير ‎سبک:استيل ‎فوم:فوم سرد واسفج ٣٠كيلويي يورتان ‎میز:یک عدد جلومبلی و دو عددعسلي ‎غذاخوری دارد ‏ 🇹🇷🇮🇷🇹🇷🇮🇷🇹🇷🇮🇷 ‎٧درصد تخفيف براي عزيزاني كه از اينستاگرام خريد خود را انجام مي دهند. ‏ 🇹🇷🇮🇷🇹🇷🇮🇷🇹🇷🇮🇷 گالري مبلمان هاترا ارائه دهنده ‎شيك ترين و به روز ترين مبلمان استي

Dance Videos | Chop Daily @chopdaily on Instagram photo October 21
+ Board

#ChopDaily | Lit or nah? 💃🏽: @monster_melissa13 @yapsjolito ------------------------ Search 'Chop Daily' on Spotify for AfroBeats (link in bio)

PRSTG® @prstg_shop on Instagram photo October 21
+ Board

Weekly Specials: NDS 2017 Air Jordan XI Retro Low Barons Sz 6.5y w/ Box In Great Condition Available For $70. Phone Orders Available On This After 12pm PST! Call The Shop With Any Questions You May Have After 12pm PST At 510-227-5386. We'll Be Open From 12-7PM Today! We Ship Worldwide! #prstg #weeklyspecials

دليل الامارات للتسوق + اعلانات @guide4you on Instagram photo October 21
+ Board

موقع ايس مسوين خصم وباقي يومين فقط وبيخلص وبحط لكم بعض الصور من الموقع والتوصيل عندهم مجانا . اسم الموقع Www.aceuae.com . . . الراعي الرسمي: @tribulusflowers مجموعة حصرية من الانفينت روز ❤️

Claire Coffee @clairecoffee on Instagram photo October 21
+ Board

RANDY NEWMAN YOUR WKEND, PPL! Starting at 5:00 central on your radio or prairiehome.org!! @prairie_home #music

Monthly Challenges - Nissa 🇭🇹 @nissafitt on Instagram photo October 21
+ Board

November challenge almost sold out. Meal plans or tommorow !! Same mirror different room. I just moved to Brooklyn so I’m excited to be closer to my Nissafit ladies and do more in person activities and events !! Announcing the winners for my giveaway today, you have a few more hours to comment. I read each and every last one.

komikerfrue @komikerfrue on Instagram photo October 21
+ Board

For å stemme cheerleader-Marna videre, send SMS 6 til 26400 🤗🤗❤️❤️❤️

Сеть LOVE STORY и VINECO @vineco_lingerie on Instagram photo October 21
+ Board

У каждой свои АРГУМЕНТЫ))) @vineco_lingerie Сеть магазинов белья LOVE STORY и VINECO http://t.me/Lovestory_vineco 🏢ТРЦ ПОЙТАХТ, 3 этаж маг. 3303 🏢ТРЦ ПОЙТАХТ, 2 этаж, маг.4219б 🏢ТРЦ МЕГА ПЛАНЕТА, 2 этаж.№44 🏢КАТАРТАЛ, 2 этаж, маг. 3. 🏢КАТАРТАЛ, 2 этаж, маг. 107А 📲 99897 4044011Александра 💌telegram #нижнеебелье #нижнеебельеуз #нижнеебельеташкент #intashkent #ташкент #tashkent #ташкентские #мага

Каха @neposredstvennokaxaofficial on Instagram photo October 21
+ Board

2 серия 4 сезона, 27 ОКТЯБРЯ, в пятницу, в 20:00❗️😊 на канале KTV, на YOUTUBE #vine#юмор#сериал#vines#viner#непосредственнокаха#камеди #comedy #4сезонкаха #ктв #ktv