Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 21
10

Dulu bercita-cita nak jadi Archeologist tapi failed pulak subject Gali Kubur Berirama.....now jadi favourite past time gi selongkar bangunan tinggal je lah...🙄🙄👀👁💀😆😆👨‍🍳💡🏛🔦🕳🔍🔚🏁

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 21
9

Alhamdulillah finally my ancient iphone6+ camera is back to work setelah bergelora beberapa bulan hinggakan terpaksa tumpang belas kasihan phone kengkawan bila nak ambik gambor. TQVM Shaizzad @qasyah_dzmvntv for your excellent services. So, kalau tuan-puan ada masalah kerosakan phone, do call him at 0182885257 & he'll be flying to you no matter where you are (Klang Valley only la) in no time. I

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 21
19

Don't mind me, please.... your country is very hot lah! Berlenggeng je lah kejap ye... 😆😆👨‍🍳🐓

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 21
11

Assalamualaikum & selamat pagi untuk semua. Ayuh kita bersarapan dulu sebelum pergi kerja. Ayuuuuuhhhh.....tapi anda nak makan apa, ek? Cer citer sikit 😁😍😋🛵👨‍🍳😁🌹

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 20
22

Alhamdulillah. Patek selaku anok #Ganukite merafak sembah tahniah kepada our beloved KDYMM Tuanku Al-Sultan Mizan Zainal Abidin of Terengganu kerana telah berjaya menggondol 2 pingat emas dalam acara endurance sukan kuda lasak berpasukan dan juga individu, lantas mencipta rekod baru Sukan SEA Kuala Lumpur 2017 Baginda yang tiba di garisan penamat pada 8.18 pagi dengan catatan masa tiga jam 48 mi

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 20
4

One with the very proud & happy mother of the bride: HRH Tengku Puteri Seri Lela Wangsa Pahang. Tahniah @tpslw & keluarga mendapat menantu serta ahli keluarga yang baru. Terima kasih banyak-banyak di atas jemputan ke majlis persandingan DiRaja yang gilang gemilang malam tadi. Delicious foods served at a glorious + fabulously historical ceremony! 👍👏🌹💝💞 #royalwedding #TMxMF #weddingbanquet #pahangr

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 19
6

Congrats @loteng.tc ! They are quick to fix the issue and appreciate costumer's comments for the betterment of their outlet. Btw, this frozen mango cheese cake is awesome on a hot sunny day! 👏👍💋⛱

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 19
11

Tempat dah vaaaa...vaaaa....vooommm namun akan lebih SUPER VAAAASSSSSSSS if coupled with some real good food. All I got from this staff-recommended tomyam was 4 tiny pieces of chicken (perfectly cooked though), a few slices of fish cake, 2 shreds of mushroom and 2 fishballs in a mildly-spiced galangal broth instead of real tomyam flavour. Not condemning but just a mere 'teguran' as a paying cus

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 5
1

Merempit jap! 🏍🤸‍♀️👨‍🍳😁

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 5
22

Pertandingan mari meneka "Apa Chef Zam Masak " ini dibawakan khas untuk anda oleh #iphone6+ yang dah hauuuuusssss.... 📲👨‍🍳😜💫🤸‍♀️🤡

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 5
1

Kalau tak jadi para Penceramah agama, kompom Dato' @ustazdrizharariff & Ustaz @_safwansyafiq_ dah jadi model tersohor tau. Haaaaa....don't play play aaahhh! 😆😆😆😘😘👍💫👏😇 A pleasure working with you both semalam. We've proven that rancangan berbentuk agama doesn't always have to be done in a somber, serious mood & berjubah serban bagai dan yang sewaktu dengannya. Kudos to @a_aidaproduction for takin

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 4
47

Salam Maghrib. Si polan dalam gambar ini sedang mencari pasangan. Antara ciri-ciri yang dikehendaki adalah: 1. Beriman kepada Allah SWT, tidak jahil, sentiasa mentaati perintahNya & menjauhi segala laranganNya; 2. Pandai mengaji Al-Quran & faham maksud serta taksirannya dengan tajweed yg sempurna; 3. Pandai memasak pakai dapur kayu & mengemas rumah/tempat kerja/gudang penyimpanan. Gagah & gig

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 4
4

Berposing kejap dengan para ustaz popular yang best & happening: Ustaz @_safwansyafiq_ & Dato' @ustazdrisrizhararif usai proses rakaman rancangan #Syukurlah untuk @salamhd113 . Riuh rendah bergelodak riang studio dek penangan kami tadi! 😆😆🤸‍♀️ TQVM @a_aidaproduction di atas jemputan. Semoga perkongsian kami dalam episod ini dapat dimanfaatkan oleh para penonton setia #SalamHD113. Anda nak tau t

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 3
10

The original halwa Muscat being cooked in a huge copper vessel by an Omani man from Muscat, Oman using the finest ingredients from the land, continuously stirred for hours to achieve the perfect consistency, color, aroma and taste. Lucky me! 😁😁👍😍👨‍🍳❤️

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 2
24

A little bored although not hungry, so I rummaged through the fridge and found sebalang jeruk mangga muda pedas that I prepared last week. Buah mangga muda ni saya suruh anak buah petik dari pepohon nan rendang di tepi rumah di KT sebelum dia balik ke sini hari tu. This is how we orang Ganu makang "rojok pelang".... diceduk dengan "khepok keping" sebagai 'sudu' yang dimamah bersama jeruk tu as a

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 2
2

Growing up as an introvert who would rather die than having my name mentioned in school/public, never I had imagine that presenting/hosting/emceeing on a large stage such as this in front of hundreds or even thousands of people could bring me such energy & joy. Just put me on a stage, give me a darn good microphone + crowd, I won't stop talking unless they sedate me!🎤🤣🤣👨‍🍳🤸‍♀️💫🤖 #ChefZam #publics

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo August 2
12

Our @silverspoon_edu Baking & Pastry Arts student made this and I'm drooling! Sedap weeehhhh dimamah petang-petang ni dengan teh '0' kosong 😋😋😍😍👨‍🍳💫👍

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo July 24
1

Had a lot of laughs & fun at @floraterrace_hampshire raya open house semalam. Siap ada paperdoll show lagi tapi tak boleh share gambar ketika dipaksa menari. Nanti kena hencap dek langkahku yang sumbang mambang! 😂😂😘🕺👨‍🍳👍💫🌹🤸‍♀️

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo July 24
2

"Kenyang Bahagia" tajuk lagunya di rumah terbuka @ezuwanismail yang meriah semalam 😁😁😘👨‍🍳💫🕺

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo July 23
10

Pose miang kami berdua di rumah terbuka raya @ezuwanismail 😆😆🌹😘👨‍🍳🙏💫🤸‍♀️

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo July 23
4

Matching pulak color baju saya dgn Datin ek 😁😁. TQVM Dato' @zainalrafiqueart & seluruh warga UMNO Bahagian Bukit Bintang. 🙏😘😊💫🌹

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo July 23
5

When the food is simple yet super delicious and the company is great + dinikmati pulak bersama dengan geng orang kampung sendiri, how we look is secondary. Terima kasih ' Pok Li' YBhg. Dato' Wira Rosli Mat Hassan, To' Puan, Along sekeluarga. Memang meriah & riuh rendah jadinya semalam. Mee chalong teeeerrrrrbaeekkk! 👍👍😋😋😍😍🌹💫🤸‍♀️👨‍🍳

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo July 23
4

Segmen special adegan jual-beli pantun Aidilfitri 3 rangkap sambil memejam mata bersama @amh_2309 semalam. 😂😂😂

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo July 22
2

Akhirnya sampai jugak saya ke Restoren Resipi Sang Dewi by @rozisangdewi petang tadi setelah asyik bertangguh sejak tahun lepas. Macam-macam juadah tradisi Kuole Lepeh ada...best sangat. Terima kasih Zi atas jemputan 🙏😘😘🌹❤️

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo July 22
0

Happy birthday to YBhg. Datuk Seri Prof. Dr. Khairy Annas @kaj_lordofcambridge . Semoga dikurniakan kesihatan & kerahmatan yang berpanjangan oleh Allah Ta'ala. Ameen

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo July 22
2

Long time no see this gorgeous lady friend of mine @amh_2309. Nanti kita gi gegar Gunung Tahan pulak ye 😁😁😘😘🌹👨‍🍳

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo July 22
3

Always smiling and giving....I just love being around his positive self. Happy 71st birthday to YBhg. Dato' Seri Ibrahim Hj Ahmad Badawi. Semoga terus dirahmati Allah Azzawajalla. Ameen 😊😊❤️❤️🌹💫

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo July 7
0

Assalamualaikum & gooooooood morning, folks! Please do come & join me at Setia Eco Park's 'Rumah Terbuka Raya Mesra' this Sunday. There are many activities planned for your entire family including kids + I'll be demonstrating & sharing 3 delicious authentic hari raya recipes with you from 12pm-1pm. Jom we beraya sambil lepak-lepak, makan-makan, check out their gorgeous property offers & have an

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo July 6
4

Setongkol kekenyangan! 😁😁😘😘👨‍🍳🤸‍♀️🌹

Professor Chef Zam @chef_zam on Instagram photo July 6
11

Beginilah kesudahannya kejadian yang menimpa kami akibat terlalu kekenyangan dek hasil air tangan Puan Sri @nisabakriofficial_ 😂😂. TQVM for having us over. Delicious home-made dishes, a great company & of course a fabulous host! 👍😘❤️🌹👨‍🍳 @umieaida9 @datozainab @nuraeshahmalik @farahinjamsari @sarah.ariffin @chefsitimas @calvinthoo

Popular Now

🍭🍥 صديقاتـي سكـر حياتـي  🍥🍭 @lover_friends on Instagram photo August 22
+ Board

المشاركه (١٤)❤ اخر مشتركه . . .^_ #فقره_اجمل_محادثه_مع_صاحبتك 😻 - #طيبه🌌

💋New&Retail 💋 @clothes2ushop on Instagram photo August 22
+ Board

✨ NEW MAXI ✨ เดรสยาวผ้ายืดร่องเนื้อดีผ้ายืดหยุ่นใส่สบายด้านหน้าเรียบๆแต่ด้านหลังเก๋มากแอบsexyนิดๆผ่าหลังด้วยนะใส่ออกมาน่ารักมากได้ลุคชิวๆ แต่แอบsexyไม่เบา ::size:: อก (bust) : 32"-38" เอว (waist) : 24-29 สะโพก(hip) : 39" ยาว(length) : 50" (ราคา) 560 ส่งลงทะเบียน

حساب شي ماشفتوه @q8.shi on Instagram photo August 22
+ Board

ضيفوني سناب فيه اشياء قويه قادمه ان شاءالله 😉 .. . .

سيارات الكويت 🚘 Kuwait cars @4salemotor on Instagram photo August 22
+ Board

للبيع زد ٣٧٠ امريكي كامل المواصفات وشرط الفحص وتم تبديل التواير الاماميه وتم عمل تصفيه شامله ويوجد اصباغ متفرقه والسياره بحاله ممتازه جدا السعر ٣٨٠٠ للاستفسار:55572942

ASTANA | KAZAKHSTAN | EXPO2017 @v_astane on Instagram photo August 22
+ Board

Листай! Ищешь себе классную сумочку ? Чтоб недорого и в единственном экземпляре? тогда тебе точно в @bags_astana_kz ! необычные сумки, кошельки, косметички , ремни на сумки - у нас есть то, что обязательно удивит вас! мы есть в четырех магазинах в Астане , а также у нас есть платная доставка по городу ! Весь август -при покупке любой сумочки с доставкой- в подарок французская косметика! @bags_

Dije @duniajilbab on Instagram photo August 22
+ Board

KAMU PASTI TAU . . ”Penduduk neraka yang paling ringan siksaannya di neraka adalah seseorang yang memakai dua sandal neraka yang memiliki dua tali. Kemudian otaknya mendidih karena panasnya sebagaimana mendidihnya air di kuali. Orang tersebut merasa tidak ada orang lain yang siksanya lebih pedih dari siksaannya. Padahal siksaannya adalah yang paling ringan diantara mereka” (HR. Muslim no. 213). .

Informasi seputar Jembrana @infojembrana on Instagram photo August 22
+ Board

Haloo!! Siswa SMA/SMK/MA di seluruh Indonesia ayoo daftarkan diri untuk mengikuti Pemilihan Remaja Berbudipekerti Tingkat Nasional yang diselenggarakan oleh Badan Eksekutif Mahasiswa Fakultas Ilmu Pendidikan Universitas Pendidikan Ganesha. Biaya pendaftaran GRATIS!! Syarat dan ketentuan dapat di download pada web resmi BEM FIP yang tertera pada pamflet. #UNDIKSHA.. JAYA!! #FIP.. JAYA!! #Jayalahbud

🍭🍥 صديقاتـي سكـر حياتـي  🍥🍭 @lover_friends on Instagram photo August 22
+ Board

المشاركه (١٣) ❤ . . . __ #فقره_اجمل_محادثه_مع_صاحبتك 😻 - #طيبه🌌

سيارات الكويت 🚘 Kuwait cars @4salemotor on Instagram photo August 22
+ Board

للبيع موديل موستنق lx ١٩٩٠ شرط الفحص السعر ٤٥٠٠ النهاي لايدق غير هذا السعر ماشي٦٠ الف التواصل ٦٠٠٥٥٤٤٠

LUXIO by Akzentz (Канада) @luxiogel_ua_eu on Instagram photo August 22
+ Board

Существует не только серебряная втирка😊 мы предлагаем для вас 6 различны оттенков🎨 Они способны сделать невероятный эффект😍 На фото цвет #luxio_vixen и втирка #pearlescent_amethyst Работа официального представителя @natalishka_luxiogel_cv г.Черновцы, улица Небесной Сотни 14а, оф. 17а Контактное лицо: Ончул Наталья Телефоны: +38 050 605 88 18 График работы: с 09:00 до 18:00 Сайт, почта и социальны

🔥 Dotz Soh 🔥 @dotzsoh on Instagram photo August 22
+ Board

what's your favourite thing about travelling ? food is surely part of it for me @grandhyatthongkong ✨🍓🍊🥞🍰✨ #hongkong #grandhyatt . . photo @dotzsoh @dotzsoh2