نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo December 14
13

mana satu erh barang nak beli ? 🤔😂

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo December 13
12

sepanjang stay kat rumah kerja ternak lemak? sampaikan perut berlemak2? jom kuruskan badan dengan mengamalkan deina smax fruit juice by @aidanabilah21 @aidanabilah21 ~ badan pun kurus , hati pun senang 😘

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo December 12
60

rindu nak muka bersih tanpa jerawat 😭😂 ~

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo December 10
35

abaikan jerawat dekat muka maya HAHA 😂 ~ nah tutorial maya buat untuk korang yg request! shawl yg maya pakai by @uyaynacollection @uyaynacollection ~ ig shop ni ada buat sale purdah diamond! serbu cepat2! 😍😘

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo December 9
0

"NAK PAKAI BAWAL TAPI TAK JUMPA AWNING BEST? SHAWL MMG TAK SESUAI DENGAN MUKA PLAK😭!". . . Di @milala.attire Ada Bawal Anti Gelembung & Anti Starch😱 OMG BIAR BENAR?. . Terdapat Dalam Dua Bidang & Pelbagai Warnaa Trend! JARANG REGULAR CUST BELI SEHELAI DUA😍. Nak Terhegeh Sampai Habis Licin Je Ke?. . 📣FOLLOW AND TAG KAWAN AMPAA SEKARANG📣!. @milala.attire @milala.attire @milala.attire @milala.attire

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo December 9
3

Hai korang, maya dngar @mudah.iphone ada buat promosi 😊Year End Sale!!! Diorang memang buang harga kaw2 tu, diskaun rm200 to rm300, maya dah compare, konfom2 stock terhad sbab buang harga kan . so maya rasa yg nak cari iphone tu better pergi tgok harga kat sana n terus book, dpt 😍6 freegift lagi, yg best dgan diorang ni, kalau korang beli, korang boleh dpt 😱komisen RM20, nak thu mcm mana? . Ws fat

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo December 8
32

senyumlah dengan selebarnya tanpa ada rasa sakit hati atau monyok apabila menghadapi setiap dugaan yg diuji oleh Allah SWT , pasti ada hikmahnya 🙂🍃

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo December 8
37

customer maya bg feedback! 😘 ~ cepat! iphone 6 hanya tinggal 2 item sahaja lagi , siapa cepat dia dapat! new set u alls! nak clearkan stock ni 😘😘❤️ my set u alls! murah pulak tu ! harga runtuh untuk korang 🌸❤️

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo December 7
18

kerana mulut badan binasa , kerana mulut badan ke neraka 🍃

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo December 6
11

Assalamualaikum , so harini maya nk start berbisnes balik bagi bisnes niqab dan purdah keluaran maya , @alwashah.co @alwashah.co ~ so sesiapa yg berminat dengan purdah diamond keluaran maya @alwashah.co ~ maya open order bermula dari sekarang 😘 “harga kasih sayang , harga i love u je maya bg kat kau orang” 🤤❤️😘😍

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo December 6
176

lama tak bertegur twin ni 🤣 @ieka.tajudin @iera.tajudin

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo December 6
114

kalau maya mata juling mesti takde org nak kawan 😌

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo December 5
25

Siapa nak Maya share tips simple je nak pudarkan jauh jauh jerawat and elak masalah sunburn? Sebelum tu, korang kena FOLLOW @syanis_beauty dulu okay?😘 kalau nak free consultation, boleh Wassap 018-2193007 sekarang.

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo December 5
19

Assalamualaikum guys! so harini maya buat tutorial bawal by @bykaiha @bykaiha , siapa je kan yg tak nak tudung bawal cantik! material boek! mudah terbentuk bila pakai , and yg paling best! harga berpatutan! 😍😍 ~ apa tunggu lagi! jom serbu ig shop @bykaiha @bykaiha #giftreviewmaya

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo December 4
2

gaissss nih aku nk cadangkan kt korang kalau korang tgh dok mencari iphone ori yang murah2 n teringin nk pakai iphone ?? ha nih korang kena follow igshop nih @ws.shop.centre sebab apa ?? igshop nih jual iphone murah2 weyhh srss talk...iphone 6 16gb 64gb 128gb semuanya bawah RM15++😱😱...biar betik ?? iyooo so korang kena dptkan iphone 6 nih secepat mungkin sementara dorang tgh buat sale‼️‼️ . . kora

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo December 3
32

cantikkan tshirt muslimah maya pakai ni kan? 😍 tshirt muslimah ni dari ig shop @tshirt_muslimah_2u @tshirt_muslimah_2u ❤️😘

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo December 2
101

Sape sini anak sulung?? Betul kan ni?? 😏😏😏. Kalau betul, jom follow @secebiskenangan ni.. Maya suka ayat ayat kat page @secebiskenangan ni.. mmg best, deep pun ada, happening pun ada. Serius maya ckp, korang kene follow @secebiskenangan ni. 😘 . . . Fakta & ayat best untuk semua : Jom follow 🔝@secebiskenangan Jom follow 🔝@secebiskenangan Jom follow 🔝@secebiskenangan

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo December 2
13

purdah by @niqavie_malaysia 🤤😘❤️

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo December 2
41

tak kenal maka tak cinta , dah kenal jangan lah bercinta HAHAHA 😂

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo December 1
55

berpurdah tak bermakna aku malaikat yg tak pernah melakukan kesilapan , aku manusia yg tak pernah lari dari kesilapan dan sedang berusaha untuk berubah ke arah kebaikan . jika aku tersilap langkah kepada perkara yg salah , salahkan diriku .. jangan pernah kaitkan dengan purdahku 😌🍃

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo December 1
3

MASIH MENCARI2 PRODUK UTK MEMULAKAN BUSINESS ONLINE ??? KAMI SEDANG BUKA PELUANG UTK ANDA... . [ DROPSHIP DIPERLUKAN] . . 👏Anda Berminat Bisnes Online? 👏Anda Berminat Mencari side income? 👏Anda Tiada Modal utk mulakan bisnes? 👏Anda tiada byk masa utk kerja part time? 👏Anda hendak senang tapi taknak susah? . OKEY, JOM JADI DROPSHIP KAMI! . Untung ke jadi DROPSHIP ni admin.. ? . Sangat beruntung? Ko

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo November 30
2

Ladies!! . Y.E.S @fieitacollection dah start 😱 . cepat cepat cepat! Grab your fav tudung labuh now 😘 Jangan nangis dibucu katil kalau warna fav korang habis . . adik adik yang masih bersekolah yang pakai tudung labuh tu, haaa... boleh tempah awal sekarang. Jangan lagi seminggu nak sekolah, baru nak tempah, jawabnya pakai tudung lama dulu lah dik 😭 . . RM27 sehelai RM100 , 4 helai Purdah Half : R

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo November 29
33

sya tak pernah tak lawak 😂😂😂 @syasyarushdiena

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo November 29
2

[PREORDER EXCLUSIVE FOR PATRIOTISME] . . @lfd.dreams @lfd.freams @lfd.dreams . . "Proud To Be Malaysians, With Our Name On The Shirt" . .Jom Dapatkan Koleksi Baju Muslimah Esklusif For Patriotisme Sekarang!😍 . . 👚Saiz: XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL, 5XL-8XL . .👗Item: Baju Muslimah . Material: Jersey Microfibre . Price: RM45 (Muslimah) . .👕Item: T-Shirt Lelaki . Material: Jersey Microfobre . Price: RM35

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo November 27
23

Dgr tu wahai kaum adam. Maya suka @secebiskenangan ni.. 😘 ayat ayat kat page @secebiskenangan ni.. mmg best, deep pun ada, happening pun ada. Serius maya ckp, korang kene follow @secebiskenangan ni. 😘 . . . Fakta & ayat best untuk semua : Jom follow 🔝@secebiskenangan Jom follow 🔝@secebiskenangan Jom follow 🔝@secebiskenangan

نور سميًّة | ١٨ @maya.abiah on Instagram photo November 26
22

Maya doa ehem ehem 😘@secebiskenangan.. 😘 Maya mmg suka ayat ayat kat page @secebiskenangan ni.. mmg best, deep pun ada, happening pun ada. Serius maya ckp, korang kene follow @secebiskenangan ni. 😘 . . . Fakta & ayat best untuk semua : Jom follow 🔝@secebiskenangan Jom follow 🔝@secebiskenangan Jom follow 🔝@secebiskenangan

Popular Now

Aya Clinic เอยาคลินิก @ayaclinic on Instagram photo December 14
+ Board

โปรสวยหน้าวีดีต่อใจ 4 เซ็ท ส่งท้ายปีเก่าต้อนรับปีใหม่ มาแล้วจร้า ^^ AYA Clinic ยกขบวนความสวยมาให้เต็มพิกัดส่งท้ายปี เพื่อให้สาวไทยได้หน้าเรียว V - Shape อวดหน้าใหม่ต้อนรับปีใหม่ได้ก่อนใครที่ AYA Clinic ด้วยโปรโมชั่นสุดคุ้มที่สุดแห่งปีในราคาเดียวเพียง 19,999.- เท่านั้น เริ่มต้นปีใหม่ด้วยหน้าใหม่ของคุณ ให้แพทย์ผู้เชี่ยวชาญด้านผิวพรรณประสบการณ์มากกว่า 12 ปี ดูแลคุณนะคะ การันตีปลอดภัย ใช้ผลิตภัณฑ์ของแ

 @soooq77 on Instagram photo December 14
+ Board

للبيع فورد فكتوريا خليجي وكاله البحرين لون ابيض داخل بيج بحاله ممتازه بدون مشاكل ولا حوادث وتم عمل صيانه كامله للسياره ومسجل ومامن وتواير جدد موديل 2006 مطلوب 1500 وقابل للاستفسار 35388808 يوجد واتس اب ارجو النشر لو تكرمت

 @soooq77 on Instagram photo December 14
+ Board

للبيع شقة في الجفير في برج بسمة وست مفروشة بالكامل تتكون من:- غرفتين نوم محامين صالة مطبخ مجهز بالكامل مكتب استقبال، أمن 24 ساعة، نادي صحي، بركة سباحة، موقف سيارات. مساحة الشقة: 107 متر مربع السعر المطلوب: 78,000 الف الاتصال: +973 36424239 / +973 35007019

ᴹᴵᵞᴬᴷᴱ ᴹᴾᴬᴸᴬᶜᴱℳ™ @miyakempalace on Instagram photo December 14
+ Board

♡【胭脂霧灰,奶油金】♡ 秋冬的 色調 女生 本因該保持最佳狀態 讓自己想心悅目 「歐美線條欸 」超夯 在不同的燈光 會有不同的色彩 霧色調,讓你約有慵懶的美麗 Miyake 👇🏻 染的是一種態度 米亞奇 就是要🔥燒到你 ◡̈⃝ 請努力洗MCG泡泡紫◡̈⃝ ◡̈⃝好髮質ㄧ定要有 ◡̈⃝🔥來吧🔥 ♦︎▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁♦︎ ◈有染髮的你/妳( ↂ⃙⃙⃚⃛ ωↂ⃙⃙⃚⃛) →→→不能不知到的事💡 正確的選擇,專業髮品! 會讓你的髮色,更有保障!!! ✭「選對適合自己髮質的髮品. 更重要......☝ ❖交給米亞奇 ❖用髮色豐富你的生活 See👀美美的 只要你想要的米亞奇幫你達成願望 潤澤膚色🏼 提升層次感ᵁᴾ ☺︎▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁☺︎ ᵞᴼᵁ ᶜᴬᴺ ᴰᴼ ᴵᵀ......... ⋆⋆⋆ 如何維持髮色.....? ⤵︎⤹ 當然是用 護色洗髮精:MC

 @soooq77 on Instagram photo December 14
+ Board

للبيع S7 edge اللون الاسود بحالة ممتازة جداً مع الجارج والسماعة 32GB بدون اي مشاكل في نقطتين في الشاشة كما هو موضح في الصور ولكن الجهاز شغال %100 بسعر 75 للتواصل 36161126

PATH DAILY JOWO - Quotes Jowo🌏 @pathdailyjowo on Instagram photo December 14
+ Board

Follow @indonesiaeyecenter . [TAG TEMEN KAMU] . MENURUNKAN MINUS ITU GAMPANG. Kini telah Hadir suplemen nutrisi mata, Herbal sangat aman & tanpa efek samping, diolah dengan Bioteknologi modern dan Bersertifikat BPOM, Halal. Sangat gampang dikonsumsi dan Berkhasiat 100% Ampuh. Kenapa Harus Beli di @indonesiaEYEcenter : 1.@IndonesiaEYEcenter adalah satu-satunya Distributor suplemen mata resmi di In

Hälsoliv @halsoliv_expressen on Instagram photo December 14
+ Board

Dags att julpimpa morgonsmoothien!🎅 Vill du ha en lite nyttigare version så ersätter du sirapen med honung. Du behöver: • 2 1/2 dl havremjölk • 1 kylt skivat äpple • 1/2 tsk mald ingefära • 1/2 tsk mald kanel • en nypa mald nejlika • 1 tsk lönnsirap • 1/2-1 dl yoghurt Gör så här: 1. Mixa mjölk, äpple, ingefära, kanel, nejlika, sirap och yoghurt. 2. Toppa med valfria tillbehör.

sikh2inspire @sikh2inspire on Instagram photo December 14
+ Board

In celebration of Satguru Sri Guru Gobind Singh Ji Maharaj's Parkash Purb on the 25th of December, everyday of December till then we will focus ourselves on the writings of Bhai Nand Lal Singh Ji. Please join us in writing Dhan Satguru Sri Guru Gobind Singh Ji Maharaj #P10Poh7 #Sikh2Inspire