نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 25
3

nak dapatkan stokin yg super duper cantik dan selesa? jom grab sorang satu di ig shop @anisha.mc @anisha.mc ❤️😍😍 ~ maya dah pakai stokin by @anisha.mc , korang bila lagi ? 😘😜

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 24
2

Nak tukarkan rambut yang kerinting macam megi kepada lurus macam bihun? . Tanpa perlu keluarkan kos yang mahal macam saloon? . Serius terkejut tengok testimoni dekat @amare.shop! Sis pun terkejut! . Follow 👇🏻👇🏻👇🏻. @amare.shop @amare.shop @amare.shop

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 24
17

Ada yang dm tanya Maya pakai apa untuk hilangkan Darkcircle & Eyebag . Yela sebab selalu tidur lewatkan. So ni solution terbaik utk korang. Boleh follow @pyrabc_official InsyaAllah masalah Dark Circle boleh hilang seawal 5 hari je 😊 @pyrabc_official @pyrabc_official @pyrabc_official

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 24
24

pelajar mad pindah rasa sebak hati 😢

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 23
4

Tercari-cari produk untuk rawat masalah Dark Circle? Nah follow ig ni @pyrabc_official . Solution terbaik dari Pyraherbs. Tq Nina Sebab kenalkan PyraBC ni :) @pyrabc_official @pyrabc_official @pyrabc_official

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 22
1

Wow! baru Maya tahu !😘first time kott dpt Tips mcm ni !Korang tag nama bff korang utk share tips ni jugak, jgn kedekut ilmu. Tak baikkk tau😉. . . Yang penting Bella ni geng mcm Maya jugak pakai Syanis Serum & Syanis Foundation from @syanis_beauty yg tgh "VIRAL" dah sekarang !😘Wassap "MAYA" ke 012-4128951 sekarang utk dapat HARGA DISKAUN TAK MASUK AKAL !

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 22
19

stay madrasah pun boleh melawa ya maya , 😂 ~ dah paksa diri untuk tidak memakai set shawl by @annashwa.co ni , tapi dah jatuh cinta sgt dengan colour and materialnya yg soft 😘😘 , kita pakai jelaaaa kan? 😂😂😂❤️ , @annashwa.co the best!

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 20
13

Please Tag bff korang utk dpt Tips Magik ni boleh?😘Maya nk share Tips Kulit Sihat selembut Baby ! Jomm tengok Tutorial Makeup, Maya guna Syanis Serum & Syanis Foundation of course dari @syanis_beauty yg mmg tgh "TREND" sekarang !😘 . . . Wassap "MAYA" ke 0124128951 sekarang utk dapat SPECIAL PROMO Malam ni sampai esuk Sahaja!! Jomm stalk testimoni @syanis_beauty okay?

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 19
2

. Ada masalah kulit kusam, muka berminyak, bekas jerawat dekat muka, muka kering and sunburn yang teruk? Pakai je product dekat igshop bawah ni confirm boleh settle 😉 . @zysaracosmetic @zysaracosmetic @zysaracosmetic . Seminit je korang dah boleh keluar dengan confident. Make up pun tak payah tetebal, paling best muka memang confirm nampak glowing gila 😍 . 📢Promotion! Dapatkan diskaun sehingga RM4

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 18
51

"Saya nak cari quran kecik² ja, MUDAH BAWA, ada tak ❓❓❓" . . Mestilah ADA. Kami memang RECOMMEND AL-QURAN HUMAIRA bersaiz A6 ni, kecik dan MUDAH DIBAWA 😎😎😎 . Lima pilihan warna PIKAT MATA ✔MERAH ✔PURPLE ✔TURQUOISE ✔HIJAU ✔HITAM . Selain itu, lengkap dengan : . ⇒ Asbabun Nuzul ⇒ Asmaul Husna ⇒ Hadith Sahih ⇒ Kod Tajwid Bewarna ⇒ Terjemahan Bahasa Malaysia ⇒ Resan Uthmani Bahasa Melayu . Lagi apa ya

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 17
54

takleh terima kenyataan masuk dewan umno , tapi bila tgk pelajar hafiz hafizah rasa tenang je hati , ❤️ #programhuffazmuda

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 15
26

ramai duk comment duk dm tanya maya beli mana baju ?! beli mana dress tu? beli kat @ryndianis laaaa wei! cepat serbu ig dia ! macam2 colour ada lagi wei! semua size ada 😘😘😘 kat ig shop @ryndianis

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 15
109

suka gila pakai bawal by @annashwa.co ni 😫😍😍🌹❤️ , colour cantik ! material soft gila!!! 😭😭 tak dapat nak dikatakan lagi memang superb lawa dan selesa set bawal by @annashwa.co ni , jom semua grab bawal kat ig shop @annashwa.co sebelum habis stock 😌💔❤️❤️❤️

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 14
3

tshirt ISTIQAMAH memang tengah meletop sekarang , nak order?! cepat serbu ig shop @permaisuri.outlet @permaisuri.outlet , murah2 je dia jual ❤️😘

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 13
3

Yg penting honest feedback, proven result. Betul tak ? Highly recommended, pergi stalk @noufabeauty.co skrg 💯🔥

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 13
1

SALAM ALAIK SEMUA ❤ . . Siapa yang dekat sini peminat barangan niqabis ? ada cincin koka, bracelet koka, beg niqabis, jam niqabis, bracelet niqabis dan bermacam macam lagi lah barangan niqabis yang comel comel dan yang paling penting In shaa Allah harga mampu dimiliki . . . . So tunggu apa lagi? Jom grab sekarang dan jangan lupa follow ig @elhaura_gallery sebelum admin close order ❤

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 12
15

TAG KAWAN KORANG YANG SUKA NATURAL MAKEUP MCM MAYA BOLEH ?😉 Maya nk share rahsia Extra GLOWING , korang kena try Syanis Serum & Syanis Foundation @syanis_beauty yang mmg tgh VIRAL KECOH dah sekarang !😲 Ramai kott dh dapat Feedback POSITIF dekat @syanis_beauty. . . Wassap 018-2193007 sekarang utk dapat SYANIS PROMO!! Baik cepat sbb Maya dpt info Stok Promo mmg tinggal berapa botol je😭😭😭

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 11
1

Maya nak share ni ig shop @adstreetwear.my yang tengah viral sekarang. Baca caption sampai habis tau! . CONTEST IPHONE 6 RED EDITION X 5 PANEL CAP JAWI EXCLUSIVE 3D 💯 - Kalau semua nak tahu @adstreetwear.my ada buat contest beli dan menang IPHONE 6 RED EDITION tau! Syarat dia kena Follow dan beli 1 item daripada @adstreetwear.my - Perghh memang tak masuk akal lah contest dia. Dah lah harga CAP JAW

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 10
1

TAK TERINGIN KER NAK PAKAI BAJU SEDONDON DENGAN PASANGAN ??? . Ha mana-mana abg2 akak2 yg nak cari baju couple tu, mai la singgah ig @am.busana.muslimah. . Kami menyediakan pelbagai design baju yang lawa2. Blh buat awk2 semua rambang mata tau. . Bukan tu jer tau, kami juga ada menyediakan baju utk persatuan,grouping,kelas dan syarikat. Sesuai untuk pelbagai aktiviti. . Cepat dapatkan dengan segera

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 10
31

rasa macam puteri bunian pulak bila pakai set bawal colour putih by @milala.attire ni 😆😜❤️ "rasa macam pengantin pun ada" HAHA ~~ fall in love dengan bawal @milala.attire ni 😘😘😘❤️

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 9
68

Sape NAK JERSEY MACAM NI KOMEN SAYA NAKK! . Admin nak bagitahu ni. @hm_outlet tengah open pre order untuk baju ISTIQAMAH RARE NI sampai 12 hb Februari sajaa tau! . Batch kedua dibuka atas permintaan ramai! Sebab apaa tau? . ✔Material jersey yang susah nak dapat di kedai. Tshirt muslimah susah kan nak dapat material jersey? . ✔Harga tengah kurang sebab ada promosi. Harga jimat sangat. Kurang RM20++

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 8
20

Spam emoji ❤ banyak2 kalau korang nak try Syanis Foundation, Wudu' Friendly from @syanis_beauty okay?. . . Maya nak share Serum Foundation yg Superb ringan, Full coverage, senang blend from @syanis_beauty 😍 Finishing muka akan jd Extra Glow Glow !! Dah tak perlu risau pakai foundation lelama sbb dia adalah Serum Foundation. Pakai selalu pun takde masalah sbb dia ada efek Merawat ! Korang Wassap 01

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 8
24

thanks for 180K followers 🔥❤️🌹

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 7
25

Allahu ... kek kat ig shop @atiqssweetkitchen memang sedap semua , makan sampai jilat jari u alls! 😋 , warga kuantan cepat serbu ig shop @atiqssweetkitchen , order cecepat sebelum korang tak dapat merasa kek dari @atiqssweetkitchen 😋😘

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 7
4

Cantik bergaya dalam masa 5 minit? 😍. . . Bawal Luna in da house! Bawal paling behave dalam alam semesta dengan warna-warna yang sweet macam chewing gum. Tudung pun labuh 😉 Bawal ni even korang aktif seharian kesana kemari pun takde hal, awning tetap terletak elok. Tak kacau punyaaa 😉 Jadi, korang kena dapatkan tudung-tudung dekat @byezlina_izzah .

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 4
32

biar kentut je yg busuk , jangan sampai mulut pun nak jadi busuk 👌

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 3
0

Siapa kat sini dah baca hiatus? 🙋🏼‍♀ Kalau dah baca, mesti tahu siapa Raudhatul Hifza kan? Dan bagaimana cerita Amir Talhah yang menampakkan Raudhah seperti seorang yang perfect. Tapi dari sisi Raudhah? Ada cerita yang kita belum tahu.. Ada rahsia yang bakal dirungkai..😍 Jom dapatkan buku Detour by Raudhatul Hifza di @qowiybooks sekarang 😊 P/s: kalau belum baca lagi Hiatus by Budak Tomato, boleh

نور سميًّة💍 | 19 @maya.abiah on Instagram photo February 3
86

takde skill takpe , asalkan dapat spare dengan strike 😜😜😜

Popular Now

เดรสออกงาน ชุดออกงาน ชุดราตรี @scarfbysocute on Instagram photo February 25
+ Board

ราคา 990 บาท (จัดส่งฟรี EMS) >>>ไม่รับเปลี่ยนหรือคืนสินค้าทุกกรณีค่ะ

เดรสออกงาน ชุดออกงาน ชุดราตรี @scarfbysocute on Instagram photo February 25
+ Board

ราคา 990 บาท (จัดส่งฟรี EMS) >>>ไม่รับเปลี่ยนหรือคืนสินค้าทุกกรณีค่ะ

เดรสออกงาน ชุดออกงาน ชุดราตรี @scarfbysocute on Instagram photo February 25
+ Board

ราคา 990 บาท (จัดส่งฟรี EMS) >>>ไม่รับเปลี่ยนหรือคืนสินค้าทุกกรณีค่ะ

Noticias de Aqui @noticiasdeaqui on Instagram photo February 25
+ Board

@lacava10oficial: Gracias presidente @nicolasmaduro por su apoyo para el pueblo de Carabobo. Con la creación de la empresa del Oro de Carabobo se podrán acometer grandes proyectos en materia de salud, seguridad, alimentación, infraestructura y sobre todo para la reactivación económica de nuestra zona industrial.

Info Denpasar dan Bali @infodenpasar on Instagram photo February 25
+ Board

#BantuShare Telah ditemukan dompet atas nama i wayan wiradharma yg berisi ktp,sim A , sim C , atm , bpjs dan kartus mahisiswa univ mahasasrawati di jalan batanta. Hub : 087867927444

เดรสออกงาน ชุดออกงาน ชุดราตรี @scarfbysocute on Instagram photo February 25
+ Board

ราคา 990 บาท (จัดส่งฟรี EMS) >>>ไม่รับเปลี่ยนหรือคืนสินค้าทุกกรณีค่ะ

เดรสออกงาน ชุดออกงาน ชุดราตรี @scarfbysocute on Instagram photo February 25
+ Board

ราคา 990 บาท (จัดส่งฟรี EMS) >>>ไม่รับเปลี่ยนหรือคืนสินค้าทุกกรณีค่ะ

เดรสออกงาน ชุดออกงาน ชุดราตรี @scarfbysocute on Instagram photo February 25
+ Board

ราคา 690 บาท (จัดส่งฟรี EMS) >>>ไม่รับเปลี่ยนหรือคืนสินค้าทุกกรณีค่ะ