@abangbrian on Instagram photo September 21
1

Chef Azalia di menu Suria @suriamalaysia .. jangan lupa dengarkan tips tips berkaitan dengan resepi membuat kek dan sebagainya. #suriamalaysia

 @abangbrian on Instagram photo September 21
1

Sempena hari jantung sedunia kita akan bersama dengan dr.beni dari kul 11am di #menusuria utk kongsikan pelbagai tips utk jantung anda... tapi katanya ramai wanita yang jantung mereka berdegup pantas bila jumpe doctor @drbenirusani ni..wahahaha.. nantikannya hanya di @suriamalaysia

 @abangbrian on Instagram photo September 21
9

Korang suka tak? Kalo guna utk masakkk?Bukan sahaja ianya baik utk penghadaman, daun pudina juga bagus utk kesihatan mulut anda! Lebih lagi tentang pudina di #Menusuria bermula kul 10am nanti ya.. hanya di @suriamalaysia A great palate cleanser and promotes good digestion, MINT things up i say!lets talk more about mint on my daily radio show focusing on all things food, family and fitness frm 10a

 @abangbrian on Instagram photo September 20
0

Antara scene akhir untuk weng kong dlm #cintamaya .. saksikannya....bila? Tunggu...@muhamadafiqmuiz

 @abangbrian on Instagram photo September 19
2

Please caption our reactions!!! Wahahah Tak jenuh shooting seharian with awesome peeps! @lilly.latusha @zaimzaini_ @cjwowshop @miyazainal

 @abangbrian on Instagram photo September 19
2

Apa abang Brian nak masak harini dengan @yanasamsudin.. jangan lupa tengok @cjwowshop di @tv3malaysia pukul 1pm ni

 @abangbrian on Instagram photo September 19
0

Jangan lupa temujanji kita bersama Dr. Pakar kulit kita @arisfadz pukul 11 pagi ni !!! Sebarang masalah mengenai kesihatan kulit muka boleh diajukan pada abang Brian di @suriamalaysia

 @abangbrian on Instagram photo September 16
4

They were not kidding when they said its a 'Big' nasi lemak ..hehe.. a fitting dish to celebrate malaysia day by @bens_bybig ... definitely a dish to be shared... besar nau portion die! Great idea of soft shell crab sambal but the rice lacked the coconuty fragrance and the rendang ayam could have little more kerisik and rempah. Nevertheless still an enjoyable plate to share #AbangBrianFoodGuide

 @abangbrian on Instagram photo September 16
1

Siapa anak malaysia? Angkat tangan skit! Tak kira la setinggi mana impian dicapai mahupun sejauh mana aturan-Nya utk brian berkembang di arena antarabangsa... Brian tetap ingat ngan tanah tumpahnya darahku, Brian tetap anak malaysia! Selamat Hari Malaysia semua! No matter how far i get in life, no matter where god's plan may bring me to internationally, I am first a proud MALAYSIAN boy before an

 @abangbrian on Instagram photo September 15
0

Ada soalan untuk diajukan pada ustaz?? Jom dengarkan di @suriamalaysia bersama Ustaz Hasrul Wahab pukul 11 nii..

 @abangbrian on Instagram photo August 2
0

Jom ber- assam pedas!!! Hai orang Melaka! #Suriamalaysia nak jemput korang ramai-ramai serbu MITC, Melaka pada 12 Ogos 2017. Temui barisan penyampai kami dan Jelajah Suria 10 tahun kali ini membawakan artis popular tanah air seperti Amy Search, Dato Jamal Abdillah, Forteen, Amy Mastura, Zarul Husin, Tajul, Wany Hasrita, Hael Husaini, Indah Ruhaila, Haqiem Rusli dan Syed Syamim. Save the datee dan

 @abangbrian on Instagram photo August 2
7

Nak lunch nanti bole cube kut.. hehe.. ni brian kongsikan resipi ayam lemon madu! Bahan bahan Bahan A 300g drummet ayam 1 sudu besar serbuk ketumbar Garam dan lada hitam Bahan B 3 sudu besar tepung gandum 1 sudu besar tepung jagung Secubit garam dan lada hitam Bahan C 3 sudu besar jus lemon Parutan kulit lemon yg diperah 1 sudu besar madu 1/3 cawan air 1 sudu kecil tepung jagung 1 sudu kecil

 @abangbrian on Instagram photo August 1
3

Tq kpd @bright_network - #cintamaya akan datang di @tv1_rtm Mejar kamil @rizamination Wan alina @yanasamsudin weng kong @abangbrian Meggie @ainevon

 @abangbrian on Instagram photo August 1
8

Masih shooting lagi ni... tq kpd @ua_butik kerana membantu brian ngan outfit yg smart and selesa ni! Nantikan #CintaMaya

 @abangbrian on Instagram photo August 1
0

Selamat Pagi! Ramai yang bertanyakan pada Abang Brian dan Doktor Afida tentang penjagaan selepas c-section. Sooo, harini semua persoalan korang akan dijawab oleh Dr Afida sendiri. Dengar @suriamalaysia jam 11 kejap lagi yee. Menu Suria dicantikkan oleh Glow Glowing dicantikkan oleh Glow Glowing Beauty Skin dan JL Lens Glow Glowing #cantikweyy

 @abangbrian on Instagram photo July 31
12

Inilah rupanya bila berdrama pada waktu malam... serious muka masing-masing.. hehe..tq kpd @rizamin and @beego_linda yg bersabar ngan sepet ni yg asyik lupa line...ahaha.. first time berlakon mah..hehe #CintaMaya @bright_network

 @abangbrian on Instagram photo July 31
21

Sempat lagi tuuu siapkan assignment sementara nak tunggu next scene. Inilah realitinya bila nak berlakon dan nak habiskan Master pada masa yang sama...heheheh. Okay, let's do this! 💪🏼 @openuniversitymalaysia

 @abangbrian on Instagram photo July 31
1

from @suriamalaysia - Episod 1 #lagukecoh. Mereka harus membuat lirik sendiri dengan tema "Aku lapar tapi tak ada duit" dengan lagu yang telah diberi. Saksikan persiapan dan persembahan Nasi Lemak Power! Korang boleh saksikan video penuh di FB@Suria FM dan Suria TV. Dan korang boleh mula undi untuk kumpulan kegemaran korang! Moh undi di www.suria.my. @amymasturalerr @zulinaziz @surayaborhan #kec

 @abangbrian on Instagram photo July 30
1

Kalo kat umah brian... selalunya kulit oren, lemon, limau nipis... dan kekadang kulit epal pun cam dah takde! Lol diguna utk beri haruman pada hidangan... tapi kalo anda pun nak guna.. pastikan dicuci bersih tau! #TipsAbangBrian

 @abangbrian on Instagram photo July 30
9

Cer teka apa cara masak tempe feberet abg brian? Hehe... anda pulak? Suke masak cara ape?

 @abangbrian on Instagram photo July 29
5

Jom kite ramai ramai meriahkan ride for malaysia... tanpa mengira bangsa atau agama marilah kite menuju ke arah malaysia yg lebih baik utk semua! Emceeing Ride For Malaysia today!!! Have a safe ride semua!! @suriamalaysia

 @abangbrian on Instagram photo July 29
0

Haaaa! Oh siapa lagi yang akan join #rideformalaysia esok? Memandangkan sekarang ni ramai yang suka melakukan aktiviti berbasikal, ini abang brian nak kongsikan tip keselamatan berbasikal di atas jalan. Ingat, seronok-seronok jugak tapi keselamatan tetap kena jaga tau. Good luck dan jumpa esok!

 @abangbrian on Instagram photo July 29
5

Walt disney once said " All dreams can come true if you have the courage to pursue it" Yet another milestone and another step closer to my dreams... syukurrr... Lawat tapak ape tu abg brian? Tunggu.....

 @abangbrian on Instagram photo July 28
14

Ni nak kongsi so u alls bole cube hujung minggu ni hah... Ayam berlado!!! bahan bahan: 800g ayam Garam dan kunyit 1 biji bawang besar, dihiris 1 biji tomato buah,dipotong dadu kecil 1 asam keping/air asam jawa Gula dan garam secukup rasa 2 helai daun limau purut Bahan Kisar Kasar: 10 batang cili merah 5 tangkai cili padi 8 ulas bawang merah 2 ulas bawang putih 2 inci halia 1)Gaulkan ayam dengan

 @abangbrian on Instagram photo July 28
1

from @suriamalaysia - Haa korang dah tengok ke episode pengenalan tadi? Ni lah gandingan dalam "Kecoh Suria!" So jangan lupa untuk teruskan bersama kami untuk episode seterusnya setiap hari Isnin pukul 12 tengahari. Kumpulan mana kesukaan korang? Kena lah undi nanti di www.suria.my. Tak sabarnyaaa nak tengok dorang ni beraksi di episode pertama! #kecohsuria #kecoh #suriatv #suriafm #suriamalaysia

 @abangbrian on Instagram photo July 28
5

Ketahui asas akidah Islam dan kesan tidak beriman dengan kedatangan Imam Mahdi di @suriamalaysia jam 11 pagi ini. Harini Abang Brian bawakan Ustaz Mustafar untuk merungkai segala persoalan mengenai Imam Mahdi. Jangan lupa dengar okay?

 @abangbrian on Instagram photo July 27
2

from @suriamalaysia - Haa! Apa lagi pasal Kecoh Suria nii?? Ok lah admin cerita sikit...Kalau korang nak tahu "Kecoh Suria" ni terdiri daripada 3 artis letups seperti @amymasturalerr, @zarulumbrella dan juga @izzueislam. Setiap kumpulan ade 3 orang termasuk penyampai Suria. Agak- agak korang tahu tak artis-artis ni kumpulan dengan siapa?? Dengar macam kecoh betul ni. Artis dan penyampai bergabung

 @abangbrian on Instagram photo July 27
8

Ingatkan gula je... rupa rupanya kaya ngan serat... tapi lemak banyak le.. hehe Nutrional value of 1 tambun biscuit (21g) Calories 80 Sodium 28mg Fat 32g Sugars 2g Protein 2g Fiber 1g Total carbs 13g *sumber myfitness #kesihatan #abangbrianCalories #101Kesihatan

 @abangbrian on Instagram photo July 27
0

Siapa yang selalu ada masalah mencari idea nak masak apa harini, haaa ini Brian bawakan Chef Norzailina dan bukunya 200 Resepi Pilihan. Apa tip yang akan dikongsikan kali ni? Jom dengarkan @suriamalaysia kejap lagi jam 11 pagi okay?

 @abangbrian on Instagram photo July 26
8

Tahukah anda tembikai kaya dengan antioksidan, vitamin a, b6 dan C serta asid amino?!! Ni brian kongsikan resipi mudah yang menyegarkan! Hari panas layan wehhhh #TipsAbangBrian : Dah ade gula semulajadi dlm laici dan tembikai tu...takyah tambah gula ya...hehe..ya pun letak madu 3 potong tembikai Segenggam laici (kalo dapat yg segar lagi bes!) Sedikit daun pudina Segenggam ais Secubit garam Ki

 @abangbrian on Instagram photo July 26
1

Hi korang! Haaa dah nak pergi lunch tu, jangan lupa jaga kebersihan jugak tau. Ini untuk elakkan terkena jangkitan kulit. Yelah ada yang boleh tersebar dengan sentuhan je. Baca artikel penuh di www.abangbrian.com okay? Link di bio abang brian.

 @abangbrian on Instagram photo July 20
3

Sebut je "shell out" cam gempak tapi masyarakat kite dah lama dah ada! Sebenarnya cam makan rewang beramai ramai tapi berasaskan makanan laut! Ni brian kongsikan resipinya Bahan kisar (A) 10 tangkai cili kering, direndam air panas 1 labu bawang besar 10 ulas bawang merah 5 ulas bawang putih 1 inc halia 1 gengam udang kering, direndam Bahan tumis (B) 2 sudu besar mentega 2 tangkai daun kari 5 cil

 @abangbrian on Instagram photo July 20
0

Sedapnyaaaa donut! Siapa kat sini penggemar donut? Harini di Menu Suria @suriamalaysia pada jam 11 pagi ada Chef Ruzita yang akan borak tips tentang donut. Jangan lupa dengar okay?

Popular Now

Агунда Плиева @agundaplieva on Instagram photo September 24
+ Board

Мыдыкъус! 🐝🐝🐝 @iriston_bankethall #остатьсяВживых#нæхиДвиженитæ😎

Leanna Bartlett @leannabartlett on Instagram photo September 24
+ Board

Just having fun with @bangenergy team today. Love their new pre-workout Sour Heads Master Blaster 👌🏻🙌🏻 Inventor of BANG: @VPXRedlineCEO Wearing: @bangrevolution.apparel

🐼180大大 與 150小妹🐷香港90s身高差情侶 @lenus_ig on Instagram photo September 24
+ Board

可以係簽書會以外既地方同你地見面,仲可以睇埋戲好爽🤤 多謝你地踴躍參與活動,多謝你地既支持! 😘😘你地最好~我地會不斷進步,帶大家行得更遠! #第一次出現係戲院銀幕好興奮

RVCJ Media @rvcjinsta on Instagram photo September 24
+ Board

India vs Australia ODI series: 1st ODI: Hat trick sixes for Pandya 2nd ODI: Hat trick wickets for Yadav 3rd ODI: Hat trick win for India #rvcjinsta

Commercial Bank Of Kuwait @altijaricbk on Instagram photo September 24
+ Board

خصم لغاية 40% في منتجع أتلانتس النخلة - دبي عند استخدام بطاقات ماستركارد التجاري الائتمانية Enjoy up to 40% off at Atlantis The Palm in Dubai when using your Al-Tijari MasterCard credit cards

💰Yumor.azerbaijan💰 @yumor.azerbaijan on Instagram photo September 24
+ Board

@avis_esitme_merkezi Eşitmə itkisi olduğu zaman musiqi dinləmək və ya telefon zəngləri etmək kimi gündəlik fəaliyyətlər çətin olur, lakin müasir eşitmə cihazları bu tapşırıqları asanlıqla yerinə yetirə bilər. Siemens Signia-nın istifadəçilərə bu kimi fəaliyyətlərdən zövq almaq üçün təcrübəli şəkildə hazırlanmış müasir eşitmə cihazları artıq Avis Eşitmə mərkəzində! @avis_esitme_merkezi @avis_esitm

Tamannaah Bhatia @tamannaahspeaks on Instagram photo September 24
+ Board

Thanks to my lovely team for such a flawless look Hair @aliyashaik28 Makeup @soniajain2610 Jewellery @malabargoldanddiamonds @pritilohia.2008 (fairy God mother) 😂😂😂

محبين باسم الكربلائي @fansbasimalkarbalai on Instagram photo September 24
+ Board

_ سجل حضورك بالعزاء بنداء #يافاطمة_العليلة #ياحسين 💔✋😭 . السلام عليكِ يافاطمة العليلة يابنت الامام الحسين عليه السلام✋ . عظم الله اجورنا و اجوركم بذكرى استشهاد ابا الأحرار سيد الشهداء الإمام الحسين عليه السلام #مأجورين 💔 . اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ منّي سلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ ال

الشيخ خزعل @bumesk111 on Instagram photo September 24
+ Board

‏‎كبسولات للتخسيس صناعة يابانية ومكونة من الاعشاب 100% آمنه و مضمونه ومرخصة من وزارة الصحة للطلب رقم الوتساب موجود بالفيديو زوج شهد راح يرد عليكم 0066948644338 ‏@vale_diet ‏@vale_diet ‏@vale_diet ‏@vale_diet

พร้อมส่ง! รองเท้าโบฮีเมียน @bohoshoesss_ on Instagram photo September 24
+ Board

‼️SALE‼️ Tassel-Blue Gladiator Sandals Size: 36 Status: พร้อมส่ง Price: 450.- มีค่าจัดส่ง #boho #bohochic #bohostyle #bohothailand #bohemian #bohemianstyle #bohemianthailand #pompomshoes #pompomsandals #diyshoes #handmadeshoes #โบโฮ #ใส่ไปทะเล #โบฮีเมียน #ฮิปปี้ #รองเท้า #bohoshoes #bohosandals #รองเท้าพันเชือก #รองเท้าปอมปอม #รองเท้าพันข้อ #รองเท้าผูกข้อ #รองเท้าพันขา #รองเท้าผูกขา #รองเท้ารัด

Carolinne Hobo @carohobo on Instagram photo September 24
+ Board

☀️Domingo é dia de rest, dia de estrear o @huginflaveis 😁🤙🏼... dá uma olhadinha na história pra ver como funciona! Ficou lindo personalizado, amei a cor💙 #sun#sunday#rest#huginfláveis#inflavel#crossfitgirls#crossfit#descanso#solnalaje#sofainflavel