BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo November 21
1

Mesti ada yang hendak tahu macam mana nak memilih buah delima yang manis kan? Tahukah anda bahawa kat Malaysia ni ada dua jenis buah delima yang sering ditemui dan dijual? Kulit luarnya boleh berwarna merah atau kuning dan dari segi isi juga ada yang berwarna merah atau putih pucat juga ataupun ungu gelap. Bacalah #abangbriantips kat laman web (link kat profile) untuk mengenali cara memilih buah d

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo November 20
0

Tq for coming over gaiiissss.. ade rezeki kite jumpe lagi tau... so proud of what you have accomplished !!! @suriamalaysia #kidstakeover

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo November 20
0

#kidstakeover This is the best part of my job.. when im allowed to be with people who really matter to me... the children of malaysia! Sempena hari kanak kanak sedunia, ini le tetamu undangan istimewa kite arini... job die org lagi banyak dr abg brian tau pelakon pelakon sensasi ni ..hehe... The kids take over abg brian's studiooooo.waaaaaa @suriamalaysia

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo November 20
14

Pernah dengarkah kata Inggeris “Health is wealth”? Ha, brian kat sini ingin mengingatkan semua jangan lupa menjaga kesihatan diri bila bermula minggu bekerja ini. Jangan lupa makan makanan yang berkhasiat, dan mengamalkan gaya hidup yang aktif juga. Bila badan sihat, hidup pun senang, betul tak? #mondaymotivation #abangbrian #chefsepet #chefbrian #abangbriantips

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo November 18
8

Tahukah anda jus delima ni penuh dengan khasiat seperti bahan anti oksida yang tinggi serta melindungi kesihatan jantung juga. Senang je resipe membuat jus delima, mari Brian kongsikan kat sini 👍🏻👇🏻👇🏻 Bahan – bahan membuat jus * 1 Biji buah delima * 200 ml air masak/mineral. * 1 sudu madu asli. * Ais kiub jika anda mahukan sejuk. * Cara Membuat Jus Delima 1. Mula-mula, buah delima dicuci hingga m

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo November 18
0

Setiap detik bersama bakal diabadikan sebagai kenangan paling manis anak anak kita... ambil la setiap peluang untuk tunjukkan betapa kasihnya kite terhadap mereka! Come build wonderful birthday memories with our cooking birthday parties at @ycamalaysia ... remember its not just the unicorns that they will remember but the love and warmth you show them! #AbangBrianSays #ycamalaysia #kidscookingsc

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo November 17
12

Kali ini Abang Brian akan gunakan cendawan kering cina pulak. Jadi resepinya mestilah resepi untuk makanan cina kegemaran ramai iaitu Mee Wantan Cendawan. Resepi ini bukan hanya boleh digunakan dengan mee wantan sahaja, malah boleh juga gunakan pan mee atau jenis mee yang lain. Dah ready nak tau apa bahan yang diperlukan dan bagaimana nak buatnya? Jom pergi ke website brian untuk resipe penuhnya (

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo November 12
2

Setelah letih bekerja Isnin sampai Jumaat dan bershopping sehari Sabtu, tibalah masa untuk melegakan rasa letih dan lenguh dengan spa kaki! Bacalah cara-cara rawatan kaki kat website brian (link dalam profile) dan mulakan sesi spa kaki di rumah! #chefbrian #chefsepet #abangbriantips #spakaki

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo November 10
3

Tak kisah la kalo kena gosok apron sendiri punnnn....ahaha.. jangan diva ok ayah pernah kata bile brian mula menjejak kaki dlm industri ni... lol Yang penting brian dapat kongsikan perkakas yang akan mudahkan kerja anda di dapur.. hehe.. esok live kat tv9 10am @cjwowshop ade sesuatu yang menarik buat mereka yg nak masak ngan lebih sihat!!!!

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo November 10
11

Tahukah anda bahawa Nasi Ulam mempunyai ulaman yg banyak khasiat untuk penjagaan kesihatan mahupun kecantikan? Ha… Kalau sebut cantik-cantik ni memang terbeliak biji mata nak tau.Ulam juga membekalkan serat penting untuk sistem penghadaman manusia dan memudahkan perkumuhan. Cubalah resipe brian ni (link dalam profil) dan hidangkan Nasi Ulam untuk seisi keluarga. Yum! 😋🍚🥗 #chefbrian #chefsepet #ab

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo November 8
4

Ni nak bagitau berita baik!!! from @ycamalaysia - Stay tuned for more fun stuff from us here at YCA :) November is going to be a fun month! Did we mention we are spreading wings to another part of town too?

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo November 8
14

Siape suka macaron cer angkat tangan skit! Lol...Apakah perisa favourite anda?! Tahukah anda : The first macaron cookie was made in Italy, introduced by the chef of Catherine de Medicis in 1533. Not France, as many people believe. #macaron #foodfacts

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo November 8
3

Bila sebut je makanan barat atau “western food” apa yang kita selalu bayangkan adalah chicken chop dan steak kan? Sebenarnya, makanan barat boleh dijadikan menu makanan seharian yang sesuai bagi anda yang nak berdiet tu. Kat sini, brian telah sediakan 5 resipe (link di profile) yang sesuai untuk mereka yang ingin makan sihat dan sedap! #chefbrian #chefsepet #abangbrian #brianmasterchef #westernfo

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo September 21
1

Chef Azalia di menu Suria @suriamalaysia .. jangan lupa dengarkan tips tips berkaitan dengan resepi membuat kek dan sebagainya. #suriamalaysia

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo September 21
1

Sempena hari jantung sedunia kita akan bersama dengan dr.beni dari kul 11am di #menusuria utk kongsikan pelbagai tips utk jantung anda... tapi katanya ramai wanita yang jantung mereka berdegup pantas bila jumpe doctor @drbenirusani ni..wahahaha.. nantikannya hanya di @suriamalaysia

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo September 21
9

Korang suka tak? Kalo guna utk masakkk?Bukan sahaja ianya baik utk penghadaman, daun pudina juga bagus utk kesihatan mulut anda! Lebih lagi tentang pudina di #Menusuria bermula kul 10am nanti ya.. hanya di @suriamalaysia A great palate cleanser and promotes good digestion, MINT things up i say!lets talk more about mint on my daily radio show focusing on all things food, family and fitness frm 10a

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo September 20
0

Antara scene akhir untuk weng kong dlm #cintamaya .. saksikannya....bila? Tunggu...@muhamadafiqmuiz

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo September 19
2

Please caption our reactions!!! Wahahah Tak jenuh shooting seharian with awesome peeps! @lilly.latusha @zaimzaini_ @cjwowshop @miyazainal

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo September 19
2

Apa abang Brian nak masak harini dengan @yanasamsudin.. jangan lupa tengok @cjwowshop di @tv3malaysia pukul 1pm ni

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo September 19
0

Jangan lupa temujanji kita bersama Dr. Pakar kulit kita @arisfadz pukul 11 pagi ni !!! Sebarang masalah mengenai kesihatan kulit muka boleh diajukan pada abang Brian di @suriamalaysia

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo September 16
4

They were not kidding when they said its a 'Big' nasi lemak ..hehe.. a fitting dish to celebrate malaysia day by @bens_bybig ... definitely a dish to be shared... besar nau portion die! Great idea of soft shell crab sambal but the rice lacked the coconuty fragrance and the rendang ayam could have little more kerisik and rempah. Nevertheless still an enjoyable plate to share #AbangBrianFoodGuide

Popular Now

БАРАХОЛКА БЛАГОВЕЩЕНСКА @baraholka_blaga on Instagram photo November 21
+ Board

Продам ботильоны на танкетке за 1400.Покупала в большом хуафу,одевались один раз.Обращаться в директ @natasha_grek или в WhatsApp #89145591778

🍓🍎TONY MOLY🍒🍏 UKRAINE🇺🇦 @tony_moly_ua777 on Instagram photo November 21
+ Board

За ночь получили много сообщений , что такое глазировка для волос?) 😍 Это когда, волосы как в рекламе 😍 . 💙Итак, что это за штука?
• А эта штука очень эффективная, потому что помогает пористым волосам стать гладкими, послушными и запаянными 😄
• В общем из пушистых непослушных волос эта глазурь превратит ваши волосы в хвост рапуцель и сделает вас спокойными и счастливыми даже когда вы вышли без з

Шоурум / Ателье одежда Пермь @angelabrandshop on Instagram photo November 21
+ Board

❄⛄✔NEW COLLECTION ✔❄⛄ Ждём в гости 🤗 Работаем с 12:00 до 21:00 Без выходных ✔ Принимаем заказы из других городов ✔👌

🐚Cʜɪɪ... @_c.7.2_ on Instagram photo November 21
+ Board

... . たまにはカフェでも☕️ . ピンクのスウェットではなく カラフルなニットでリベンジしよう🤔 . #ファッション#コーデ#今日の服#今日のコーデ#ママコーデ#ママファッション#プチプラコーデ#ママガール#カメラ女子#スナップミー#カジュアルコーデ#プチプラ#きょコ#ロンハーマン#シンプルコーデ#お洒落さんと繋がりたい#オシャレさんと繋がりたい#キャップ#goa#スウェット#トレーナー#カフェ#カフェ部#コーヒー#cafe#coffee#フォトジェニック#genic_mag#genic_pink#カフェ巡り

☮ TWSHOP ☮ @twshop on Instagram photo November 21
+ Board

640 บาท 👉🏻👉🏻 ราคาสินค้ารวมส่งเรียบร้อยแล้วจ้า 👍😸 พร้อมส่งรอบ2 (DRESS ME PLS.) มินิเดรส ดีไซน์เก๋ เป็น wrap dress ผูกปรับระดับได้ตามตัวค่ะ ดีเทลโชว์ไหล่ข้าง ผ้าลายสวย ใส่ได้บ่อยค่า (DRESS ME PLS.) สี | ดำ ▪️FREE SIZE อก 32-36" วงแขน 18" เอว 24-28" สะโพก ไม่เกิน 38" ยาว 31" —————————————————————————— สนใจสินค้า สั่งได้ทาง Add line : @ Twshop1 ( มี @ ด้วยนะคะ ) มีแอดมินตอบ3 ท่านจ้ะ กด 👉🏽@Twshop1

MegaCom @megacomkg on Instagram photo November 21
+ Board

У пользователей интернета свой собственный сленг 💭 Уверены, что владеете им хорошо и не являетесь нубом?) Давайте проверим! Ответы оставляйте в комментариях 👇🏻😉

🍓🍎TONY MOLY🍒🍏 UKRAINE🇺🇦 @tony_moly_ua777 on Instagram photo November 21
+ Board

Палетка Panda's Dream Dual Lip & Cheek от Tony Moly освободит место в вашей косметичке, взяв на себя заботу о легком румянце и соблазнительном оттенке губ!

Румяна благодаря мягкой текстуре
💜хорошо распределяются по коже
💜сглаживают неровности
💜делают кожу шелковистой.

Оттеночный тинт
💋делает губы сочными и выразительными
💋питает и увлажняет кожу
💋стойко держится на губах
💋не оставляет следов на

Perkembangan  Bolasepak Semasa @sembangbola on Instagram photo November 21
+ Board

NAK DAPATKAN PROMOSI JERSI TEAM MURAH & MERECIK MACAM NI? . . . Serendah RM25 FREE NAMA NO & FREE SHIPPING. Bapak murah! . . Jersi MURAH? . Printing TAHAN LASAK? . Nak fullset COMPLETE NAMESET, LOGO, SPONSOR, SELUAR, STOKIN? . . Boleh dapatkan semuanya di @kedaijersipaiq @kedaijersipaiq @kedaijersipaiq . . Whatsapp 013 948 3370 untuk order! . . Bagitahu nak jersi apa, kami carikan.. Semua jenama o

☮ TWSHOP ☮ @twshop on Instagram photo November 21
+ Board

800 บาท 👉🏻👉🏻 ราคาสินค้ารวมส่งเรียบร้อยแล้วจ้า 👍😸 พร้อมส่งรอบ4🇰🇷 (DRESS ME PLS.) โค้ทยีนส์ตัวยาว งานโคเรียดีไซน์ ผ้ายีนส์เนื้อดี ฟอกสีสวย แพทเทิร์นดีมากค่า เนื้อผ้าไม่หนาไม่บางจนเกินไป มาพร้อมสายผูกเอว จับแมทได้หลายลุคค่า (DRESS ME PLS.) สี | ยีนส์อ่อน ▪FREE SIZE อก 40" วงแขน 20" สะโพก 40" ยาว 40" —————————————————————————— สนใจสินค้า สั่งได้ทาง Add line : @ Twshop1 ( มี @ ด้วยนะคะ ) มีแอดมินตอ

🍓🍎TONY MOLY🍒🍏 UKRAINE🇺🇦 @tony_moly_ua777 on Instagram photo November 21
+ Board

☀Лосьон для тела с изысканным цветочно-фруктовым ароматом французских духов TONY MOLY Perfumed Body Grace Lotion
☀Элегантный женственный аромат окутывает тело легким шлейфом и дарит прекрасное настроение. Верхняя нота аромата: бергамот и черная смородина, средняя нота: ирис и магнолия, базовая нота: белый мускус и сандал. Лосьон увлажняет кожу, улучшает ее текстуру и эластичность и придает ему ощу

Perkembangan  Bolasepak Semasa @sembangbola on Instagram photo November 21
+ Board

Gopi & Chanturu diperkenalkan sebagai pemain baru Melaka United . . Musim depan korang jangan tertukar pulak Melaka United dengan JDT 😂 . . #SembangBola ⚽ [Dapatkan JERSI TEAM serendah RM25 termasuk FREE PRINTING & NAMA NO & FREE SHIPPING di @kedaijersipaiq.. BAPAK MURAH GILER VAVI #kedaijersipaiq #0139483370 ]