BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo February 25
21

Saya akui, pernah tersalah niat di awal perjalanan saya di dunia hiburan dan kulinari tapi saya bersyukur bahawa pengalaman saya bersama kanak-kanak dan sebagai seorang pendidik telah membuka mata saya utk membetulkan niat tersebut... Percayalah... pengalaman brian, bila niat tu dibetulkan, rezeki dan segala yang kita lakukan akan disenangi-Nya Tq metro ahad for the write up... @myhmrap @hmetromy

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo February 24
19

Sambil tunggu org yg nak bermeeting tu sampai.... takyah marah marah kalo org lambat... bukak laptop and sambung jer buat assignment... hehe... Dateline semakin dekat!!!! Panikkkkkk The benefits of distance learning ... tq to @openuniversitymalaysia for creating such a wonderful opportunity for life long learning

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo February 23
12

Guess what the kids made today @ycamalaysia Mosaic sushi! Tiada pewarna dan perasa tiruan ok! Hehe

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo February 22
6

Behind the scenes... masa rehearsal nasib baik laaaaaaa... kata mami @ladydidiemsia rendah? Nak kena lempuk abg brian ni haaaa Always rocking at @cjwowshop Ngan @mimieharis and boss besak hayden tau!!!

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo February 21
12

Even if the world ran out of tiramisu, ill be ok coz i have you...

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo February 20
15

#TipsAbangBrian : Petua abg brian utk pilih daging : 1) perhatikan warna - kalau dah kekelabuan dah kurang segar! 2) pilih bahagian daging yang dipadankan ngan cara masakan - takyah nak beli yg mahal mahal seperti batang pinang utk buat rendang! Kat pasaraya carik "chuck" atau yang murah je.. masak lama skit atau guna pressure cooker lagi sodappp 3) bau- kalo bau cam kambing.... baik beli kambing

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo February 19
9

Korang cuti lagi ker?!!! Biskut air fryer???? Bagi yg mengidam kuih raya tu abg brian payung cara mudah buat biskut oat dan kranberi yang sedap dan berkhasiat ni menggunakan air fryer yg pernah kami war warkan di @cjwowshop! Antara resipi jugak yg kami belajar di @ycamalaysia ..kalau berminat untuk mendaftarkan anak-anak anda dlm kelas memasak jangan lupa menghubungi 018-3666414 (cawangan Hartama

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo February 19
10

Org raya lagi die dah msauk konti dah! Raya tak raya tetap mimik muka tak leh belah.... hehe... Sharing more food, family and fitness tips on my daily radio show on @suriamalaysia

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo February 18
1

Musim perayaan mesti muka koyak sebab kena mentari bile gi ziarah-menziarahi atau lagi teruk, pori-pori kat muka tu mesti terbukak besar sebab selalu terperuk kat dalam dapur yg panas.... nasib baik la ade kengkawan kite dari @idosclinic_ yg bantu abg brian pastikan kesihatan kulit wajah senantiasa terjaga dan ready utk minggu depan yg penuh shooting! Tq dr.phong and team!

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo February 17
30

Atas permintaan ramai abg brian kongsikan resipi wajib bagi keluarga abg brian di raya cina- yong tau foo! Inti 400g ikan tenggiri, dibuang tulang dan diambil isinya sahaja 1/2 sudu kecil garam dan lada sulah 1 sudu kecil "five spice powder" Sayuran pilihan seperti peria, terung, cili atau bendi Utk kuah 5 ulas bawang putih, dicincang 2 sudu besar kicap cair 2 sudu besar sos tiram 1 sudu kecil

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo February 17
25

Antara kuih raya favourite abg brian... u alls punye favourite yg mana ek? Trainner abg brian mesti maki sebab abg makan semua kuih manis dan goreng ni...hehehe... takpe la.... makan dengan sederhana ok kut... hehe

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo February 16
45

Kalo family abg brian, hidangan pertama di tahun baru mesti vegetarian sebab nenek kata tak nak mulakan tahun yg baru dengan membunuh (sembilih haiwan dan sebagainya).... so byk la tofu, fucuk dan sayuran... U alls makan ape je tu?

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo February 14
18

"Ditanya, sama ada dia kini ke arah untuk menganuti agama Islam, Brian berkata...." Baca dengan selanjutnya di link di @myhmrap ... atau... https://www.hmetro.com.my/rap/2018/02/312773/saya-seronok-dapat-kongsi-ilmu

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo February 12
7

Sweet sour dancing fish anyone? U alls kalo buat kuah masam manis guna sos tomato dlm botol ke tomato segar ke tomato tin? Rasanya korang yg mana lagi best? Kalo abg brian mestila guna yg segar... paling pun masukkan puri tomato skit..senang skit nak kawal masam dan manis... kekadang yg ada dlm bottol tu manis sgt...

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo February 12
2

from @suriamalaysia - Jangan lupa esok pagi dating dengan para penyampai Suria di Petronas NKVE pada jam 7 pagi. Kalau korang nak bersarapan di sana boleh dapatkan secara percuma dengan menggunakan kod “ Sarapan Suria.” Hanya 100 orang terawal sahaja yang dapat. Korang kena cepat tau! #suriafm #suriamalaysia #segalanyahiburan

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo February 11
13

Look what the kids made at our hartamas outlet! @ycamalaysia Tat nenas sempena raya cina yang akan datang tapi kat yca mestila kite nak buat yg comel comel..hehe.. #ycamalaysia #kidscookingschool

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo February 10
9

Kite raya dulu tawww... lolll... Die org kata nak interview pasal CNY... tapi tahun ni mungkin tak dapat balik kampung... nape? Nantikan kupasan citenya di @bernamaofficial tv raya cina pertama nanti yerrr... Siap ade gossip di CNY pasal chef besar yang pernah carut abg brian kata takde bakat... ahahahahaha Pre-CNY celebration?!!! Catch me on bernamatv on the first day of Cny for some insights on

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo February 9
4

Sambil bersiap utk shooting @cjwowshop dikejutkan pulak ngan buah tangan dari @cuckoo_official sempena raya cina yang akan datang.... tqqqq so muchhh...paham sgt ngan jiwa abg brian yg pentingkan kesihatan... semua dlm tu pun sihat sihat...moga moga cuckoo lebih ong tahun ni yerrr!!! #cuckoofriend

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo February 9
7

Tq @budiey dan sensasi selebriti.... :)

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo February 9
22

Salam jumaat semua! U alls breakfast ape jer...

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo November 21
1

Mesti ada yang hendak tahu macam mana nak memilih buah delima yang manis kan? Tahukah anda bahawa kat Malaysia ni ada dua jenis buah delima yang sering ditemui dan dijual? Kulit luarnya boleh berwarna merah atau kuning dan dari segi isi juga ada yang berwarna merah atau putih pucat juga ataupun ungu gelap. Bacalah #abangbriantips kat laman web (link kat profile) untuk mengenali cara memilih buah d

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo November 20
0

Tq for coming over gaiiissss.. ade rezeki kite jumpe lagi tau... so proud of what you have accomplished !!! @suriamalaysia #kidstakeover

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo November 20
0

#kidstakeover This is the best part of my job.. when im allowed to be with people who really matter to me... the children of malaysia! Sempena hari kanak kanak sedunia, ini le tetamu undangan istimewa kite arini... job die org lagi banyak dr abg brian tau pelakon pelakon sensasi ni ..hehe... The kids take over abg brian's studiooooo.waaaaaa @suriamalaysia

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo November 20
14

Pernah dengarkah kata Inggeris “Health is wealth”? Ha, brian kat sini ingin mengingatkan semua jangan lupa menjaga kesihatan diri bila bermula minggu bekerja ini. Jangan lupa makan makanan yang berkhasiat, dan mengamalkan gaya hidup yang aktif juga. Bila badan sihat, hidup pun senang, betul tak? #mondaymotivation #abangbrian #chefsepet #chefbrian #abangbriantips

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo November 18
8

Tahukah anda jus delima ni penuh dengan khasiat seperti bahan anti oksida yang tinggi serta melindungi kesihatan jantung juga. Senang je resipe membuat jus delima, mari Brian kongsikan kat sini 👍🏻👇🏻👇🏻 Bahan – bahan membuat jus * 1 Biji buah delima * 200 ml air masak/mineral. * 1 sudu madu asli. * Ais kiub jika anda mahukan sejuk. * Cara Membuat Jus Delima 1. Mula-mula, buah delima dicuci hingga m

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo November 18
0

Setiap detik bersama bakal diabadikan sebagai kenangan paling manis anak anak kita... ambil la setiap peluang untuk tunjukkan betapa kasihnya kite terhadap mereka! Come build wonderful birthday memories with our cooking birthday parties at @ycamalaysia ... remember its not just the unicorns that they will remember but the love and warmth you show them! #AbangBrianSays #ycamalaysia #kidscookingsc

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo November 17
12

Kali ini Abang Brian akan gunakan cendawan kering cina pulak. Jadi resepinya mestilah resepi untuk makanan cina kegemaran ramai iaitu Mee Wantan Cendawan. Resepi ini bukan hanya boleh digunakan dengan mee wantan sahaja, malah boleh juga gunakan pan mee atau jenis mee yang lain. Dah ready nak tau apa bahan yang diperlukan dan bagaimana nak buatnya? Jom pergi ke website brian untuk resipe penuhnya (

BrianMasterchef @abangbrian on Instagram photo November 12
2

Setelah letih bekerja Isnin sampai Jumaat dan bershopping sehari Sabtu, tibalah masa untuk melegakan rasa letih dan lenguh dengan spa kaki! Bacalah cara-cara rawatan kaki kat website brian (link dalam profile) dan mulakan sesi spa kaki di rumah! #chefbrian #chefsepet #abangbriantips #spakaki

Popular Now

👸🏼น้ำหอมฟีโรโมน By noey 159฿ @_jannstore on Instagram photo February 25
+ Board

#ยังมีโปร1แถม1นะจ้ะ #ซื้อเท่าไหร่แถมเท่านั้นมาตำเร็ว

LINE ID :@maychutwara (ส่งจ-ส) @maychutwara on Instagram photo February 25
+ Board

#ปัดหน้าจอไปทางซ้ายเพื่อดูรูปภาพเพิ่มเติมได้จ้า 520 .-ส่งฟรี :::super cute green dress::: เดรสลายดอก โทนสีเขียวเข้ม สีสวย ดูทันสมัยไม่ซ้ำใคร พร้อมซับในอีกชั้น งานดีการันตีคุณภาพ 🔺เนื้อผ้า (fabric) fourway 🔺อก (bust) 34” 🔺เอว (waist) 32” 🔺สะโพก (hip) 46” 🔺ยาว (length) 34” 🔺รอบรักแร้(armhole) 18”

Veryal Zulfikar Bsy @veve_zulfikar on Instagram photo February 25
+ Board

Bukan berarti aku bermuka dua... Percayalah...tak kan ada dusta diantara kita... [biarkan Jomblo Jujur mengkhayal]...😜 . . Jilbab Segi4 Motif dari @face_toon [ Bisa Custom pakai Foto kita lhoo ]

สินค้าแม่และเด็ก🎈 ส่งฟรี🎈 @babymamashop on Instagram photo February 25
+ Board

⭐️⭐️⭐️พร้อมส่ง⭐️⭐️⭐️ 🎈ราคาชิ้นละ 280 บาท ✔️ส่งฟรีลงทะเบียน✔️ 🍄Catch Caddy Car Seat Catcher, Car Organizer ⭐️ที่เก็บของในรถ วางขวกน้ำ แก้วน้ำได้ ติดตั้งง่ายใส่ของได้เยอะรับน้ำหนักได้มาก หมดปัญหาจากการหาของในรถไม่เจอ เช่น กุญแจ เหรียญ บัตร มือถือ ทำจากวัสดุอย่างดีแข็งแรงมันเงากันน้ำได้ เคลื่อนย้ายและทำความสะอาดอย่างง่ายดายจ้า นิยมมากใน อเมริกา ⭐️ใช้ได้กับรถทุกรุ่น ทุกยี่ห้อ ที่มีช่องว่างเบาะ 🍄สั่งซื

💘☄KAWAII | Almaty| KZ ☄💘 @kawaii.kz on Instagram photo February 25
+ Board

Продолжаем делиться с вами нашей коллекцией пеналов 😍💥⚡️📝 Ещё осталось очень много тех, что не показали 🙈 ➖➖➖➖➖➖➖➖ Ждем тебя с новым поступлением❣️ Не забывай про наши скидки💫🌈Да да, они все ещe действуют😉🙌🏻 🌿60% скидка на ВСЕ угги 🌿50% скидка на зимнюю обувь(включая ботиночки на фото) 🌿50% скидка на шапки 🌿40% скидка на береты 🌿50% скидка на куртки и пальто✨ Ждём тебя в гости ❣️ Работаем с 12:00

Dubai Ladies Club @dubailadiesclub on Instagram photo February 25
+ Board

. أجواء شواء ترفيهية رائعة ! كل سبت من 5-9 مساءً خلال فبراير ومارس استمتعي بالشواء على الشاطئ في وجهتنا المميزة للاسترخاء والرفاهية! . باقة بوفيه الشواء بـ2,650 درهم فقط لـ 6 أشخاص +500 درهم إضافية لحجز كابينة خاصة على الشاطئ . TIME FOR GRILLIN’ & CHILLIN' EVERY SATURDAY FROM 5PM-9PM DURING FEBRUARY & MARCH Enjoy winter beach barbeques at our club’s unique sanctuary of relaxation and luxury! . B

สินค้าแม่และเด็ก🎈 ส่งฟรี🎈 @babymamashop on Instagram photo February 25
+ Board

⭐️⭐️⭐️พร้อมส่ง⭐️⭐️⭐️ 🎈ราคา 290 บาท ✔️ ส่งฟรีลงทะเบียน✔️ 🍄Item เด็ดๆ ที่คุณแม่ๆ ห้ามพลาดนะคะ ❤️กระเป๋าเก็บของอเนกประสงค์ สำหรับแขวนรถเข็น ❤️Stroller Organizer❤️ - ใช้สำหรับเก็บอุปกรณ์ของน้อง เช่น ขวดนม แพมเพิส อาหาร ผ้าอ้อม จิปาถะ ต่างๆ เวลาพาน้องนั่งรถเข็นออกไปข้างนอก หรือ ใส่ขยะก็ได้ เอนกประสงค์ตามต้องการเลยค่ะ - ขนาด กว้าง 32 cm * ยาว 16 cm. - สายคล้อง สามารถปรับเพิ่ม-ลดขนาด ตามขนาดของรถเข็นได้

สินค้าแม่และเด็ก🎈 ส่งฟรี🎈 @babymamashop on Instagram photo February 25
+ Board

✨✨พร้อมส่ง✨✨ 🎈ราคาใบละ 150 บาท⚡️⚡️ ส่งฟรีลงทะเบียน 🍄กระเป๋าแบ่งช่องสำหรับใส่สัมภาระลูกน้อย มีหูหิ้ว - เป็นระเบียบสวยงาม หาของง่ายมาก ๆ ค่ะ - เอาสัมภาระใส่กระเป๋านี้ให้เรียบร้อยก่อน แล้วค่อยเอากระเป๋านี้ใส่กระเป๋าถือเราอีกทีค่ะ - กระเป๋าเป็นผ้าระบายอากาศได้อย่างดี กันน้ำได้ระดับนึงค่ะ หากมีน้ำหกเล็กๆน้อยๆจะไม่ซึมลงกระเป๋าด้านนอกค่ะ กระเป๋าสามารถซักทำความสะอาดได้ 🍄สั่งซื้อแอดไลน์ @babymamashop 👈🏼มี

👸🏼น้ำหอมฟีโรโมน By noey 159฿ @_jannstore on Instagram photo February 25
+ Board

ทำไมมันปังง🎉🎉😘ออเดอร์มาาส่งของวันจันทร์📦

สินค้าแม่และเด็ก🎈 ส่งฟรี🎈 @babymamashop on Instagram photo February 25
+ Board

✂️❤️✂️SALE✂️❤️✂️ 🎈ราคาใบละ 190 บาท ✔️ ส่งฟรีลงทะเบียน ✔️ ++++++ รับ 2 ใบ ราคาเพียง 350 บาท ++++++ 🍄กระเป๋าใส่รองเท้า - กระเป๋าใส่รองเท้า เก็บรองเท้าให้เป็นระเบียบ พกพาสะดวกมีหูหิ้ว กันน้ำได้ - ขนาด 30*11*21cm. 🍄สั่งซื้อแอดไลน์ @babymamashop 👈🏼มี @ ด้วยนะคะ

Allmänna Idrottsklubben @aik on Instagram photo February 25
+ Board

Låt inte sociala medier avgöra om du ska få se en nyhet från AIK Fotboll. Följ vår Messenger Bot och missa inga nyheter/biljettsläpp/erbjudanden. Klicka på länken i vår profil för att komma igång:

망원동내커피☕️직원2호 서혜수🙆🏻 @hehehexxu on Instagram photo February 25
+ Board

이렇게 찍고 나서는 무서워서 엉거주춤 일어나고 조심조심 걸어나가기ㅋㅋㅋㅋㅋ

SUMEDANG | ᮄᮔᮤᮙᮂ ᮞᮥᮙᮨᮓᮀ @inimahsumedang on Instagram photo February 25
+ Board

Rasakan sensasi khas biji kopi asal Sumedang, pilihan biji kopi nusantara juga ada kok. . Selain kopi murni anda juga bisa merasakan sajian olahan dari kopi yang bercampur kesegaran dari susu segar, greentea, coklat, dll. . Hadir juga makanan pelengkap buat teman kopinya anda . @warungpoma Alamat: DANO - DEPAN SD ARRAFI BHS SUMEDANG . - KREASI ASLI URANG SUMEDANG - . Hanya di @warungpoma kuy! . #w

Instagram Al Quran @inspirasialquran on Instagram photo February 25
+ Board

“Kita tidak bisa mendapatkan segalanya. Ini adalah hal yang mutlak, bahwa kehidupan manusia tidak akan ada yang sempurna. Harus selalu kita pahami bahwa tidak semua yang kita harapkan akan menjadi seperti yang kita inginkan. Selalu ada yang harus dikorbankan, selalu ada yang tidak dapat dicapai, selalu ada yang menuntut hati untuk ikhlas.” — Gina Pahila . @Dear.ArRahim . #InspirasiAlquran