Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 25
85

Tq fattah @fattahaminz and faz @missfazura buat azal happy malam ni.. Akak pun tumpang bahagia tengok korang bahagia tersenyum indah segar bunga bunga cinta. 💕 Tq @anneabdullah08 my best frens forever.. #fattzura #weddingfattzura 💕tq also @dashasultan dan acha

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 25
51

Allhamdulillah anak buahku dah sedar dari koma dah boleh duduk ,Allhamdulillah ucuk cepat sihat kita semua sayang ucuk

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 25
46

Assalamualaikum, salam zohor saya tidak alim seperti anda saya seadanya diri saya tak mampu menjadi orang lain.. Tapi sebelum anda menegur saya fikirkan dulu saya ada suami bukan anda menanggung dosa saya tak perlu bercakap tentang aurat saya saya tak suka !!! saya buat yang wajib saja.. Dosa saya bukan tugas anda menghitungnya ..cuba hitung dosa sendiri terlalu banyak tak tertebus dengan menutup

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 25
10

Ramai yang bertanya produk apa yang saya gunakan utk mendapat kulit yang bersih, sihat dan cerah dari dulu lagi saya gunakan addura Terdiri dari 1. Whitening cleansing milk 2. Whitening cleansing gel 3. Whitening toner 4. Moisturiser 5. Magic Foam 7gm 6. Night Cream 7ml 8. Day Cream 7gm Bila anda dah cuba tentu anda akan setia dengan produk addura Addura sudah lebih 18 tahun saya usahakan alham

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 24
20

Allhamdulillah sempat jugak buat pulut kuning berhias buat Pengantin Baru @nienabaharun Selamat Pengantin Baru dik, akak tak sempat datang balik promosi di Medan Mara azil mengamuk akak wakilkan azal pergi semalam hantar Pulut Kuning Berhias tu.. Terima kasih adikku, semuga bahagia hingga ke Jannah, amin. 💕 #pulutkuningberhiasduatingkatzz #pulutberhiaspengantin

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 24
73

Nak ngelat tido balik yea.. 😀😘🙋 Kalai dari awal tak ajar sampai bila bila la kelaut..

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 24
43

Azal cepat bangun sembahyang subuh.. Trus bangun 😀😘🙋

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 24
51

#throwback 4years ago.. Masa mula2 arwah opah strok dulu dia terbaring saja dikampung sampai rambut dia botak sebelah.. Bawak ke hospital doktor kata panggil semua ahli keluarga opah dah takde harapan nak hidup.. Komplikasi dalam tubuh banyak Bila dengar macam tu hati saya bulat nak bawak opah ke Kl buat rawatan di Hospital Universiti Petaling Jaya.. Disana Doktor dan nurse semua baik baik layan

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 24
58

Terima kasih dik mengidam katanya tengah mengandung akhirnya dapat jugak makan pulut kuning rendang daging zz

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 24
43

Jemput datang dah tinggal sikit dah ni.. Saya di Medan Mara ..tepi Pertama Kompleks meniaga pulyt kuning rendang ayam rendang daging rendang kerang dan pulut pandan sambal ikan bilis petai.. Esik pun ada lagi jam 12tengahari yea.

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 24
132

Allhamdulillah agent saya akan ke Kota tinggi dan ke melaka hari ini.. Dari jauh datang Delivery untuk anda semua.. Saya pula akan kw Medan Mara sebentar lagi tunguu #klhujungminggufestival pulut kuning rendang zz sampai yea 💕😘🙋

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 23
89

Assalamualaikum Saya terlalu sibuk jangan tanya saya tentang gossip artis saya pun tercenggang mendengar nya.. Saya jaga anak anak saya keluarga saya dan sahabat handai saya.. Tang lain saya kurang arif orang ngata saya pun lebih lebih saya nanggis jer.. Nak buat camana.. Dosa saya pun tak abis lagi nak cuci dosa ni bukan senang.. Ingatlah hari ini kau kata orang esok kena kat batang hidung sendi

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 23
86

Assalamualaikum Jumpa saya jam 12tengahari ni di Busana Mall Medan Mara #klhujungminggufestival brrsama artis artis yang lain turut serta memeriahkan karnival ini, saya jual pulut kuning rendang ayam rendang daging rendang kerang dan pulut pandan sambal ikan bilis petai.. Juga tak lupa produk @addura_malaysia ada bonda basah ada magic foam powder lipstick addura juga sabun sireh durian belanda ka

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 23
21

Assalamualaikum Allhamdulillah rezeki yang dikongsi kan hari ini terima kasih pada agent pulut kuning rendang zz yang bertungkus lumus buat Delivery untuk anda semua.. Untuk area Subang Jaya, Puchung boleh dtg yea ke Maiden @copycakes_lily ada kios disana.. Terima kasih banyak semua yang sudi order 😘🙋💕#rezekiuntukdikongsibersama #syukurallhamdulillah

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 22
21

Kau tak habis habis hancurkan rumah tangga aku laki aku dah mati pun kau kacau aku lagi.. naskah ini akan dipersembahkan semperna hari ibu Mei nanti..terima kasih pada @elisyasandhaofficial memberi jiwa pada lakunan saya ..💕😢 sebuah arahan @lizaismail375 #istimewahariibu

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 22
45

😀😘🙋💕 love u sis dan tok sidang @sheilarusly_jspictures @jinggo_jspictures kita orang makan udang galah hari ni hikhikhik..

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 22
67

Assalamualaikum Hi berita baik orang Kota Tinggi, 24h Februari ada Delivery di Kota Tinggi dan kawasan yang berhampiran ⤵ Open Order Agen Kota Tinggi, Felda Pasak, Felda Semenchu, Felda Air Tawar 1-5, Teluk Sengat, Bandar Mas, Sg Mas, Lok Heng, Felda Papan Timur, Bandar Penawar, Desaru, Gugusan Adela, Felda Senin. 24/2 Anda dapat menikmati Pulut Kuning Zarina Zainuddin yang Semakin VIRAL. Majl

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 22
156

Silalah rasa pulut kuning dan rendang saya 💕😘🙋 Okay bye saya nak pegi Shooting dulu sapa nak order whatsaap #0102288573 #0173743341 #0146120479 Atau follow ig dibawah ⤵ @agent_aisyah15 (wa 016-6375662) Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, Ampang, Wangsa Maju, Setapak, Gombak, Batu caves, Kepong dan Selayang • @agent_carlinda (wa 016-3378591) Bukit Jelutong , Mcd Denai Alam, Setia Ala

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 21
135

Saya baru baca bila tadi Huzz telefon saya.. Aduhaii sedih akak dik esok akak Shooting nun jauh di Sabak Bernam akak balik Jumaat ni kak ina hantarkan pada rin ya.. Nanti kita jumpa rindu nak pelok rin, semuga rin kuat semangat cepat sembuh sayang, segalanya Allah tentukan ,jangan fikir sangat. InsyaAllah akak doakan selalu ,rin kuat yea ramai sayang rin semua nak tengok rin sembuh 💕😘🙋 #semugadipe

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 21
148

Okay tak akak punya gaya baru ni cam cikgu cikgi kan.. Apa pun esok tetap ada pulut kuning rendang zz Sila follow ig meeeka dibawah ⤵ @agent_aisyah15 (wa 016-6375662) Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, Ampang, Wangsa Maju, Setapak, Gombak, Batu caves, Kepong dan Selayang • @agent_carlinda (wa 016-3378591) Bukit Jelutong , Mcd Denai Alam, Setia Alam , Puncak Perdana , Mcd & Uitm dan P

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 21
10

Happy Birthday my cousin comel sky taizo @ridzokumura kelas uoalls sepupu i anak jepun comel kan @ridzokumura_family selamat bercuti balik kampung mu di Jepun untunglah anak orang kaya weii..

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 21
23

Salam maghrib 💕😘🙋 Tq @dashasultan @missfazura @fattahaminz kabulkan permintaan azal.. Semuga bahagia hingga ke Jannah.. Masa untuk saya melayan putera putera saya ni 💕💃👯

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 21
354

Azal @azal_azrai buat hal lagi nak pegi wedding @missfazura dan @fattahaminz kalau dapat pergi Syukur la tak dapat azal tak kecewa tetap mendoakan kebahagiaan pasangan ini dengan anak perempuan yang comel fazzie namanya kata azal 💕😘🙋 Selamat Pengantin Baru dari kak ina dan Family 💃👯💏

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 21
4

Tengok ni saya dapat apa dari adikku puk puk diva Meletop ni @ifa_raziah miracle spray mist yang boleh di pakai sebelum dan selepas mekap kulit kita akan nampak segar mekap lebih tahan lama dan muka pun wangi bila dicium anak bujang saya 😀😘🙋 tq ifa puk puk meletop 💃kakak live it so much dah abis nanti kakak beli okay sayang

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo February 21
54

Saya masak apa arini terima kasih sahabatku @cheezaa untuk paste yang sedap ini 💕😘🙋

Popular Now

ارتوپدی فنی کاویان طب @kavianclinic on Instagram photo February 25
+ Board

پروتز، دست مصنوعی Prosthesis #کلینیک_کاویان #دستکش_زیبایی #دست_مصنوعی #دست_مصنوعی_متحرک #اعضای_مصنوعی #ارتز_پروتز #پروتز #پروتز_دست #پروتز_زیبایی #پروتزیست #آمپوته #قطع_عضو

Tráfico Panamá @traficocpanama on Instagram photo February 25
+ Board

Más vistas de los carros afectados por inundaciones en la Vía Tumba Muerto, a la altura de Cochez en dirección a San Miguelito evitar esta ruta. 3;25 p.m @djedwinpanama

EVERYTHING TV RELATED! 📺 @tv_lebanon on Instagram photo February 25
+ Board

#mwj يستضيف برنامج "منّا وجرّ" في حلقة غد الإثنين المقدّمة اللّبنانيّة أنابيلّا هلال ومُنتجة البرامج جنان ملّاط. ستتحدّث هلال عن الموسم الأخير من برنامج "ديو المَشاهير"، وعن فوزها بجائزة أفضل مقدّمة في حفل "beirut golden awards". أمّا المُنتجة جنان ملّاط، فستسترجع أيّام أنجَح مَشاريعها "رقص النّجوم"، كما ستتحدّث عن آخِر أعمالها "دقّ الجرس". فهل ستُشاهدون غدًا حلقة "منّا وجرّ" التّلفزيونيّة بإمتياز

Gaby Guzmán @gabyguzmanv on Instagram photo February 25
+ Board

Por más domingos así 😊 Día de Spa en el @hillary_resort y aún falta más porque después de hidromasaje se viene el masaje corporal 😍 Gracias a @castrotoursa por planificar siempre mis viajes de maneja espectacular! Aprovecha una tarifa especial que solo @castrotoursa tiene para sus seguidores en el CastroOUTLET de viajes, donde encontrarás DESCUENTOS de verdad para tus vacaciones, precios de remate

official page @skalae__dll on Instagram photo February 25
+ Board

.... نە هەموو کچێک پارە پەرستە نە هەموو کوڕێکش ئاشقی کچی جوانە! تکایە مناقەشە مەکەن ئەمە ڕاستیە . . @shex_nashad

KushBunnyy Deleted 276k @ on Instagram photo February 25
+ Board

2nd Day at @dabathoncup_ I’m sooo ready! Are you? Come get a tasty dab from @g14extracts booth or try and win a fun prize from one of two or both of our claw machine and stacker game! We offer a bunch of tasty varieties of cartridges and distillate syringes plus yummy edibles... mmmm mmm mm 🤤 See you here babes!!!

Леонід Мартинчик🖤 @leonid.martynchyk on Instagram photo February 25
+ Board

а зараз хочеться трохи спокою для тіла, трохи тиші для душі, трохи пастельних відтінків у зір і багато затишку для всього😌 як добре, що в @vozd_hotel є це все🙌🏼 #такдобрещовиє

Leo Zan @zan.leo on Instagram photo February 25
+ Board

PRA COMER SEM PREOCUPAÇÃO!! @glutenfreebox porque mesmo não sendo alérgico ao gluten e a lactose, elas são capazes de reduzir minha imunidade e causar retenção de água acabando com minha definição muscular, tudo isso porque atuam em mecanismos pro inflamatórios prejudiciais ao nosso corpo!! Delícias sem glúten e sem lactose, como biscoito de goiabinha, snack de pizza, de tapioca, pasta de amendoim