Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 13
14

Pulut kuning rendang ayam dah siap..so tunggu yang lain siap.. Nak siapkan pulut berhias sebelum ke hospital bawa azil 😀 Okay untuk orang orang Ipoh esok saya akan berada di rtc gopeng Ipoh Perak bersama artis artis lain dan jangan lupa sapa yang nak order pulut kuning rendang ayam rendang daging rendang kerang first time sata akan berulang alik masak dan bawak ke sana fresh fresh dari hari jumaa

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 13
8

Ayam dah siap angkat tunggu kuah pekat,rendang daging lambat empuk kena tunggu lagi satu jam rendang kerang baru nak tumis..pulut kuning tengah kukus..tunggu yea.. Sapa nak order untuk arini dah full order kalau esok boleh call atau follow agent pulut kuning saya List agent betdaftar utk pulut kuning @zarinazainuddin_ . @pulut_gurls_zz. Sekitar kawasan kuala lumpur dan selangor . . @sumi_collect

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 13
81

Assalamualaikum 💕 Esok ada pulut kuning rendang ayam rendang daging rendang kerang..arini bz dengan azil yang sakit gigi..gigi dia dah banyak rosak esok lepas masak saya nak pegi bawak azil jumpa doktor pakar di PPUM Sesiapa nak beli baju blous cantik2 dari @quenella.co Sepwrti yang saya selalu pakai arini dorang dah start beniaga di rtc gopeng Ipoh ,Perak . saya ada disana 15-17 hb..dan satu lag

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 13
6

AWARENESS PROJECT🦈🎥 AWARENESS PROJECT🦈🎥 🦈Alhamdulillah Hari ini sudah masuk hari kedua mengumpulkan dana bagi menjayakan penghasilan video dokumentari berkenaan pembunuhan ikan yu untuk dagangan dan penghasilan sup sirip ikan yu (shark fin soup). 🦈Sekarang saya sedang mengumpulkan penyumbang dari semua masyarakat untuk laksanakan projek ni. 🦈Video ini akan dimuat turun di saluran YouTube pada bula

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 13
8

Gabungan @ashakarimcollection💕 dan @bawalexclusive @byqiss 💕 Tq temankan lunch bersama..@rasulqaseh 💕

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 12
2

[JUALAN MURAH HARGA BORONG] . . BUTIK QUENELLA INGIN MENGADAKAN JUALAN MURAH PENGHABISAN STOCK SEMPERNA FIESTA CUTI CERIA 2017. . . BUAT JULUNG KALI NYA KAMI KE NEGERI PERAK. INI YANG DITUNGGU2 DAN DINANTI KAN WARGA PERAK SERTA SEKITARNYA BAKAL MENERIMA HARGA JUALAN MURAH DENGAN DESIGN YANG MELETOP TOP TOP 😱😱😱 . . PERHATIAN KEPADA SEMUA #QUENELLALOVERS GET READY!!!WARGA PERAK DAN SEKITARNYA #BUTI

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 12
58

Dinner wih my lovely #azil #azal naim tengah gunting rambut adam taknak ikut.. Dia suh bungkus tomyam dan telor dadar saja.. #azil #azilazal #autism #autismawareness Selama saya tinggalkan dia bila saya balik dia lepaskan perasaannya dia gigit saya dia menanggis kuat kuat dia pukul muka dia. sampai berdarah.saya baru nak makan tiba2 dia mengamuk tarik saya ke 7elevent sampai orang yang jaga

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 12
29

Dapatkan sekarang di 7eleven..atau kedai kedai majalah berhampiran dengan anda.. Terima kasih pada Julie Roshana Akma Shafee@mingguanwanita Mekap by @kelrina Baju dan tudung @ashakarimcollection ,pereka gaya tudung Jamal dari @ashakarimcollection @quenella.co ,watie Collection Busana azal Old Navy one Utama dan koleksi peribadi.. Pereka letak grafik Musnida Abu Abidah Fotografi Muhammad Jazlan

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 12
57

#Repost @mingguanwanita (@get_repost) ・・・ Most welcome dear 😘 #Repost @dsfaiza (@get_repost) ・・・ I'm Stronger because of my hard times, Wiser because of my mistakes and Happier because of my sad experiences. Thank you for a beautiful write up Mingguan Wanita..😍 Tq so much...dah keluar dapatkanlah dipasaran sekarang @mingguanwanita 💕

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 12
5

Temui @ashakarimcollection dan @fayekusairi serta team mereka di Gadong Mall pada 13-17 Dec #ashakarimcollection Tudung terbaru blink blink blink.. #opss saya tkde tau saya akan peegi ke Ipoh 15-17 dec rtc ceria festival di Gopeng Perak.. Jumpa saya di Ipoh nanti bersama pulut kuning dan rendang saya..💕

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 11
14

Kenangan bersama artis dari Singapura di #suntecconventioncenter dua hari lepas..begitu ramah mesra datang ke booth saya bertanya tentang anak2 saya dan terima kasih ramai yang memberi semangat...semuga hidup kita dlm rahmat Allah,amin 💕 Tq tudung cantik saya @ashakarimcollection Okay arini kami break sekejap masak pulut kuning dapur tgh renovation..InsyaAllah start balik esok ..💕 order dulu ler

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 11
38

Terima kasih telekung cantik selesa dari @ashakarimcollection 💕

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 11
157

Saya dah kepenatan azal adam still nak main lagi kt sini.. Ibu nak balik besok start business pulut kunimg rendang ayam rendang daging rendang kerang.. List agent berdaftar untuk pulut @zarinazainuddin_ @pulut_gurls_zz Sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor @sumi_collectionshoppe Putrajaya,Bangi ,Bukit Mahkota Nilai @isma_pulutzz . Shah Alam Setia Alam ,Kajang. @zianaamoy Taman Medan,Ta

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 11
22

Bila adam dah sampai London's Ini pun bersyukur lah Allhamdulillah..Singapore u made my day today.. #fellinhappy #uss ..#missmytwoboysazilandnaim .. Nanti ibu bawak naim dan azil pulak ikut turn..

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 10
16

Kihkihkihkih..my @azraiei Nak ps4 Tq adam tolong doakan ibu..

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 10
57

Allhamdulillah ,habis pulut hari ni habis sampai tak cukup kami bawak pakai kereta mana boleh bawak banyak2..insyaAllah datang lagi next month #megaexpress january...okay Terima kadih atas sambutan yang diberikan orang orang Singaore berjiwa penyanyang salam peluk Kasih sayang .. Next event Ipoh rtc gopeng .. Jangan lupa 15-17dec 2017 kami akan berulang alik dari kl ke ipoh hari hari demi pulut

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 10
64

Sekali dua bekas dia makan walaupun gigi tgh pasang braces ..tetap nak makan pulut rendang daging ..tq @ashakarimcollection happy work together with u darling 💕

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 10
18

Che ta mai noo... Anak dia yang ciut comey lote ni pun ada.. @rozitachewan1 Mai datang booth kami cari pulut kuning rendang daging tq che ta..allways support kakak 😄🙋💕

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 10
4

Okay dah gerak dah team kami ke sana ..saya gerak ke Singapore...jumpa jam 2.30 di booth teratak glam no booth 137 Stadium Malawati Shah Alam Jumpa saya di booth RF30 di Suntec Convention Center Singapore jam 4petang ..pulut kuning rendang ayam rendang daging rendang kerang panas panas on the way ..last day jumpa boleh beli tudung @ashakarimcollection sekali promosi hingga 80% disksun mana nak d

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 10
108

Hi orang orang Shah Alam 😄🙋 Stadium Malawati Shah Alam Harap bersabar..pulut akan sampai di #teratakglamevent Karnival Teratak Glam pada jam 2petang booth no 137 Untuk orang orang Singapura 😄🙋 InsyaAllah sampai jam 4 petang hari ini di Suntec Convention Center tingkat 4 yea..booth no RF30 last day arini ..lepas ni tak tahu bila boleh jumpa lagi 💕

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 10
4

Saya still demam lagi hari ini hari terakhir di #teratakglamevent Shah Alam dan di Suntec Convention Center Singapore Jemput datang beramai ramai booth saya no RF30 Di Suntec convention Center kam 4petang.. Di #teratakglamevent Stadium Malawati Shah Alam booht no 137..tengahari jam 2 petang Live must go on ..Jangan ada tapi dalam hidup kita....move on dont turn back.. #pulutkuningrendangzz #pul

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 9
29

Terima kasih orang orang Singapore very supportive tq so much..esok last day yea pulut sampai jam 4petang yea..Suntec Singapore Convebtion Center..dtg yea..last day esok juga di #teratakglamevent Stadium Malawati Shah Alam..InsyaAllah tengahari esok..jumpa yea..kita bawak panas panas daru kl ke dua destinasi Stadium Malawati Shah Alam dan Suntec Convention Center..jom balik kl..

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 9
31

Semua dah beratur utk pulut kuning rendang ayam rendang daging rendang kerang..terima kasih orang Singapore..maaf lambat saya demam arini tapi tetap turun padang esok ada lagi last day esok..

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 9
27

#pulutkuningberhiaszz Khas buat cik puan kayangan semperna majlis berkhatan 💕 Okay dah nak gerak dari kl ke dua deatinasi satu di Sradium Malawati Shah Alam booth 137dekat Karnival Teratak Glam jam 3petang InsyaAllah Dan jam 4petang di Suntec Convention Center Jalan Jalan Makan Makan booth no rf30 Jumpa tau..nacam2 ada kt Sana ramai artis2 memeriahkan suasana yang penting pulut kuning rendan

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 8
7

Dua team akan berpecah untuk pulut kuning kegemaran anda... Kalau saya tkde disini pulut kuning dan staff staff saya yang cantik cun melecun akan membantu saua dalam menguruskan pulut kuning rendang zz.. #Repost @zarinazainuddin_ (@get_repost) ・・・ Karnival Teratak Glam JUMBO SALE pada 9 & 10 Disember 2017 bertempat di Stadium Malawati Shah Alam ‼ Jangan lupa follow @karnivalteratakglam @karnivalte

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 8
5

#Repost @farahdianaeventsmanagement (@get_repost) ・・・ !!MAKAN SHOPPING!!MAKAN SHOPPING!! . SUNTEC CONVENTION HALL 401/402 BAKAL DIGEGARKAN DENGAN PAMERAN JALAN JALAN MALAN MAKAN YG MEMBAWA LEBIH 150 JENAMA & 20 ARTIST TERKENAL SINGAPURA & MALAYSIA!! . VENDOR YG BAKAL  MENGEGARKAN HALL IALAH PULUT KUNING & RENDANG TAK LAIN TAK BUKAN ⬇️⬇️⬇️ . ♡ @zarinazainuddin_ ♡ @zarinazainuddin_ . ANTARA BARISAN

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 8
134

Azal promote pulut kuning kuning..hihi😄 Still ada lagi cepat cepat..panas panas baru sampai..

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 8
17

Bersama si Bocil @bocil_bancin Saywho comel nyer dia dia..😄💕🙋

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 8
109

Pulut kuning ke bulu kuning..😂😂😂 Cepat cepat..😂😂😂

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 8
15

Cepat2datang saya di booth RF30 Zarina Zainuddin Pulut Kuning &@ashakarimcollection Suntec Sungapore Convention Center Tingkat 4.. Pulut kuning untuk orang Johor baharu sampai lewat sikit jam 6petang yea dik..paste semua dah siap masing2 sedang bekerja keras menyiapkan order.. Terima kasih.. 💕

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 8
46

#Luyak Andai aku terlalu berat untuk kau tanggung jangan buang aku Simpanlah aku disudut paling gelap dalam hatimu.. Nantikan tayangannya InsyaAllah 16 January 2018 jam 9.30mlm di @mytv2 @rtm_malaysia Simpan dalam dairi tarikh ni jangan lupa yea.. Sebab takde ulangan kalau slot #panggungrtm ..gandingan mantap adik asha @monchittee._ #luyakkecil @shakillakhoriri #luyakbesar Azam pit Kamal baka

Popular Now

Solotica , Luminous , Naturel @solotica_egypt on Instagram photo December 13
+ Board

ياسمين صبري وجمالها يا جماعه مفيش كدا اقسم بالله😍😍😍 @yasmine_sabri #هريسة_احمد_حسنين

Dosis de Cultura @dosisdecultura on Instagram photo December 13
+ Board

Déjame sueltas las manos... - Fotografía: @Bryanadamc. - DÉJAME sueltas las manos  y el corazón, déjame libre! Deja que mis dedos corran  por los caminos de tu cuerpo. La pasión —sangre, fuego, besos— me incendia a llamaradas trémulas.  Ay, tú no sabes lo que es esto! - Es la tempestad de mis sentidos doblegando la selva sensible de mis nervios.  Es la carne que grita con sus ardientes lenguas!  E

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo December 13
+ Board

Ayam dah siap angkat tunggu kuah pekat,rendang daging lambat empuk kena tunggu lagi satu jam rendang kerang baru nak tumis..pulut kuning tengah kukus..tunggu yea.. Sapa nak order untuk arini dah full order kalau esok boleh call atau follow agent pulut kuning saya List agent betdaftar utk pulut kuning @zarinazainuddin_ . @pulut_gurls_zz. Sekitar kawasan kuala lumpur dan selangor . . @sumi_collect

Maduradas.com @maduradas on Instagram photo December 13
+ Board

El Ministerio Público (MP) investigará a Rafael Ramírez, exministro de Petróleo y expresidente de Petróleos de Venezuela (Pdvsa), por su presunta vinculación con la trama de blanqueo de capitales a través de la Banca Privada de Andorra (BPA), ejecutada a través de una red conformada por aproximadamente 40 personas vinculadas al sector petrolero. . La información la dio a conocer el fiscal general

Domani編集部公式アカウント @domani_official on Instagram photo December 13
+ Board

おはようございます😃 少し先のお話になりますが、春の号で、Domani×人気ブランドの大型コラボを、またまた計画中。 まだ形は見えないけれど…すでに、いいアイテムができあがりそうな予感…! #コラボ #domani #ドマーニ #magazine #japan

Diva Juju Salimeni @divajujusalimeni on Instagram photo December 13
+ Board

Sempre tão linda ❤😍👑 #Repost @jujusalimeni E o look pro ano novo meninas?? Já escolheram?? To doida com os vestidos da @chocolatedoceoficial !!😱

SUSHI HOUSE DELIVERY @shdelivery on Instagram photo December 13
+ Board

Que tal começar a semana montando seu combo do jeito que preferir? Você pode fazer isso com o nosso COMBO 30 peças do SH por apenas R$59,90. * Até 10 peças de cada sendo no máximo até 5 sashimis por combo. ⠀ ----------------------------------------------- Faça seu pedido pelo nosso site e aproveite todas as promoções da semana. Acesse: WWW.SUSHIHOUSEDELIVERY.COM.BR -------------------------------