Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 16
7

#Repost @pulut_gurls_zz (@get_repost) ・・・ Aslkm.. lai lai.. next week delivery SELASA 17/10/17 to KHAMIS 19/10/17 cepat2 whatsapp senarai agent2 yg berdekatan dengan kawasan anda 💋 ・・・ OPEN ORDER FOR NEXT WEEK! . Senarai Official Agent Pulut Kuning @zarinazainuddin_ 👇👇👇 . 👩‍⚖️Agent Linda - 016.337.8591 @agent_carlinda . 👉 BUKIT JELUTONG 👉 DENAI ALAM 👉 SETIA ALAM 👉 PUNCAK PERDANA 👉 U10 ALAM BUDIMA

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 16
15

Hi semua jangan lupa dengarkan Zayan #indahdihati di frekuensi 104.9 FM . Dengarkan segmen Zayan Salam Bros jam 6 hingga 10 pagi @cahayaasmawi @anastahir_zayan . Segmen #ZOTD jam 10 pagi hingga 3 petang @lin_ariffin . Segmen Zayan Valet jam 3 petang hingga 7 malam @raqibmajid . Segmen Zayan Cafe jam 8 hingga 12 tengah malam @falyqhikyle #indahdihati @zayan.my

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 16
49

Tq adam jagakan naim dalam ward sementara ibu tkde...adam pun dah kena jangkitan sakit mata berkorban demi naim ..😢 Ibu on the way balik syg..biar kt ward ada doktor ada nurse kt rumah bahaya kang satu rumah berjangkit ibu tak boleh kerja..mlm ni ibu jaga naim dgn adam yea..💕 ibu janji..

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 16
33

Terima kasih kepada The Puteri Pasific Johor Bahru.. Penginapan yang buat saya tak turun bilik.. 😃 amat selesa Terima kasih juga pada team Bahtera untuk event usahawan yang amat meriah selama dua hari di Persada Johor Convention center..jumpa lagi jelajah satu Malaysia bak kata Tan Sri Dr.Muhammad Irwan Saregar Abdullah, pejalanan hidup dan perniagaan kita bagaikan bahtera harungi ombak badai it

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 16
20

Assalamialaikum Arini kami cuti tapi Agent pulutzz dah mula kumpul order sapa nak order sila whatsaap linda dia akan ke pd seremban ,negeri sembilan dlm masa terdekat ni.. 0162831101

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 15
55

Salam subuh 💕 Saya akan memulakan pengambaran drama sedih ini pasti meruntun mereka yang menonton nanti Sebuah drama tentang anak autism yang diseksa ibu sendiri kerana tidak boleh terima kenyataan kehadiran insan istimewa ini dlm hidupnya..amak ini juga menyebabkan suaminya mati dan anak sulungnya kemalangan.. Baca skrip saya tak berhenti mengalir airmata..😭 mungkin saya akan menanggis dan memel

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 15
10

Tq #bahtera2017edisiselatan Tq orang orang Johor yang support saya..maaf tak lepas masuk Singapore harini.. Will see next event Tq the pan pacific Johor Baharu Tq Persada Johor Baharu. Pic taken by mr @tangota Tqso much Tq tudung cantik @ashakarimcollection Baju blous pantsuit @quenella.co

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 15
298

Dia tak sempurna tapi dia buat juga ..ada yang silap cara solatnya perlahan lahan kita perbetulkan itu antara dia dengan yang Maha Esa.. Kita siapa nak menilai orang kita sama saja akhirnya pergi tak bawak apa2 harta dunia..orang lain yang berebut apa yang kita ada. Semuga dipermudahkan .. Terima kasih Ya Allah sebenarnya anak ini yang jaga aku nanti bukan aku yang menjaganya..💕❤ #autismawarenes

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 15
5

Allhamdulillah tahniah dato ct @ctdk dan suami.. Penantian itu menuntut kesabaran dan kesabaran itu memerlukan pengorbanan Semuga di permudahkan Kakak nak baby girl ..siti Aishah 💕 Terima kasih team melodi allways support kami rakan2.artis. Salam hormat dari saya buat semua ❤💃

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 14
37

Booth saya bersebelahan dengan booth fatah amin ..fuyooo ramainya staff en.fatah kita ni ..pakcik kayooo monang motoooo... 😃😁😂 Jumpa esok lepas zohor di persada johor convention center.. Pulut kuning rendang ayam Pulut kuning rendang daging Pulut kuning rendang kerang.. Last day terima kasih mengundang untuk sharing usahawan wanita tadi.. Allhamdulillah.. Esok mlm jam 8mlm hingga 10mlm saya akan

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 14
29

Saya, Zarina Zainuddin kali ini akan beraksi di #Arabstreetsingapore di Baghdad Lane 13 hingga 15 Oktober 2017 ini. Jadi marilah warga Singapura turun beramai-ramai dan jangan lepaskan peluang untuk dapatkan produk-produk dan makanan yang saya jual. Dan kali ini juga saya akan bergandingan dengan Safura Marvelous. Booth nombor 26 & 27 ye! . Saya kini sedang menuju ke event Bahtera, Persada Johor u

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 13
3

Assslamualaikum Dalam subuh Jumpa saya di Program BAHTERA 2017 EDISI SELATAN di Persada Johor 14 & 15 Oktober 2017 Saya akan buka booth disana jam 12 tengahari bersama pulut kuning dan rendang ayam rendang daging rendang kerang juga produk2 addura.. Jam 2-3 petang saya ada sessi talk sharing untuk usahawan wanita juga sharing pengalaman yang ada berkenaan kehidupan anak anak autism saya.. Aut

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 13
24

Azal lari bila azil mengamuk ..saya pwgi shooting sorang arini takde p a @azal_azrai Ibu pegi dulu

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 13
84

Abang dah reda bawak ke kedai belikan surat khabar beli roti dia.. Saya nak bagitau semua sticker pulut dah habis jafi untuk membuktikan pulut kuning rendang ayam rendang daging rendang kerang saya sign di kotak yea.. InsyaAllah minggu depan sticker siap yea 💕⤵ Maafkan saya jika kata2 atau posting saya menyakitkan mata orang yang tak suka saya dan anak anak saya saya cuma mahu sharing dlm kehidupa

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 13
1462

😭😭😭😢 Ujian Allah untuk saya..dia tak boleh bercakap hanya ini saja caranya untuk meluahkan perasaan .. Perasaan saya..dihiris hiris sampai tak tahu tahu nak cakap apa lagi.. Semuga Allah memberi saya peluang untuk melalui semua ini dengan kesabaran.. #autismawareness #azilazal Ya Allah bantulah aku menjaga anak anakku..💕 Ini adalah dairy harian saya pada yang tak suka dengan sharing saya please

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 13
33

Abang azil dah mandi..tunggu saya siap saya banyak kerja nak siapkan..dia terus mengamuk..

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 13
4

Jumpa saya esok yea 14/15hb Saya ada talk perkongsian untuk semua jam 2hingga 3petang .. Dam saya juga ada buka booth disana Seperti biasa orang orang johor di Persada Johor.. Pulut kuning rendang akak bawak fresh2 dari kl.. Whatdaap #0102288573 atau #0173743341 Untuk jb 💕

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 13
10

Terima kasih uji dan unit drama tv rtm masih mempercayai kak ina untuk membawakan watak berat ini.. Berat sungguh rasanya.. Kisah anak autism yang didera oleh ibu kandungnya sendiri..😭😭😭 Bagaimana saya nak melakunkannya sedangkan hati saya sendiri menanggis membaca skripnya.. 😭😭😭

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 12
21

Ini cerita masa cari buku adam dan naim .. Dulu adam comel jer sekarang dia tak suka saya ambil gambar dia..video dia..mata dia sakit tu pakai cermin mata dah berjangkit dgn naim.. Antara adam dan naim naim lebih manja dia nanggis kalau saya tak cuci mata dia tak letak ubat dia kalau lewat sikit pun dia boleh nanggis..naim bila nak besar kalau semua nak ibu buat..Adam sempoi..lebih berdikari ..jap

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 12
0

Jumpa saya di Program BAHTERA 2017 EDISI SELATAN di Persada Johor 14 & 15 Oktober 2017 Saya ada sesuatu perkongsian untuk di kongsi bersama jam 2-3petang pada 14hb oktober bersamaan hari sabtu.. Hari ahad pun saya ada belah tengahari hingga petang kemudian ke Singapore semula bawak pulut kuning rendang yang anda semua order nanti.. Saya akan bawak produk addura dan pulut kuning dan rendang ayam

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 12
19

Dah start dah #raisha @tv3malaysia Jahat betul raisha ni...kan Mak shidah dah bawak diri kena reject dgn abang sudin....😢

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 11
42

Dah siap kerja saya hari ni.. Packing pun dah..terima kasih semua yang sudi support perniagaan saya.. Saya masak dengan kasih sayang macam saya nak makan kat rumah ..cubalah rasa.. Tosei pun ada arini tau ..jumpa di Menara Felda platinum park b2 tengahari nanti. #maalhijrah1437 .trip pagi ni agent2 pulut saya akan sampai buat delivery hari ni ..silalah follow ig mereka dorang pun jual macam2 saya

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 10
0

Assalamualaikum Jumpa saya di Bahtera Excebitor Market Place 14 dan 15oktober terima kasih atas undangan Sessi talk saya jam 2-3 petang pada 14hb berkongsi pengalaman bersama.. Antara artis undangan bersama Fatah Amin dan Bront Palare Jangan lupa sesiapa yang nak order pulut kuning rendang ayam ,rendang daging dan rendang kerang juga produk2 addura @addura_malaysia dan baju pant suit dari @

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 10
5

Sesuatu yang indah bila kita di hormati dan disayangi bukan di takuti untuk di dekati..sayang bila ada yang hargai ,bila ada lupakan sengketa.. antara kita kita tak tak tahu bila masa kita nasib tak selalu menyebelahi kita hulurkan tangan pada mereka yang memerlukan kita ..kita tak sama ..ujian kita berbeza beza...love love love spread your love bersangka baik walau orang tak semua suka kita..biar

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 10
16

All the best jumpa esok ...suara adik2 semua sedap tadi nyanyi lagu nasyid ..semuga berjaya...sapa yang tak dapat rasa pulut kuning tadi esok ada lagi #maalhijtah1439h Menara Falda platinum park b2 yea..

Zarina Zainuddin @zarinazainuddin_ on Instagram photo October 10
17

Aslkm.. lai lai.. next week delivery rabu 12/10/17 to KHAMIS 13/10/17 cepat2 whatsapp senarai agent2 yg berdekatan dengan kawasan anda 💋 ・・・ OPEN ORDER FOR NEXT WEEK! . Senarai Official Agent Pulut Kuning @zarinazainuddin_ 👇👇👇 . 👩‍⚖️Agent Linda - 016.337.8591 @agent_carlinda . 👉 BUKIT JELUTONG 👉 DENAI ALAM 👉 SETIA ALAM 👉 PUNCAK PERDANA 👉 U10 ALAM BUDIMAN 👉 MCD PUNCAK ALAM . 🤰Agent Lily - 012.384.

Popular Now

Enzo Foukra @enzofoukra on Instagram photo October 17
+ Board

Petite séance de tir au centre de tir sportif de Wissous, au programme du tir cadencé à 25m avec un Pistolet mitrailleur CZ Skorpio et ensuite du tir sur cible métallique à 30m, cibles qui,ce jour là, ne voulaient pas tomber 😂😂😂malgré le *CLING* (tendez l'oreille)😂😂😂

Antena Noticias 7 @anoticias7 on Instagram photo October 17
+ Board

La Comisión Ejecutiva del PRM juramentó este martes a la Comisión Organizadora de la Convención Ordinaria para elegir a sus autoridades del partido. El licenciado Tony Rafúl fue designado a unanimidad como presidente de la Comisión Nacional Organizadora del PRM al momento de su juramentación Raful manifestó que trabajaran día y noche por una convención abierta y democrática.  #AN7

جملات آموزنده،شعر، متن عاشقانه @eshghentezar on Instagram photo October 17
+ Board

#jomalateziba #jomalat#asheghane #jomalat_khas #eshghentezar #جملات_ناب #جملات_زیبا #جملات_عاشقانه #زندگی #جملات_بزرگان #زیبا #جملات_ماندگار #جملات #جملات_آموزنده #جملات_احساسی #عشق_یعنی_انتظار #احساسی #عاشقانه #عشق #تنهایی #دلتنگی #دلتنگ #انتظار #منتظر #جدید #تنها #جمله_زیبا #جمله #کلیپ #جملات_ماندگار #عشق_انتظار