Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 23
57

Haha itu lahhh pasal kan 🤣🤣🤣 . 👉🏻Tag kawan ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 23
13

Siapa ada member macam ni?? Btw jangan lupa follow @arh.55 untuk beli cap lawa2. Tag member2 korang yang botak👴🏻 . Btw jangan lupa follow @arh.55 untuk beli cap lawa2. Admin dia juga ada ambik dropship dan siapa yang top sale every month berpeluang ikut team @arh.55 ke china tempat lubuk barang online 👍

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 23
168

Tolong lah jemput aku nanti ye 🤣🤣🤣 . 👉🏻Tag kawan ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 23
1

Ni Admin mmg nak rekomen la korang usha @thegalas.my kalau nak beli backpack sebab backpack diorg memang lawa2. Dah la harga pun murah👍🏻. Memang IG no 1 lah kalau korang nak dapatkan backpack🙌🏻. Follow yer @thegalas.my sebab servis semua memang PADU.😱Dengar kata sekarang tengah BANYAK DESIGN BARU MASUK ni 🙊 . Windbreaker THE NORTHFACE x SUPREME pun ADA !! 😭😭😭 . Memang terbaik ah @thegalas.my ! Kor

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 23
185

Sayang aku tak? Kalau sayang aku follow ig @zsan.media . 👉🏻Tag kawan ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 23
0

MASIH MENCARI2 PRODUK UTK MEMULAKAN BUSINESS ONLINE ??? KAMI SEDANG BUKA PELUANG UTK ANDA.. . . [ DROPSHIP DIPERLUKAN] . . 👏Anda Berminat Bisnes Online? 👏Anda Berminat Mencari side income? 👏Anda Tiada Modal utk mulakan bisnes? 👏Anda tiada byk masa utk kerja part time? 👏Anda hendak senang tapi taknak susah? . OKEY, JOM JADI DROPSHIP KAMI! . Untung ke jadi DROPSHIP ni admin.. ? . Sangat beruntung? K

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 23
303

Bila masa kita kawan?? 🤣🤣🤣 . 👉🏻Tag kawan ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 22
275

Lama dah kita berkawan kan 😍😍😍 . 👉🏻Tag kawan ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 22
0

❌BYE BYE LEMAK❌ . Mimi start consume #Demica dari lepas pantang sampai la sekarang. Nampak tak, peha Mimi dah kecik macam peha awek Korea tau 🤭😜. . Tak caye? ⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI #Demica sedut & perangkap lemak dalam usus kita⚠ . . Follow @demica.official @demica.official @demica.official . Nak cuba?? 📲Whatsapp 013-9044954. . . #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #pr

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 22
97

Hahaha betul tak?? 😂😂😂 . 👉🏻Tag kawan2 ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 22
0

JOM REALISASIKAN AZAM KURUS 2018 📌 BAGI YANG SERIUS NK TURUN BERAT 3-10KG SEBULAN ✅ program YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME adalah platform terbaik utk anda ✅80% PEMAKANAN 20% SENAMAN 100% MINDSET . Untuk info lengkap FOLLOW IG COACH @na.imahmohamad @na.imahmohamad @na.imahmohamad

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 22
91

Betul ke?? 🤣🤣🤣 . 👉🏻Tag kawan ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 22
9

Cepat tag kawan perempuan korang yang ada crush 😂 Btw admin nak bagi tahu ni untuk perempuan diluar sana yang ada jerawat ke, parut dekat muka nak nampak flawless, korang cepat usha ig @hamnabeauty . Serious admin terkejut tengok dorang tepek foundation terus flawless, power ah 😨 Cepat usha ig @hamnabeauty sebelum crush korang lari 😂😂 @hamnabeauty @hamnabeauty @hamnabeauty

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 22
91

Aku sayang kauuu 😘 . 👉🏻Tag kawan ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 21
92

Jom travel 😘😘😘 . 👉🏻Tag kawan ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 21
0

CLEAR STOK..LELONG.....💘1 BOTOL RM90..3 BOTOL RM200 💘TESTER UNIT 1 BOTOL RM160..3=RM400 💘ITEM 100 BARANG DI KAUNTER 💘 PULANGAN DUIT JIKA TAK ORIGINAL @perfume_original_malaysia TERUS WHATAPPS KAMI http://www.wasap.my/60149462263

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 21
23

Saya lah tuu 😂😂😂 . 👉🏻Tag kawan ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 21
0

TAMBAH BMI ANDA UNTUK KELIHATAN LEBIH CANTIK SEBELUM KENE BAHAN BADAN MCM PAPAN 😅. . @kilo_up_official @kilo_up_official . Mesti dah cuba protein lain tp TAK PERNAH MENJADI, harga bukan main mahal melampau. . Dengan @kilo_up_official imej anda akan berubah dalam masa yg SINGKAT dan keyakinan anda akan bertambah 300%.. 1 tablet ada 1000mg bersamaan 2 scoop tepung weightgain yg anda makan.. best x?

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 21
66

Hahaha berhuhuhuhu je lah 🤣🤣🤣 . 👉🏻Tag kawan ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 20
116

Ye ye kauu tak gemukkk 😂😂😂 . 👉🏻Tag kawan ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 20
1

Yang berada disekitar Kota Bharu, anda memang sgt bertuahh.. Kenapa bertuah?? Kalau nak tahu, jom usha2 dan follow ig ni yeeee . @sharakitchen @sharakitchen @sharakitchen Memang anda takkan menyesal.. Jangan malas2 nak usha, sbb usha tak kena bayar punnn 🤣

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 20
146

Elehh mengaku je lahh gengg 🤣🤣🤣 . 👉🏻Tag kawan ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 20
0

STOP✋🏻⛔✋🏻 SILA BACA JIKA ANDA INGIN CEGAH MASALAH KEPUTIHAN & SAYANGKAN MISS V ANDA!! . ✅Discaj cecair putih dari miss v👉ini adalah simptom yg paling biasa para wanita hadapi ✅Miss V berbau 👉cecair yg keluar dari miss v akan disertai oleh bau yang kurang menyenangkan. Ini menandakan jangkitan telah berlaku. ✅kegatalan 👉 apabila berlaku jangkitan kuman, miss v anda akan mula merasa gatal dan kemera

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 20
99

Pernah tak?? 😊😊😊 . 👉🏻Tag kawan ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 19
81

Betul tak?? 😊😊😊 . 👉🏻Tag kawan ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 19
1

Admin baru je beli Iphone 7+ New Set dengan @Insoulgadget . Admin suggest korang beli dengan Insoulgadget sebab: 1. Ada 1 Year Warranty dari Apple 2.Harga murah from market (market price: Rm3394) 3.Price included Turbo sim (adapter untuk guna simcard malaysia) 4.Walk in and Postage available (NO COD) . Nak pakai Iphone murah boleh cepat2 follow @insoulgadget sebab diaorg ada buat End Month Sales

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 19
3

Dah ada anak tapi body macam anak dara 😱. Sebulan lepas pantang body makin lawa dari sebelum ni 💃🏻. . ⚠Slide sebelah utk lihat video BUKTI produk #Demica sedut & perangkap lemak dalam usus kita ⚠ . P/s: Btw sekarang pihak HQ ada buat SALE CNY tau, tamat 1 Mac ni ⏳. . Follow @demica.hq @demica.hq @demica.hq . Nak cuba?? 📲Whatsapp 013-9044954. . . #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 19
149

Memang patut jeles punn 🤣🤣🤣 . 👉🏻Tag kawan ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 18
96

Haha tgk sekali cantik lg 🤣🤣🤣 . 👉🏻Tag kawan ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 18
20

Haha tolong lahh jangan buat aku mcm tuu 🤣🤣🤣 . 👉🏻Tag kawan ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 18
83

Hahaha tu mmg sifat semulajadi dia 🤣🤣🤣 . 👉🏻Tag kawan ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 17
55

Ingat tuuu 😍😍😍 . 👉🏻Tag kawan ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 17
94

Jangan mimpi nk dapat balik lahh 🤣🤣🤣 . 👉🏻Tag kawan2 ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 17
5

Macam ni lah blackhead dalam muka korang bila korang biar lama and tak sedut.. korang boleh follow ig @henze.beauty kalau nak tahu cara sedut blackhead 😃

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 17
219

Wujud ke?? Tmbh2 kalau tengah mobile legend 🤣🤣🤣 . 👉🏻Tag kawan2 ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 17
34

Geram je kann 🤣🤣🤣 . 👉🏻Tag kawan2 ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 16
217

Wajib follow @empiregallery @empiregallery @empiregallery - Siapa nak SPEC FREE Komen * SAYA NAK * & tag kawan2 korang ramai2. pemenang akan diumumkan kat ig @empiregallery @empiregallery 22/2/2018 tepat jam 8pm - Pemenang akan dapat spec PERCUMA Boleh pilih kat ig kami @empiregallery - Yang nak beli boleh terus whatsapp 0173534095 SIAPA RABUN SILAU NAK BUAT SPEC POWER MURAH serendah rm70 BOLE

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 16
33

Kau hati-hati ye 🤣🤣🤣 . 👉🏻Tag kawan ye👇🏻👇🏻👇🏻

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 16
0

Nak tahu lebih details harga? and kenapa murah? PM admin walawey, i recommend you. Trusted ✅ InshaAllah puas hati! @walawey_gadget . @walawey_gadget boleh tengok insta kami 😘❤ grab cepat sebab sale ni 18/2 ni je ❤ Boleh pm number 01111404096 untuk maklumat lebih lanjut!

Kuali Hangit @kualihangit on Instagram photo February 16
101

Bukan senanggg 😢 . 👉🏻Tag kawan ye👇🏻👇🏻👇🏻

Popular Now

CYBERJAPAN Staff @cyberjapan on Instagram photo February 24
+ Board

#repost @watanabekazue 名古屋 @orcanagoya めちゃめちゃめちゃめちゃアツくて楽しかったーーーーー❣️❣️❣️❣️❣️❣️✨🔥🦁 最前列の方、危ないんじゃないか?と思うくらいの大盛り上がりで、ありがとうございましたっ😍‼️ 昨夜は女の子もたくさんいて、めっちゃ嬉しかったです💖💖💖 そして今夜は渋谷 @club_camelot でお待ちしてますね〜っ(≧∇≦)✨💕 #cyberjapan #cyberjapandancers #bikininight #bikini #aimerfeel #ORCANAGOYA #名古屋 #サイバージャパン #サイバージャパンダンサーズ #ビキニナイト #かずへー #もふへー 👙by @aimerfeel_official

Mediacorp Vasantham @vasantham_mediacorp on Instagram photo February 24
+ Board

Dhanush’s new Hollywood movie! What are Alia Bhatt’s 3 specific dreams? Actor Jiiva says he does not like to talk about his success. Find out why Amitabh Bachchan says that cinema is a fantasy world. Catch #ThiraiTalkies at 7pm tonight, only on #vasanthamTV

𝓛𝓸𝓸𝓴  𝓸𝓯  𝔂𝓸𝓾𝓷𝓰 @lookvk on Instagram photo February 24
+ Board

Хотели бы все фильтры VSCO всего за 199 руб? вы можете приобрести в НАШЕЙ группе @vsco.150 Пишите ТУДА  в direct и мы вам расскажем все:) _ Перед началом работы нужно скачать приложение VSCO в apple store либо в гугл плэй (бесплатно) Фото "До" взято у фотографа А.Чувахина

I ❤️ New York 🗽 @nyobsession on Instagram photo February 24
+ Board

Posted by @ig_nycity * 🔴👕 If you want t-shirts, please check the link in my bio (profile)➡ @nyobsession 🎁 Perfect #gift for your family members and friends 😉 DoubleTap & Tag a Friend Below⤵ 🗽 🗽 📷: @gigi @jamescadavillo @igworldclub_officialaccount @igworldclub @IG_NYCITY @ig_unitedstates_ @icapture_Nyc @nycprimeshot @fatal @street @reflectiongram 🗽 🗽 #newyorkcafe #newyorkhair #newyorkskyline #newy

Rabia Toprak @rabia.topraak on Instagram photo February 24
+ Board

Türk Kahvesi ve dibek kahvesinin karıştırdım 😅😅 kendime 2 fincan kahve yaptım 😉 yoksa kimseyle içtiğim yok millet gibi size yalan soyluyecek degilim😯😄 bu saatte eşim evde olmuyacagina göre 😄dün @keskin.dede_lokum dan gelen lokumlarimla kahve çok iyi gitti 👍👍 hadi sizde kahveye buyrun kızlar 😋 (sola kaydirin) Lokumlar için 👇👇👇👇 @keskin.dede_lokum @keskin.dede_lokum @keskin.dede_lokum #sunumön

حساب 🇪🇬مصري🇪🇬 لعرض السيارات @egy4sale on Instagram photo February 24
+ Board

النوع والموديل : استرا اتش ٢٠٠٧ السنة : ٢٠٠٧ عداد السيارة : km ١٣٢٠٠٠ اللون الخارجي : اسود لون الفرش : رمادى المواصفات : السيارة بدهان المصنع بالكامل السيارة أعلى فئة انجوى بصمة السيارة بها Dvd سبيشال اوردر من الخارج شاشة ٨ انش - Gps - Bluetooth- كامير خلفية -Usb Modem -ذاكرة داخلية ١٦ جيجا مع امكانية تركيب ٢ فلاش ديسك السيارة بها جهاز OBd لقراءة حساسات السيارة والحرارة واعطاء انذار فى حال

Suaradotcom @suaradotcom on Instagram photo February 24
+ Board

Di tengah keterbatasan sarana dan prasarana, seorang guru di Ghanamelakukan cara unik saat mengajar pelajaran tentang komputer. Dengan kreatif, Owura Kwadwo, mengubah papan tulis hitam yang ada di kelasnya untuk dijadikan sebagai layar sebuah komputer. . Dengan menggunakan kapur berwarna, ia pun membuat lukisan yang sempurna di papan tulis menyerupai layar komputer dengan tampilan ‘Microsoft Word’

Syra Shahroz @sairoz on Instagram photo February 24
+ Board

Nooreh be the happiest with her favourite flamingo pjs 🤗 Thank you @sleepyheadpk for the cutest pj set! Did I mention how ah-mazing the pjs smelt ? 😍💖 #flamingos

visitbogor.com @visitbogor on Instagram photo February 24
+ Board

Saking panasnya Bogor yg bikin gerah kita melipir ke @ti_is buat dapetin es krim segarnya mereka. Di sini emang paling rekomen buat dapetin Homemade Ice Cream dgn varian rasa dan topping yg unik2 Homemade ice creamnya enak2, trus bisa jg pilih dressed cone tematik kaya Fruity Mint dan Crispy Strawberry. Mulai dari dressed cone sampe ice cream bener2 Full Homemade. Selain Baby Owl yg tinggal namba