Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 11
0

@Regrann from @nakoyanakoyi.maryk - Assalamualaikum and selamat pagi semua! ❤️ . Semoga dilimpahkan rezeki untuk kita semua hari ni dan dimudahkan segala urusan . Anyone yg berminat untuk tahu tentang produk Mary Kay dgn lebih lanjut, nak dapatkan produk dan consultation percuma atau nak free facial and makeup class boleh pm hana lelaju taau ☺️ . Hana 0143695746 Beauty Consultant . . #marykaymalay

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 11
0

Alhamdulillah, hari ni submit order untuk batch pertama bulan ni. Semakin ramai yg mempercayai Mary Kay dan mnyokong kami sebagai beauty consultants . And alhamdulillah sudah setahun lebih mjadi beauty consultants. Ramai yg hana kenal takut takut nk mula berbusiness walaupon sngt sngt memerlukan extra income. Hana fhm sbb hana pon dlu mcm tu. So yg penting kena buang rasa takut tu and mulakan!! K

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 11
0

Assalamualaikum and selamat pagi semua! ❤️ . Semoga dilimpahkan rezeki untuk kita semua hari ni dan dimudahkan segala urusan . Anyone yg berminat untuk tahu tentang produk Mary Kay dgn lebih lanjut, nak dapatkan produk dan consultation percuma atau nak free facial and makeup class boleh pm hana lelaju taau ☺️ . Hana 0143695746 Beauty Consultant . . #marykaymalaysia #marykayproducts #menskincare #M

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 10
0

Believe + Wonder Collection ❤ . Terbaru dari Mary Kay Product. With special Promotion this month! . Jom wangikan diri anda dgn set penjagaan badan yg terdiri daripada . 🌸 Shower Gel 🌸 Body Lotion 🌸 Fragrance Mist . Ada 3 pilihan utk anda : . 🌸 Sail To The Moon 🌸 Paint The Sky 🌸 Chase A Rainbow . Semua wangi2 dan fresh dan sgt sesuai utk dijadikan hantaran atau hadiahkan kpd yg tsayang..😍 . . Jom

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 10
0

Believe + Wonder Collection ❤ . Terbaru dari Mary Kay Product. With special Promotion this month! . Jom wangikan diri anda dgn set penjagaan badan yg terdiri daripada . 🌸 Shower Gel 🌸 Body Lotion 🌸 Fragrance Mist . Ada 3 pilihan utk anda : . 🌸 Sail To The Moon 🌸 Paint The Sky 🌸 Chase A Rainbow . Semua wangi2 dan fresh dan sgt sesuai utk dijadikan hantaran atau hadiahkan kpd yg tsayang..😍 . . Jom

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 10
0

Believe + Wonder Collection ❤ . Terbaru dari Mary Kay Product. With special Promotion this month! . Jom wangikan diri anda dgn set penjagaan badan yg terdiri daripada . 🌸 Shower Gel 🌸 Body Lotion 🌸 Fragrance Mist . Ada 3 pilihan utk anda : . 🌸 Sail To The Moon 🌸 Paint The Sky 🌸 Chase A Rainbow . Semua wangi2 dan fresh dan sgt sesuai utk dijadikan hantaran atau hadiahkan kpd yg tsayang..😍 . . Jom

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 10
0

Haaa kita layan pula testimoni testimoni pengguna timewise miracle set ni!! 😍😍😍 . Mmg ohsemm sngt kan hasilnya!! Kulit sihat n glowing, muka tampak lbih muda! Mmg terbaik! 👍🏽👍🏽👍🏽 and set ni special produk kita bulan ni tauuu!! All eyes on them gituu! Rugi sngt sngt kalau anda x grab set ni bulan ni tauu!! 😱😱 . Nak free tester? Nak free trial? Nak free consultation? Pm hana laju laju okey! . Hana 0

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 10
0

2 serum terbaik dalam timewise skin care : . . 💖TimeWise Day Solution Sunscreen Broad Spectrum SPF 35 (Best Seller) 👉Penjagaan yang membekalkan rawatan Pronewal yang eksklusif untuk perlindungan penting pada siang hari supaya kulit kelihatan lebih sihat dan muda. . 👉mengandungi formula anti penuaan yang membantu melambatkan proses kekedutan , kemunculan garis2 halus . . . 💕TimeWise Night Solution

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 10
1

additional supplements dlm timewise set🌸 . . 💎replenish serum c💎 ✔diserapkan ke dlm kulit untuk memperkuat penghasilan kolagen dan elastin, mengembalikan raut wajah yg muda remaja.kulit bertmbh tegang dan tambah berseri . . 💎microdermabrasion set💎 ✔ade refine (as a scrub) dan pore minimizer. ✔membantu kulit anda kelihatan lebih muda dgn menghapuskan garis2 dan menghaluskan pori2. . . 💎moisture ren

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 9
0

@Regrann from @nakoyanakoyi.maryk - Afternoon uols. Ramai yang tanya hana, actually ape perbezaan SINVIGORATE BRUSH by MARY KAY dan berus muka yang boleh didapati dengan harga sangat sangat rendah sperti di Mr. DIY, Daiso dan sebgainya. Untuk pengetahuan semua, Skinvigorate dan berus bgini ni memang sangat berbeza. Based on my customer yang pernah pakai berus sperti nie, mereka kata, berus tu c

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 9
0

NYESAL XBELI AWAL AWAL!! 0K saya ingin kongsi produk yang hebat nih. Jom baca. Apa itu 'Skinvigorate Brush?' . ✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan. . ✅ 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 9
0

Tiada lagi blackheads, whiteheads, kulit kusam!! . Perlu untuk kita mengamalkan skincare routine yang baik! Setiap hari siang dan mlm kenalah cuci muka supaya muka trase bersih dan segar. Yelah bukan badan kite je kena dibersihkan selepas hari yang panjang tapi kulit muka kita juga. Pilihan saya setiap hari mestilah cuci muka menggunakan berus skinvi yang bukan sahaja membersihkan kulit jauh keda

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 8
0

Nak share suasana dekat Kilang Mary Kat di Hangzhou, China. Tempat terhasilnya pelbagai produk kecantikan Mary Kay yg dipasarkan. Sangat bersih dan terkawal selain menggunakan mesin berteknologi tinggi ! Malah setiap pekerja juga kemas dengan mnggunakan sarung tangan dan penutup kepala ! Sangat - sangat bersih, kemas dan teratur kan?. Wahhhh 😍😍😍😍 Ini yang dekat China, kalau dekat Dallas US lagi i

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 8
0

Nak share suasana dekat Kilang Mary Kat di Hangzhou, China. Tempat terhasilnya pelbagai produk kecantikan Mary Kay yg dipasarkan. Sangat bersih dan terkawal selain menggunakan mesin berteknologi tinggi ! Malah setiap pekerja juga kemas dengan mnggunakan sarung tangan dan penutup kepala ! Sangat - sangat bersih, kemas dan teratur kan?. Wahhhh 😍😍😍😍 Ini yang dekat China, kalau dekat Dallas US lagi i

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 8
0

Nak share suasana dekat Kilang Mary Kat di Hangzhou, China. Tempat terhasilnya pelbagai produk kecantikan Mary Kay yg dipasarkan. Sangat bersih dan terkawal selain menggunakan mesin berteknologi tinggi ! Malah setiap pekerja juga kemas dengan mnggunakan sarung tangan dan penutup kepala ! Sangat - sangat bersih, kemas dan teratur kan?. Wahhhh 😍😍😍😍 Ini yang dekat China, kalau dekat Dallas US lagi i

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 8
1

Meh nak belanja testimoni pengguna Mary Kay Skincare ! 😍😍 Anda pernah produk yang menjanjikan effect segera?. Kulit makin lama makin bermasalah, makin nipis, kulit makin pedih memerah dan makin kusam?. Jerawat tumbuh berbau busuk meninggalkan parut hitam di wajah? Whitehead/blackhead penuh di wajah and anda mula buntu mencari penyelesaian untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat, cantik dan bebas

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 8
0

Besttt set skincare clear proof ni. Sape yg ada masalah jerawat , tak kisah apa jenis jerawat medium to serius, bolee try set clear proof formula terbaruuu niii👍🏻 . Yang mana fungsi utama nya untuk: Membersihkan pori yg tersumbattt✅ Menghilangkan minyk berlebihan✅ Menjadikan kulit mukaaa kitaaaaaa rasee lebihhh sihatt dan merawat masalah jerawat untuk skin lebih bersihhh kannn✅ . Try laaa.. yg lag

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 8
0

Wowww! Clearer skin in just 2weeks! Clearproof Acne System untuk merawat masalah jerawat. Jom saya bantu anda selesaikan masalah wajah anda dengan Clear proof acne system by Mary Kay nie. Diekstrak dari bahan semulajadi, yang akan merawat kulit anda dari lapisan paling bawah. Satu set tahan sehingga 6-7 bulan. Penjimatan yang sangat berbaloi tau ! . Nk free trial? Free tester? Free consultation?

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 8
0

Special Promotion. Buy one TRU DIMENSION LIPSTICK of this color with lip mask and get yourself one lip balm for free!! . True dimension lipstick ni is my favourite and sangat sangat best KENAPA? . . 💄 diperkaya dgn vitamin with mango butter 💄melembabkan bibir spnjg hari 💄 mengurangkan mslh bibir kering 💄 mengurangkan mslh khitaman pde bibir 💄 design yg sngt unik n exclusif Tahan lama plak tu, n

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 8
1

Special Promotion. Buy one TRU DIMENSION LIPSTICK of this color with lip mask and get yourself one lip balm for free!! . True dimension lipstick ni is my favourite and sangat sangat best KENAPA? . . 💄 diperkaya dgn vitamin with mango butter 💄melembabkan bibir spnjg hari 💄 mengurangkan mslh bibir kering 💄 mengurangkan mslh khitaman pde bibir 💄 design yg sngt unik n exclusif Tahan lama plak tu, n

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 8
1

Special Promotion. Buy one TRU DIMENSION LIPSTICK of this color with lip mask and get yourself one lip balm for free!! . True dimension lipstick ni is my favourite and sangat sangat best KENAPA? . . 💄 diperkaya dgn vitamin with mango butter 💄melembabkan bibir spnjg hari 💄 mengurangkan mslh bibir kering 💄 mengurangkan mslh khitaman pde bibir 💄 design yg sngt unik n exclusif Tahan lama plak tu, n

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 7
1

Believe + Wonder Collection ❤ . Terbaru dari Mary Kay Product. With special Promotion this month! . Jom wangikan diri anda dgn set penjagaan badan yg terdiri daripada . 🌸 Shower Gel 🌸 Body Lotion 🌸 Fragrance Mist . Ada 3 pilihan utk anda : . 🌸 Sail To The Moon 🌸 Paint The Sky 🌸 Chase A Rainbow . Semua wangi2 dan fresh dan sgt sesuai utk dijadikan hantaran atau hadiahkan kpd yg tsayang..😍 . . Jom

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 7
0

Believe + Wonder Collection ❤ . Terbaru dari Mary Kay Product. With special Promotion this month! . Jom wangikan diri anda dgn set penjagaan badan yg terdiri daripada . 🌸 Shower Gel 🌸 Body Lotion 🌸 Fragrance Mist . Ada 3 pilihan utk anda : . 🌸 Sail To The Moon 🌸 Paint The Sky 🌸 Chase A Rainbow . Semua wangi2 dan fresh dan sgt sesuai utk dijadikan hantaran atau hadiahkan kpd yg tsayang..😍 . . Jom

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 7
1

One crucial step of a good skincare regime is exfoliating. Exfoliating ni secara ringkasnya adalah, membersih muka dgn lebih mdlm untuk mbuang sel kulit mati, membersihkan pori yg tsumbat n memecahkan pembentukan whiteheads. Cara terbaik n mudah untuk exfoliate our skin is through mask. Haa cuba tgok gambar ni untuk tengok kenapa pentingnya pemakaian mask. Boleh nampak serta merta tau bila pkai

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 7
0

Blackheads dan whiteheads adalah masalah utama kulit yang dialami oleh hampir semua perempuan mahupon lelaki. saya pon tak terkecuali!! .tapi tapi tapi Tapi that was before. Heh heh heh Nak tahu rahsianya?? Jeng jeng jeng! TAK PERLU pakai MASK yang menyakitkan TAK PERLU PICIT atau pakai alat yang boleh melukakan kulit TAK PERLU membazir PUTIH TELUR TAK PERLU berbelanja besar ke SPA nak tahu??

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 7
0

One crucial step of a good skincare regime is exfoliating. Exfoliating ni secara ringkasnya adalah, membersih muka dgn lebih mdlm untuk mbuang sel kulit mati, membersihkan pori yg tsumbat n memecahkan pembentukan whiteheads. Cara terbaik n mudah untuk exfoliate our skin is through mask. Haa cuba tgok gambar ni untuk tengok kenapa pentingnya pemakaian mask. Boleh nampak serta merta tau bila pkai

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 7
0

Mary Kay Oil Free Hydrating Gel (OFHG Bertindak sebagai moisturizer untuk instant hydrating & merupakan supplement kepada kulit wajah✔ Oil free hydrating gel sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Pakai sebelum apply foundation, confirm makeup jadi GLOWING & TAHAN LAMA✔ Apa kegunaan & manfaat OFHG niii👇 . ✔Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap. ✔ Melembapkan kulit

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 7
0

Ni pula testimoni penguna Oil Free Hydrting Gel dari Mary Kay. Terbaik kan?😍 takleh nak cakap banyak sbb user sndri dah bg feedback betapaaaa best and supernyaaa oil free hydrating gel! . Bukan untuk merawat je, buat base makeup pon mmg sangt sangat cantik! Makeup tahan lama x berminyak n x bcapuk! Sbb tu one of my favourite too!! ❤️❤️ . Nk free trial? Free tester? Free consultation? Wasap kite cp

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 7
0

OIL-FREE HYDRATHING GEL dari MaryKay sesuai untuk kulit normal, kombinasi dan berminyak. Ia adalah pelembap yang mengawal minyak di muka. Ia membantu menghidrat kulit selama 10 jam dan ia juga mampu membina air di dalam kulit supaya kulit seimbang air & minyak. Dan yang bestnya, guna gel ini, jerawat pun segan2 nak keluar . Gel ini jugak sangat sangat membantu untuk merawat skin yg mengalami masal

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 6
2

A lipstick that your lips have been longing for long! Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie? Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba u

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 6
0

A lipstick that your lips have been longing for long! Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie? Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba u

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 6
0

A lipstick that your lips have been longing for long! Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie? Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba u

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 6
0

Alhamdulillah!! Mmg Puas hati menggunakan CC CREAM Mary Kay 😍❤️ ramai jatuh hati dengan produk Mary Kay apabila pertama kali mencuba based make up Mary Kay tau 😍❤️ . Especiallybyg sukakan tekatur yg lembut dan ringan mcm xpkai ape ape tpi nk berikan skin nampak lebih flawless n glowing smbil mlindungi kulit , mmg Cc Cream Mary Kay lah pilihan yg terbaik sekali! Serius!! . Tak percaya jom cuba!! Nk

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 5
0

Hana baru je perasan, dah start cuti sekolah dah kan!!!! Maksudnya bermulalah musim orang kahwin, tunang, merisik dan sebgainya. Tahniah kepada anda semua yang bakal melangsungkan hari hari bahagia ini. Tapi, Dah ada idea nak buat barang hantaran ke belum? Kalau belum meh laa tengok tengok produk mary kay. Yes, Marykay pun boleh buat hantaran tau... eksklusif gituuuu... Siapa nak idea barang apa

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo December 5
0

Hana baru je perasan, dah start cuti sekolah dah kan!!!! Maksudnya bermulalah musim orang kahwin, tunang, merisik dan sebgainya. Tahniah kepada anda semua yang bakal melangsungkan hari hari bahagia ini. Tapi, Dah ada idea nak buat barang hantaran ke belum? Kalau belum meh laa tengok tengok produk mary kay. Yes, Marykay pun boleh buat hantaran tau... eksklusif gituuuu... Siapa nak idea barang apa

Popular Now

Pitanga Morena @pitangamorena on Instagram photo December 11
+ Board

Macacão pantacourt lindo na loja! Hoje começa os horários estendidos no pátio central... Até as 21:00 esperando vocês 💗

بوابتك للأنمي 🍲🍙 @anime_thrones on Instagram photo December 11
+ Board

• هذي الحقيقة سمعتها باليوتيوب الي حاب يسمع حقائق اكثر يكتب حقائق الخطايا السبع المميتة . . . و الي يبي يشوف العرض الدعائي للجزء الثاني من الانمي يسحب الشاشة من اليمين لليسار 👍🏻 . . . #انمي #مانجا #اوتاكو

تـــجـــمـــيـــلـــيـة 💉👩🏻‍⚕️ @tajmelx on Instagram photo December 11
+ Board

فيدوها، وقفت استقبل اسئلة لليوم اي سؤال دزوه على اكاونتي الثاني @tajmel_ask . . #عروسات_تجميلية . . ‏@tebtub شركة طِب تُوب في ايران وكالة تنسيق عمليات تجميل أفضل أطباء تجميل👍🏻 ‏@tebtub tebtub ‏@tebtub @tebtub @tebtub للحجز و الاستفسار واتس أب(سيد حسن): +989386244563""

👰🏼پيج اصلي عروس مد 👰🏼 @aroose_mod on Instagram photo December 11
+ Board

💥تشریفات سولدوش💥 👈۵۰%تخفیف وردی باع هادر زمستان👉 @tashrifat_sooldoush @tashrifat_sooldoush زیباترین شب زندگیتان را با بدون استرس وبا لذت سپری کنید...طراح و مجری برگزار کننده با شکوه ترین،خاص ترین مراسم نامزدی و عروسی گل آرایی کاملا ژرنالی و خاص @tashrifat_sooldoush @tashrifat_sooldoush آشپزخانه کاملا اختصاصی و صنعتی @tashrifat_sooldoush اتلیه اختصاصی با بهترین کادر مجرب و حرفه ای @tashrifat_sooldo

Nutrióloga Mariana Garcia 🍎 @anutricional on Instagram photo December 11
+ Board

ANUTRICIONAL TV EN VIVO “COMO BALANCEAR COMIDA MEXICANA EN LAS FIESTAS” 🎄❄️☃️🎉 Pueden ver todo el programa en mi canal de YouTube. Liga en mi perfil 🙋🏼🍎 Para inscribirse el 11 de Diciembre a mi Nutrireto de Enero 2018 "Clean Detox 21 Dias" Vayan aquí http://anutricional.com/nutrireto_clean_detox_2017/ #anutricionaltv #nutrióloga #nutmariana #comidaenlasfiestas #diciembre #asesoríanutricional

Catwalk Connection @catwalk_connection on Instagram photo December 11
+ Board

Love this look? Search 'JASMIN' boots via link in bio to get @katiapanteli sexy style! 👑👑👑 - Shop 50% via catwalkconnection.com

Chris Elkins 🐼 @chris_elkins on Instagram photo December 11
+ Board

Tupac once said “I see no changes...” . . lol jk... 161.0 this morning and I was 166.8 at the start of this cut 4 weeks ago on day one - November 14th. Remember the paper towel (toilet paper roll) analogy. We will see visual progress much more quickly the leaner that we get. . . We also can’t spot reduce or choose where we lose the fat first. This is my 4th contest prep. In 2013, my first prep, ev

IYANYA🇳🇬 @iyanya on Instagram photo December 11
+ Board

😩😂😂😂 R2FM‼️ Ibadan I hail o 👊🏽😂 #IYANUSEASON #Repost @officialdeyinka (@get_repost) ・・・ 🤩 Been A Long Time You Saw Me Dance!! 💁🏽‍♀️ My Boo & I pon dis!!! @layemifearless 🕺🏽🕺🏽 🎶Music: Iyanu Masele @iyanya @mavinrecords 🎥 Video: Our wanna be Clarence @reeqherk