Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 23
0

Salam dan selamat pagi ! CNY flash sale masih ON ! Hari nie item yang terpilih adalah MELACEP SERUM ! 😍 . Anda mengalami masalah kulit seperti 👇 ➡Kulit gelap ➡Selalu sunburn ➡Kulit kusam takde seri ➡Parut jerawat ➡Jeragat/Bintik Hitam ➡Tona kulit tak sekata . Serum merupakan item di dalam skincare mampu meresap lebih jauh hingga ke lapisan Dermis kulit kita, berbanding krim pelembap atau pencuci a

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 23
0

FLASH SALES TODAY ONLY . MELACEP SERUM UNTUK MENCERAHKAN KULIT 💎💎💎 . The best brightening serum! Yup, serum Melacep ni pernah dapat anugerah sebagai serum pencerahan yg baling baik sekali! Jomm kita kenal serum ni . Memberikan manfaat pencerahan semulajadi secara segera dan berpanjangan Membantu mengembalikan dan mengekalkan kecerahan kulit Menjadikn kulit lebih cerah serta memudarkan kesan hitam,

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 22
0

Salam dan selamat pagi ! CNY flash sale masih ON ! Hari nie item yang terpilih adalah MELACEP SERUM ! 😍 . Anda mengalami masalah kulit seperti 👇 ➡Kulit gelap ➡Selalu sunburn ➡Kulit kusam takde seri ➡Parut jerawat ➡Jeragat/Bintik Hitam ➡Tona kulit tak sekata . Serum merupakan item di dalam skincare mampu meresap lebih jauh hingga ke lapisan Dermis kulit kita, berbanding krim pelembap atau pencuci a

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 22
2

Salam dan selamat pagi ! CNY flash sale masih ON ! Hari nie item yang terpilih adalah MELACEP SERUM ! 😍 . Anda mengalami masalah kulit seperti 👇 ➡Kulit gelap ➡Selalu sunburn ➡Kulit kusam takde seri ➡Parut jerawat ➡Jeragat/Bintik Hitam ➡Tona kulit tak sekata . Serum merupakan item di dalam skincare mampu meresap lebih jauh hingga ke lapisan Dermis kulit kita, berbanding krim pelembap atau pencuci a

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 22
0

Special CNY!!!! Valid today only!! . RAWAT KULIT ROSAK? PEDIH KEMERAHAN? KERING? MENGELUPAS?? 😱😱😱😱😱😱 . ☘🔺Mary Kay Oil Free Hydrating Gel @ OFHG yang bertindak sebagai moisturizer untuk instant hydrating & merupakan supplement kepada kulit wajah . ☘🔺Oil free hydrating gel sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Pakai sebelum apply foundation, confirm makeup jadi GLOWING & TAHAN

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 22
0

Special CNY!!!! Valid today only!! . RAWAT KULIT ROSAK? PEDIH KEMERAHAN? KERING? MENGELUPAS?? 😱😱😱😱😱😱 . ☘🔺Mary Kay Oil Free Hydrating Gel @ OFHG yang bertindak sebagai moisturizer untuk instant hydrating & merupakan supplement kepada kulit wajah . ☘🔺Oil free hydrating gel sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Pakai sebelum apply foundation, confirm makeup jadi GLOWING & TAHAN

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 21
0

😍😍 SPECIAL SALES TIMEWISE REPAIR NIGHT TREATMENT 😍😍 Kenapa mesti pilih Night Treatment dari Timewise Repair Mary Kay?🤔 ✅ mengandungi Retinol untuk anti-penuaan ✅ mengurangkan kedutan dan garis halus ✅ membantu mengurangkan tanda-tanda penuaan lanjut ✅ menampilkan kulit kelihatan berseri ✅ memberikan tona kulit lebih sekata ✅ meningkatkan kelembaoan kulit selama 12 jam Banyak kan manfaat Timewise

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 21
0

Memang berbeza sangat skin kita ni bila kite cuma mencuci menggunakan jari dengan bila kita menggunakan skinvigorate brush. Kenapa?? Sebab lulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di k

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 21
3

Ramai sangat yang tanya Hana kenapa berus skinvigorate ni antara one the most recommended face brush globally tapi dengan harga yang berpatutan? Sebab berus skinvi ni direka khas untuk memenuhi setiap kriteria yg paling penting secara optimum! We care only on what matter! Yg paling best berus kita sangat sangat soft and boleh digunakan untuk setiap jenis kulit sehinggalah kulit yang sensitif ata

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 21
1

CNY promotion on 21 Feb 2018 (9am-11.59pm only) 💐💐💐 TIMEWISE REPAIR NIGHT CREAM 🌙🌙🌙 TimewiseRepair yg dirumus secara saintifik untuk kurangkan tanda-tanda penuaan yang ketara dan buat kulit jadi muda semula! 😘 Night cream kegemaran skrg ni merupakan keluaran terbaru dari Mary Kay untuk dapatkan kulit yang anjal! Timewise Repair Night Cream berfungsi untuk : 🌸 Menentang garis halus dan kedutan dg

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 21
0

Baby dah tidur baru dapat masuk office susun barang customer nak pos and cek hadiah ape yang da boleh bukak pakai. Hahaha Memang jenis dapat hadiah saaaaaayang nak pkai, simpan dlu dah tak tahan baru pakai. Sebab tu mary kay istimewa, comp dan sales director bnyk hadiahkan produk mary kay so kami sebgai beauty consultant dapar cuba sendiri and jadikan tester kepada orang lain tanpa perlu keluark

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 20
1

Yay! Lagii feedback baruu penggunaan basic set miracle timewise...masih panas lagi.. so Jempot bace semuaaa☺ Cust ni pnah di follow up hari tu...dua kali di follow up.. dua kali cust ni mention parut jerawat start hilang..start pudarr..kawan p0n ada tegur😍 Alhamdulillah..happy nye! Hehee so ada sape2 yg ada masalah parut jerawat? Nak ilangkan bebetol x..bukan just sorok dgn bedak.. nii kita puda

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 20
1

Tau x yg kulit kita mngalami proses penuaan seawal 25tahun? Rugi klu kita x jaga kulit dri awal, nnti kulit pon dah xanjal, muka dah kusam n berkedut. Sbb tu kita ade Timewise Miracle Set ni. Ia membekalkan faedah anti penuaan tercanggih yg kulit anda perlukan supaya kulit nmpk jauh lebih muda. Penggunaan set miracle Timewise akan mngurangkan garis halus dan kedutan, meningkatkan keanjalan kuli

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 20
0

kenapa kita perlu ada rutin “exfoliates” Mary Kay ada 3 cara kita tgk demonstrasi ke atas kulit buah timun susu ibarat kulit kita yg byk pori terbuka & kasar 🤭 . perbezaan antara ❣️berus skinvigorates ❣️Microdermabrasion refine ❣️Facial Peel lepas ni agak ada kesedaran bukan 🤗 penting rutin 3kali seminggu utk dpt kulit yg betul bersih dan bebas dr kotoran serta kulit mati kerana kulit itu send

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 20
0

FOUNDATION PRIMER SUNSCREEN . Siapa sini yang bila pakai foundation, makeup nampak tak licin dan bercapuk-capuk.. Tambah2 bila dah start berpeluh, foundation yang dipakai jadi tak tahan lama kan? Btol x?# . So anda memang wajib pakai foundation primer ni tau! Seriouslyy bestt gila! Foundation primer ni boleh memberi ketahanan kepada foundation yang anda gunakan tak kira samada luminous atau matte

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 19
1

Untuk yang nak hasil yang terbaik bile pakai makeup, sangat sangat penting untuk apply primer dahulu and of course primer foundation yang terbaik pada hana is from Mary Kay. Kenapa perlu primer? 1. Dia dapat MENUTUP CELA pada wajah kita, contohnya liang pori kita yang terbuka, die dpt memenuhi ruang tu supaya pori kita nampak less visible. And jangan risau primer kite pon non comedogenic tau! Mea

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 19
0

Kenapa exfoliation sgt penting?? 🤔🤔 kita perlu ada rutin “exfoliates” Exfoliate bermaksud membuang sel kulit mati pde muka kita. Sel sel kulit mati ini tak mmpu untuk gugur atau tanggal sendri. Over time, die akan terkumpul lapisan demi lapisan dan mnghalang proses pembentukan kulit bru. Akibatnya kulit nampak kusam, tak bermaya dan skincare lain tdk dpt diserapndgn baik lepas ni semoga kita ad

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 18
0

Assalamualaikum! 😍😍😍 . Kat sini ada tak sesiapa yg nak cari extra income? Atau saja nk cuba berbusiness? Kalau ada jom pm saya! Saya nak bantu seberapa ramai yg boleh untuk mula berbusiness dgn modal yg sangat rendah tpi pulangan yg tinggi! . Syarat die kena rajin n bersemangat je! Seriuss! Klu ada yg berminat boleh cpt cpt pm tauu. Jgn malu malu jgn tkut tkut! Jom kita jana pendapatan kita jom!!

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 18
0

GUNAKAN FINISHING SPRAY UNTUK MAKEUP LEBIH CANTIK DAN TAHAN LAMA!! Ia adalah teknologi kosmetik terkini dari US yang mempunyai banyak kelebihan kolobarasi bersama SKINVIDIA 1. WATER BASED Water-based yang membuatkan teksturnya ringan. Tak membuatkan wajah rasa berat. 2. SEPANTAS 10 MINIT Menyerap minyak, mengecilkan pori dan flawless sepantas 10 minit! 3. WAJAH SMOOTH Wajah jadi smooth, make up

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 18
0

Haaaaa siapa tahu ini gambar apa? Takut takk? Inilah gambar sel kulit mati dimuka kita! 😱😱😱 Bila kita tak cuci muka dgn bersih dan tidak pkai mask atau scrub yg betul pda wajah, sel inilah yg akan bkumpul lapisan demi lapisan dekat kulit wajah kita sampai kulit jadi kusam dan tidak bermaya. Boleh bygkan tak berapa tebal sel kulit mati yg kita kumpul smpai boleh nampak kusam muka kita? 😱😱 Jommmm

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 18
0

Eheem eheemm . Walaupon akak tengah pening melayan dua hero sekarang ni tpi akak dengar dengar cerita gomen gaji awal bulan ni 😱❤️😍 jom la reward diri sendiri dgn product yg berkualiti tinggi l, top 5 didunia tau! Produk yg sangat tahan lama dgn jaminan 90hari lagi!😍😍😍 andddd ada promotion semperna CNY tauu! Rugi x grab! 💃🎉 . Nk free trial? Free tester? Free consultation? Wasap kite cpt k! 😍 . Ha

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 18
1

Haa! cantik tak botanical effects evo ni? Geram kan tengok warna dia. Tapi!! Kalau korang try sendiri, bau sendiri and pegang sendiri set ni, lagi korang jatuh hati tau! Sebab ape? Sebab walaupon die fragrance free, tapi bau die wangi gila. Moisturizing gel die pula sangat sejuk, macam bubuh ais kat muka. Lengkap dengan moisturizing lotion spf 30 pula tu. Diperkaya dengan ekstrak aloevera dan dr

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 18
0

Jom baca apa kata mereka! Alhamdulillah, Dari tools, skincare, makeup semuanya akn membuat anda jatuh cinta, inshaAllah. Yang pasti bila dah try sekali mesti rasa na try yg lain pula! Sebab mmg best sangat sangat setiap produk mary kay! Bdw,, jom dapatkan beauty tools kegemaran ramai ni, memang anda takkan menyesal memilikinya!! Hana 0143695746 Beauty consultant mk #marykaymalaysia #marykayprod

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 17
0

Hai selamat malam! Nak share satu lagi testimoni penguna Mary Kay . Testimoni selepas 3 minggu konsisten pakai Microdemabrasion refine scrub dan pore minimizer.. lihat la hasilnya... skin jadi lebih sekata dan licin kan😍 . Jadi, Siapa ada masalah pori terbuka/ pori besar? Skin xsekata... Boleh try set microdemabrasion dari Timewise Skincare Mary Kay ni okey . Untuk keterangan lanjut boleh whtsapp

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 17
1

Ramai ingt bile kita cuci muka kita hari2 mcm biase tu, muka kita bersih btol dah . tapi bile skali try cuci dgn brush skinvigorate dari Mary Kay ni.. lepas cuci brush yg putih suci tu bertukar jadi kecoklatan? kehitaman? Kotor?😱 . maknenye selama ni kita cuci muka xberapa bersih laaa kan? . 🌸hana, 0143695746 . ##marykaymalaysia #marykayproducts #microdermabrasion #MaryKaySkincare #MaryKayPuncak

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 17
0

Kosmetik Bernotifikasi Belum Tentu Selamat? Kita didedahkan semalam ketika sembang Online ini bahawa semua kosmetik perlu bernotifikasi dengan KKM. Persoalannya kenapa sistem notifikasi bukan sistem pendaftaran seperti produk ubat? Sebenarnya dari tahun 2002 hingga 2007, produk kosmetik dikawal melalui sistem pendaftaran. Namun bermula 1 Januari 2008, sistem ini digantikan dengan sistem notifik

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 16
1

TAHUKAH ANDA MENGAPA PAKAR KULIT MENYARANKAN MAKE UP YANG SIHAT ADALAH YANG BERASASKAN MINERAL? Sebab makeup yang berasaskan mineral especially foundation ataupon Bedak yang berasaskan mineral tidak mengandungi bahan-bahan yang merengsakan kulit dan menyumbat pori-pori seperti: . ❌TALKUM ❌BINDING AGENT ❌MINYAK ❌PEWANGI ❌PEWARNA Sebaliknya mineral loose powder ni ada bnyak kelebihan seperti . 🌸 N

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 16
2

8 manfaat penggunaan Mary Kay Cc cream with SPF15 . 💋Melindungi kulit dari sinaran matahari, habuk, debu dan sebagainya. 💋Mencerahkan wajah. 💋Memperbetulkan tona kulit tak sekata. 💋Mengurangkan kemerahan pada wajah (burn, skin sensitif). 💋Menyembunyikan cela pada wajah. 💋Memberikan kelembapan yang kulit perlukan. 💋Mengurangkan tanda penuaan. 💋Mempertahankan kulit dari radikal bebas punca kedut dan

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 16
0

Untuk yang nak hasil yang terbaik bile pakai makeup, sangat sangat penting untuk apply primer dahulu and of course primer foundation yang terbaik pada hana is from Mary Kay. Kenapa perlu primer? 1. Dia dapat MENUTUP CELA pada wajah kita, contohnya liang pori kita yang terbuka, die dpt memenuhi ruang tu supaya pori kita nampak less visible. And jangan risau primer kite pon non comedogenic tau! Mea

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 15
1

Masuk hari ni dah hari ke 10 berpantang. N berpantang kali ni mcm mcm cabaran sikit sama macam hud dlu. So 10 hari ni memang tak terpegang lah sebarang skincare,cuci muka pon tak selera walaupon ada skinvi. Tpi alhamdulillah, skin tetap sihat dan tak kusam. Sebab dah dijaga dengan baik dari awal dengan Mary Kay ❤️❤️❤️ Lepas ni kena rajin balik sbb whiteheads and blackheads dah mula menghuni muka

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 15
0

Hai Assalamualaikum and selamat petang!! 😍😍 Ada lagi yg masih tercari-cari skincare yg tak menghakis, menggelupas & menjejaskan keadaan kulit? Ada masalah kulit kusam walaupun usia masih muda? Masalah muka breakout akibat salah guna skincare? . Nak cantik secara sihat? Nak rawat masalah kulit dengan produk berkualiti & selamat? Nak free consultation? Boleh terus contact hana ya! . .📲 0143695746 .

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 15
0

Siapa dekat sini nak kan kulit yang sihat ? 🙋🏻 Bila uolss invest best skincare pada usia muda , skin uolss akan cantik dan sihat untuk masa akan datang tau 😍. . Apa fungsi setiap item ? 🤔 apa fungsi set botanical effect Mary Kay ni ? 🤔 Siapa yang boleh guna set botanical effect ni ? 🤔 haaaa ... tak tau nak pilih skincare yang Terbaik untuk skin , dapatkan free consultation daripada Beauty Consulta

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 15
0

Siapa dekat sini dan nak kan kulit yang sihat ? 🙋🏻 Bila uolss invest best skincare pada usia muda , skin uolss akan cantik dan sihat untuk masa akan datang tau 😍. . Apa fungsi setiap item ? 🤔 apa fungsi set botanical effect Mary Kay ni ? 🤔 Siapa yang boleh guna set botanical effect ni ? 🤔 haaaa ... tak tau nak pilih skincare yang Terbaik untuk skin , dapatkan free consultation daripada Beauty Cons

Trusted Beauty Consultant @nakoyanakoyi.maryk on Instagram photo February 14
1

Set BOTANICAL EFFECTS dri Mary Kay terbukti dpt mrawat masalah kulit, mengembalikan kulit yg bersih dan sihat kpde pnggunanye. Tengok testimoni customer ni yg sekarang dah pon membina kerjaya di Mary Kay!! ❤️❤️❤️ hebat kan?? Formulasi khas yg Selamat untuk kulit pling sensetif! Datang dgn 3 formula untuk kesemua jenis kulit, so xperlu risau atau keliru. Saya akn bntu anda untuk dptkn produk yg pl

Popular Now

O Melhor da Moda Goiânia @omelhordamodagoiania on Instagram photo February 23
+ Board

... Aposte nas T.SHIRTS para trazer delicadeza e elegância ao seu dia...❤...↘ @disaoficial Peças lindas e o preço excelente!!!💰 🔺TAMANHOS: P M G E GG . @disaoficial @disaoficial @disaoficial . . . ☡Atacado ( Varejo somente na loja ) FAÇA SEU PEDIDO📲 (062) 99971-9923 Enviam para todo Brasil✈🚚 . ↘Loja fisíca : SHOPING 44, LOJA 204 . Siga a loja↘ @disaoficial para acompanhar as novidades diárias .

El Gordo Cocina @elgordococina on Instagram photo February 23
+ Board

¡Buen día! Arrancamos este hermoso viernes con un sándwich de ensalada de huevo, pero en vez de mayonesa, lleva GUACAMOLE! Simplemente pelamos y pisamos 1 palta, le agregamos sal, pimienta, ajo en polvo, una cucharadita de vinagre o jugo de limón y un poco de cilantro. Mientras hervimos 2 huevos por unos 8 o 10 minutos, los pelamos, dejamos enfriar un poco, cortamos en cubitos y mezclamos con la

منزل شیک من💒💐 @manzele_shike_man on Instagram photo February 23
+ Board

کدوم به نظرتون بهتره؟ @alamdecor 🌟مجموعه مبلمان عالم دکور با سابقه درخشان در تولید و ارائه مبلمان منبت و معرق و کلاسیک، فرصتی استثنایی در فروش فوق العاده فراهم نموده تا بیش از پیش در خدمت هموطنان گرامی باشد 🌟 از پیج اینستاگرام ما بازدید کنید⬇⬇ @alamdecor @alamdecor @alamdecor @alamdecor ☎️‎22229317 ➡شعبه شریعتی ☏‎66193260➡شعبه بازارمبل 📩 Telegram: alamdecor

chloe ⋆ sf @care.free.chlue on Instagram photo February 23
+ Board

I was able to try the @pinnertestusa food intolerance test this past weekend! I have trouble digesting a few food groups (especially dairy) and I am excited to see what this blood test has to say about my intolerances. The blood test is super easy and didn’t hurt at all just FYI to all my haemophobias out there! _ Once I get the results back I’ll share them with you! So far my guesses are: beef a