Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 20
67

Menangis boleh buat kita rasa puas

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 20
48

Buat baik dengan adik beradik

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 20
639

Biru adalah seorang yang pembersih

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 19
18

🔥🔥SALE LIQUID HARGA RUNTUH 🔥🔥 🚨Liquid Dah Turun Harga🚨KLIK ▶️ Play utk melihat kesemua brand liquid yg turun harga. Dulu RM 40 ❌sekarang RM28 / 1 bottle Dulu RM 160 ❌sekarang RM100 / 4 bottle 🔺Tag 5 kawan anda dan Menang MOD 🔺Murah !! Jimat !! Harga Lantai !! 🔺101 Jenis Flavour 🔺35 Brand paling Mengetop di Dunia Vape 🔺READY STOCK 🔺SALE - 12.1.2018 hingga 31.1.2018 ———————— MCMANA NAK BELI WEH ?

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 19
2

Datin Seri Shahida pun beli dgn @krbm.online ni. Tak caye Follow @krbm.online . Design Baru Untuk 2018 semua ada tau. Follow @krbm.online ✅ . Nak keselamatan mata korang?Jgn Beli yg murah2 bahaya untuk kesihatan mata. Beli dgn @krbm.online sahaja!! Mira Filzah,Puteri Sarah, Heliza Helmi pun Follow @krbm.online .

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 19
4

BELI 1 IPHONE FREE 11 IPHONE 😱 • ehh bukan 11 iphone , tapi 11 Freegift ! serious geng korang pergi tgk @trusther.iphone ni sekarang . harga iphone diorang yang tengah lelong sekarang ni lain mcm murah die . sekali tengok kompom garu kepala sbb murah sangat . tak percaya ? korang pergi usha sendiri dekat @trusther.iphone ni dah la tengah buat giveaway iphone 7😛 bagi la admin satu

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 17
107

Conteng kertas, test tanda tangan sendiri. 😂

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 17
50

Dari orang lain kita banyak belajar sesuatu.

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 16
5

Korang minta kena bebel laa kalau korang taknak follow @theflozarwatchstore. Banyak jam murah dan trending diorang jual. Cepat-cepat laa follow @theflozarwatchstore tu kang melepas haa..kan dah kena bebel ni😂

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 16
2

“SAYANG PAKAI SHAWL SIMPLE-SIMPLE LAGI NAMPAK MANIS TAU” . OH EM GEE! . Ternyata cik abang awak suka yang simple daripada shawl penuh bunga-bunga, SERABUT MATA!! . _______________________________ INSTANT SHAWL NUHA FLEUR _______________________________ . . Minimal 3D flowers kat hujung #nuhafleurinstantshawl memang akan buat korang nampak SWEET & CANTIK! . . Tak perlu heavy² bunga untuk naikk

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 16
26

Tak perlu jadi miskin semata nampak kaya.

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 16
6

@minyaklintah_original TESTIMONI BAHRU LAGI!! MMG POWER NI SOALAN: Bro lgb oil ni diperbuat daripada apa ya? Knape power sgt ================================ . LGB diperbuat daripada LINTAH, BELACAK dan juga minyak HERBA..yang buat power adalah PATI PEKAT 80% . LGB OIL boleh digunakan kalau bro nak. ✔️Tahan Lama ✔️Besarkan zakar ✔️Padukan zakar ✔️Tambah urat zakar ✔️Keraskan macam akar kayu ✔️Ku

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 16
79

Ingat sampai bila nak ikut gaya dia je. 😏

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 16
381

Gemuk tapi tak makan kawan 😜

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 16
259

Lelaki kelakar dengan orang yang dia sayang, setuju ke tak?

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 15
10

. Bro rasa Badan Membongkok Dan mula Rasa sakit belakang, Dan sakit Duduk terlalu di Office Lagi lagi selalu kerje berat ?? . Dan Pernah rasa Duduk terase kebas Dikaki Baring pun terase kebas, Boleh dikatakan 24 Jam rasa tidak selese ?? . Jika masalah sakit pinggang Tidak Semakin pulih Anda terpakse kene Berjumpa doctor, untuk Mendapatkan injection, berulang kali. untuk mengurangkan rasa sakit.. .

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 15
358

Tegur la mana tau dia pun tunggu. 🙊

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 15
7

“DO IT BECAUSE THEY SAID YOU COULDN’T“ . Bukan kak lofa jer rasa bangga, min pon turut rasa bangga jgk.. iye lah, baru umur 20 tahun tp dah boleh buat income sampai rm1000 dlm masa sehari. . Percaya tak kalau harini semua orang disekeliling kita bagitahu yg kita boleh berjaya tetapi kita sendiri tak yakin yg kita boleh berjaya maka kita takkan berjaya. Tetapi kalau hari ni kita 100% yakin yg kita

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 14
20

Admin curi video brader @mukhlisrosdi ni. Sbb suka dengar dia mengaji 😍

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 14
38

Semua serba tak kena. 😌 Sedih tengok muka sendiri? Pergi stalk @sheera.aya. InshaAllah terlajak putih satu badan, jerawat & parut degil hilang 👍🏼

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 14
133

Takut la tinggi tinggi, 😅

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 14
6

===================== PUTUS ASA JADI DROPSHIP? ===================== . Well semua orang ada masalah kan. TAPI setiap masalah mesti ada cara nak selesaikan . Kami ada UBAT masalah tersebut!! Khas kepada yang baru nak mula berniaga di instagram, dah berniaga tapi sale PISHANG . Tapi apa @projek_startup ni buat ye? . 1. Kami bagi harga terendah untuk Dropship kami! 2. Kami tak jual kat end customer

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 14
50

Saya nak berterima kasih dengan dia. Sedih tengok muka sendiri? Pergi stalk @sheera.aya. InshaAllah terlajak putih satu badan, jerawat & parut degil hilang 👍🏼

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 14
15

Kami memerlukan 50 orang terawal untuk belajar bisnes secara percuma dalam program yg Belum ada lagi di malaysia ni ! Kita bongkar semua ilmu bisnes dalam ni. Takde sorok-sorok. Follow @winnerbizacademy cepat sebelum kuota 50 tu full !

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 14
63

Sementara mereka masih ada, hargailah. Sedih tengok muka sendiri? Pergi stalk @sheera.aya. InshaAllah terlajak putih satu badan, jerawat & parut degil hilang 👍🏼

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 14
12

Sado tanpa risiko dengan SARMS. . Banyak supplement dekat luar taktahu mana nak pilih? Mana yang bagus? Mana yang berkesan? Kawan-2 suruh cucuk? Takut side effect steroid? Admin ada jumpa satu supplement yang berkesan macam pakai STEROID tapi tiada KESAN SAMPINGAN. Admin ulang, TIADA KESAN SAMPINGAN. . Dah tengok gambar kawan Admin dekat atas ni? Ni gambar perubahan dia pakai SARMS dalam masa 2 B

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 14
733

Jom tengok betul ke tak, komen berapa jam korang tidur sehari. Sedih tengok muka sendiri? Pergi stalk @sheera.aya. InshaAllah terlajak putih satu badan, jerawat & parut degil hilang 👍🏼

Nakbebel @nakbebel on Instagram photo January 14
7

Korang pergii tengok feedback di ig @sumaiyahhamzah . Admin malas nak bebel panjang.. . . Dah tau ada masalah JERAWAT, PARUT gelap, SUNBURN dan KULITT gelap. Tapii masih lagii degil TAK NAK rawat masalah kulitt korang dengan #twcsumii nie. Tak kan nak tunggu teruk baru nak rawatt.. Pening pale admin dengan orang macamnie. . . So, better korang pergii ig @sumaiyahhamzah and follow. Kompem tak meny

Popular Now

 @lia_sharief on Instagram photo January 21
+ Board

Согреваюсь этим ветреным зимним днём в Дубай ☺️

CASA DE BELLA ® @casadebella on Instagram photo January 21
+ Board

Herkese musmutlu pazarlar canlarim❤ Bugünün tatlıs sunumu @amigurimi_tasarim 'dan geliyor ❤cok tesekkur ederim canim benim Eline, emeğine sağlık 👏💐😘 Kahve fincanlarindan sitemizde mevcuttur İster 6'lı olarak ister, ikili olarak satın alabilirsiniz 😉

sonamkapoor @sonamkapoor on Instagram photo January 21
+ Board

As most of you know, I like to push the envelope when it comes to red carpet dressing and I think this @verawanggang outfit did exactly that! Such a joy to wear! For the @filmfare awards in: 👗 @verawanggang 👠 @gucci 👛 @eliesaabworld 💄 @lorealindia @lorealmakeup L'OrealParisxBalmain Limited Edition Lipstick 246 📸 @thehouseofpixels  Make up @namratasoni  Hair @bbhiral

Alem Dergisi @alemdergisi on Instagram photo January 21
+ Board

Yunanistan'dan Türkiye'ye uzanan bir hikaye #AmanDoktor... Amcasının istediği bir motor parçasını alabilmek için Türkiye'ye gelen Djam'in yolu bir yardım derneğinde gönüllü olarak çalışan Avril ile kesişir. Genç kızı yanına alan Djam İstanbul'dan Midilli'ye uzanan, çok keyifli ve bol müzikli bir yolculuğa başlar. Bu hafta vizyona giren tüm filmler #alemcomtr’de 📽 #haftaninfilmleri #film #sinema

Tiwa Savage's Crazy Fanpage 🍒🍒 @luvtiwalykcrazy on Instagram photo January 21
+ Board

No weapon fashioned against you shall prosper, a golden Sunday to u and urs😍😍😍 Can you mention the title of this lady's 2 most famous songs😉 Okay, one is #Wombolombo, mention the other one👇👇

مركز دبي فورويل @dubai4wd on Instagram photo January 21
+ Board

تجهيز سيارات القنص السيارات الشاص والربع والكروزر والبلاتينيوم. اسعر خاصه جدا وبسعر التكلفة . حياكم زورونا ومالكم الا طيبه الخاطر. تجهيز وتعديل سيارات القنص والرحلات والمهمات الصعبه. تابعونا وانشروا عنا . دبي فورويل. احمد النزر الفلاسي Dubai 4x4 ‏Instgram: ‏@dubai4wd ‏@dubai4wdoutlet ‏Snapchat:Dubai4x44 ‏WhatsApp:+971505517155 Twitter:AhmadAlflasi3

ini aku bukan kamu apalagi dia @eleknie_ellenie on Instagram photo January 21
+ Board

: Aku sayang kamu Aku tidak pernah jenu apalagi ragu Kita banyak perbedaan bahkan tak sepaham Muncul pertengkaran kecil salah satu antara kita terkadang aku sangat menyebalkan memang😁 Namun percayalah semua ini kita jadikan perekat kebahagiaan antara kita😅 Jangan pernah bosan apalagi ada niatan untuk beranjak pergi yaH Percayalah ini indah jika kita saling mengerti,setia, dan saling memperjuangkan

Jli Kurdi - Paroket Bahar 🌺 @kutaly_bahar on Instagram photo January 21
+ Board

هه‌ولێر - ته‌يراوه‌ - جووت سايدی ٣٠مةتري‌ به‌رامبه‌ر تورشياتی زه‌يتونه ‌ ٠٧٥٠٤٦٠٤٧٠٨💵 ✉️ 📥 #kurdi #kras #hawler #Erbil #krasikurdi #kurdish #kurdishgirl #dress #fashion #kurdishdress #kurdistan #instakurd #zaxo #Dhok #Slemany #Slemani #Rwandz #Shaqlawa #Ranya #Soran #dyana #masif #kirkuk #kurd #kurdishstyle #kurdishdrawing #helylove #barzan #koya #weddingdres كوتالى 💐 به هـار 💐 بو جلى كوردى هه‌و

Болливуд/Aishwarya Rai 257k  🔝 @aishwarya_rai_bachchan__ on Instagram photo January 21
+ Board

NEW🎆 Айшвария Рай Баччан для календаря 2018❤🙈@dabbooratnani #dabbooratnanicalendar2018 . . . #بوليوود #aishwaryarai #aishwarya_rai_bachchan__ #WeLoveAishwarya #aishwaryaraibachchan #bollywoodactress #bollywood #bollywoodmovie #bollywoodmusic #айшвариярай #индийскоекино #индийскиефильмы #айшвариярайбаччан #индия #болливуд #видео #сотрудничество

Bimagazin @bimagazin on Instagram photo January 21
+ Board

İş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri 2016 yılında kalp krizi sonucu hayata veda eden Mustafa Koç’u 2. ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesaplarından anmayı unutmadılar... Haberin detayları www.bimagazin.com da... #mustafakoç#instalike#instacool#instamood#instagood#bimagazin#bimagazinsosyete

PYTHON @pythonkwt on Instagram photo January 21
+ Board

‎تشكيله جديده من اواني التقديم #قطر#الكويت#الامارات#الخليج#السعودية#البحرين #kuwait#kuwaitstyle#q8instagram#qatar#lifestyle#saudiarabia#q8#q8yat#q8women#saudigirls#fashionkuwait#dohaqatar#sauditrends#uae#kwt#bahrain