il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 23
1

[ Duke shërbyer peshk të gatuar në furrë me perime. Ju mirëpresim në il Gusto Ristorante ] #fish#vegetables#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 23
1

Një gotë “jetë” në il Gusto Mes shumëllojshmërive të verërave cilësore në il Gusto do të gjeni edhe ato, që nuk duhen lënë asnjëherë pa provuar. Sophia-Manincor - Të ngjan me portretin ideal të zonjës së shtëpisë. Elegante dhe të koncentruar, simpatik dhe energjike, sfiduese, interesante dhe shumë individuale . Përmban një përzierje të pagabueshme të varieteteve të rrushit. Ja vlen të njihesh me

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 23
0

[ Zgjidhni il Gusto, zgjidhni shijen e mirë. Ju mirëpresim ] #yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 23
0

[ Ju mirëpresim në il Gusto Bistro për organizime të ndryshme me familjen, shoqërinë apo stafin e punës tuaj. Mund të kontaktoni në numrin 0696848195 ose mund të dërgoni email: info@ilgustoalbania.com Adresa jonë është Rruga Kajo Karafili, tek ish lidhja e shkrimtarëve ] #ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 23
0

[ Kallamar i përgatitur në zgarë ] #squid#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 23
1

[ Ju mirëpresim në il Gusto Ristorante me produkte të freskëta të detit të përgatitura në mënyrën e duhur ]

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 23
0

[ Ekspozitori me peshk të freskët në il Gusto Ristorante ]

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 23
0

Menu Ditore në il Gusto Ristorante përgatitet çdo ditë me produkte të freskëta, dhe çdo ditë do të keni mundësinë të shijoni pjata të ndryshme. Ju mirëpresim

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 23
0

[ Ejani dhe ëmbëlsohuni në il Gusto Ristorante me ëmbëlsira të shumëllojta dhe shijen e tyre shumë të mirë ] #yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 22
0

[ Sallatë me pomodorini, qepë të kuqe, ullinj dhe spec jeshil ] #cherry#tomatoes#black#olive#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 22
0

[ Super pasta në il Gusto Bistro ] #pasta#shrimp#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 22
0

[ Peshk San Pietro i gatuar në furrë me perime. Ju mirëpresim në il Gusto Bistro ] #vegetables#fish#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 22
0

[ Në restorantin tonë gjithçka është e shpejtë, e mirë dhe e lirë. Në "il Gusto Bistro" do zbuloni atë që ju ka munguar deri më tani. Ju presim të kaloni tek ne drekat dhe darkat me miqtë, e sigurt që do kënaqeni shumë dhe do të shpenzoni më pak se kudo tjetër! Ju mirëpresim! ] #raw#fish#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgu

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 22
0

Muzika Live është shpirti i fundjavave në il Gusto. Përveç shijes së mirë nuk harrojmë të sjellim tinguj shoqërues që e bëjnë mbrëmjen tuaj edhe më të veçantë. Ndaj, këtë të shtunë, ju ftojmë në il Gusto Ristorante, për të shijuar një darkë të mirë me ushqim dhe muzikë cilësore. Elona Islamaj dhe Lorenc Treska do të sjellin një repertor të zgjedhur për të gjithë klientët tanë. Ju presim këtë të

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 22
1

[ Linguine karkaleca kungull dhe domate qershi ] #pasta#shrimp#cherry#tomatoes#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 22
0

[ Oktapod i marinuar me fasule. Ju mirëpresim në il Gusto Bistro ]

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 22
0

[ Ekspozitori me peshk të freskët në il Gusto Bistro. Ju mirëpresim ]

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 22
0

Menu Ditore në il Gusto Ristorante përgatitet çdo ditë me produkte të freskëta, dhe çdo ditë do të keni mundësinë të shijoni pjata të ndryshme. Ju mirëpresim

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 22
0

[ Ju mirëpresim në il Gusto Bistro plot ëmbëlsi dhe shije ] #dessert#chocolate#souffle#tiramisu#icecream#fruit#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 21
0

[ Karkaleca të përgatitura në zgarë. Ju mirëpresim në il Gusto Bistro ] #shrimp#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 21
0

[ Jy mirëpresim në il Gusto Bistro me antipasta të freskëta të detit ] #raw#fish#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia.

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 17
0

[ Super pasta në il Gusto Bistro. Ju mirëpresim ] #pasta#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 17
0

[ Antipastë deti e gatuar. Ju mirëpresim në il Gusto Ristorante ] #seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 17
0

[ Karkaleca me salcë konjaku ] #shrimp#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 17
0

[ Ëmbëlsira në il Gusto Ristorante. Ju mirëpresin ] #dessert#chocolate#souffle#tiramisu#icecream#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 16
0

[ Peshk San Pietro i përgatitur në furrë me perime ] #fish#vegetables#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 16
2

[ Fundjavat kalohen me miqtë dhe duke shijuar një gotë vere bëhen dhe me speciale. Ju mirëpresim në il Gusto ] #wine#cheers#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 16
0

[ Ju mirëpresim në il Gusto Ristorante nesër në mbrëmje nën tingujt e muzikës live ] #live#music#saturday#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 16
0

[ Plateau me krudo në il Gusto Ristorante. Ju mirëpresim ] #raw#fish#oyster#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 16
0

[ Kallamar i përgatitur në zgarë. Ju mirëpresim në il Gusto Ristorante ]

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 16
2

[ Karkaleca saganaq furre në il Gusto Bistro ] #shrimp#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 16
0

Menu Ditore në il Gusto Ristorante përgatitet çdo ditë me produkte të freskëta, dhe çdo ditë do të keni mundësinë të shijoni pjata të ndryshme. Ju mirëpresim

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 16
0

[ il Gusto Bistro Ju mirëpret plot ëmbëlsi ] #dessert#fruit#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 15
0

[ Pastat janë me super shije në il Gusto Bistro. Ejani dhe provoni shijen e mirë të detit në tryezën e il Gusto. Ju mirëpresim ] #pasta#seafood#shrimp#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 15
0

[ Antipasta të freskëta të detit në il Gusto Bistro të marinuara me vaj ulliri extravergine ] #seafood#oystet#salmon#octopus#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 15
0

[ Patate krokante të përgatitura në il Gusto Bistro. Ju mirëpresim ] #potatoes#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 15
1

[ Antipasta të freskëta të detit në il Gusto Bistro. Ju mirëpresim ] #seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 15
0

[ Peshk gjuhëz i përgatitur me verë e limon ] #fish#wine#and#lemon#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 15
2

[ Super pasta në il Gusto Bistro. Përzgjidhni të preferuarën tuaj. Ju mirëpresim ] #pasta#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

il Gusto Ristorante & Bistro @il_gusto on Instagram photo February 15
0

[ Peshk i freskët në ekspozitorin e il Gusto. Ju mirëpresim ] #ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

Popular Now

|روانشناسي| @movafaqiyat on Instagram photo February 24
+ Board

اميدوارم اين هفته واستون عاااالي شروع شده باشه😉 روز بخير بهتريناااا🔝🌹💙❤️💎🌟 #پيج_اصلي_موفقيت #موفقيت #بهترینا #موفقيت_اتفاقي_نيست_انتخابي_است

One FM最Hit! @onefm881 on Instagram photo February 24
+ Board

我们还在 Facebook LIVE 哦!关丹的朋友见到 @onefmnicholas @onefmding 有福咯!他们也会送出 One FM的周边产品~ 赶快去 #GegariaFest 吧!#GoGegaria @GoGegaria

ANNI 🌸 FASHION 🇩🇪 MUNICH @anniju__ on Instagram photo February 24
+ Board

Guten Morgen ❤️ schönes Wochenende euch allen 😘😘😘 was habt ihr Schönes geplant? ❤️

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo February 24
+ Board

. "TONG DIIMAH WAE" . Usahakeun ulin kaluar, silaturahmi, mun teu neang hiburan. Supados otak maraneh leuwih ngeunaheun kahareup. Sok beredar, geroan baturan, mumpung liburan. Waktos moal bisa dibeuli, tapi kudu disegerakan. Iraha deui bisa panggih, kapayunana bakal leuwih hese. Nyimpang weh keudeung, kadituna mah bebaskeun. Tong sok isin atawa gengsi, bawa happy sateh. Da kahirupan mah kieu kieu

Петропавловск Казахстан @sko_kz on Instagram photo February 24
+ Board

Корабль с пёстрого на боровом сейчас. Возле гостиницы Рикос

عروس شیک @ on Instagram photo February 24
+ Board

پیکرتراشی و فرم دهی رفع چاقی و سلولیت و ناهمواری های پوستی لاغــــــری بدون درد و بدون جراحی با آخرین متد روز دنیا با مجوز رسمی وزارت بهداشت با متخصصان و پزشکان حرفه ای به سلامتی پوست و زیبایی خود اهمیت دهید!!! 🏥کلینیک تخصصی پوست.لیزر.لاغری.پیوندمو پرنســــــــــــــــــــــــــــــــــا 021.22042225 021.22042225 021.22042225 021.22042225 021.22042225 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @pransaclinic @pransaclinic #spo

Elizabeth Elam @elamelizabeth on Instagram photo February 24
+ Board

A great gallery opening,for a great photographer, with great friends! What a night ✈️ (those are my leggggs!!!!)

Ислам Юждаг @islamyuzhdag on Instagram photo February 24
+ Board

Руководитель отдела просвещения Муфтията РД по Магарамкентскому району Шамиль Рахманов и представитель газеты «Ас-салам» в районе Гаджимагомед Гаджимагомедов посетили с. Бут-Казмаляр, где встретились с активистами села. В ходе встречи Ш. Рахманов разъяснил важность донесения этой газеты в каждый дом. «Все мы знаем, что «Ас-Салам» – это духовно-просветительская газета, которая отражает суть Ислама

ZAP Clinic @zapcoid on Instagram photo February 24
+ Board

Berikan ❤️ kamu, jika kamu sudah pernah treatment di ZAP Clinic. — Di ZAP seluruh tim kami selalu berusaha membuat kamu bukan hanya cantik namun juga bahagia. — Menunjukkan kepedulian dalam pelayanan kami untuk kenyamanan kamu dengan membangun suasana yang menyenangkan. — Kalau kamu klien setia kami dan punya cerita sweet selama ngeZAP, yuk share di kolom comment ya. — Siapa tau cerita kamu bisa

GALYA DENISOVA @blueboxmoscow on Instagram photo February 24
+ Board

• Тонкие золотые цепочки с бриллиантами. • WhatsApp +79037347070 • Адрес шоурума: Брюсов переулок, 8-10. • Мы работаем с понедельника по воскресенье 11.00-21.00 #blueboxmoscow #bluebox

basitkilo_kontrolu @basitkilo_kontrolu on Instagram photo February 24
+ Board

✔Hadi harekete geç sende aramıza katıl. ✔Sağlıklı fit bir vücut seni bekliyor. Herbalife %80 beslenme %20 spordur. 😍😍✔Başlamak için tam zamanı herbalife ile sizde kendinizdeki değişimi göreceksiniz. ✔Aç kalmadan zayıflamak mümkün. ✔Tok ve sağlıklı şekilde incelme. 📞 Bilgi almak ve siparis vermek icin 0555 995 3830 (WhatsApptan) #sagliklibeslenme #saglikliyasam #hucrenidoyur #hucrenibesle #bubedens

almas @almaspk on Instagram photo February 24
+ Board

If happiness were a shoe, it would be our mini round block heels in sunshine yellow ☀️#almaswoman

Bonsai Studio @bonsaist on Instagram photo February 24
+ Board

http://Www.BonsaiStudio.ir @ninionminion Admin: @bonsai_studio استودیو بن سای/ کودک،نوزاد،بارداری 77939938 / / 77939888 نارمک،  گلبرگ شرقی،  تقاطع دردشت،  جنب بانک سپه،  پلاک420،  زنگ10 انجام تمام مراحل کار توسط پرسنل خانم کانال تلگرام بنسای :  Bonsai_studio #babyyoga #newborn #cutekids #honey #photography #child #babyphoto #studio #بچه #فرزندم #اتلیه_کودک #سیسمونی_ایرانی #تهرانپارس #کادو #

Bonsai Studio @bonsaist on Instagram photo February 24
+ Board

http://Www.BonsaiStudio.ir @zhinakaka Admin: @bonsai_studio استودیو بن سای/ کودک،نوزاد،بارداری 77939938 / / 77939888 نارمک،  گلبرگ شرقی،  تقاطع دردشت،  جنب بانک سپه،  پلاک420،  زنگ10 انجام تمام مراحل کار توسط پرسنل خانم کانال تلگرام بنسای :  Bonsai_studio #کودکان #نوزادان #حامله #اتلیه_بارداری #شرق #سیسمونی_نوزاد #کادو #ایرانیان #تهرانـگردی #زنان #تولدت #روزهای #دورهمی #خنده #انرژی_مثبت  #آ