Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 21
37

Zaman skrg still wujud lagi ke game game yg admin slalu main ngan dak dak kampong dulu? Yg lompat getah tu especially.

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 21
2

GILA murah barang2 diaorang! Serius cool sangattt! Tak caya try FOLLOW @bythousands . Tak tipuu 😎

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 21
49

Slide. . Semenjak si Tania ni ade, Oyen dah tak penting lagi dah. . Sian Oyen.

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 21
101

Siapa ada mmbe dia macam ni ? Tag dan mention mmbe korang 🤣 . . Follow @extype.iphone untuk menang IPHONE 8 PLUS . PS4 , IPAD , APPLE WATCH dan SJ CAM

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 21
143

Betul ke orang kata dak laki lebih pandai uruskan diri kalau duk asrama berbanding perempuan? . Setakat camni masak dak perempuan lagi grand la guys!

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 21
2

Siapa nk cun letop mcm awek admin ni?😊 . korang kena dapatkan @putihblinkblink_official sebab dulu rupa awek admin sebijik mcm ijoy , tapi selepas consume alhamdulillah jadilah org sikit. Ermmm . Tak caye? Cer try tanya sendiri awek admin @faralisamzmn. Haihhh😔. Awek admin tau ni so jgn tanya bende lain pulak selain nk cantik, yang lelaki jgn sesekali tanya pasal nk cantik ye. Aku lempang kang!😡

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 21
105

Kalau dah takde air paip nak basuh tangan ke bahagian mana sekalipun lah. Bende alah ni la yg jadi penyelamat tp yg hawaunya dia punye pancut boleh bikin meletop dunia! Chis! Habis lencun! . Pernah kene gais?

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 21
1

⠀⠀⠀⠀ Oii kau buat apa tu, sampai tertonggeng2 😳. Lucah betul la owner @dope.gadget ni 😝 ⠀⠀⠀⠀ Ouh tengah kira stock baru sampai rupanye haha. Sampai merangkak2, banyak betul stock kau 🤔. Mesti sebab sales BUY 1 FREE 1 kan, tu laju tu barang kau gerak. Padu la @dope.gadget ni 👏🏻 ⠀⠀⠀⠀ Tag member korang yg cari item apple original 👇🏻 ⠀⠀⠀⠀ #bangfaizpadu #bukanbashebashe

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 21
76

Lawak malam harini ditaja oleh seorang Doktor. Dr @oi_azam nak minta 1 lawak jenaka boleh?

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 21
540

Korang yg tak paham tu means suci lah tu. Tweet ni tuk budak nakal sokmo. Kuikuikui

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 19
4

Uih, sangat sesuai mesej kak @nurhayatitahirr ni tuk member member yg kuasam tu. Takyah la admin nak tag mengetag. Korang paham sendiri naa.

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 19
13

⠀⠀⠀⠀ Korang dengar sampai part last. Serious !!Berdekah siot aku gelak hahahahaah 😂. Kau siap remind nabila razali hahaha ⠀⠀⠀⠀ Padahal kau dengar pon lagu cumi2 tu pakai earpods original aku bagi 🙄. Nasib kau puji earpods original aku 😝. Hahah so siapa nak feeling macam aedy "celup ni" pliss usha ig aku @dope.gadget pastu beli earpods 😍. Tgh offer buy 1 free 1 🔥 ⠀⠀⠀⠀ Tag member korang yg cari item

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 19
266

Sape kawan korang muka macam Sofi Jikan dan perangai sebijik macam keting. Seru dia sikit!

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 19
3

Siapa nk cun letop mcm awek admin ni?😊 . korang kena dapatkan @putihblinkblink_official sebab dulu rupa awek admin sebijik mcm ijoy , tapi selepas consume alhamdulillah jadilah org sikit. Ermmm . Tak caye? Cer try tanya sendiri awek admin @faralisamzmn. Haihhh😔. Awek admin tau ni so jgn tanya bende lain pulak selain nk cantik, yang lelaki jgn sesekali tanya pasal nk cantik ye. Aku lempang kang!😡

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 19
10

😂😂😂Terbaik laq @hyppe.biz ..buat Bisnes kecik2 je Dh Start pakai kereta baiklaq 😂😂 Aku pon Nk join laq @hyppe.biz kalau mcm nie .. boleh ke @hyppe.biz ?

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 19
5

New year sale!!! Bapak ahhh @iphone.prr nak lelong semua iPhone ni kat korang. Siapa nak beli boleh terus follow @iphone.prr sekarang. Tak trusted? Xyah risau guys admin sendiri pernah beli dengan @iphone.prr so memang trusted seller. Siap boleh buat servis COD, POS & Walk-in kedai diaorg dekat Wangsa Maju KL. So tunggu apa lagi? Serang ig @iphone.prr sekarang sebelum semua iPhone diaorg nak lelon

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 19
2

Saya suggest Korang order product macam ira pakai ni dengan @mikaseries . Sebab @zoeyrahman dia tengah cari pemenang duit RM1000 , Best kan 😍 product ni memang bagus sangat2, recommend!!!! . . . Ok,#mikaglo ada glo1(light) & glo2(natural). Fungsi Utama extra oil control and glowing powder. Boleh dijadikan sebagai 2way cake(foundation). . . Ringan je pakai, tak bercampuk dan wangi. Lelaki perempuan

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 19
21

Bukak bukak je dapat gajah duduk camni puas hati kan? Ape barang kecik kecik mcm kucing tido kan? Nak gajah duduk!

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 17
2

⠀⠀⠀⠀ Hahah kau buat hal lagi laa 😂. X abis2 ada je kau punya idea 🙄 ⠀⠀⠀⠀ Tapi xpe sebabkan kau menari tulah aku tau cable 2m panjang and sangat senang nak guna. Kat belakang pon boleh reply fon. Korang mmg padu la @dope.gadget 💪🏻🔥 ⠀⠀⠀⠀ Tag member korang yg cari item apple original 👇🏻 ⠀⠀⠀⠀ #bangfaizpadu #bukanbashebashe

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 17
98

Peristiwa jambatan runtuh di gudang membeli belah di Indonesia baru baru ni. Fobia plak tgk.

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 17
259

Teringin nak rasa karipap gergasi ni. Ade sape pernah rase tak? Mane ni ek?

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 17
141

Senaman celah kangkang supaya anda sehat bahagian bahagian yang susah disenamkan.

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 16
23

. Walaupun dah banyak Kali Date dengan si dia💕, Korang still pakai Baju lain2 ? 😩 what the.... 😪 Bilaa jumpa kawan masa jalan2 , kawan tanya nie adik Ke abang.. Padahal tu boyfie korang. Orang lain pun confuse sebab korang kurang Nampak Serasiii 👫. . Nie Admin tolong korang lahhh... Kalau nak Nampak serasi boleh Cuba Dapatkan T shirt Couple dari @Bajupanas.Tee. Harga Berbaloii & Kualiti Tiptop . K

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 16
37

LELAKI SADO DIMINTA MENCERAIKAN ISTERINYA AKIBAT ISTERI DITIPU OLEH LUARAN SUAMINYA YG BEGITU SADO TETAPI... . . "Abg sedar tak abg tu dah la sado! Bukan setakat 6pax tapi 8pax plak tu! Tapi bila kat katil abglah org yg plg lembik! Abg tak malu ke? Dpn org abglah Raja! Dpn bini abg lembik! Bila 2-3 kali celup mesti abg dh game over! Apa benda ni bang? Dah la mcm lada kecik abg punya tu! Tak malu k

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 16
91

Korang yang mana 1 ni? Tipu kalau takde dalam gambar. Mesti ade. Admin dulu kaki verangan. Kuad sangad verangan. . Tetibe rindu zaman skrg. Carik duit susah wei bile dah keje ni.

Lawak - lawak Hangit @dubsmashmalaysian_ on Instagram photo January 16
59

Setiap orang ade hak bersuara masing masing. So admin pun tak tau nak komen camne tapi kita doakan yg baik baik, buang yg keruh, ambil yang jernih la yer.

Popular Now

Something Haute @somethinghauteofficial on Instagram photo January 22
+ Board

“I really want to do a show in Pakistan,” says #Diplo!! The American DJ has been very vocal about Trump’s illogical comments and bad policies and says the best kind of diplomacy with Pakistan is to reach out to the kids here by entertaining them. @diplo

 @hitman_the_sniper on Instagram photo January 22
+ Board

NO FILTRI.. SOLO TANTA PASSIONE.. Hitman è un esclusiva @sod_gear_official_page 👇🏼🔝👇🏼🔝👇🏼🔝👇🏼🔝👇🏼🔝 ONLY MADE IN ITALY ONLY WITH BEST MATERIALS DESIGNED FOR WHO WANT PERFECTION MADE FOR WHO PRETEND THE BEST ALWAYS WITH YOU ALWAYS FOR YOU SOD GEAR IS THE WAY ...WHAT ELSE?... ⚡VISIT US ON WWW.SODGEAR.COM⚡ 🇮🇹SOLO MADE IN ITALY SOLO CON I MIGLIOR MATERIALI SOLO PER CHI VUOLE LA PERFEZIONE SOLO PER CHI P

📌Подслушано в Тамбове📌 @podslushano_v_tambove on Instagram photo January 22
+ Board

Ищем сотрудника! #подслушановтамбове #тамбов #tambov #уварово #моршанск #мичуринск #кирсанов #жердевка #бондари #знаменка #инжавино #мучкап #мордово #рассказово #сампур #сосновка #ржакса #никифоровка #первомайский #тамбовскийрайон #тамбовскаяобласть #токаревка #тмб #tmb #умёт #котовск #vtambove #сегоднявтамбове

Instablog9ja @instablog9ja on Instagram photo January 22
+ Board

Actress Lilian Afegbai, regrets not taking her mom’s advise to remain a virgin, as she embarks on her celibacy journey.

ТАЛДЫКОРГАНЕЦ @taldykorganec_insta on Instagram photo January 22
+ Board

Сегодня пригласил меня во Дворец школьников Бауыржан, парень преподающий здесь историю. Он является инвалидом I группы, но это не мешает ему работать, а школьникам нравятся его уроки. Их группа часто выезжает в районы нашей области по историческим местам Жетысу. Интересно было встретиться и побеседовать со школьниками, особенно рассказать как учился ты, как можно и нужно защищать свои права😃. И ч

Bazary Online @bazaryonline on Instagram photo January 22
+ Board

پێڵاو /حذاء نرخ -سعر:::30$ کۆد -رمز:::#pc14 ئەم کاڵایە داشکاندنی بۆ کراوە و لە ئۆفیس دەست دەکەوێت. لە ماوەی ١ هەفتەدا دەگات بە دەستت کاتی داواکردنیدا. هذه البضاعه تخفيضات وموجوده لدينا في المكتب تصل خلال اسبوع عند الطلب

Juliana Calderari @jucalderari on Instagram photo January 22
+ Board

meio dona florinda, meio café addict, inteira sono porém pronta pra labuta ~ bom dia!

El Arte Religioso @elartereligioso on Instagram photo January 22
+ Board

📖Reflexión del Papa Francisco sobre el Evangelio 📖 . 📍22 Ene 2018📍 . Debemos trabajar también por la unidad de todos los cristianos, ir por el camino de la unidad que es el que Jesús quiere y por el que ha rezado. . Frente a todo esto, debemos hacer seriamente un examen de conciencia. En una comunidad cristiana, la división es uno de los pecados más graves, porque la hace signo no de la obra de Di

GROSIR BATIK, HARGA PABRIK! @benangraja on Instagram photo January 22
+ Board

Eksis & Menang!!. . Menangkan 3 Smartphone 🏆Vivo Y53 🏆Samsung J1 🏆Zenfone Go + 3 aksesoris untuk 6 pemenang yang akan diundi setiap bulan 😱😱🎉🎉. . cara ikutan: 1. Post Foto / Video memakai produk @benangraja / @benangrajapremium. 2. tag ke akun @benangraja & @benangrajapremium dan tag 5 teman kamu, dengan hashtag #benangrajaeksis . 3. Repost Postingan ini. . pemenang dipilih 25 Januari oleh staf @b