NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 18
3

Hai uols!!!girdle n benkung!!!mane2 yg xnapak lagi girlde cam mane bentuk lah tgok sample tu!!!!leh tutup perut n peha sis!!!!!!seelok nyerr beli dua item teruss!!bru meletop dan cantik!!!!!!mane3 yg berminat leh dtg ke nur sajat johor bahru!!!!!jgn tggu lg..stock terhad kot!!..cpt3!!!!!!! #letscantik #janganmengata

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 17
1

#Repost @nursajatbeautician with @repostapp ・・・ Hai semua.. Nur Sajat Beautician menawarkan PACKAGE FACIAL buat BRIDE ! Harga yang mampu milik u olls .Tak nak cakap banyak yang mana nak booked for facial cepat2 Whatsapp / Call kitee ... NSB buka setiap hari bermula dari pukul 11am-8pm KECUALI HARI SELASA.. LET'S CANTIK💋💋💋 ☎HQ NSB AMPANG : 03-42705069 ☎NSB SHAH ALAM : 03-55241550 ☎NSB FAX : 03-5524

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 17
4

Salam jumaat semua!!!! Mane2 yg nk repeat dan oder baru boleh datang ke nur sajat johor bahru!!!all item semua ready stock!!!!mana2 yg nk cantik jom la serbu nur sajat johor bahru, ampang dan shah alam!!!!semua ade kt sini!!! #letscantik #janganmengata call skrg 0182903495 untuk mengetahui service, treatment dan product yg kami sediakn..#letscantik #janganmengata let's CANTIK💋💋💋👉🏼 ☎NSB AMPANG : 0

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 16
2

Jgn bimbang kita ada cara untk mengawal masalah yg uolls alami.Nak tahu produk yg sesuai dgn masalah kulit uolls jom hubungi kami di : let's CANTIK💋💋💋👉🏼 ☎NSB AMPANG : 0182883415 / 03 - 42705069 ☎NSB SHAH ALAM : 03-55241550 / 018 - 2903562 📲NURSAJAT JOHOR BARU-0182903495 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 📲NURSAJAT AMPANG 🏩 No G-128, Galaxy Ampang Shoppingmall Taman Dagang,68000 Ampang Selangor Darul ehsan

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 16
21

Hello!!! Bengkung n girdle in the house NSB JOhor bHaru!!!!!so tunggu ape lg..jom2 dtg ke nur sajat johor bahru!!!!!!stok still available uols!!!!!cpt2...just walk in!!!!orperasi kedai kami bukak dr 11pagi- 8mlm!!!!selasa tutup/off!!!!!.. jom2... #letscantik #janganmengata lcall skrg 0182903495 untuk mengetahui service, treatment dan product yg kami sediakn..#letscantik #janganmengata let's CANTI

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 16
1

#Repost @nursajatbeautician (@get_repost) ・・・ ・・・ #Repost @nursajatbeautician (@get_repost) ・・・ Facial resdung available now.. nak tahu berapa harga?? meh whatsapp kite ye... NSB buka setiap hari bermula dari pukul 11am-8pm KECUALI HARI SELASA.. LET'S CANTIK💋💋💋 ☎HQ NSB AMPANG : 03-42705069 ☎NSB SHAH ALAM : 03-55241550 ☎NSB FAX : 03-55247550 📲NURSAJAT-0182883415 AMPANG🏩 No G-128, Galaxy Ampang Sho

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 16
1

#Repost @nursajatbeautician (@get_repost) ・・・ Losse item available now!!!! Packaging baru!!!! Ready stok!!!jom serbu nur sajat johor bahru, ampang dan shah alam!!!!lcall skrg 0182903495 untuk mengetahui service, treatment dan product yg kami sediakn..#letscantik #janganmengata let's CANTIK💋💋💋👉🏼 ☎NSB AMPANG : 0182883415 / 03 - 42705069 ☎NSB SHAH ALAM : 03-55241550 / 018 - 2903562 📲NURSAJAT JOHOR B

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 15
1

Penerangan Produk: Plat Laroscorbine ini pada asalnya diimport dari Perancis. Setiap kotak mengandungi 10amp 1500mg vitamin c 500mg tumbuhan kolagen / 5ml Manfaat: Mencerahkan kulit Mengurangkan garis halus kedutan Mengurangkan pigmentasi dan parut kecil Meningkatkan keanjalan kulit melembutkan dan melembapkan kulit Menambah kolagen yang hilang contact/ whatsapp us! NSB SHAH ALAM 03 5524 1

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 15
1

Manfaat Kecantikan - menyelesaikan masalah kulit dan menghapuskan kedut, jerawat, jeragat, eye-bag, melembapkan kulit kering, merangsang pembaharuan sel kulit, menggalakkan peredaran darah Membantu meningkatkan kekurangan tenaga, keletihan dan gejala fizikal yang lemah Meningkatkan sistem imun Merangsang pertumbuhan baru sel kulit dan kolagen Kandungan BIO - CELERGEN Stem Cell mengandungi kesa

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 15
1

・・・ #Repost @nursajatbeautician with @repostapp ・・ tak tahu nak pergi mana?? ha meh datang buat treatment facial ngn kite..bermacam2 treatment kita ada..untuk awak semua .. let's cantik! WhatsApp : 018-2903562

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 15
1

Salam semua!!!!Hot item!!!!!satu set Evgenis regeneration pack!!!!!rm1350 untuk 5kali injection (5 minggu treatment) this item sesuai untuk semua jenis kulit!!!! Kofem meletop dan cantik!!!!Datang skrg di Nur sajat Johor bahru 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Original item!!!item available now!!! Berfungsi untuk: 🌷 mencerahkan kulit satu badan (melanin inhibit factor MIF) 🌷 untuk hilangkan jeragat/jerawat 🌷 untuk awek muda

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 15
4

Ready stok!!!!!girdle in the house!!!sesiapa yg berminat boleh walk in ke cwgan kami!!! Johor bahru, ampang dan shah alam!!!!!!so jgn tunggu lame2 risau stok abis!!!!!!... #letscantik #janganmengata let's CANTIK💋💋💋👉🏼 ☎NSB AMPANG : 0182883415 / 03 - 42705069 ☎NSB SHAH ALAM : 03-55241550 / 018 - 2903562 📲NURSAJAT JOHOR BARU-0182903495 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 📲NURSAJAT AMPANG 🏩 No G-128, Galaxy Ampan

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 13
8

Tips kecantikan dari mokay!!!!so ape tunggu lg!!!just walk in..xyah pening2 nk call...semua brg dh ready stock!!!!cpt2... cwgan kami di johor bahru, ampang dan shah alam!!!!!!cpt2 #letscantik #janganmengata let's CANTIK💋💋💋👉🏼 ☎NSB AMPANG : 0182883415 / 03 - 42705069 ☎NSB SHAH ALAM : 03-55241550 / 018 - 2903562 📲NURSAJAT JOHOR BARU-0182903495 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 📲NURSAJAT AMPANG 🏩 No G-128, Gala

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 12
1

EVGENIS Regeneration Pack Rm1350.00 (5set) Service charge Rm53.00 Service time iv drip 30+- minutes Isi Evgenis Regeneration Pack : 10 ml solutions Lyophilized Powder 10 ml Embryonic Steam Cell Kandungan Evgenis Regeneration Pack : Liposomal Vitamin C x 2000mg Coenzymes Q10 x 500mg Active tri peptide x 100mg Liposomal Glutathione x 5000mg Melanin Inhibbit Factor (MIF) x 2000mcg Whitening a

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 12
1

Hai semua!!!!!!Just walk in branch johor bahru,ampang dan shah alam!!!!ready stock!!!!!!!!RM 1350 (5set)5x treatment IV drip evgenis regeneration pack adalah product yg diketagorikan sbg product exclusive di pasaran untuk meremajakan kulit dgn EMPAT FAKTOR utama iaitu 💋 whitening 💋 rejuvenation 💋 body firming 💋 skin radiance. Evgenis regeneration pack mengelak pembentukkan melanin dari dalam bad

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 12
4

Hi semua!!!packaging baru!!!! Skincare,losse item creams siang dan malam serta sabun pink3....so ape tunggu lagi..lets grab skrg!!!!! Kofem meletop n cantik nt!!!!!!! #janganmengata call/wassap 0182903495 let's CANTIK💋💋💋👉🏼 ☎NSB AMPANG : 0182883415 / 03 - 42705069 ☎NSB SHAH ALAM : 03-55241550 / 018 - 2903562 📲NURSAJAT JOHOR BARU-0182903495 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 📲NURSAJAT AMPANG 🏩 No G-128, Galax

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 12
1

#Repost @nursajatbeautician (@get_repost) ・・・ #Repost @nursajatbeautician (@get_repost) ・・・ Evgenis regeneration pack adalah product yg diketagorikan sbg product exclusive di pasaran untuk meremajakan kulit dgn EMPAT FAKTOR utama iaitu 💋 whitening 💋 rejuvenation 💋 body firming 💋 skin radiance. Evgenis regeneration pack mengelak pembentukkan melanin dari dalam badan dgn melanin inhibit factor yg t

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 11
4

Hi semua!!!sabun pink pink!!! Dh ready stok..sesuai untuk semua kulit!!!boleh digunakan dimuka dan badan..boleh menghilangkan daki2 di tempat tertentu!!!!gosok2 aja dh cerah!!!!kofem makin kofident!!!!!so ape tunggu lagi..dtg la ke nur sajat johor bahru, ampang dan shah alam!!!!!!lets grab sabun pink2...gosok2 aja dh cerah!!!!! #letscantik #janganmengata call/wassap 0182903495 let's CANTIK💋💋💋👉🏼 ☎

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 10
13

Skincare old n new packaging!!!!!so ape tunggu lg..lets grab packaging baru skrg!!!packing bru more advance...cepat2!!!! Kunjungi nur sajat johor bahru, ampang dan shah alam!!!!!call n wasssap skrg!!!!0182903495!!!! let's CANTIK💋💋💋👉🏼 ☎NSB AMPANG : 0182883415 / 03 - 42705069 ☎NSB SHAH ALAM : 03-55241550 / 018 - 2903562 📲NURSAJAT JOHOR BARU-0182903495 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 📲NURSAJAT AMPANG 🏩 No G-

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 10
14

Hye uolls . Stock Girdle Dah Masuk Dkt Branch Ampang. Sesungguhnya Penantian Itu Menyiksakan Uolls. So Apa Lg Cepat2 Dtg Beli Girdle By Nur Sajat. let's CANTIK💋💋💋👉🏼 ☎NSB AMPANG : 0182883415 / 03 - 42705069 ☎NSB SHAH ALAM : 03-55241550 / 018 - 2903562 📲NURSAJAT JOHOR BARU-0182903495 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 📲NURSAJAT AMPANG 🏩 No G-128, Galaxy Ampang Shoppingmall Taman Dagang,68000 Ampang Selangor

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 10
6

Salam jumaat semua!!! Good news!!!!lets girdle dh ade di nur sajat JB!!!!so apa tunggu lagi!!!!!let grab now!!!! Cpt2...sebelom kehabisan stok!!!! Kofem meletop pas nie...call/wassap dan walk in skrg tuk thu detail saiz!!!! 0182903495!!!!!! let's CANTIK💋💋💋👉🏼 ☎NSB AMPANG : 0182883415 / 03 - 42705069 ☎NSB SHAH ALAM : 03-55241550 / 018 - 2903562 📲NURSAJAT JOHOR BARU-0182903495 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 9
4

#Repost @nursajatbeautician (@get_repost) ・・・ Hyee uolls Stock bengkung dah restock. Untk saiz M dgn XL . So cepat2 dapatkan di NSB yg berhampiran dgn anda. Stock dah x bnyk tnggal taw. let's CANTIK💋💋💋👉🏼 ☎NSB AMPANG : 0182883415 / 03 - 42705069 ☎NSB SHAH ALAM : 03-55241550 / 018 - 2903562 📲NURSAJAT JOHOR BARU-0182903495 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 📲NURSAJAT AMPANG 🏩 No G-128, Galaxy Ampang Shoppingm

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 9
0

・・・ #Repost @nursajatbeautician (@get_repost) ・・・ Facial resdung available now.. nak tahu berapa harga?? meh whatsapp kite ye... NSB buka setiap hari bermula dari pukul 11am-8pm KECUALI HARI SELASA.. LET'S CANTIK💋💋💋 ☎HQ NSB AMPANG : 03-42705069 ☎NSB SHAH ALAM : 03-55241550 ☎NSB FAX : 03-55247550 📲NURSAJAT-0182883415 AMPANG🏩 No G-128, Galaxy Ampang Shoppingmall Taman Dagang,68000 Ampang Selangor

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 8
5

nano oxcgen hanya di nursajat beautician shah alam.rm50 sekali buat...elok pas u buat treatment placenta atau stemcell....bg kulit u moist n glowing#feeliing fresh#nursajat beautician#0192903495#0356241550

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 8
21

New packaging skin care treatment!!!!O.M.G!!! Dh upgrade and more advance!!!!! Extra whitening , more firming and perfect skin!!!!!so apa tunggu lg..lets grab skrg!!!!kunjungi cwgn kami johor bahru, ampang dan shah alam!!!!!call dan wassap skrg!!!! 0182903495

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 5
1

#Repost @nursajatbeautician (@get_repost) ・・・ #Repost @nursajatbeautician (@get_repost) ・・・ Evgenis regeneration pack adalah product yg diketagorikan sbg product exclusive di pasaran untuk meremajakan kulit dgn EMPAT FAKTOR utama iaitu 💋 whitening 💋 rejuvenation 💋 body firming 💋 skin radiance. Evgenis regeneration pack mengelak pembentukkan melanin dari dalam badan dgn melanin inhibit factor yg t

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 5
1

#Repost @nursajatbeautician (@get_repost) ・・・ #Repost @nursajatbeautician (@get_repost) ・・・ hai uols.. nak tahu rahsia @nursajat02 sentiasa aktif dan cantik.. inilah rahsia beliau.. seminggu skali drip utk evgenis stemcell sis.. untuk kecantikkan dan kesihatan.. Evgenis Embryonic Stemcell RM 2000 (6set) * Anti-aging *Restoreration of youthful appearance and improved skin condition *Restore of da

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 4
0

Good news!!!!!bengkung gold ready stock!!! M and xL size masih ade dicawangan johor bahru!!!!!..so boleh la ukur siap2 ukuran tu..nanti dtg terus beli...#letscantik #janganmengata call or wassap this numberrr 0182903495!!!!!!!!

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 3
2

Hai semua!!!!evgenis stemcell!!byk kebaikan this item!!!ape tuggu lg..lets cantik!!!call skrg!!!! 0182903495!!! Nursajat johor bahru... sbb fungsi bukan sahaja whitening dan glowing, tapi untuk kesihatan juga anda, antara fungsi evgenis stemcell ialah 🌹 mengantikan cell lama dan menhidupkan cell yang telah mati 🌹 stabilkan emosi dan mental 🌹 meningkatkan kesihatan hidup yang maksima 🌹meningkatkan

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo November 1
11

Hai semua!!!!!!!good news!!!!Ready stok!!!saiz M L XL..so ape tunggu lagi..lets bengkung gold!!!jom grab skrg!!!just dtg ke cwgan kami..johor bahru, ampang dan shah alam!!!!! Call/wassap 0182903495

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo October 30
7

Haii semua!!!skincare new packaging!!!! Lets grab now!! At nur sajat johor bahru..call skrg 0182903495!!!!!

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo October 30
6

Hyee uolls Stock bengkung dah restock. Untk saiz M dgn XL . So cepat2 dapatkan di NSB yg berhampiran dgn anda. Stock dah x bnyk tnggal taw. let's CANTIK💋💋💋👉🏼 ☎NSB AMPANG : 0182883415 / 03 - 42705069 ☎NSB SHAH ALAM : 03-55241550 / 018 - 2903562 📲NURSAJAT JOHOR BARU-0182903495 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 📲NURSAJAT AMPANG 🏩 No G-128, Galaxy Ampang Shoppingmall Taman Dagang,68000 Ampang Selangor Darul

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo October 29
0

Terima Kasih Puan..shopping. Cantik gelang emas. Awek muda gituw. hehe. Masih boleh dapatkan let's bengkung gold di semua cawangan . .stock terhad...cepat3.siapa cepat dia dapat!!. Miss Lina Gold +011-11106243 +011-11106243 +011-11106243 NUR SAJAT BEAUTICIAN💋💋💋👉🏼 ☎NSB AMPANG : 0182883415 / 03 - 42705069 ☎NSB SHAH ALAM : 03-55241550 / 018 - 2903562 📱NURSAJAT JOHOR BARU-0182903495 ➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡ NURS

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo October 29
1

#Repost @nursajatbeautician (@get_repost) ・・・ hey u ollss. facial available ye. boleh call atau whatsap yee. Manjakan kulit anda glowing gtuw!!.. Facial: Normal ➡RM 110 Special ➡RM 130 Oxy Facial ➡RM 150 Nano Oxygen ➡RM 50 NSB buka setiap hari bermula dari pukul 11am-8pm KECUALI HARI SELASA.. LET'S CANTIK💋💋💋 ☎HQ NSB AMPANG : 03-42705069 ☎NSB SHAH ALAM : 03-55241550 ☎NSB FAX : 03-55247550 📲NURSAJA

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo October 29
1

Hai semua!!!!! Aqua skin collagen FUNGSI : 💝 anti penuaan 💝Anti oksidan 💝 meningkatkan keanjalan kulit 💝 memberi kelembapan kulit 💝 menghapuskan radikal bebas dlm badan 💝 meransang pembentukan kolagen 💝 mbantu pertumbuhan tisu dan organ badan Hanya utk RM 270 utk 10 minggu.. Sesuai utk lelaki dan perempuan. Sangat² bagus klu consume berpanjangan tetapi mengikut pengbilan yg dibenarkan. let's C

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo October 28
1

Senyum , senyum selalu tiada seindah senyuman mu . Gituew!!..Boleh dapatkan gold , design yang anda impikan...Contact now ~ Miss Lina Gold + 011-11106243 + 011-11106243 + 011-11106243 NUR SAJAT BEAUTICIAN💋💋💋👉🏼 ☎NSB AMPANG : 0182883415 / 03 - 42705069 ☎NSB SHAH ALAM : 03-55241550 / 018 - 2903562 📱NURSAJAT JOHOR BARU-0182903495 ➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡ NURSAJAT AMPANG 🏩 No G-128, Galaxy Ampang Shoppingmall Ta

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo October 28
2

u olls boleh dapatkan let's bengkung gold dengan segera!!. stock terhad .. cepat whtsapp / call kite n0w!!! NUR SAJAT BEAUTICIAN💋💋💋👉🏼 ☎NSB AMPANG : 0182883415 / 03 - 42705069 ☎NSB SHAH ALAM : 03-55241550 / 018 - 2903562 📱NURSAJAT JOHOR BARU-0182903495 ➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡ NURSAJAT AMPANG 🏩 No G-128, Galaxy Ampang Shoppingmall Taman Dagang,68000 Ampang Selangor Darul ehsan ➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡ 📲NURSAJAT SHAH ALAM

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo October 28
1

Selamat berhujung minggu uolss.. Siapa yang nak cantik utk keluarga tercinta dan yang tersayang, boleh baca smpai habis ttg product evgenis regeneration pack.. Product evgenis regeneration pack nie product dulu yg 👍👍 di nur sajat tau.. Tapi sejak ade evgenis stemcell, regular client kami dah ambil evgenis stemcell.. Evgenis regeneratiom pack ni pun x kurang hebat die tau.. Cuma dosage dan fungsi

NUR SAJAT BEAUTICIAN OFFICIAL @nursajatbeautician on Instagram photo October 28
4

Hai semua!!!good news!!!bengkung gold ready stock!!untuk saiz M, L, XL...saiz s coming soon!!!!!..so lets grab skrg di cwgn johor bahru!!!!! So apa tunggu lg sebelum stok habis!!!! Call skrg 0182903495!!!!! CALL /WHATSAPP KAMI 0182903495 CALL / WHATSAPP KAMI 0182903495 CALL / WHATSAPP KAMI 0182903495 let's CANTIK💋💋💋👉🏼 ☎NSB AMPANG : 0182883415 / 03 - 42705069 ☎NSB SHAH ALAM : 03-55241550 / 018 - 2

Popular Now

PROJECTXPARIS @projectxparis on Instagram photo November 18
+ Board

« When in doubt wear red » Bull Blass 🛑 #parka biker details available in your #shops Project X Paris | @aeroville & @qwartz92 📍| 🔎5544

Blogger x Luxury Makeup Artist @tanji.s on Instagram photo November 18
+ Board

Just taking a deep breath, & appreciating exactly what life is offering me right now.

Halime Alagöz @modaninkalbiburada on Instagram photo November 18
+ Board

#AzzedineAlaia 1940 Tunus doğumlu bir tasarımcıdır, kariyerine ilk #Dior da başlamıştır. Kadınların üstüne oturan sarıp sarmayalan en kadınsı en seksi kaliteli tasarımları üreten tasarımcıdır, stretch olarak adlandırılan kumaşları bol bol kullanır. Moda dünyasında kimseden etkilenmeyeden kendine özgü şahane tasarımlar üreten neredeyse tek isimdir.. Alaia ayrıca moda haftalarında değil kendi isted

الشيخ عبدالرضا معاش @a_maash on Instagram photo November 18
+ Board

#محمد_رسول_الله_اسوة_حسنة #الشيخ_عبدالرضا_معاش للاشتراك بقناة اليوتيوب : alreda naash وللاشتراك بقناة التليكرام : @alredah

ABS-CBN PR @abscbnpr on Instagram photo November 18
+ Board

‪The top-rating noontime variety show "It's Showtime" is named Trending Show of the Year at the 3rd LionhearTV RAWR Awards. ‬

منتديات محافظة البريمي @buraimi_net on Instagram photo November 18
+ Board

150 شخص يشارك في فعالية المسير الى شلال جبل القطار ، اليوم السبت 18/11/2017 ضمن احتفالات ولاية البريمي بالعيد الوطني 47 المجيد ، قطع المشاركون خلالها مسافة 10 كيلومتر ذهابا وإيابا ، كان التجمع الساعة 7 صباحا أمام حديقة الكهف بولاية محضة وبعد أخذ التعليمات من اللجنة المنظمة للفعالية انطلق المشاركون الى شلال جبل القطار ، وقد وفرت اللجنة وجبات خفيفة ومياه للشرب وعصائر عند نقاط محددة في المسار ، استطل

Вечерние платья Jovani Москва @madamshiko on Instagram photo November 18
+ Board

Любовь правит миром... Если он подарил тебе колечко - не пора ли заняться выбором подвенечного наряда? И пусть до дня бракосочетания еще несколько счастливых и волнительных месяцев - платье твоей Мечты ждет тебя где-то! Возможно в Салоне "Мадам Шико"! Приходи на примерку и приводу маму или подругу! Жених платье видеть не должен, примета такая)) С любовью, Мадам Шико.

S H A N D A   S.⚜️ @ps_shanda on Instagram photo November 18
+ Board

TODAY NEW YORK!🗽💕 Date: Saturday, November 18th Location: 59 9th Street, Brooklyn, NY, 11215 Time: 11am-6pm This is an OPEN/PUBLIC event❗️