Ayat Sentap @ayat.sentap on Instagram photo November 21
48

Menguji Mindaa! Semogaa berjayaa semuaa.. 😉😉

Ayat Sentap @ayat.sentap on Instagram photo November 19
218

Betul ke ?? . Cer share nama mak korang... Nama Mak admin " HARISAH " 😊 Nama nenek BELAH ayah " MEK. JAH " Nama nenek BELAH mak " HALIMAH "

Ayat Sentap @ayat.sentap on Instagram photo November 19
0

Anda Sudah mempunyai pekerjaan?? . Tetapi pendapatan masih belum cukup?. Masih terfikir fikir, bagaimana mahu buat lagi?. Harga minyak makin melambung naik.. Duit nak isi minyak hujung bulan boleh dikira.. Nak makan duit kene berjimat cermat.. So anda perlu berusaha lebih sikit, jikalau mahukan hasil Yang lumayann.. InsyAllah.. Percaya dengan Rezeki Allah!! .. Perlukan Partime pekerjaan?? Tidak

Ayat Sentap @ayat.sentap on Instagram photo November 14
6

Okey, siapa ada isteri... Boleh lhaa buat mcm nie ya.. And kalau ada suami.. Try lhaa buat jugaa... Eh! 🙊🙈 hahahah... Kbyeee

Ayat Sentap @ayat.sentap on Instagram photo November 14
0

Morning! Morning! Morning guys!! Kauorang boleh riki ig brother nie!!! 👇👇👇 . Assalamualaikum , sesiapa yg berminat mencari model2 Jam G-shock / Baby-G / casio rose gold / Tissot / Guess / Fossil / Hublot / Seven Friday / Rado ..... Boleh Folow ig seller 1malaysia ni.... @mohdriyadh46 @mohdriyadh46 @mohdriyadh46 @mohdriyadh46 #review #reviewmurah #reviewmalaysia #reviewrm5

Ayat Sentap @ayat.sentap on Instagram photo November 13
0

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا Disini kami menjual pelbagai barang. Jika berminat barang-barang kami jual boleh usha ke insta kami. Boleh follow insta kami @anuarnekmat #NIAGA KECIL COLLECTION #SUNGAI UDANG KLANG #UPTOWN SHAH ALAM @anuarnekmat @anuarnekmat @anuarnekmat @anuarnekmat . . #reviemRm5 #reviewmurah #reviewmurahmalaysia

Ayat Sentap @ayat.sentap on Instagram photo November 13
41

Hahahah... Admin terhibur! Feeling betul adik nie! 😂😂😂

Ayat Sentap @ayat.sentap on Instagram photo November 9
180

Tag members korg.. Mana tahu tercapai.. InsyAllah.. Hahahah... Goodnight guys! 👋👋👋

Ayat Sentap @ayat.sentap on Instagram photo November 4
85

Tolong admin please... Poning aih kepala den fikirkan nya.. Hahahahha.. Kbye!

Ayat Sentap @ayat.sentap on Instagram photo November 4
17

Alhamdulillah... Hadiahh birthday tahun nie admin dapat nie. .. 😍😍

Ayat Sentap @ayat.sentap on Instagram photo November 3
4

Bilaa ada member ,kakak, abang, scandle, kau sibuk drive sambil pegang fune! 😙😙😙

Ayat Sentap @ayat.sentap on Instagram photo November 3
3

Ada jugaa ke spesis anak macam nie... 😒Sanggup saman mak sendiri? Kalau aku , mak tak bebel satu hari pun. ALLAH.. rindunyaa.. Nie kann bertahun sebab mak dh tkde 😭😭😭 #salam4rakaat

Ayat Sentap @ayat.sentap on Instagram photo November 2
0

Mornight!! ✌✌ admin tak boleh tidur 😕😕😕

Ayat Sentap @ayat.sentap on Instagram photo October 27
10

Bila kau tengah stalk crush/ex kau... Tetibaa??? 😱😱😱😱😱 okey goodnight!

Ayat Sentap @ayat.sentap on Instagram photo October 25
19

Hiburan malam! Selamat malam 😉😉😉😉

Ayat Sentap @ayat.sentap on Instagram photo October 21
10

Goodnight! ✌ peace jangan turun! 😉😉

Ayat Sentap @ayat.sentap on Instagram photo September 29
0

[ !! PREORDER UNTUK HARI SUKAN NEGARA DAH KEMBALI TAU !!] . "Jarang sangat2 ada baju muslimah HARI SUKAN NEGARA ni . Kalau tak sekarang , susah dah nak cari baju muslimah macam ni 😍" . "Harga memang berpatutan uolls, kain jersey pun kadang-kadang je boleh jumpa kat dunia ni untuk baju muslimah 😉" . "Kalau tak sempat dengan Hari Sukan Negara pun, boleh juga nak buat koleksi baju muslimah untuk bers

Popular Now

Tita Tnl ✨ @titatnl on Instagram photo November 22
+ Board

BLACK FRIDAY TNL FASHION👏👏PANTALONA:49,99 (CADA)+CROPED:19,99❤PROMOÇÃO VÁLIDA ATÉ DOMINGO) 👉AV RIO DAS PEDRAS 221 JD ARICANDUVA (11)962393637 WHATS 🚚ENVIAMOS P TODO BRASIL (CORREIOS E MOTOBOY)CONSULTE CONDIÇÕES ❤

cute stuffs and clothing (new) @twohandhii on Instagram photo November 22
+ Board

Happy review ♡ pastel jacket from @omeorm kaa #twohandhiireview ตัวนี้ พร้อมโอนลดไปเลย 10% ค่า โปรแค่ 2 ตัวน้าาา เหลือ 440 ส่งฟรี (เชียงใหม่นัดรับได้ที่กาดหน้ามอจ้า)

Run Eat Repeat - Monica @runeatrepeat on Instagram photo November 22
+ Board

Run Report for Wednesday 11.22.17: What are you doing today? Running? Yoga-ing? Eating? Cooking? ... 🏃‍♀️🏃‍♂️

اثاث مستعمل للبيع @soso.saedh2000 on Instagram photo November 22
+ Board

عندي طاولة.طعام لون اسود زجاجيه اربعه كراسي نفس هذا الشكل الكراسي فيها عيوب بسيطه بسبب الاطفال الله يصلحهم مضطره ابيعها عشان النقل ومالها مكان هذي صوره نفس الشكل لان عليها اغراض كثيره بسبب النقل ماقدرت اصورها ابغى فيها 250 من جده عندي طاولة.طعام لون اسود زجاجيه اربعه كراسي نفس هذا الشكل الكراسي فيها عيوب بسيطه بسبب الاطفال الله يصلحهم مضطره ابيعها عشان النقل ومالها مكان هذي صوره نفس الشكل لان

SUNLIGHT Brilliant @sunlightbrilliant on Instagram photo November 22
+ Board

Мама - самое дорогое, что есть у нас в жизни ❤ Жмите "Лайк", если согласны! 🎁 Выберите подарок маме в INSTASHOPPING по ссылке в профиле

جريدة النهار الكويتية @annaharkw on Instagram photo November 22
+ Board

رئيس مجلس الأمة بالإنابة : نطالب وزير الداخلية إعادة النظر في قرار سحب وحجز المركبات طالب رئيس مجلس الأمة بالإنابة عيسى الكندري نائب رئيس مجلس الوزراء وزير الداخلية الشيخ خالد الجراح إلى إعادة النظر في قرار سحب وحجز المركبات نتيجة مخالفة حزام الأمان أو التحدث في الهاتف والتأكد إذا ما كانت هناك شهبة دستورية في تطبيقه. وقال الكندري في تصريح صحافي إن ذلك القرار أثار جدلا واسعا وأحدث أنقساما في الشار