@farahanimrazak on Instagram photo February 22
246

terima kasih semua sebab selalu doakan indah indah untuk mommy daddy, masa mommy daddy kahwin dulu, masa kami dalam perut mommy, masa kami bersedia lahir ke dunia..sampailah ke hari ini. semoga Allah membalas semua doa doa semua dgn kebahagiaan yg berganda Amin Ya Rabb..we love you ❤️ - Amina Raissa, Amira Raissa . photo by @newbornby.takara

 @farahanimrazak on Instagram photo February 22
1173

ingatkan dalam perut mommy lagi ❤️Assalamualaikum uncles aunties. cuba teka mana satu Amina Raissa (kakak) Amira Raissa (adik)? . photo by @newbornby.takara

 @farahanimrazak on Instagram photo February 22
10

laundry baju twins using this K-Mom Detergent & Softener wangi sangat bau manis manis baby tau 😘geraaammmmm. . available at @happikiddo_

 @farahanimrazak on Instagram photo February 21
85

REPOST @faraalipbutter_kualalumpur . bidadari mana lah ni! semua yg dah cuba @faraalipbutter in Orchid Vanilla & Caramel Mint mesti jatuh hati sebab dah boleh tinggal lipstick/lipmatte jauh jauh nanti bibir asyik kering je kan. thank you darlings 😘

 @farahanimrazak on Instagram photo February 21
79

rindu nyaa meknones ni. meknones geng @faraalipbutter 💋bibir cantik sangat sangat tak kering sihat berseri 24 jam! . whatsapp +60 18-311 4142 to grab yours Orchid Vanilla & Caramel Mint!

 @farahanimrazak on Instagram photo February 19
31

Alhamdullilah half way to go utk habis berpantang! anim dijaga rapi oleh Kak Aishah my confinement lady dari @fazrina_postnatalcare. Kak Aishah dtg dalam hidup anim tepat pada waktu susu sgt sgt la sikit, kaki membengkak lagi lepas bersalin, urat urat sengal. lepas kak Aishah dah jaga makan minum anim, urutan setiap hari, bertungku bertangas, bercoffee scrub, mandi herba, syukur semua masalah tu d

 @farahanimrazak on Instagram photo February 19
21

ada orang tu dah bangun nak chuchu chuchuchuchu. mommy is mesin chuchu now. . twins in Riya Cot by @babyhoodmalaysia available at @happikiddo_ ❤️

 @farahanimrazak on Instagram photo February 18
66

CANTIK NYAAA bibir dia pakai @faraalipbutter ! berseri seri bibir tak kering dan tak pucat lesu lagi Alhamdullilah 😊 . yg mengidam lama tu cepat cepat order sebelum stock habis licin lagi tau tau! whatsapp +60 18-311 4142 dan yg bertuah akan dpt percuma 1 @faraalipbutter 💋

 @farahanimrazak on Instagram photo February 17
15

barang mak mak paling penting. lepas tu @happikiddo_ cakap siapa beli UV Sterilizer @haenim.my yg pink tu, dapat PERCUMA breastpump yg pink tu. ewahh

 @farahanimrazak on Instagram photo February 16
72

orang tua tua kata kena cukup sampai habis berpantang :) Amina Raissa & Amira Raissa sayang manja mommy daddy!

 @farahanimrazak on Instagram photo February 15
12

memang bestfriend! kalau barang comel comel ni terus semangat je rasa 😊 . super amazing breastpump by @haenim.my available at @happikiddo_!

 @farahanimrazak on Instagram photo February 15
105

yes ini lah lauk berpantang anim sehingga hari ke 23 ni dan seterusnya ke 44 hari. mmg anim request lauk ini sahaja. taknak fancy2 sebab masa mengandung dan sebelum mengandung segala mak nenek fancy anim dah telan haha. menu ni menjadikan kulit glowing semasa berpantang 😊

 @farahanimrazak on Instagram photo February 14
37

daddy nak live esok dekat Astro pukul 12pm! daddy nk cerita pasal we olls ke daddy nk cerita pasal gigi? #pmlive at Astro CH104 & CH123 😘

 @farahanimrazak on Instagram photo February 14
17

YAYYY @faraalipbutter in Aromatherapy Orchid Vanilla dah available di @modvier @modvier @modvier !!! stock terhad sangat tau. nanti lunch hour singgah @modvier boleh try okay. jgn lupa ambil order kawan kawan sekali yg nk kirim @faraalipbutter tuu 🌸

 @farahanimrazak on Instagram photo February 13
14

mujur dalam perut mommy tak posing macam ni. thank you uncle photographer @newbornby.takara! good service, pandai tenangkan baby, pandai pakaikan twins mcm mcm props. anak mum relax aje 👼🏻👼🏻

 @farahanimrazak on Instagram photo February 13
12

hubsbaby with his full concentration! dm @kaldentalclinic_ untuk appointment, or boleh walk in dan pertanyaan sebarang masalah gigi anda! jangan takut dgn mesin gigi tu. Dr @aifden baik lemah lembut je 😜

 @farahanimrazak on Instagram photo February 13
13

custom made selimut comel Amina Raissa & Amira Raissa by @anggerikbaby 🌸

 @farahanimrazak on Instagram photo February 13
31

mommy dah bedung elok elok tetap tangan tu tersasar ya Amina Raissa. takkan konfius dah yg mana satu kakak adik sebab @anggerikbaby dah custome made selimut comel utk dua beradik ni. terima kasih auntie @anggerikbaby!

 @farahanimrazak on Instagram photo February 12
33

"happiness is having natural beauty. that is why i created one" -Fara Hanim Razak. @faraalipbutter in Aromatherapy Orchid Vanilla 🌸 . repost @faraalipbutter_lovers

 @farahanimrazak on Instagram photo February 12
9

sebelum twins dapat hadiah UV Sterilizer dari @haenim.my @happikiddo_ , my confinement lady basuh botol susu secara manual which is basah basah tu tunggu kering sikit then lap dgn tisu sbb taknak bagi ada air langsung yg melekat. mmg leceh & ambil masa. . steriliser @haenim.my mmg sgt cepat & 100% mengeringkan, jauh dari bakteria berbahaya yg melekat pada botol susu. nanti twins besar sikit dah p

 @farahanimrazak on Instagram photo February 11
57

bila shift daddy dodoikan anak. Babyhood Diva Glider Chair by @babyhoodmalaysia available at @happikiddo_ ! 😊

 @farahanimrazak on Instagram photo February 11
31

twins gonna love them! thank you so so much for the gifts @zarareez 🌸

 @farahanimrazak on Instagram photo February 10
185

mommy rasa ni kakak Amina Raissa :p hidung daddy ke mommy ni?

 @farahanimrazak on Instagram photo February 9
139

you're the straw to my berry 🍓 . cute smileys from @zarareez!

 @farahanimrazak on Instagram photo February 9
129

kak nim kata berdua lebih baik 🌸 @faraalipbutter in Orchid Vanilla & Caramel Mint untuk bibir yg sentiasa lembap, cantik merah berseri dan tidak kering menggelupas! penggunaan yg konsisten dapat menghilangkan masalah bibir hitam :) . WHATSAPP NOW to order yours darlings +60 18-311 4142 sementara stock masih cukup!

 @farahanimrazak on Instagram photo February 9
9

Hubby and his girls! Repost from @aifden Thank you Alis and family for coming. Look how lovely she is. Hope you like your new filling dear. Now show them your big smileeee ;) . if you got any dental problem come visit @kaldentalclinic_ okay!

 @farahanimrazak on Instagram photo February 8
160

ORDER NOW! ORDER NOW! YESS ini lah masa yang dinanti nanti oleh @faraalipbutter lovers 😘 . kaknim dah open order utk Faraa Lip Butter in Orchid Vanilla dan Caramel Mint tau. cepat cepat whatsapp HQ +6018-3114142 sebab kaknim nk bagi percuma salah satu flavour kpd pembeli bertuah yaa. nanti boleh pilih nak yg mana 🌸 . WHATSAPP NOW +6018-3114142 darlings! jgn lupa selfie & tag kaknim yaa. bibir dah

 @farahanimrazak on Instagram photo February 7
25

terima kasih @newbornby.takara datang photoshoot harini utk Amina Raissa & Amira Raissa! we love you 💋

 @farahanimrazak on Instagram photo February 6
12

@wardaaofficial awat cantik sangat hadiah nyaa! InshaAllah akan cuba MizzRóse utk kesihatan dalaman ;)

 @farahanimrazak on Instagram photo February 6
30

awww thank you so much @bea.and.bow ! syoooo cutie cutieee for the twins 👼🏻👼🏻

 @farahanimrazak on Instagram photo February 5
177

pantang day-13 😊Alhamdullilah rasa semakin segar dgn adanya confinement lady dari @fazrina_postnatalcare. mmg jaga anim & twins dari A sampai Z, ajar breastfeeding, urutan utk banyak kan susu badan, scrub coffee setiap hari utk kulit cantik bersih, jaga menu pantang, eh byk la lagi mmg anim puas hati sgt sgt. (bukan sponsor ya anim bayar full). . harini kena keluar kejap utk check up. pakai saja d

 @farahanimrazak on Instagram photo February 4
121

kami dah mandi kami nak susu mommy! yang bertenang tu adik Amira Raissa. yang menari nari tu kakak Amina Raissa 🌸

 @farahanimrazak on Instagram photo February 3
97

pengalaman menjadi ibu buat kali pertama lagi lagi twins memang mencabar tapi membahagiakan :) sebabnya setiap 2 jam anim kena breastfeed kakak adik gilir gilir. macam kilang dh mommy ni! . anim mmg set dalam mind masa pregnant dulu dan doa setiap hari sungguh2 supaya Allah banyak kan susu badan nak bagi pada anak anak sebaiknya secukup nya. Alhamdullilah Allah permudahkan. don't give up! jaga pem

 @farahanimrazak on Instagram photo February 2
5

yayy thank you @happikiddo_ ! whether you are parents to be, new parents, or parents with growing children, @happikiddo_ is a store you cannot miss 😘

 @farahanimrazak on Instagram photo February 2
61

sementara pagi pagi ni kakak Amina Raissa mommy breastfeed (gilir gilir), confinement lady @fazrina_postnatalcare massage kan adik Amira Raissa guna tungku baby & massage oil both from @tatehbangi. . diam je anak mum ni yaa suka yaa sebab perut dgn badan selesa nak tidur 😊

Popular Now

سوتى هاى باحال ايرانى @sootihaye_bahale_irani on Instagram photo February 23
+ Board

@razbotick @razbotick جدید ترین و بهترین پوشاک زنانه ترک با بیش از 700 مدل شعبه ۱:یوسف اباد تقاطع فتحی شقاقی مرکز خرید هنر بوتیک راز 88555948 شعبه ۲:خیابان ولیعصر تقاطع تخت طاووس نبش خیابان فتحی شقاقی جنب فست فود شیلا شعبه ٣ : خيابان وليعصر ابتداي خيابان فاطمي روبرو مترو شهدا رسانه 88958938 شعبه ٤ : دو راهي يوسف اباد روبروي بانك اينده بوتيك راز ( فقط شلوار ) تك فروشي به قيمت عمده @razbotick

片岡沙耶 (さやぼー) @kataoka_saya38 on Instagram photo February 23
+ Board

後にもお花🌷 きちんと作品撮りしなきゃ…👙💕✨ . #片岡沙耶 #gravure ⁦‪#手作り‬⁩ ⁦‪ #ハンドメイド‬⁩ ⁦‪#水着 ‎⁦‪#東京ボーイズコレクション‬⁩ ⁦‪#TBC‬⁩ ‪#グラビアランウェイ‬⁩ ⁦‪#武道館‬⁩

Aquaxtremo @aquaxtremo on Instagram photo February 23
+ Board

¿Conoces realmente #PuertoOrdaz?. - Te invitamos a conocerla desde nuestra óptica 👆. #SomosAquaxtremo ✌. ------ Cupos disponibles desde el 26/02 en adelante... ¡Reserva YA! Contacto: 0424-9064560 - Solo Whatsapp ------

شوشه‌واتی توتمان @shwshawate_twtman on Instagram photo February 23
+ Board

مژدە مژدە مژدە 😍

نوێترین سێتی کەوچک 🥄و چەقۆو چەتاڵ 🍴و قاپی چوارگۆشەی پیرۆزەیی کەشخەو نایاب 🍽👌🏻 ئێستا لە شوشەواتی توتمان بیبینە 😀

قاپی گۆشت••••••
قاپی زەڵاتە ••••••
قاپی میوە ••••••
قاپی برنجی قوڵ ••••••
قاپی شلە ••••••
بەلەمی وەسەت ••••••
بەلەمی گەورە ••••••
مەنجەڵ ••••••
شەکر دان ••••••
کوپ ••••••
ژێر پیاڵە ••••••
پیاڵە ••••••
قۆری •••••• کەوچکی چێشت 🥄
کەوچکی زەڵاتە 🥄
کەوچکی چا ☕️
چەقۆو چەتاڵ 🍴

Connie Achurra @connieachurra on Instagram photo February 23
+ Board

Hola, que almuerzan??? Nosotras por aquí sirviéndonos una cosita poca que se mueren lo rico que está, es una variación de una receta de mi libro #CocinaSanayFeliz, quieren la receta????

👉 DrSmashlove 👌 @drsmashlove on Instagram photo February 23
+ Board

Shout to the cheeto man I had him all wrong. I really did. He is in fact a brilliant leader, lemme splain u why. The average starting teach salary in this country is $36,141. For that amount per year she gotta come into work at a hella absurdly early hour like 5:50 am for no reason other than schools are still tied to the antiquated agrarian system where people awoke at sun up to take they kids to

سارة بلازا - دراعات ساره @saraplazaa on Instagram photo February 23
+ Board

#دراعات#عبايات#جلابيات#الكويت#دبي #دبي_مول#السعودية#عمان#تصميم#خياطة #موضه#ديزاين#مصممه#رمضان#كشخه #دراعات_الكويت#عبي#فساتين#جلابية #رمضان#دراعات_استقبال#فاشن #دراعات_رمضانية#تسوق#اكسسوارات#نفانيف #ملابس#مميز#مشغل#دراعات_كشخة#دراعات_خليجية

Magic Box @magic_boxshop on Instagram photo February 23
+ Board

A Ty już znalazłaś swój idealny miękki stanik? Działa obecnie kod -60% na WSZYSTKIE MODELE ❤ kod: 60mniej