Pesona Pengantin @pesonapengantin on Instagram photo February 15
0

Gaun perkahwinan potongan kembang popular dalam kalangan wanita Malaysia. Pilihan potongan lengan panjang menjadi pilihan kerana ia lebih sopan dan nampak classy seperti gaun rekaan pereka antarabangsa Dennis Basso ini. #sweetsweetkahwin #pesonapengantin

Pesona Pengantin @pesonapengantin on Instagram photo February 13
1

Yang suka baca buku, jangan lupa datang ke jualan gudang awal tahun ni ya. Banyak tawaran menarik khusus untuk anda. Jumpa minggu depan!

Pesona Pengantin @pesonapengantin on Instagram photo February 11
2

Cantiknya persalinan @anazofficial yang disarung Miss Universe Indonesia 2013 @whulandary untuk majlis resepsinya bersama jejaka asal Malaysia, Nik Ibrahim. Perincian riben besar mencipta gaya dramatik bagai seorang puteri. Ketika majlis pernikahan pula beliau anggun menggayakan kebaya rekaan @anneavantieheart . . . #sweetsweetkahwin #pesonapengantin #inijodohku

Pesona Pengantin @pesonapengantin on Instagram photo February 10
8

Busana perkahwinan yang cantik tak semestinya yang penuh dengan manik dan juga labuci. Kadang-kadang yang simple pun cantik. Macam busana perkahwinan model terkenal Miranda Kerr rekaan Maria Grazia Chiuri daripada Dior ini, ia cukup ringkas dan sopan namun nampak grande dalam siluet ballgown. . . #sharing #sweetsweetkahwin #pesonapengantin #inijodohku

Pesona Pengantin @pesonapengantin on Instagram photo February 6
0

Selamat pengantin baru kepada pengacara & aktres @nienabaharun yang baru melangsungkan pernikahan dengan jejaka pilihan, Aliff. Niena anggun menggayakan busana pernikahan rona putih dari @wajieibrahim dan memilih gaun rona biru malam rekaan @cosryofficial untuk majlis resepsi. 📷 : @thephoria.xo

Pesona Pengantin @pesonapengantin on Instagram photo February 5
0

Pernah terfikir nak pakai sneakers dihari perkahwinan. Untuk yang mahukan gaya selesa kenapa tidak kan? Agak-agak siapa kat sini yang suka dengan gaya sneakers untuk perkahwinan hasil kolaborasi jenama Keds × Kate Spade ini? Satu gaya baru yang sesuai untuk anda yang mementingkan keselesaan dan berjiwa muda. #sharing #sweetsweetkahwin #inijodohku #pesonapengantin

Pesona Pengantin @pesonapengantin on Instagram photo February 5
2

Selamat pengantin baru kami ucapkan kepada pasangan @bettyrahmad dan suami. Semoga kekal ke akhir hayat hendaknya. Amin. . . 1. Betty anggun menggayakan busana rona putih bersih rekaan @mimpi_kita untuk majlis pernikahan. 2. Betty memilih busana gaun ballgown @ashraffzainal untuk majlis resepsi. #sharing #sweetsweetkahwin #pesonapengantin #inijodohku 📷 : @merahitampictures

Pesona Pengantin @pesonapengantin on Instagram photo February 4
13

Lima persalinan yang digayakan oleh @yunamusic sewaktu majlis perkahwinannya berlangsung. 1. Gaun @hattadolmat_ (majlis nikah) 2. Gaun @jepandjay (Majlis tari menari) 3. Gaun @oliviacoofficial (majlis sidang media) 4. Gaun @hattadolmat_ (resepsi sebelah perempuan) 5. Gain @hattadolmat_ (resepsi sebelah lekaki) Yang mana paling anda suka? #sharing #sweetsweetkahwin #inijodohku #pesonapengantin #

Pesona Pengantin @pesonapengantin on Instagram photo February 3
1

Rona kuning sememangnya memberi tenaga dan juga keceriaan. Idea dekor perancang perkahwinan ini ternyata segar dan mewah. Kredit foto: @dreamcatcherweddingplanner

Pesona Pengantin @pesonapengantin on Instagram photo January 20
2

Semoga jodoh kalian berpanjang hingga ke Jannah. #sharing#sweetsweetkahwin#glamwedding#inilahjodohku

Pesona Pengantin @pesonapengantin on Instagram photo January 19
15

Bestkan kalau dpt hadiah bunga sebesar ni dari yang tersayang. #sharing#sweetsweetkahwin#glamwedding#inilahjodohku

Popular Now

VANNY || FASHION BLOGGER @les_tendances_nini on Instagram photo February 18
+ Board

Hello mes amours nouvelle collection tes rêves Zara c’est juste de la tuerie moi je kiff le pantalon que j’ai acheté❤️ Pull : @maynilah ( je kiff le rouge ) Pant : femme Zara ref: 5039/030/401 Bag : @ysl

Это наш Урал @eto.nash.ural on Instagram photo February 18
+ Board

Автор фото @drevotochets За горизонтом ночь. До горизонта Екатеринбург.

Tesbihcibaba ® @tesbihcibaba on Instagram photo February 18
+ Board

⭐ En Baba Koleksiyon 👍 Özel Tasarım Ahşap Kutusunda 11'li Kehribar+Ağaç Tesbih Koleksiyonu 👉 Tesbihcibaba Atölyesinden Özel İşçilikli 5 Adet Sıkma Kehribar + 6 Adet Özel Ağaç Tesbih 👉 Ücretsiz Kargo İle 1990 TL Yerine Sadece 1490 TL 👉 Kapıda Ödeme & Kredi Kartı 6 Taksit 👉 Ürün Kodu:TB3353 ☎ Telefonla Sipariş:0262 606 0 136 📱 Whatsapp Sipariş:0546 413 29 69 👉 Hızlı ve Güvenli Alışveriş > https://ww

КЧР, Россия🚩 @kchr09 on Instagram photo February 18
+ Board

🚩 Как думаете, кто победил?😂 #приора #камри

www.ALYSIAFITNESS.com @alysia_magen on Instagram photo February 18
+ Board

My dance was in celebration to be back at my favorite gym @nolimittrainingfacility 😬🙌 This is a great warm up and gets my Booty and joints ready to lift some heavy weights 👊 👉I love using @bforcebands code-wonderwoman and my 👉LIMITED EDITION high waisted LEGGINGS so they STAY in place for the toughest workouts 🔥 GO TO SHOP AT 🔹 www.alysiaFitness.com 🔹

Angélique @almlj on Instagram photo February 18
+ Board

#zoom#details#ootd#outfit#wiwt#lookdujour#metoday#dailylook#selfie#frenchgirl#blackdress#bashparis#redlips#bobbibrown#instafashion#fashion#instablog#ibstamoment#picoftheday#paris#parisian#parisienne

Mustang_Lifestyle @mustang_lifestyle on Instagram photo February 18
+ Board

@theturdzilla rips! Did you see the latest video? @florida_auto_surgeons _________________________ Mustang Lifestyle decals and t-shirts available at MustangLifestyle.net! _________________________ GET FEATURED: tag @Mustang_Lifestyle to be featured. #Mustang_Lifestyle YouTube channel! Link in the Bio! _________________________ Follow The Team: Andrew: @MrAjsTech Ash: @Ash_Carlton Turdzilla: @

Rosha.salon @ on Instagram photo February 18
+ Board

کاری ماکیاژ و تەسریحەمان بۆ خانمە پێشکەشکار شایی عوسمان پێشکەشکاری پڕۆگرامی چێژبڕکێ وە سەنتەری جوانکاری #ڕۆشا داشکانێکی زۆر تایبەتی کردووە و بۆ قوتابیانی زانکۆ 👌لە ڕۆژی #تەخەروج نرخی #تەسریحە و مکیاجی #قوتابیان تەنها 80$ وە ئەگەر لە سێ قوتابی زیاتر بن هەر خانمێک تەنها 70$🤷 پەلەبکەن سەردانمان بکەن چونکە ناونووسین سنووردارە⏰ ناونیشان هەولێر شەقامی 100مەتری کۆمەڵگەی قەسرا پێش وێنەگری ئۆسکار ژمارەی