SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 19
0

RUGOSA GHAIRAA: MSB “TEGANG”. . “My sis kan sebelum ni MsB kecik sangat tapi bila dia rajin massage MsB dia dah mula besar dan tegang, saya pakai jugak tapi tak amal kan selalu tapi saya perasan jugak masa saya kerap massage MsB tegang” . Alhamdulillah Testimoni terkini, syukur repeat order rugosa Ghairaa sebelum ni saiz tak memuaskan tapi sekarang syukur Alhamdulillah, dia pun happy . Rugosa GHAI

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 19
0

KEMBALI GHAIRAA ================ . Alhamdulillah rugosa nickmat memang membantu untuk masalah isteri2 yang sangat menjagakan miss v . ========================= APA KELEBIHAN N1CKM4T NI? ========================= . ✔ Dah berjaya menyelesaikan masalah ramai orang dalam hubungan s3k_sual ✔ Testimoni bertubi-tubi. Tak perlu kami minta, pelanggan sendiri ikhlas beri testimoni ✔ Bertindak sepantas 3 h

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 19
0

TIADA LAGI WAS-WAS, REPEAT ORDER . Selamat malam, testimoni terkini pengguna rugosa nickmat dan ghairaa nak repeat order lagi!!! . “Assalamualaikum Fizza, akan nak repeat order, selepas guna rugosa banyak perubahan yang beliau dapat: . • Takde lagi masalah keputihan • Takde gatal-gatal • Angin dari MsV dah tak keluar selalu,kalua tak nak solat asyik was-was . Yang paling berkesan ialah angin tu se

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 19
0

PUAS HATI DENGAN RUGOSA . TESTIMONI TERKINI “ Assalam sis saya nak repeat order untuk rugosa nickmat dah habis and then nak beli rugosa truena untuk husband” . “Sejak saya guna rugosa nickmat dan ghairaa keputihan dah hilang, bila bersama miss v dah tak kering dan bila saya guna sahaja keinginan untuk bersama tu sentiasa ada, breast pula dah tegang dan pejal suami suka dengan perubahan ini” . “Unt

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 19
0

BARU BOLEH FIGHT ! TRUENA VS NICKMAT . "Saya cadangkan amik Truena vs Nickmat baru boleh fight! Bagus untuk rumahtangga. Truena bagus untuk lelaki, untuk penjagaan kebersihan dan khasiatnya lebih kepada minyak belacak dan lintah walaupun ia minyak herba dan aromaterapi. Saya suka 200% truena" . - Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 19
0

TIADA LAGI BAU MELOYAKAN MASA DATANG BULAN . "Selepas menggunakan Rugosa nickmat, dulu sebelum datang haid, Miss V saya mengeluarkan bau yang melayokan. Alhamdulilah selepas menggunakan Nikmat, bau dah tak de, seluar dalam pun tak berbau hapak dak" . - Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka ber

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 19
0

NICKMAT : PUAS HATI NAK ORDER LAGI . “Saya dah guna rugosa oil nikmat. Memang nikmat betull. Puas hati. Nak order lagi. Suami sudah tentu happy" . - Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna. . - Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri. In

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 19
0

NICKMAT : KEPUTIHAN DAH HILANG . “Alhamdulilah okay pakai nickmat. Suka bau dia. Keputihan dah berkurangan" . - Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna. . - Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri. InsyaAllah Rugosa akan memberikan perub

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 18
0

NICKMAT & GHAIRAA : DIA KATA "BAGUS SANGAT" . “Nak order rugosa nikmat. Dalam 2 bulan macam tu. Dia cakap bagus sangat. Saya nak combo rogosa nikmat dan ghairah" . - Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna. . - Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak m

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 18
0

SEPERTI MELAYARI BAHTERA PERTAMA . “Nak repeat order. My mum plak kata dia dan daddy macam melayari malam pertama selepas habiskan 1 set combo nikmat ghairah dan truena. Mummy dah 54 daddy dah 62. Then the result was so amazing. Hehehe" . - Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati se

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 18
0

NICKMAT: HANYA SEKALI SAPUAN . “Sebelum ini Ms.V memang selalu kering, tapi lepas guna rugosa nickmat hanya sekali sapuan pun amat memuaskan hati, tak kering lagi grin emoticon suami pun hari-hari mau” . Syukur Alhamdulillah, HANYA SEKALI SAPUAN RUGOSA NICKMAT??? BIAR BETUL??? macam tak percaya kan? Tapi sudah terbukti kami sudah kumpulkan beratus testimoni produk terhangat Rugosa Nickmat. . Testi

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 18
0

GHAIRAA & NICKMAT : PRODUK BAGUS, NAK REPEAT ORDER! . Sejak-sejak ni admin update testimoni yang berkesann jerrrr, semua berpuas hati happy sangat!! Siap nak repeat order lagi!!! Gempak kann jom kita dengar apa kata pengguna kali ni. . “Tq sis rekomen produk yang bagus,sebelum ini dah macam-macam produk guna tapi tak berapa berkesan” . Syukur Alhamdulillah testimoni terkini happy sangat nak repeat

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 18
0

KAMI SEPERTI PENGANTIN BARU SEKARANG . “Alhamdulilah masalah yang saya hadapi bertahun-tahun dah selesai dan kami melaksanakan tanggungjawab dengan penuh syukur sebab rasanya seperti kami baru berkahwin. Hari pertama dah nampak kesan." . - Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati sel

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 18
0

DULU ABANG . . . . . . . . . . . Dulu abang tak noty macam nie pun . Dulu abang asyik tido awal jerrr . Dulu abang endah tak endah jer . Ayang seksi dalam bilik pun abang wat tak tahu 😢😢😢 . Menciikkkk mencikkkkk !!! 😢😢😢 . Ayang tahu ....😓😓😓 DULU ayang tak jaga EHEM2 DULU X K37A7 DULU X MANT8P . Sekarang nie .. 😍😍😍 Nahhhh Rasakan !!! . Manja betul abang dengan saya, ke mana aja pergi pasti berke

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 18
0

RUGOSA NICKMAT & GHAIRAA: BIKIN HUBBY LEMASS “hubby nak selalu” . “Rugosa Ghairaa memang bikin hubby lemas, Rugosa nickmat berbaloi hubby cakap sedap selalu dok mintak” . ALHAMDULILLAH SYUKUR SANGAT-SANGAT TERIMA KASIH KERANA PERCAYAKAN RUGOSA, MEMANG PENGGUNA SETIA NI, BERPUASHATI DENGAN PERUBAHAN KALI PERTAMA TERUS REPEAT ORDER… . Ingin Merasai sendiri apa yang Mereka Rasai....Atau sekadar melih

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 18
0

GHAIRAA & NICKMAT: MISS B MONTOK & PEJAL . . Testimoni terkini : “Bagus sangat sis,bila bersama tak rasa sakit lagi, MissB saya pun rasa montok dan pejal. Bra size 36 pun macam dah ketat sikit, Tiapa2 hari guna hubby pun terkejut, dia kata missB dah keras..kalau tak kendur je” . Alhamdulillah Testimoni terkini, syukur repeat order rugosa Ghairaa sebelum ni saiz tak memuaskan tapi sekarang syukur A

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 18
0

REPEAT ORDER KE 4, 2 COMBO TERUSS. . Syukur Alhamdulillah pengguna tetap rugosa, dari pertama pembelian dia terus beli 2set combo sampai lah pembelian kali ke 4 ni, terima kasih kerana mempercayai produk rugosa. Rugosa bagi free gift Tshirt untuk setaip customer yang repeat order, best kan?? tanda kami berterima kasih kerana mempercayai produk kami.. syukur Untuk yang mana belum cuba lagi Rugosa

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 18
0

"HAPPY SANGAT TIADA LAGI KENTUT VAGINA" . “Hubby senyum ke telinga. Tiada lagi kentut vagina. Happy sangat. Nanti nak hadiahkan suami truena pulak” . - Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuashati selepas guna. . - Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri.

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 18
0

RUGOSA NICKMAT: TIDAK KERING, TIDAK MELECET . “SO FAR OKAY, TAK MELECET SEBELUM INI MEMANG MELECET SEBAB KERING, I DAH MENOPOS SEJAK UMUR 38 TAHUN SEBAB OPERATION TAPI DOKTOR BAGI HRT. DAH LAMA SAYA BERHENTI HORMON TU, SEBAB TU LAH KERING” . Testimoni “MENOPAUSE” masalah “KEKERINGAN” dah pulih syukur Alhamdulillah, hasil dari testimoni kali ini dia amat berpuas hati kerana dulu memang sakit apabil

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 18
0

“NICKMAT TU MEMANG TERBAIK UNTUK KEPU.TI.HAN” . . ⚠ Syukur Alhamdulillah, Rugosa Nickmat memang sangat membantu untuk masalah kepu.ti.han, beringat ya kaum wanita jangan ambil mudah dengan masalah kepu.ti.han bertindak dengan cepat jangan nanti sensara baru nak merana. . . ⚠ Kami Cuma ingin membantu, terima kasih untuk pengguna rugosa yang mempercayai produk kami :-) syukur ADA MASALAH YANG SAMA?

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 17
0

“MsB” DAH MULA BESAR & TEGANG . “Mysis kan sebelum ini MsB kecik sangat tapi bila dia rajin massage MsB dia dah mula besar dan tegang, saya pakai juga tapi tak amalkan selalu tapi saya perasan jugak masa saya kerap massage MsB jadi tengang” . - Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuashati

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 17
0

NICKMAT: MACAM ANAK DARA SEMULA! . “Macam anak dara semula. Suami senyum" . - Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna. . - Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri. InsyaAllah Rugosa akan memberikan perubahan yang mengembirakan kita. . .

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 17
0

HARI - HARI MALAM PERTAMA . “Produk ni memang best husband kata sejak guna set ni hari-hari nak bersama. Pastu dia kata miss v makin ketat serupa hari-hari malam pertama." . - Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna. . - Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila p

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo February 17
0

NICKMAT & GHAIRAA : MAKIN SAYANG & MAKIN MANJA . "Start pakai nickmat husband makin sayang makin manja..dah tak panas2 lagi. Siap sayang-sayang lagi. Yang ghairaa tue memang buat breast menegang..Cik abg  tengok geram jer. Nickmat dalam 3 ari dah rasa kesan nya. Yang breast dalam seminggu baru nampak kesan" . - Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang re

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo January 12
1

WOW!!PROJEK MEMIKAT SUAMI SAYA MENJADI . Dah 23 Tahun kawen Suami Asyik Nak Berkepit Sekarang Ni Lagi La Makin Menjadi- Jadi. . Nak Tau RAHSIA PROJEK MEMIKAT SUAMI . . Teruja nak dapatkan rugosa?? Tunggu apa lagi!! . . JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo January 12
1

GHAIRAA & NICKMAT : PRODUK BAGUS, NAK REPEAT ORDER! . Sejak-sejak ni admin update testimoni yang berkesann jerrrr, semua berpuas hati happy sangat!! Siap nak repeat order lagi!!! Gempak kann jom kita dengar apa kata pengguna kali ni. . “Tq sis rekomen produk yang bagus,sebelum ini dah macam-macam produk guna tapi tak berapa berkesan” . Syukur Alhamdulillah testimoni terkini happy sangat nak repeat

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo January 12
1

GHAIRAH : PEJAL & MONTOK . . "Badan bau wangi , bila guna ghairaa , husband suruh continue jangan putus asa , PEJAL & MONTOK selepas bersalin payudara jatuh , pas guna montoksss..HUSBAND SUKA sebelum nie tak bagi husband usik , DAH MONTOK BARU TAK SEGAN HUSBAND USIK" . Rugosa GHAIRAA utk PAYUDARA MENEGANGKAN, MEMONTOKKAN dan MENGANJALKAN PAYUDARA anda SEPANTAS 2 MINGGU . ✿ Testimoni terkini nak re

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo January 12
1

NICKMAT & GHAIRAA: SUAMI SAYANG “BARU GUNA 2MINGGU” TESTIMONI TERKINI: “Memang terbaik saya baru guna 2minggu, saya puas hati suami pun sayang..very-very good oil” Wowwwwww terbaikk testimoni yang dikongsikan oleh pengguna rugosa nickmat & ghairaa baru jer guna 2minggu terus happy, biar betik??? Mestilah!!! Tak guna mana nak tahu kan? cuba guna? Confirm happy!! TERUJA NAK GUNA? . . JOM LAJU-LAJ

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo January 12
1

RUGOSA GHAIRAA & RUGOSA NICKMAT: NAK BERKEPIT JE… . Testimoni Terkini “Rasa dah macam pengantin lah nak berkepit jerrr,memang sangat diperlukan maklum la kami dua-dua dah senja” . ✘ Hubungan bersama suami terganggu kerana masalah sebegini. ✘ Kurang selesa sepanjang hari. ✔ Mahu penyelesaian yang MUDAH & BERKESAN malah sangat berbaloi2. ✔ Dapatkan RUGOSA NICKMAT & GHAIRAA hari ini!! . Syukur Alhamd

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo January 12
1

MASALAH KEPUTIHAN DAH OK . “Saya selesa dengan rugosa nikmat. Saya suka bau nikmat. Dah guna hampir seminggu tanpa henti dan masalah keputihan dah ok" . - Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna. . - Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendi

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo January 12
1

NICKMAT & TRUENA : SUAMI SUKA SANGAT . “Beli masa lepas bersalin. Bulan 4 bersalin. So dalam bulan 6 saya beli. Mula guna betul-betul bulan 8 sampai sekarang. Suami suka sangat. Memang bagus mcm anak dara. Nak repeat order dan nak order yang lelaki punya juga." . - Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulill

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo January 12
1

GHAIRAA & NICKMAT: MISS B MONTOK & PEJAL . . Testimoni terkini : “Bagus sangat sis,bila bersama tak rasa sakit lagi, MissB saya pun rasa montok dan pejal. Bra size 36 pun macam dah ketat sikit, Tiapa2 hari guna hubby pun terkejut, dia kata missB dah keras..kalau tak kendur je” . Alhamdulillah Testimoni terkini, syukur repeat order rugosa Ghairaa sebelum ni saiz tak memuaskan tapi sekarang syukur A

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo January 12
1

TIADA LAGI BAU MELOYAKAN MASA DATANG BULAN . "Selepas menggunakan Rugosa nickmat, dulu sebelum datang haid, Miss V saya mengeluarkan bau yang melayokan. Alhamdulilah selepas menggunakan Nikmat, bau dah tak de, seluar dalam pun tak berbau hapak dak" . - Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka ber

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo January 11
1

NICKMAT : AUTOMATIK BAGI KEMUTAN POWER . "Hubby cakap best lembut. Rasa cepat nak push. Panas 1 badan. Bila masuk tu ... Terus rasa kemutan power walaupun kita tak kemut-kemut tapi kemutan tu automatik himpit" . - Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuashati selepas guna. . - Teruja? Asyi

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo January 11
1

⛔ KETAT SANGAT ⛔ . 💋 💋 💋 . 💗 💗 💗 "Hubby i komplen ketat sangat terlampau sedap , walaupun basah tapi tetap ketat HE CAN FEEL EVERYTHING , tapi he komplen tak tahan kejap jer ....HUBBY SUKA LAH " 💗 💗 💗 . “Saya amat teruja dengan perubahan ini. Ia membuatkan saya semakin berkeyakinan untuk tampil lebih menawan.” . 😍 “Suami saya amat - amat menyukai perubahan saya sekarang…tq sis perkenalkan produk h

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo January 11
1

ANDA SERING MENOLAK SUAMI? . 💣SUAMI MULA MENDERITA!! . 💣oH!!! ANDA SEMEMANGNYA MENGUNDANG BALA! . 💟Walau pun apa sahaja alasan anda 'Tolakan" anda terhadap ajakan suami akhirnya bakal mengundang bala pada anda sendiri.... . 💟Usah keluarkan alasan berkajang- kajang bila nasi sudah menjadi bubur. . Dia suami mungkin memahami di kala permulaan namun "GODAAN LUAR" amat sukar ditepis... . 💟Ayuh isteri

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo December 26
1

NICKMAT & GHAIRAA : COMBO "TERHANGAT" . “Alhamdulilah nikmat memang nikmat..ghairah dah nak habis sebab hari-hari pakai..Hubby suka bau dia dan nampak ada perubahan dekat miss B more firm" . - Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna. . - Teruja? Asyik baca testimoni ora

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo December 26
1

RUGOSA NICKMAT: HUBBY MACAM “HARIMAU” HARI HARI MAUU! . 🔥🔥 Salam admin tak sabarrrr betul nak share testimoni terbaru bila dapat pagi ni, teruja happy sangat-sangat bila pengguna ini share perubahan apa yang dia dapat selepas guna Rugosa Nickmat.. jom kita baca apa yang dia kongsikan.. . “Husband yang suruh repeat order sebab rasa kelainan, Pastu miss V pon takde bau even seharian kat tempat kerja

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo December 26
0

HARIMAU TAK AKAN MENGAUM KALAU TAK LAPAR! . Malu cerita tapi inilah hakikat yang saya terpaksa telan. Semua ini berpunca dari satu page di FB yang memaparkan Ratusan Testimoni mereka. Apabila saya baca testimoni di FB tersebut saya mula gatal ingin mencuba. . Padah yang terpaksa saya terima apabila saya mencuba produk tersebut hampir setiap malam Harimau saya akan Mengaum walaupun setiap hari saya

SUAMI JATUH CINT💓 BERKALI-KALI @rosieybeauty on Instagram photo December 26
1

DULU ABANG . . . . . . . . . . . Dulu abang tak noty macam nie pun . Dulu abang asyik tido awal jerrr . Dulu abang endah tak endah jer . Ayang seksi dalam bilik pun abang wat tak tahu 😢😢😢 . Menciikkkk mencikkkkk !!! 😢😢😢 . Ayang tahu ....😓😓😓 DULU ayang tak jaga EHEM2 DULU X K37A7 DULU X MANT8P . Sekarang nie .. 😍😍😍 Nahhhh Rasakan !!! . Manja betul abang dengan saya, ke mana aja pergi pasti berke

Popular Now

Salinlacloset2 @salinlacloset2 on Instagram photo February 19
+ Board

ราคา 490 • Color : 2 สี >> ขาว / ดำ • Detail : เสื้อเชิ้ตลายจุดสีอัมตะ ทรงโอเว่อร์ไซ ใส่ได้ทุกโอกาส ใส่ได้บ่อย ใส่ได้เรื่อยๆ แมทกับชุดง่ายมากค่ะ • Size Bust อก : 46” Length ความยาว : 28”

พี่แนนเจ้าใหญ่ใจดีตอบเร็วเว่อ! @gooddayladyperfume on Instagram photo February 19
+ Board

มีแต่คนทักว่าตัวหอมจัง ☺️ 🌟อ่านรีวิว #รวมรีวิวน้ำหอมร้านพี่แนน ❤️หัวเชื้อ 7 ml หอมติดทน 290 บาท ✔ใช้ได้นาน 1-2 เดือน หอมนาน 24 ชม. 🌴 นัดรับ : บางแสน 😊 พี่แนน Line : @gdvip

พี่แนนเจ้าใหญ่ใจดีตอบเร็วเว่อ! @gooddayladyperfume on Instagram photo February 19
+ Board

🌟อ่านรีวิว #รวมรีวิวน้ำหอมร้านพี่แนน ❤️หัวเชื้อ 7 ml หอมติดทน 290 บาท ✔ใช้ได้นาน 1-2 เดือน หอมนาน 24 ชม. 🌴 นัดรับ : บางแสน 😊 พี่แนน Line : @gdvip

Paraíso da Inspiração 🍃 @myparadise on Instagram photo February 19
+ Board

“Ei, você aí, sim, você mesma. Vou te dizer uma coisa: Relacionamento por conveniência só te completa por um tempo, depois passa e o vazio volta. Não adianta estar com uma pessoa só pra ser preenchida, tem que te transbordar, te fazer sentir felicidade com atos simples.
Não tenha medo de ficar só, aproveite isso pra se conhecer e aprender a cuidar de si mesma, para que assim você saiba cuidar de o