Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 13
152

[slide] Igt manusia je mengunyit😓😓 , nak video boek2, follow @kasi_viral

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 13
38

Tingat kecik2 troll mmber.. “Tu apa tu?..tunang”😂😂, nak video boek2, follow @kasi_viral

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 12
294

Kalau min buat hantaran kahwin je , . Tapi disebabkan @sass.gadget nak bagi FREE je iphone X , min akan jadi followers setia @sass.gadget . . Korang TAK PAYAH sibuk follow @sass.gadget , bagi can lah min nak menang iphone X . Ramai sgt yg join susah plak aku nak menang .🤦🏻‍♂

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 12
377

Apa yang korang NAMPAK? Cer KOMEN... cuak gak ni.. - Korang duit banyak KERING? Korang gi usha ig tgok biz dia. @afiqah_hydra @afiqah_hydra @afiqah_hydra

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 12
475

Pakcik Trump dahla tua🤭🤭, nak video boek2, follow @kasi_viral

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 12
188

Sedap la dari korang nyanyi🤪🤪, nak video boek2, follow @kasi_viral

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 11
290

Yang pernah bekerja sebagai cashier je yang faham situasi ni.....Bila time mood tak baik, dalam hati ini lah perasaannya. 😂😂😂😂😂, nak video boek2, follow @kasi_viral . Kredit: aimonaz17

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 11
104

Bila main pakai jari terlalu sng, nak video boek2, follow @kasi_viral

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 11
33

Cheat day lagi hari ni. Korang makan tengah hari apa td?admin cucur badak je . Nak video boek2, follow @kasi_viral

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 11
214

Dia punya gelak level neraka jahanam, Nak video boek2, follow @kasi_viral

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 10
140

[slide] Bila mak crush follow kau..welcome to makzone😂, nak video boek2, follow @kasi_viral

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 10
142

Hahahaha samalah suara dia.... kredit: op_gana . ' nak video boek2, follow @kasi_viral '

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 10
55

Betulke..member admin, boy to girl 24 jam🌚🌚 . ' nak video boek2, follow @kasi_viral '

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 9
49

Macam mana dia imbang? . 😍 Kalau nak video lagi ada dalam @wakakaviral

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 9
1

RAHSIA untuk Kurus & Glowing Skin secara sihat dan baik! Sapa sapa yang belum try lagi this product, Is a MUST TRY product! . Dengan HARGA YANG BERPATUTAN korang boleh TURUNKAN BERAT BADAN & GET YOUR DREAMING BODY . Psssttt! AMAURA CRYSTAL sekarang tengah buat PROMOSI YEAR END SALE! SATU BOX JIMAT SEHINGGA RM61!!! Korang boleh lah start plan untuk diet dengan AMAURA CRYSTAL sebelum 2018 menjelang

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 9
241

Siapa yg pergi dislike tu cepat mengaku😂😂 . 😍 Kalau nak video lagi ada dalam @wakakaviral

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 9
26

Mestilah..follower admin semuanya hebat2😜 . 😍 Kalau nak video lagi ada dalam @wakakaviral

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 9
349

Tag sikit kawan korang yang kaki pancing tu... . 😍 Kalau nak video lagi ada dalam @wakakaviral

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 9
77

Haa ejoy pun suruh beli je iphone kat @sass.gadget. Sbb apa ? sbb iphone dorang semua murah. Then admin dgr dorang tgh buat promosi “HUJUNG TAHUN” tau plus 10 freegift 😍 . Cuba tag sikit kawan korang yg iphone user ni.

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 9
127

Hipster lvl: buncit itu seksi . 😍 Kalau nak video lagi ada dalam @wakakaviral

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 9
2

Part 2 sori pagi2 dah buat gila😂😂 Puji skit admin post awal harini🤣🤣 @komradlawak . 😍 Kalau nak video lagi ada dalam @wakakaviral

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 9
26

Part 1 Org dewasa je baca lain ni😂😂 . 😍 Kalau nak video lagi ada dalam @wakakaviral

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 8
156

Pandu puteri of bewang🌚 . 😍 Kalau nak video lagi ada dalam @wakakaviral

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 8
0

Hello, guyss !! Ramai orang tengah mencari *IPHONE?* Tapi mahal sangat? . Jgn risau @lauv.iphone jual *IPHONE* yg sangat murah dari seller2 yg lain,sebab @lauv.iphone tengah buat *SALE SAMPAI PENGSAN*, *IPHONE diorng 100%original* tau bukan superking(clone) ,diorng nie bukan scammer tpi trustedseller,n boleh cod kalau taknak postage, . *IPHONE* terlajak murah, . *Founder* @muhddshfqq,kalau pakai

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 8
27

#kopipes bila kau taknak dedah aurat tp crush tak sedar2 pun kewujudan kau . 😍 Kalau nak video lagi ada dalam @wakakaviral

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 8
39

[slide] Kreatif betoi pakai emoji je . 😍 Kalau nak video lagi ada dalam @wakakaviral

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 8
219

Sesungguhnya comeback is real🤯🤯 . 😍 Kalau nak video lagi ada dalam @wakakaviral

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak on Instagram photo December 8
64

Muka kau bila ada org kejut awal sgt . 😍 Kalau nak video lagi ada dalam @wakakaviral

Popular Now

Umi Kalsum @mom_ayting92_ on Instagram photo December 14
+ Board

❤️❤️❤️😘😘 semoga Allah sellu bersma kamu melindungin kmu ,kamu segalanya buat ibu ayah nak doa ibu sellu menyertaimu aminn 😇😇😇😇

Баннеры, бумажные цветы,оформл @fly.of.butterfly on Instagram photo December 14
+ Board

Когда подруги знают твой вкус ♣️♠️🖤💮 работа @fly.of.butterfly.astana

حساب ديني ☆الإسلام دين السلام☆ @quran_kareem18 on Instagram photo December 14
+ Board

الشيخ #عبدالله_الجهني ♥ . •┈┈┈┈••✦✿✦✦✿✦••┈┈┈┈• . صفحتنا على #فيس_بوك》qurankareem18 . حسابنا على #سناب_شات》quran_kareem18 . . ‏‎#القدس #الله #allah #quran #ayat#سوريا ‏‎#رسول_الله #اسلاميات #islamic #باكستان ‏‎#خواطر #صور#muslim #love #مصر ‏‎#الجنة #النار #القرآن #q_k18 #الاردن ‏‎#صدقه  #الاسلام #فيديو #photo #دين_السلام #religion_of_peace }#video }

Megan Batoon @meganbatoon on Instagram photo December 14
+ Board

haven’t taken this sweater off in three full days holla atcha girl | 7:49pm

Colin Christian @colinchristian on Instagram photo December 14
+ Board

I’m always very honored and happy to see other artists use my work as inspiration, it seems makeup artists in particular have embraced my pieces, in particular, my sculpture ‘Hidden’, with its upside down crucifix, there have been HUNDREDS of versions!! These wonderful, talented artists have no problem giving me credit, sadly there are a number who like to pretend they invented my ideas all by the

Radio Patria Blitar @radiopatria on Instagram photo December 14
+ Board

#InfoPatria ► Kementerian Pendidikan & Kebudayaan (Kemendikbud) melalui Pusat #Kurikulum & Perbukuan (Puskurbuk), Balitbang hari ini akan merevisi buku sekolah elektronik (BSE) Ilmu Pengetahuan Sosial (IPS) Sekolah Dasar (SD) Kelas VI yg menyebutkan #Yerusalem sebagai ibukota negara Israel. Kekeliruan menjadi #viral di sosial-media karena kejadiannya bersamaan dengan gencar2-nya serangan terhadap

Rianti Cartwright Nainggolan @riantic on Instagram photo December 14
+ Board

This year @ladieswhobakejkt are collaborating with @tigagift.jkt ❤️to make the cutest cookie and flower hampers. Place your orders now through Tiga's whatsapp: 0818938758 or email: tigapersonalizedservice@gmail.com ❤️

KALIMANTAN TIMUR @info.kaltim on Instagram photo December 14
+ Board

Selamat Siang dari Balikpapan. . Bagus Ya Trotoarnya...😂 . Habit (kebiasaan) memang sulit dirubah sekejap mata . Kadang harus dengan sedikit kekerasan (bukan fisik) untuk merubah nya . . Motor warga diparkir berjejer di Jalan Jenderal Sudirman, tepat di depan Mapolres Balikpapan, Selasa (12/12). Ini setelah semua pengunjung Mapolres dihimbau parkir di Gedung Parkir Klandasan. Mereka yang malas ber

Aesthetic Assembly ™ Apparel @aesthetic.assembly on Instagram photo December 14
+ Board

@sydneeliana rocking the Signature Camo Leggings & Wings Crop Top 🔥#aestheticassembly Photo Cred: @prime24photography

TV8 @tv8 on Instagram photo December 14
+ Board

Sağlığa dair püf noktaları için #GünaydınDoktor şimdi TV8’de sizlerle…