SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo October 23
0

Set Kehamilan Shaklee menjadi pilihan ramai ibu-ibu moden masa kini kerana ianya SEMULAJADI, SELAMAT & BERKESAN. . Tiada kesan jangka panjang kerana bahannya selamat untuk ibu dan bayi. . Nak tahu serba sedikit asas setiap Vitamin dlm set kehamilan ni? . 🌸ESP (Protein) : untuk bina sel. Sel terbina dari protien. Tanpa protien, pembinaan dan perkembangan sel boleh terbantut. . 🌸Vitalea (Multivitami

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo October 23
2

Jom kuruskan secara sihat dan semulajadi. TIADA kesan sampingan kerana ia berasaskan bahan2 semulajadi. Konsep kurus dengan Shaklee ini mudah, tak perlu ikat perut atau skip makan. . . Bagaimana supplemen Shaklee ini membantu? . 🔥LECITHIN - memecahkan dan mencairkan lemak yang tak diperlukan dalam badan agar mudah dibawa keluar - meleraikan toksin dalam badan sekaligus bantu sembelit . 🔥OMEGAGUARD

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo October 23
0

Kombinasi vitamin E dan protien (ESP) terbaik untuk kulit sihat dan cantik.😍👍 . ♥️ Fungsi Vitamin E ♥️ ================= Kelebihan vitamin E Shaklee mengandungi grape seed dan selenium yg bertindak melambatkan penuaan, mengurangkan kedutan, menghilangkan parut dan mampu memulihkan tekstur kulit dan tona wajah. Vitamin E juga baik untuk membantu kawal kolestrol , merendahkan triglycerides, bagus un

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo October 23
0

Promo ESP is ON ! 🙌 Buy 4 get 5% less ! 😍 . 🌼 Kenapa ESP ni marveles ? Hanya yg mengambilnya sahaja taw kebaikan ESP ni. Lagi2 jika yg mengambil ESP secara konsisten . Tak de skip2.. Memang lagi SUPERB ! Boleh nampak beza kalau tak ambil ESP dengan dah ambil ESP . Tak caya , cuba lah ... . 🌼ESP : . ✅Sesuai utk lelaki & wanita ✅Tenaga Segera yang berpanjangan ✅Dapat menahan rasa lapar sekaligus ✅Me

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo October 23
0

"THE RADIANT 4" 👈 ini lah diaa RAHSIA KULIT CANTIK BERSERI dari dalam yang sebetul-betulnya 😘 . Dalam set nih ada 4 item iaitu : . ♥️ ESP ♥️ COLLAGEN POWDER ♥️ VITAMIN C ♥️ GLA COMPLEX . Biar zai explain fungsi setiap satu supplemen dalam "THE RADIANT 4" ni secara ringkas ya.👌 . 🍃 ESP 🍃 - BUILD . Protein bertindak untuk replace and rebuild new body cells. Kesan kepada luaran, kulit jadi lebih cera

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo October 22
0

🐝Full Set Kulit Cantik🐝 - Kelebihan ESP ========== 🌸 Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim & anak mudah kenyang 🌸 Pudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut & mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌸 Kulit jadi lebih tegang & sihat 🌸 Mencegah penyakit batu karang 🌸 Kekalkan tenaga yg berpanjang

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo October 22
0

Siapa kat sini yang ada masalah seperti di bawah? . 👉Bersin dengan kerap? 👉Berdengkur yang luar biasa? 👉Batuk? 👉Gatal hidung? 👉Cepat letih? 👉Muka terasa sakit? 👉Pening kepala di waktu pagi? . Ini tandanya anda seorang penghidap resdung yang tegar. Apa itu Resdung? . Resdung merupakan virus yang hidup di bawah lapisan kulit. Ia mengalirkan darah kotor yang menjadi punca kepada kerosakan kulit muka.

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo October 22
1

Uolss dh order Vit C ni ke belum? Kalau belum, cepat order sekarang. 😱 . READY STOCK! 😘 . Vitamin C terbaik untuk kecantikan kulit 👍 . Apa kebaikan Vitamin C Shaklee? . ♥️ Mengatasi masalah jerawat degil, jerawat pasir & nasi ♥️ Membantu mengurangkan kadar kolestrol dalam darah ♥️ Mempertingkatkan sistem pertahanan badan ♥️ Melembapkan kulit dari dalam ♥️ Mengurangkan simptom demam ♥️ Menguatkan d

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo October 22
0

The perfect two! 😘 Dah tentu lah set Vitamin C & Vitamin E! Memang berkesan memperbaiki masalah kulit dari dalam! Jom zai share sikit sebab apa dorang suka set cantik ni. . . 🌹Kebaikan SR Vita C - mencerahkan kulit secara sekata - membantu bina kolagen dalam badan - mengecutkan jerawat - mencegah pigmentasi penyebab jeragat - melambatkan penuaan - melembutkan kulit . . 🌹Kebaikan Vita E Complex - m

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo October 22
0

Promo ESP is ON ! 🙌 Buy 4 get 5% less ! 😍 . 🌼 Kenapa ESP ni marveles ? Hanya yg mengambilnya sahaja taw kebaikan ESP ni. Lagi2 jika yg mengambil ESP secara konsisten . Tak de skip2.. Memang lagi SUPERB ! Boleh nampak beza kalau tak ambil ESP dengan dah ambil ESP . Tak caya , cuba lah ... . 🌼ESP : . ✅Sesuai utk lelaki & wanita ✅Tenaga Segera yang berpanjangan ✅Dapat menahan rasa lapar sekaligus ✅Me

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo October 13
0

M A S A L A H K E P U T I H A N . Keputihan adalah normal sekiranya cairan yang keluar itu jernih, tidak berwarna , tidak berbau juga tidak berasa gatal. . Tetapi keputihan boleh dikatakan sebagai bermasalah atau berpenyakit sekiranya ia berwarna pekat , berwarna putih kekuningan , berbau , bergumpal dan berasa gatal. . Yang ini , tolong jangan pandang remeh masalah keputihan wahai adik2, kakak2

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo October 13
0

"THE RADIANT 4" 👈 ini lah diaa RAHSIA KULIT CANTIK BERSERI dari dalam yang sebetul-betulnya 😘 . Dalam set nih ada 4 item iaitu : . ♥️ ESP ♥️ COLLAGEN POWDER ♥️ VITAMIN C ♥️ GLA COMPLEX . Biar zai explain fungsi setiap satu supplemen dalam "THE RADIANT 4" ni secara ringkas ya.👌 . 🍃 ESP 🍃 - BUILD . Protein bertindak untuk replace and rebuild new body cells. Kesan kepada luaran, kulit jadi lebih cera

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo October 12
0

The perfect two! 😘 Dah tentu lah set Vitamin C & Vitamin E! Memang berkesan memperbaiki masalah kulit dari dalam! Jom zai share sikit sebab apa dorang suka set cantik ni. . . 🌹Kebaikan SR Vita C - mencerahkan kulit secara sekata - membantu bina kolagen dalam badan - mengecutkan jerawat - mencegah pigmentasi penyebab jeragat - melambatkan penuaan - melembutkan kulit . . 🌹Kebaikan Vita E Complex - m

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo October 12
0

Siapa kat sini yang ada masalah seperti di bawah? . 👉Bersin dengan kerap? 👉Berdengkur yang luar biasa? 👉Batuk? 👉Gatal hidung? 👉Cepat letih? 👉Muka terasa sakit? 👉Pening kepala di waktu pagi? . Ini tandanya anda seorang penghidap resdung yang tegar. Apa itu Resdung? . Resdung merupakan virus yang hidup di bawah lapisan kulit. Ia mengalirkan darah kotor yang menjadi punca kepada kerosakan kulit muka.

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo October 12
0

Kombinasi vitamin E dan protien (ESP) terbaik untuk kulit sihat dan cantik.😍👍 . ♥️ Fungsi Vitamin E ♥️ ================= Kelebihan vitamin E Shaklee mengandungi grape seed dan selenium yg bertindak melambatkan penuaan, mengurangkan kedutan, menghilangkan parut dan mampu memulihkan tekstur kulit dan tona wajah. Vitamin E juga baik untuk membantu kawal kolestrol , merendahkan triglycerides, bagus un

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo October 12
1

Jom kuruskan secara sihat dan semulajadi. TIADA kesan sampingan kerana ia berasaskan bahan2 semulajadi. Konsep kurus dengan Shaklee ini mudah, tak perlu ikat perut atau skip makan. . . Bagaimana supplemen Shaklee ini membantu? . 🔥LECITHIN - memecahkan dan mencairkan lemak yang tak diperlukan dalam badan agar mudah dibawa keluar - meleraikan toksin dalam badan sekaligus bantu sembelit . 🔥OMEGAGUARD

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo October 12
0

Memperkenalkan kombo ESP + Omega Guard + Herb Lax _________________________ Set ni dah bantu ramai orang Utk turunkan berat badan mereka _________________________ Ada 3 KONSEP MUDAH dalam Set Slimming Shaklee Memang laris la set ni Customer2 zai selalu repeat order Bukan saje turun berat badan badan pun jadi sihat . Zai sendiri berjaya turunkan Berat badan dengan set ni _________________________ J

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo October 12
0

The perfect two! 😘 Dah tentu lah set Vitamin C & Vitamin E! Memang berkesan memperbaiki masalah kulit dari dalam! Jom zai share sikit sebab apa dorang suka set cantik ni. . . 🌹Kebaikan SR Vita C - mencerahkan kulit secara sekata - membantu bina kolagen dalam badan - mengecutkan jerawat - mencegah pigmentasi penyebab jeragat - melambatkan penuaan - melembutkan kulit . . 🌹Kebaikan Vita E Complex - m

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo October 12
1

"THE RADIANT 4" 👈 ini lah diaa RAHSIA KULIT CANTIK BERSERI dari dalam yang sebetul-betulnya 😘 . Dalam set nih ada 4 item iaitu : . ♥️ ESP ♥️ COLLAGEN POWDER ♥️ VITAMIN C ♥️ GLA COMPLEX . Biar zai explain fungsi setiap satu supplemen dalam "THE RADIANT 4" ni secara ringkas ya.👌 . 🍃 ESP 🍃 - BUILD . Protein bertindak untuk replace and rebuild new body cells. Kesan kepada luaran, kulit jadi lebih cera

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo October 12
0

Promo ESP is ON ! 🙌 Buy 4 get 5% less ! 😍 . 🌼 Kenapa ESP ni marveles ? Hanya yg mengambilnya sahaja taw kebaikan ESP ni. Lagi2 jika yg mengambil ESP secara konsisten . Tak de skip2.. Memang lagi SUPERB ! Boleh nampak beza kalau tak ambil ESP dengan dah ambil ESP . Tak caya , cuba lah ... . 🌼ESP : . ✅Sesuai utk lelaki & wanita ✅Tenaga Segera yang berpanjangan ✅Dapat menahan rasa lapar sekaligus ✅Me

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo October 12
0

NAK BAKAR & PECAH LEMAK? . VITAMIN yang paling dicari utk BAKAR/PECAH lemak adalah OMEGA GUARD & LECITHIN. . 🔥OMEGA GUARD ibarat keta HONDA, laju je BAKAR LEMAK! 🔥LECITHIN ibarat keta MYVI, terus EMULSI & PECAHKAN LEMAK! . JADI APA BEZANYA? . 🔥Lecithin agen pengemulsi semulajadi. Ia berfungsi memecahkan lemak jadi kecik-kecik terutama LEMAK BARU. So senang keluar ikut sistem pencernaan! . 🔥Omega G

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo July 31
0

Set kombo cantik manis . Set apa? Dah tentu lah set Vitamin C & Vitamin E! Memang berkesan memperbaiki masalah kulit dari dalam! Jom zai share sikit sebab apa dorang suka set cantik ni. . . 🌹Kebaikan SR Vita C - mencerahkan kulit secara sekata - membantu bina kolagen dalam badan - mengecutkan jerawat - mencegah pigmentasi penyebab jeragat - melambatkan penuaan - melembutkan kulit . . 🌹Kebaikan Vit

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo July 31
0

Jom kuruskan secara sihat dan semulajadi. TIADA kesan sampingan kerana ia berasaskan bahan2 semulajadi. Konsep kurus dengan Shaklee ini mudah, tak perlu ikat perut atau skip makan. . . Bagaimana supplemen Shaklee ini membantu? . 🔥LECITHIN - memecahkan dan mencairkan lemak yang tak diperlukan dalam badan agar mudah dibawa keluar - meleraikan toksin dalam badan sekaligus bantu sembelit . 🔥ALFALFA -

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo July 31
0

Set yang ramai pengamal2 setianya REPEAT ORDER . pakat berebut set ni. Badan sihat , kulit pun cantik . Waaaalllllahh ! 😙 . Kombinasi 3 vitamin utk kulit cantik sempurna ! 😙 Nak lagi flawless add ESP for a complete Beauty Skin Set. . ♥️ VITAMIN C - Perlindungan daripada sinar uv - Mengurangkan kesan "sunburn" - Membantu prevent masalah jerawat degil - Tona kulit menjadi lebih sekata - Menggantikan

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo July 31
0

Kalau awak or orang yang awak sayang ada alami simptom atau dalam keadaan dibawah, maka ESP memang sesuai. . 1. Kulit wajah kusam.tona tak sekata . 2. Wajah ada bekas jerawat yang hitam atau parut2 jerawat . 3. Rambut sering gugur . 4. Cepat penat dan tak bertenaga jalankan tanggungjawab sebagai isteri, ibu,pekerja . 5. Menyusu atau hamil . 6. Cepat lapar atau asyik nak mengunyah . 7. Gastrik . 8.

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo July 31
0

Sebenarnya peranan vitamin c pada tubuh badan kita agak besar tau , so pengambilan vitamin c yang cukup setiap hari sangat perlu sebenarnya . . Apa peranan VITAMIN C pada tubuh badan kita ? . 🍊 Mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata 🍊 Mengekalkan kelembapan kulit 🍊 Memudarkan jeragat 🍊 Diperlukan utk pertumbuhan dan pembaikan tisu 🍊 Melindungi sel tubuh dr pencemaran 🍊 Meningkatkan imunit

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo July 31
0

Jangan pandang remeh pada MIGRAIN😱 . Anda alami sakit kepala yang berpanjangan? Boleh ikhtiar dengan set migrain dari shaklee ini.👍 . ♥️ B complex - mengandungi vitamin B2 dan B6 yang terbukti dapat mengurangkan kesakitan akibat migrain. - Juga pengambilan vitamin ini dapat mengurangkan stress,strok dan depressi. . ♥️ Ostematrix - Terdiri dari kalsium,magnesium dan vitamin D. - Kalsium yang dapat

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo July 31
0

OMEGA GUARD : MINYAK IKAN TERBAIK DI DUNIA 💕💕💕 . Uncle aunty kakak abang Adik2 semua kena ada Omega Guard ni 👍🏻 . Kebaikan Omega Guard ni ;- . 🐟 utk kesihatan jantung kita 🐟 kawal kolesterol dalam badan 🐟 merendahkan paras LDL kolesterol 🐟 utk kesihatan minda dan mata Ada khasiat DHA . Utk mata, ia beri penglihatan yg lebih jelas dan juga bantu masalah kekeringan di mata kita 🐟 utk kesihatan tulan

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo July 31
0

Sebenarnya peranan vitamin c pada tubuh badan kita agak besar tau , so pengambilan vitamin c yang cukup setiap hari sangat perlu sebenarnya . . Apa peranan VITAMIN C pada tubuh badan kita ? . 🍊 Mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata 🍊 Mengekalkan kelembapan kulit 🍊 Memudarkan jeragat 🍊 Diperlukan utk pertumbuhan dan pembaikan tisu 🍊 Melindungi sel tubuh dr pencemaran 🍊 Meningkatkan imunit

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo July 31
0

Nak tau tak, Kombo dua ni paling ramai customer suka Zai sendiri memang dah jatuh cinta dengan ESP + VITA C . Dua gabungan meletop - SET BASIC KECANTIKAN 😻 . Kenapa ramai orang suka kombo cantik ni? . 💖ESP Paling basic untuk kulit Esp bantu bina sel2 KULIT BARU So kulit lebih cantik, gebu & cerah Paling seronok boleh pudarkan PARUT, BEKAS JERAWAT, dan kawal KULIT BERMINYAK . 💖Vitamin C Sangat

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo July 31
0

Set kombo cantik manis . Set apa? Dah tentu lah set Vitamin C & Vitamin E! Memang berkesan memperbaiki masalah kulit dari dalam! Jom zai share sikit sebab apa dorang suka set cantik ni. . . 🌹Kebaikan SR Vita C - mencerahkan kulit secara sekata - membantu bina kolagen dalam badan - mengecutkan jerawat - mencegah pigmentasi penyebab jeragat - melambatkan penuaan - melembutkan kulit . . 🌹Kebaikan Vit

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo July 31
0

Nak tau tak, Kombo dua ni paling ramai customer suka Zai sendiri memang dah jatuh cinta dengan ESP + VITA C . Dua gabungan meletop - SET BASIC KECANTIKAN 😻 . Kenapa ramai orang suka kombo cantik ni? . 💖ESP Paling basic untuk kulit Esp bantu bina sel2 KULIT BARU So kulit lebih cantik, gebu & cerah Paling seronok boleh pudarkan PARUT, BEKAS JERAWAT, dan kawal KULIT BERMINYAK . 💖Vitamin C Sangat

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo July 31
0

Vitamin C rahsia Kulit cantik & cerah 😻 . Zai pernah terbaca dulu ada satu artikel ni share, Rahsia orang yg kulit putih ni Adalah dgn mengamalkan pengambilan Vitamin C. 🍊 Wowww, patutlah zai terputih skrg dari yg dlu. Eh terperasan la pulak 🙈 . Pilihan zai semestinya Vitamin C Shaklee Sebab ia Sustained Release Di mana Vit C dilepaskan Secara perlahan-lahan Setiap jam bagi memastikan Keperluan V

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo July 25
0

Bangun tidur menggosok gigi, Bangun jangan lambat-lambat, Ku ucapkan SELAMAT PAGI, Utk semua teman & sahabat 😙 . Jom mulakan hari anda dengan ESP ✅ . SIMPLE LAGI MENYEDAPKAN 👍 . Antara kebaikan minum ESP pada waktu pagi adalah : . ♥️ mengelakkan anda mengambil minuman berkafein dan sarapan yang tidak berkhasiat, yang tinggi lemak dan kaya dengan kolestrol 😱 ♥️ beri rasa kenyang ( boleh turunkan be

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo July 25
0

❌ Say No To Jerawat ❌ . Antara cadangan supplement untuk atasi masalah jerawat adalah dengan pengambilan VITAMIN C + GARLIC. . ✅ GARLIC COMPLEX bertindak sebagai anti bakteria yang mematikan bakteria & kuman penyebab jerawat. . ✅ VITAMIN C sebagai antioksida dalam meningkatkan antibodi & daya tahan seseorang dalam melawan penyakit. Pembentukan kolagen, mengatasi masalah kulit berminyak, mengecutka

SHAKLEE JDT 🇲🇾 @shakleebyzai on Instagram photo July 25
1

Set kombo cantik manis . Set apa? Dah tentu lah set Vitamin C & Vitamin E! Memang berkesan memperbaiki masalah kulit dari dalam! Jom zai share sikit sebab apa dorang suka set cantik ni. . . 🌹Kebaikan SR Vita C - mencerahkan kulit secara sekata - membantu bina kolagen dalam badan - mengecutkan jerawat - mencegah pigmentasi penyebab jeragat - melambatkan penuaan - melembutkan kulit . . 🌹Kebaikan Vit

Popular Now

▪Everyday Look▪️ @bonista_ladies on Instagram photo October 23
+ Board

Zara Simply Luxu Blazer เสื้อคลุมเบเซอร์ซาร่าสีพื้น สีโทนกากี งานดูหรูมากๆ มีซับทั้งตัว ใส่เป็นมินิเดรสหรือเบเซอร์คลุมก็ดูดี งานคุ้มเกินราคานะคะ Freesize อกได้ถึง 36" ยาว 26.5" 590.- free ems

Soldiers of Christ @catholic.soldiers on Instagram photo October 23
+ Board

Oh, St. John Paul, from the window of heaven, grant us your blessing! Bless the church that you loved and served and guided, courageously leading it along the paths of the world in order to bring Jesus to everyone and everyone to Jesus. Bless the young, who were your great passion. Help them dream again, help them look up high again to find the light that illuminates the paths of life here on eart

tunu hassan @tunuhassan57 on Instagram photo October 23
+ Board

Everton wamemfurusha kocha Ronald Koeman baada ya mchezo wa Jumapili Wakishindwa kujidai wakiwa nyumbani kuruhusu kipigo cha 5-2 kutoka Arsenal na kuwaacha katika hali mbaya mpka sasa kunako ligi kuu ya England Nani anafuata??🤷🏻‍♀️🙆🏻

▪Everyday Look▪️ @bonista_ladies on Instagram photo October 23
+ Board

Zara High Waist 5Part Pants กางเกงขาบานเอวสูงซาร่าทรง5ส่วน ผ้าและทรงสวยนะคะ มีกระเป๋าข้างนะคะ ใส่เป๊ะเว่อร์ ผู้ดีมากๆ Size S 25/35" M 27/37" L 29/39" Xl 31/41" สีดำ 450.- free ems

ตัวรีด 3ชิ้น100|Pin59 @sarifahshopp on Instagram photo October 23
+ Board

ตัวรีดไซส์M 3 ชิ้น 100 บาท (เลือกลายได้เองจ้า) #ซื้อครบ200บาทขึ้นไปส่งฟรีลงทะเบียน Line: @xsp6381a |มี@ กดดูลายไซส์M ที่แฮทแท็ก 👉 #sarifah_M สนใจลายไหนแคปมาสั่งได้ในไลน์เลยจ้าาา  #patches ส่งของวันจันทร์ พุธ ศุกร์ ติดเสื้อ 👕 ติดหมวก 👒 ติดรองเท้า 👟 ติดกระเป๋า 🎒 ติดไอแพต 📱 ติดแมคบุ๊ค 💻 ทำเครื่องประดับ อุปกรณ์ตกแต่งเสื้อผ้า

M-1 Global @m1global on Instagram photo October 23
+ Board

One of the keys to success in #MMA is being able to compete under any rules. Arman Ashimov @ashimovarman is a good example that MMA fighter is dangerous in any martial art. __________ Один из ключей к успеху в #ММА заключается в том, чтобы уметь сражаться по любым правилам. Арман Ашимов @ashimovarman является хорошим примером того, что боец ММА опасен в любом виде единоборств.

Pat Fibonacci Fisiculturista @patfibonaccifit on Instagram photo October 23
+ Board

🏆POLÊMICA COM MINHA CINTA @biobelacintas 🏆. . Devido ao número de perguntas sobre o USO DE CINTAS MODELADORAS que tenho recebido no Direct, resolvi postar alguns esclarecimentos. Lembrando que é APENAS a minha opinião. ❤️ . ⚠️Vale ressaltar que SE você é contra ou não gosta do uso contínuo de Cintas, é simples: NÃO use.⚠️. . EU gosto de cintas, acredito e entendo que tecido adiposo não "consegue s

مأتم سفينة النجاة - السنابس @alsafeena on Instagram photo October 23
+ Board

- بإمكانكم متابعة مقاطع كليب لبيك يا ثار الله على انستقرام الخدام الرجال @khudam_alsafeena

▪Everyday Look▪️ @bonista_ladies on Instagram photo October 23
+ Board

ZARA V-Tunic Shirt เสื้อเชิ้ตเเขนยาวคอวีทูนิค รุ่นนี้ทรงปล่อยๆใส่สบายๆ ผ้าสีพื้นใส่เมื่อไรก็ดูดีคะ ผ้าใส่สบายมว๊ากกก Freesize อกได้ถึง 44" ยาว 24" งานมี 2สี 360.-

Kris Singh @lamborghiniks on Instagram photo October 23
+ Board

What do you think is the greatest design of a super car to date? I consider my Top 5 to be a 5-way tie with the Lamborghini Miura being the oldest / longest serving on the list. This is the newest design to make my list : The Aston Martin Valkyrie. Iconic in every way. What are your Top picks? 💪🇬🇧👍 ______________________________________________________________ #AstonMartin #Valkyrie #AstonMart