lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 28
118

punyalah pelik awat mlm tadi tido bepeluh. kipas pon pandai bergurau skang😅 calon masuk maharaja lawak saing2 bocey😅 kredit @amarshafie

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 28
155

rata2 skang laki lembik pui! kene frenzone skit menangis 2 malam. agak2 terasa tu bleh komen "terasa"

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 28
19

@extype.iphone ni suka sgt jual iphone murah murah. Seller lain tak marah ke wei jual iphone murah sgt ? Lepastu siap buat promo lagi sampai 2/4/17. So bertambah murah laa. Paling best jual murah siap bg freegift banyak gila babeng. Tah lah. Pening aku duk pikir macam mana @extype.iphone ni niaga. Ramai pulak tu org beli. Feedback taknak bersepah pulak kat ig. Aku salute betul la @extype.iphone.

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 28
313

lapan bulan ko tatap muke beliau still xle nk detect ke😂😂😂 kene ringan2 dlu baru dapat tau 😅 tgk muke pondan tuh puas hati je haha

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 28
51

caption paling clishe atas muka bumi malaysia nie..sape nak tumbuh bulu muke,bulu badan..korang semua boleh try @aebeardoil

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 28
28

BATALKAN SEMUA VACATION YANG MEMENINGKAN! . . Pakej Percutian Gold Coast Morib! RM108 sahaja!! . . Siap flying fox untuk dua orang! Awak nak ke? Awak nak hadiahkan untuk isteri/suami? . Awak nak hadiahkan dekat mak ayah sempena anniversary diorang? . . Atau nak pergi dengan kawan kawan sebab bilik ni muat la nak pergi 4pax! . . Tiket ke watetpark untuk 4pax tau! . . Go follow and book sekarang at

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 28
127

kot ye pon shave la janggut sejemput tu dlu😅 gewram je tengok haha

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 28
478

Bila kau nk kejar BF kau angkut awek lain, tp traffic light tengah merah.

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 28
504

20 hengget well spend😅😅bajet awek die hot sgt.

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 28
30

. . @moodrepublik nak maghi kelate lagi weh ! Gila lah ! 27 selebriti & 100 jenama paling meletop bergabung ! Wajib datang ! . . 🗓SAVE THE DATE🗓 . 💸SAVE THE MONEY💸 . 🎪MOOD REPUBLIK TOUR KELANTAN , 📍GRAND RIVER VIEW HOTEL , 🌍 KOTA BHARU 🗓‪31 MAC & 1 APRIL‬ , ‪📋 JUMAAT & SABTU .‬ ‪⏰ 10 PAGI - 12 MALAM . . Jangan lupa HUJAN DUIT RM 7777 & 10 000 GOODIE BAGS ekslusif menanti kepada yang terawal tau !

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 28
295

Samosa cinta nama die 😚😚 hehehe..macam2 bentuk kuar skang ni..inti tetap angin jgak

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 27
484

Sape ingat brader ni die legend 😅😅 hehehe..rindu btol game Metal Gear Solid ni

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 27
16

. . . TIADA HARI LAIN SELAIN JUMAAT & SABTU MINGGU INI ! . . 4 DAYS TO GO ⚡ . . 4 HARI LAGI 💥 . . 4 DAYS TO BOMB 💣 . . LEBIH 27 SELEBRITI DAN 97 JENAMA FESYEN & KECANTIKAN PALING MELETOP NEGARA BAKAL BERHIMPUN DAN BERENTAP MELICINKAN SEJUTA STOK FRESH HOT FROM THE OVEN 🔥 . . DEBARAN KIAN TERASA JIWA GILA MERONTA RONTA  HATI SEMAKIN GUNDAH GULANA ! 💃💃💃 . . Seluruh PANTAI TIMUR, #terengganu #pahang

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 27
22

Admin @lawak_hambar 👐 nak Recommend 👆👆👆 @skr.empire 😇 Igshop yg semakin viral dengan Bomber Jacket mereka 🎉 😱Mereka adalah Specialist Bomber jacket Gais 👔 💥Harga barang mereka mmg tak masuk akal 💰 😁Mmg terlajak MURAH compare dengan 💁 Shoppingmall 👌Grab Your Own Bomber now At @skr.empire gais😍

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 27
23

bukan nak promot bagai ke merapu,toya mat minke hapa,buang masa admin je,korang yg nak berbulu berjambang bermisai bagai boleh usha ig shop ni @aebeardoil,admin dah try..allahamdulilah,wak doyok,dah xleh cari makan dah skrg ni..hehe @aebeardoil

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 27
11

@kopiah_ TENGAH BUAT PROMOTION IPHONE😱 Cepat2 ler gi ws dorg. Harga tgh murah2 mcm 2 singgit je ni 😂 Ada new import refurb, secondhand & MYset‼ Cepat2 tgk kat @kopiah_ sebelum @m.atiff_ tamatkan promotion

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 27
241

bile member minat orang yg sama, tatap mata crush dah kira cop die dlu😂😂pe jadah korang haha. kredit @nazskenyang dan rakan beliau xtau nama. cer komen skit

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 27
203

Gigih siram moto sbb tanak gi kelas nyer pasal 😅😅 hahaha..kita viral sampai lecturer die nampak gais

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 27
160

Dah panggil Uber tp baru nk mandi 😅😅 hahaha..mmg janji melayu btol die ni

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 27
137

Babi pown babi la asalkan murah 😅😅 hahaha

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 27
507

Ni bkan tangki, ni dah macam tong drum admin nengok 😅😅 hahaha..camne nk eja pale bana eyh

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 26
1452

fuhh tenang jiwa layan video nih😊trimas @kairul_hollow sbb share

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 26
8

Admin nak suggest satu igshop shades yg power , @smokeyshades ! Igshop ni serious power, barang dia murah gila tapi quality memang tiptop kebabomm. Ini salah satu igshop yg tengah viral and admin pon suka beli shades dekat sini! Kalau tak percaya, korang follow @smokeyshades ! Serious takkan menyesal oiii !

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 26
59

Tak guna punye mak Amalina 😅😅 dengar taukey Tupperware tros die sailang..hahaha. Gais kredit to @azwanjjai yer 😚😚

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 26
430

Power Ranger dah besar da skang 😚😚 hehehe..asal la sume bwat gaya kamehameha tu..awak tu Power Ranger bkan Naruto kalau nk kamehameha kat sini

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 26
355

Amboi bwat perkhidmatan santau tp bole lak sebut insyaAllah 🙄🙄 sape2 tau camne nk eja lancau tlg pm admin yer..huhuhu

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 25
216

artis selera lain siak dah xmen dah kat msia nih. ape barang haha

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 25
198

tulang rusuk sape bergetar woi 😅 tampa kang

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 25
12

Bapakk baik. @mriphone_ tak pernah lagi tengok org jual iPhone & Go Pro yg buat service COD di KL, SELANGOR, KEDAH, PENANG dan N9 dan post tiap-tiap hari. Promo sampai 31/3/2017 @mriphone_ COD service 7 hari seminggu non-stop. Service diorang memang ngam. Paling penting @mriphone_ trusted dan #testimonialbymriphone_ banyak gila. Sebab Admin takkan recommend dekat korang instashop yang menipu

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 25
77

Jangan menulis di atas kaca, Menulislah di atas meja, Jangan menangis kerana cinta, menangislah kerana @purnama.rafa . . psst..ni hantaran rm20k x cukup woi haha

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 25
123

16 SAAT YG MENSIA-SIAKAN‼ Apa la kau ni @kopiah_ bayor mahal2 tgk kau main pusing2 je benda ni😂 Haa, engkorang tgk la apa yg @m.atiff_ ni bawak masuk dkt @kopiah_ pelik2 barang dia jual sekarang🤦🏻‍♂

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 25
24

Nak FREE Hijab Accessories dak ??? 😛🤗 Cer try test Click 'FOLLOW' dan tungguuuu.. Mungkin anda yg bertuah dapat FREE Hijab Accessories tersebut dari @mary_yam 🙊🙈😱

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 25
422

xtau ape die dengki ngn manusia tuh😂😂😂 ikut sukati makbapak die je nk sentuh2 orng😅😅 hilang teruna die tau dak

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 25
133

Amboi bkan main sopan lagi bdak ni 😡😡 nasib baik admin penyabar orangnye..kalau x dah lama admin kerat kuku die tu..dah la cagu

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 24
19

Puas hati bila guna camera dari @gadgetwarrior ni, gambar jadi jelas + harga pun murah 😊

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 24
14

⠀⠀⠀⠀ Jilake @bangfaizpadu kau main aucak2 pulak ea, igt comel ke 😒. Haihh kenangkan member je ni. Nasib kasut2 kau dekat @dope.stores comel2 😝. ⠀⠀⠀⠀ Gila bapak banyak stock kau sekarang ea, dah mcm store dah aku tgok rumah kau 😂. Asyukk !! Haa siapa nak meniaga xde modal boleh try pm dia, kot2 boleh jadi agent 😜 ⠀⠀⠀⠀ Haa alang2 follow sekali igshop lain dia ye 🤗 : ⠀⠀⠀⠀ 1) @dope.stores2 (barang rar

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo March 24
273

ade biawak itam melintas woi. cer cari kat mana

Popular Now

Ana Carmen Leon @anacarmenleonoficial on Instagram photo March 29
+ Board

Look Soberano 2017 🎉 accesorios 💍 y cartera @joyeriamichelle @michelleselman calzado 👠 @styleclosetrd Vestido👗 @gianninaazar maquillaje y peinado 💄 @migueltorresmakeup MIL GRACIAS A TODOS!!! 👏🏻👏🏻👏🏻 @premiosoberano #soberano2017

مزاجيات @mzajeat on Instagram photo March 29
+ Board

اعلان جديد للجزء الجديد من قراصنة الكاريبي والكابتن جاك سباروووو😍😍 قريبا جدا .. مينشن صديقك اللي راح تشوف الكابتن جاك ويا #احمد_تيتو

Zee.eeZ Fashion Boutique @zee.eez_fashion_boutique on Instagram photo March 29
+ Board

Follow @th_trends Cotton mix long sleeve dress Available in small to 5xl High low hem £25 inc p&p Dm to order Delivery can take 2-4 weeks approx 💕💕

Robert Sepúlveda Jr. @rsjdesign on Instagram photo March 29
+ Board

Wearing my @lakers yellow last night arriving at the Lakers game. Although* we lost, I had a blast! If you haven't gone to a Lakers game it's a must! #lalakers

Tinnabhan Tantinirandr @atinnabhan on Instagram photo March 29
+ Board

#เสือสิงห์กระทิงซ่า วันพฤหัสบดีที่ 30 มี.ค.นี้ พบกับ ใหม่ ดาวิกา ที่จะมาให้ล้วงเบื้องลึก เบื้องหลัง ของกระแสข่าวต่างๆ มาฟังจากเจ้าตัวกันเองดีกว่า ว่าคำตอบคืออะไร วันพฤหัสฯนี้ 11.00 น. ทางช่อง 3 และ 3HD (33) @davikah @tuibadboy @nulek_gaga @djnui @annechannel

JESSIKA HAVENA @jessikahavena on Instagram photo March 29
+ Board

Dia 01/04 na @villamixgoiania tem um super show de lançamento "Pega seu Troco" dela que já é sucesso @stefanealbuquerquee você não pode ficar de fora dessa!!! Faltam 4 dias 💥💥💥 Informações: (62) 62 99173- 36 14 E-mail: sertanejou.carlos@gmail.com Mulher free até meia noite Homem bônus de $10,00 #sertanejou#pegaseutroco#sucesso#singlegestaoartistica#sovem##VillaMix#baladaboa#extourooo @sertanejou

Katie.bfit @katie.bfit on Instagram photo March 29
+ Board

Build Your Own Stack Special! 👉 Select Any 5 Products & Automatically Save 20% in cart Apply Promo Code katie.bfit for add’t 20% OFF. Save Up to 60% if you choose 2-3 month supply + FREE USA Shipping $15 Flat Rate Shipping to: U.K 🇬🇧 Canada 🇨🇦 & Australia 🇦🇺 - Click link in the bio 👉 @1upnutrition to order! - #1UpNutrition

Roberto Models רוברטו @robertomodels on Instagram photo March 29
+ Board

לעונה החדשה דרושים שחקנים וניצבים נא לשלוח בהודעה פרטית 2 תמונות בצירוף טלפון ועיר ונחזור למתאימים!

Cleo Pires. Atriz/Actress @cleopires_oficial on Instagram photo March 29
+ Board

A preparação das personagens é algo intenso pra mim, é pra despertar os sentidos, se preparar emocionalmente, fisicamente e estar com a intenção direcionada para aquele universo. Terapia do Medo no site - 👉🏻http://cleopires.com/suspense-psicologico/ .