@lawak_hambar on Instagram photo July 23
14

Memang terrrbaekk! Gambar2 guna camera dari @gadgetwarrior ni mmg tak pernah mengecewakan + harga pun murah gila. Mmg puas hati lahh ๐Ÿ˜Š

 @lawak_hambar on Instagram photo July 23
12

Nak shopping boleh tengok @kayanganstore1 . Macam macam diorang jual yang pastinya READY STOCK โœจ

 @lawak_hambar on Instagram photo July 23
329

Persediaan fan Menyu menghadapi musim premier league bulan depan ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… hahaha..tu la sape suro jual Giggs kan defend dah lapsap. Jilake scramble egg siak senak woi

 @lawak_hambar on Instagram photo July 23
250

payoh ado student lagu nih๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Follow @kini.viral ada banyak lagi video viral yang korang taktau lagi

 @lawak_hambar on Instagram photo July 23
79

#lawakhambargiftaway . . Tahniah @apek_ctan admin lanje ko beg baru ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ ntuk yg lain lpas ni cuba lg k sbb tiap2 bulan admin akan bwat giveaway..ade yg jilake gi bwat acc baru semata-mata nk post gambar beg je..mmg admin x layan ah. #lawakhambarlanjebeg

 @lawak_hambar on Instagram photo July 23
345

Hanat btol jilake ni tipu๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… hahaha..gigih btol member yg pegang pokok tu

 @lawak_hambar on Instagram photo July 23
341

Jilake kucing ni muka puas je lpas cabul org ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… hahaha

 @lawak_hambar on Instagram photo July 23
570

Dgr nelayan tros x layan ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… hahaha kesian

 @lawak_hambar on Instagram photo July 22
185

kamehameha bungek bukan kamekameha๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

 @lawak_hambar on Instagram photo July 22
274

sweet la bf die nihh๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ nak bf cenggini gak

 @lawak_hambar on Instagram photo July 22
27

CAP & BACKPACK TRENDING!! . Guys! Kalau nak tau @dburn.co ni mmg best gila cap/backpack yang dorg jual. Dahlah murah, siap dapat freegift keychain lagi! Mana nak dpt cmtu wehh! . Bukan tu je! Paling penting READYSTOCK bukan preorder. Order je, kejap je dah sampai. Serious trusted ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . Cepat follow @dburn.co sekarang!! Ada promosi 5 terawal je! Lambat habis nanti!!

 @lawak_hambar on Instagram photo July 21
366

sedar la skit kaki tu pendek. ade hati nak gaduh๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Untuk meme2, komik2 menarik sila follow @meme.malaysia .. Rare ni ig dorang ni.. Best2 .. Jom follow @meme.malaysia @meme.malaysia

 @lawak_hambar on Instagram photo July 21
169

Keluar bilik muka puas je ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… hahaha..jilake @chazynash ko dah kahwin pown nk jgak ke..kesian @akwaarifin dah tunggu lama kat luar tu

 @lawak_hambar on Instagram photo July 21
202

Mak admin siap lock stering lg ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… hahaha

 @lawak_hambar on Instagram photo July 21
566

Tu blom tgk Melissa Mushiro punye #meow lg ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… hahaha..mane bdak yg nk saman admin tu?? Dgr cite dah kene hack ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

 @lawak_hambar on Instagram photo July 21
135

Itu iklan jilake bkan tawaran ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… hahaha..byk sgt main wicet kan dah jd bangang

 @lawak_hambar on Instagram photo July 21
291

Anjing menyalak tu perkara biase, admin pernah sampai kucing menyalak suro balik umah ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ huhuhu..jilake punye kucing

 @lawak_hambar on Instagram photo July 20
361

aku dah pelik dah tang mane yg salah๐Ÿ˜… kang gua kaki jugak kang cikgu beliau nih

 @lawak_hambar on Instagram photo July 20
406

ingatkan ade kat msia je. kat china pon same weyh๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

 @lawak_hambar on Instagram photo July 20
0

Awal2 Rase mcm Fake Feedback video gak mcm korang ๐Ÿ˜… .. tapi ade member admin join Dropship @skr.empire ..saje nk Cuba Cari Side Income an ๐Ÿ˜‘Tapi lepas 2 bulan dia Dapat income Kaw2 dok lepas join dropship @skr.empire ๐Ÿ˜คJeles pulak aku skrg nie ๐Ÿ˜ณAku pon nk join laq kalau cam nie ...Aku tak Kisah Modal berapa pon , asalkan Aku nk poket Aku Penuh mcm Kawan Aku Yg Dh Join Dropship @skr.empire .....kor

 @lawak_hambar on Instagram photo July 20
48

Tadi admin tanya @harryhariz sale okay tak? Then dia kasi gambar ni.. baru 17 tahun dah boleh pos banyak camni jilake betul ๐Ÿ˜‚ Kalau korang nak beli cap boleh usha ig dia @reeze.store + ada RAYA PROMO tau ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฏ

 @lawak_hambar on Instagram photo July 20
501

nak tunjuk hebat tapi jari tersekat kat bola๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

 @lawak_hambar on Instagram photo July 18
7

Hai guys! Korang ada masalah lampu kereta dah tak nampak baru? Lampu jadi kuning? Dah kabur kabur? Dah terbakar? . Here we have a solution for you. Follow ig @drheadlights because kami menyediakan service membersihkan lampu anda supaya kelihatan seperti baru! . Kalau beli lampu baru mahu kena rm300-400 sebijik, kalau guna perkhidmatan kami, jangan risau harga kami rm100 sahaja untuk sepasang lampu

 @lawak_hambar on Instagram photo July 18
164

ni baru betul bergetar tulang rusuk๐Ÿ˜๐Ÿ˜

 @lawak_hambar on Instagram photo July 18
692

dah kate dah toksah taksub sgt ngn kpop. member aku batak kpop, esok ninggal๐Ÿ˜… kredit fb page: thr gegar

 @lawak_hambar on Instagram photo July 18
26

Yeeayyy. Thank to @naix.co for this watch. Sangat sangat berpuas hati. Bagi korang semua yang takut nak beli. Better beli dekat @naix.co 100% trusted๐Ÿ‘Œ๐Ÿป. Kualiti terbaik and harga pun mampu milik. Lagi lagi @naix.co tengah buat promo dari 15/7-25/7 ni. Boleh jimat RM** tau. DW original pun ada diorang jual. Recommended seller. Trust me ๐Ÿ™‚

 @lawak_hambar on Instagram photo July 18
24

Assalamualaikum & hello guys! @ellypillow ada pelbagai design customade pillow, totebag, uncang, pencil case, canvas frame, tshirt, doorgift yang trendy, cantik, cute, gempak, rare, limited, handmade,washable dan sesuai untuk pelbagai event.Harga super murah dan mampu milik. Rugi kalau tak grab uolls!! Ig/fb : @ellypillow Ws : 0145008734 (Elly)

 @lawak_hambar on Instagram photo July 18
33

Anda nak lori? ๐Ÿšš Nak pindah rumah dan kereta ke sabah & sarawak? ๐Ÿก Mahukan agen untuk custom clearance? Kamii di @midvillagency @midvillagency @midvillagency !! We serve your logistics needs. ๐Ÿ“ฑย  Bole terus call atau whatsapp di 013 720 2269 / 013 763 3846 / 011 3680 4081

 @lawak_hambar on Instagram photo July 18
331

no wonder kadang2 tetibe bau pekung weyh๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ kredit @8factapp

 @lawak_hambar on Instagram photo July 18
366

Kalau btol undang2 cenggini bole bankrap aku jilake ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… hahaha..bukan kita takut bini, tapi bini yg tak takut ngan kita

 @lawak_hambar on Instagram photo July 18
345

Lagu dah sedeh dah tapi die bole muay thai lak ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… hahaha..dari aku sedeh tros jd seram jilake. Gais follow la @fun.i.sha tu yer ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—

 @lawak_hambar on Instagram photo July 18
29

#lawakhambargiftaway . . Baru baru ni ramai sangat follower admin marah2 admin pasal ijoy. So sempena nak mengurangkan hambarnya page lawak hambar ni, admin nak bagi hadiah untuk follower bertuah. . ITEM: lonsdale london bagpack COLOR: hitam. . Syaratnya: 1. ambil gambar beg anda yg dah hodoh tu, x kisah apa2 jenis beg pon secara kreatif dan create satu caption menarik kenapa korang nak beg baru.

 @lawak_hambar on Instagram photo July 18
278

Kesian brader ni kene kecam sbb acah2 bwat prank pegang bini org bukan muhrim lak tu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… hahaha..bkan brader ni ke yg kecoh terpegang nasi lemak mase naik moto aritu

 @lawak_hambar on Instagram photo July 18
137

Tips xnk bagi semut naik atas meja ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜— huhu..kalau nk lg berkesan guna stokin yg berbulan-bulan x basuh pastu bau kepam nokharom..jgn ckp semut, aku pown xnk naik atas meja kalau cenggitu

 @lawak_hambar on Instagram photo July 17
70

beza nya kalau lelaki dan perempuan tweet๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

 @lawak_hambar on Instagram photo July 17
231

die punye demand tu mcm muka iras2 nora danish ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…pe lagi gais anta la resume korang. life x fun.. follow @fun.i.sha mesti life korang ceria..

 @lawak_hambar on Instagram photo July 17
31

IGSHOP LAIN DILARANG BACA no need to try hard to prove you jual murah la, bagi pricelist dan customer bandingkan sendiri. haa ni kalau nak cod alor setar/Jitra free ja lain2 mcm biasa postage. tak mampu beli cash? meh sini beli ansuran dengan kami ikut konsep kutu. sapa cepat dia dapat dulu. cash term - 012-5334748 ( Azfar) Ansuran - 0175229878 (Shaa) @azzfar.cogadgets @azzfar.cogadget

 @lawak_hambar on Instagram photo July 17
23

KORANG TENGAH MENCARI JERSEY DAN TSHIRT KUALITI TERBAIK? Jom dapatkan dan follow diorang sekarang, korang akan berpeluang untuk memang amzgiveaway mega!!! Layan dlu feedback #amzjerseystorefeedback . Nak buat duit dari rumah? Boleh juga join dropship diorang.. . Follow diorang cepat. @amzjerseystoreofficial (JERSEY) @amzxtrememalaysia (TSHIRT,BAG,KASUT,SNAPBACK) . (Private sbb fokus utk amzgi

Popular Now

ุฌูˆู„ูŠ ุดูŠูƒ ููˆุบุง ูƒู„ูˆุณูŠุช ุดูŠ ุงู†. @tohelpyou1 on Instagram photo July 24
+ Board

.127Rs . #ุงู„ุฑูŠุงุถ#ุงู„ุฎุฑุฌ#ุงู„ุฏู…ุงู…#ุงู„ุฌุจูŠู„#ุญุงุฆู„#ุญูุฑุงู„ุจุงุทู†#ุดูˆุฒุงุช_ุงุฏูŠุฏุงุณ#ุฌูˆู„ูŠ_ุดูŠูƒ#ุงู„ู‚ุฑูŠุงุช#ุงุจู‡ุง#ุฎู…ูŠุณ_ู…ุดูŠุท#ุจู„ุงูŠุฒ#ู…ูƒู‡#ุงู„ู…ุฏูŠู†ู‡#ุฌุฏู‡#ุงู„ุทุงุฆู#ุดูŠ_ุงู†#ุงู„ุฎูุฌูŠ#ุงู„ุฎุจุฑ#ุณูƒุงูƒุง#ุทุฑูŠู#ุงู„ู…ุฌู…ุนู‡#ุงู„ู‚ุตูŠู…#ุจุฑูŠุฏู‡#ุนู†ูŠุฒู‡#ู†ุฌุฑุงู†#ุฌูŠุฒุงู†#ุฌู…ุจุณูˆุช#ูุณุงุชูŠู†#ุฑู…ุถุงู†_ูƒุฑูŠู…

Riciele Colombo @ricielemakeup on Instagram photo July 24
+ Board

Oieeee !!! Estรก foi a Live de hoje ... expliquei sobre esta MAKE ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป. Quem assistiu curtiu !!!

The Movies Of Robert Pattinson @themoviesofrobertpattinson on Instagram photo July 24
+ Board

Do you remember the brainteaser? Which movie will be the 13th topic movie? Here is the solving. Do you know it now? Or do you need more hints like the photo? There is a man without money who will have sex with 4 different woman and will win everything (money, power and love) at the end... A man without scruples and a beautiful friend... ...It's Bel Ami and it will start on 01st August. Therefore

JR Bourne @jrbourne1111 on Instagram photo July 24
+ Board

Don't think! Just JUMP into this journey with us TONIGHT!#SomewhereBetween premieres tonight at 10I9c on ABC!