lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 22
169

@fattahaminz pon dah kene friendzone ngan @neelofa, apatah lagi korang😂😂😂 mohin mereput please

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 22
29

. . Weh korang kat UTARA . Jumaat Sabtu ni Tsunami Pembukaan @MoodRepublik di KEDAH . Gila best Hujan Duit RM 7777 cash ada , 10 000 goodie bags ekslusif ada , kot kot rezki korang menang A BRAND NEW MINI COOPER worth RM 220 000 ! Slurp ! 27 selebriti & 97 jenama paling meletop turun mai KEDAH weh ! . . Details kat bawah 👇 . 👉Mood Republik Tour Kedah 2017 . . 👉Tabung Haji Hotel & Convention Centre

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 22
69

Orang rumah admin baru lepas forward video ni 😑😑 . Admin baru je belikan skirt @iamadior ni minggu lepas, dah yang ni material satin pulakkk katanya... 😒😒 #siapataksayangbinioi . Nasib laa skirt @iamadior ni mampu milik walaupun kain je dah dekat 7meter termasuk kain dalam. Kalau team bridesmaid pakai lagi merecik hawau. Nasib la admin dah kawin. Ecehhh 😂😂 . Follow IG skirt kembang no.1 Malaysia @

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 22
8

SELAMAT DATANG HKK2017. Hari Kraf Kebangsaan 2017. Festival Kraf "MEGA" di Malaysia. Berlansung di Kompleks Kraf KL, Jalan Conley Bermula 22 Feb hingga 6 Mac 2017, Dirasmikan oleh YAB DPS Rosmah Mansor pada 23 Feb 2017. . Masuk PERCUMA! . @kraftanganmalaysia @kraftanganmalaysia @kraftanganmalaysia . Antara aktiviti yang menarik: •Jualan Kraf •Pameran Produk Kraf •Demonstrasi Kraf •Persembahan Kese

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 22
6

@shadespears_ "nak beli RayBan 100% Original tapi dekat kedai tu mahal sangat??" . "apa kata usha ig @shadespears_ ni. depa jual speck ori harga 3 kali rendah dari harga butik" . "pastu ada jaminan kalau tak ori, jaminan wang dikembalikan" . @shadespears_ #ShadeSpears

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 22
177

mohon ikut teladan pokcik nih ikat bini letak jauh2.buat semak je mata duitan nih😅😅 sape nye karya dm ye nk kredit kan

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 22
252

Pale bana ko Ali 😅😅 hahaha..tu bungkus kondo jilake

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 22
796

RM4 ok la..tu pown ko ckp mahal ke siap ade air 😅😅 hahaha..nk discount byk mane lg tu kang bg free je kang

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 22
103

Org cite Fabregas ngan Willian bergado xtau la btol ke idok 😅😅 hehehe

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 22
88

Mak kau hijau je bole park sini 😤😤 huhuhu..tak baik rasis, syirikk

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 21
165

yang penting yakin brader😂😂bersungguh dia mencuba nak bukak.

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 20
37

ape belakon macam kayu je korang weyh😂😂😂 dak2 mlayu sume main raver je camne nak maju haha. kredit @lubukshoppingchina

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 20
332

Patut la admin asik khuatir je 😢😢 huhuhu..lpas ni kene potong la ibu jari tu kasi sama level baru x khuatir sgt.

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 20
97

Abih tertanggal seluar tuannye 😅😅 hahaha..nasib baik la dah shave..nk Power Cat la tu lapar..cian diee

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 20
782

Bila suro atuk tulis list brg nk beli skali die tulis arab da 😅😅 hahaha..mmg admin baca alkisah tersebutlah kisah, sang kancil dtg beramai-ramai menghadap sultan Firaun 😚😚 #senimanbujanglapok

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 20
74

Dah la xde rase, mahal lak tu 😅😅 hahaha..elok la ntuk org kencing manis ni

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 20
154

Die allergik la tu 😅😅 hahaha. Seronok la bdak raver sbb chef tak masak sotong

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 19
323

dia punye level pemalas tu pehhh. boleh buat maki haha. lagi sedap kalo ade bantak peluk

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 19
124

spender pon mak belikan. inikan pula nak jaga jodoh orang. bebal abadi biar bertempat dik😅 kredit @tahilalatsmalaysia

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 19
63

serious admin dah try dah @aebeardoil by @aepomadenation,mmg giler ah..assyukkk,weh instashop nie,yang mane ada masalah nk berbulu bagai,nk berjambng,bermisai,berjnggut,senang citer xnak jdi mat jambu la..mmg ptt follow @aebeardoil,paling best admin bgtau result dia super duper fast,3 minggu loll dah naik dah bulu,rugi korg x try,100% trusted..admin bkn paid review,admin sndri yg try..

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 19
42

haha kelakar beb😂😂tgk sampai abes! bengah dah settle masalah gugur dia beb😎 haaa ,korang tunggu apa lagi??jom jadi macam cik piaaaa.. follow terus @delisyamalaysia @delisyamalaysia @delisyamalaysia now ada promotion.. follow now😎

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 19
6

Best la ig 🔥 @hkms.store ni semua adaa.. 2000 helai sweapants, 100 design spek mata di @hkms.2 dan 10 design jam di @hkms.3 semua ni hasil dari @haikalkassyaf sendiri🛡

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 19
132

nak mintak dj radio mainkan lagu tapi dj radio bebal abadi, dibayar untuk gelak je😂😂 kredit @a_syafiq_ahmad @ariff_jalil @akmalazwar @dont_luke @benny.beannie

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 18
21

mindfcuk usha awek nih😅😅 kalo nk halau laki2 yg suke kaco ko pakai le mekap cenggini😅😅kredit @mdha.m

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 18
135

ape motifnye video nih 😂😂😂 kredit @taha_muhammadd

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 18
11

Cari iPHONE ke beb? follow @mriphone_ .aku syorkan sebab setakat ni beli mesti dapat. Kalau korang was-was COD je. @mriphone_ pasti datang! Service COD di 5 negeri diorg buat setiap hari, Harga,Servis pun tiptop🕺🏻. tak payah fikir lama2 Follow @mriphone_ terus. Highly Recommended 100%. dengan @mriphone_

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 18
20

Beg kat @purnama.rafa ni memang stylo and lawa lawa 😀. Nak yg biasa ada, yg luar biasa pun ada 😁😁. . . Ready stock, pastu service bagus lak tu 😃. Feedback @purnama.rafa pun dah banyak @rafafeedback 😁 . . . Ish, cuba korang follow ig shop @purnama.rafa ni. Memang banyak pilihan beg 😁😁😁

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 18
16

Jam dari @stallion.my jadi pilihan Bengah untuk hadiahkan kat Cik Bunga sebab memang cantik cantik jam dari @stallion.my ni , tengok tu tangan Cik Bunga penuh jam dari @stallion.my hehehe 😉

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 18
168

bile lecturer kensel klas😂😂😂kredit @zaimhaziq

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 18
155

Sape2 yg ade member die yg blom kahwin lg tu tlg la bgtau die kat mane 😅😅 hahaha.. admin nk try jgak melintas depan die sambil pukul org ni mane la tau jodoh an

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 18
164

Tak guna punye batu buli bdak kecik 😅😅 hehehe..kalau kene ngan mak admin dah masuk spital dah batu tu dikerjakan. Kredit to FB: pelukis rakyat shidie art 😚😚 hehe

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 18
191

Kesian die, letih sgt la tu tunggu BR1M 😢😢 hahaha..tak sabar nk byr duit beli Iriz ke tu 😅😅

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 18
2259

Admin lg sanggup duk bersila kat bawah lantai je la jilake 😅😅 hahaha. Sape2 nk kating duit ngan admin beli popcorn set combo bole pm admin yer 😚😚 hehe

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 18
168

Admin suka kaler jengking 😅😅 hahaha..tak sabar nk Uber lpas dpt BR1M nanti. Gais kredit to FB: Tentera Troll Kebangsaan Malaysia yer 😚😚 hehe

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 17
100

dah ade mainan gais😂😂😂 sape nak pm tepi

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 17
20

Puas hati bila guna camera dari @gadgetwarrior ni, gambar jadi jelas + harga pun murah 😊

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 17
37

Saja admin nak payung barang dari @kayangan.store . Bukan sbb dorg mintak admin review. Tapi admin sendiri puas hari dgn barang @kayangan.store . So tak salah admin tolong promotekan kepada khayalak ramai 👍🏼

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 17
12

Korang yang kat utara buat apa weekend NEXT WEEK ? . 🎉 KEDAH MENJERIT JUMAAT & SABTU MINGGU DEPAN DI TABUNG HAJI HOTEL & CONVENTION CENTRE HOTEL ALOR SETAR ! 🎉 . 👉 INI ADALAH TSUNAMI PEMBUKAAN MOOD REPUBLIK 2017 ! 👈 . 🙀 OMG ! WAJIB DATANG ! 🙀 . 👠👜💄👗👡👔💼👠👜💄👗👡👔💼👠👜💄 . LEBIH 97 JENAMA PALING NGETOP & 27 SELEBRITI PALING POPULAR NEGARA BERHIMPUN & BERENTAP DALAM MISI JUALAN SEMPENA TSUNAMI PEMBUKAAN CAL

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo February 17
7

Lawa giler kasut2 kat @Joy.ft ni. Dulu admin tengok pre order. Sekarang dah start buat readystock dah. So tak payah nak tggu 2 minggu baru dpt kasut. Terbaik la @Joy.ft. Dia tahu customer tak suka tggu. Sbb tu dia start readystock. Quality pun the best. Serious tak menyesal beli dekat diorang. . @Joy.ft nak start IPHONE Giveaway contest tuhh. Nak join kene follow dia dulu. Kalau taknak join tapi n

Popular Now

🌺 Barbieswink ➖ WZ056 @barbieswinkk on Instagram photo February 23
+ Board

ขาวเร็ว!! ผอมไว!! น่ารักมาก!! Pretty wink Promotion✨💕💝 เพียงแค่ซื้อ barbieswink ครบ4กล่อง ในราคาพิเศษ 4,000 บาท รับฟรีทันที หมอน barbieswink สุดแบ๊ว มูลค่า 790 บาท น่ารักม๊ากกก แถมฟรี!! จนกว่าของจะหมด!!! ด่วนเลย ใครมีก็น่ารัก ห้ามพลาด!!! Add Line : @hdg4018i (มี @ ด้วยนะ) มาขาวผอมออร่าแบบตุ๊กตาด้วยกันนะค้าา

Madam Mero @meralgiyim on Instagram photo February 23
+ Board

💕Bekleyen müşterilerimizin DİKKATİNE açılıyor 2 renk small meduım large beden üzerimdeki small beden 🙏🏻yan görsel yakın videosu anında kargo 05433537031💕2 renk satışta

Madam Mero @meralgiyim on Instagram photo February 23
+ Board

💕Bekleyen müşterilerimizin DİKKATİNE açılıyor 2 renk small meduım large beden üzerimdeki small beden 🙏🏻yan görsel yakın videosu anında kargo 05433537031💕2 renk satışta

PALEMBANG EKSIS KECE KEREN🔵 @palembang.eksis on Instagram photo February 23
+ Board

from @ampera.bridge - Untuk wanita: Jangan hanya menunggu kesuksesan laki-laki. Tapi temani laki-lakimu mendaki menikmati semua prosesnya, berjuang bersama-sama hingga mencapai kesuksesan. Jangan meminta apa yang kau lakukan akan dibalas nantinya, lakukan dengan ikhlas sekalipun dia mungkin belum tentu jadi milikmu. Tapi mendampinginya dari 0 & mengantarkannya kearah keberhasilan membuat laki-lak

VIP แคปซูลขาวซีด 150 บาท @affbaew_official on Instagram photo February 23
+ Board

#รับตัวแทนจำหน่ายทินนี่เจลนะคะ เปิดบิลเพียง 10 กระปุกจ้า -มีกลุ่ม -มีบัตร -สะสมยอดแจกทอง #อยากรวยต้องอยู่ทีมปาล์มน่ะจ้ะ

Шубы Elsafur Италия @italian_furs on Instagram photo February 23
+ Board

Кто привык к к обьемным моделям аля летучая мышь. Этот соболь разработан специально для вас👌

StencilSepeti @stencilsepeti on Instagram photo February 23
+ Board

@damlanin_renkleri Damla Hanım'ın Frida Kahlo adlı desenimiz ile yaptığı çok güzel bir ahşap duvar panosu... 👏⭐🚩⭐👍 Fiyatlar ve ebatlar için lütfen sitemizi ziyaret ediniz ve arama kısmına desen adını yazınız : Www.stencilsepeti.com www.stencilsepeti.com Satışımız sadece internet sitemiz üzerindendir. Kapıda ödeme 5.90TL. Kargo 5.90TL

Наталья Жумагул @tashazhumagul on Instagram photo February 23
+ Board

Видео же Вам интереснее смотреть? 🙌🏻😘🎥 . Броши из кристаллов сваровски золотого бисера, аметистов, розового кварца и листочков из хродиопсида. Розовая 16000 тенге (3000₽), верхняя аметистовая 16000 тенге (3000₽) нижняя аметистовая, та, что поменьше - 14000 тенге (2600₽) . Для заказа пишите в direct или WhatsApp! 🙌🏻💕 Чудесного солнечного дня! . #броши #брошь #украшения #украшенияалматы #брошьцветок

Inspiration • Wisdom • Success @goodtogreatinc on Instagram photo February 23
+ Board

Read more books, watch less shit tv and watch documentaries, feed your mind with information! Checkout @goodtogreatinc for more great motivating content! 👇🏻👇🏻👇🏻 @goodtogreatinc @goodtogreatinc @goodtogreatinc Tag your friends 👇🏻👇🏻👇🏻