lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 22
24

berbaloi beli dgn @mriphone_ mmg trusted reseller sebab boleh COD kl,n9,penang dan selangor, servis pon 👌🏻. harga pun affordable. memang recommend 💯% kalau korang yg nak cari iPhone&Macbook dgn @mriphone_ . tengah promo CNY harga murah meriah betul

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 22
15

Tak nak cakap banyak lah. Kalau korang nak cari shades yang lawa gila nak mati dan harga murah gila. Korang pergi dekat @smokeyshades ni. Dia punya shades semua tiptop gila bapak. Admin pon geram gila tengok shades dekat @smokeyshades ni 😂

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 22
240

Jilakee punya @jdin_co 😤 Seram Siakk!! Seyes tak tipu , Korang berani follow @jdin_co! Siap dengan video derr...Nak terkencing admin tengok ! Tag member korang yang penakut !

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 22
572

semangat dak nih nak buat 😂😂 tepuk la skit penat die buat ahaha

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 22
130

Sampai ke opis die suster ngesot nk tutup jam loceng 😅😅 hahaha..punye liat nk bgn tido jilake ni. Gais follow la @hambar.gadget yer 😚😚 hehe

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 22
424

Dah free hair da bdak2 yg pakai tudung aritu 😅😅 hahaha jilake btol

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 22
112

@kingafiqq di perkosa budak sekolah rendah. Macam macam perangai budak zaman sekarang ni 😅😛😅

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 22
644

Lahabau mulut die rupenye 😅😅 hahaha..nasib baik admin beriman..dah nk masuk toilet da td jilake

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 22
221

Sejak kes ni la cikgu da tak tanye ape2 soalan da kat Baharom 😅😅 hahaha..ko Baharom dah dakwah cikgu bole ajak kahwin lak..jilake Baharom

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 21
167

ni la sebab kenapa pompuan pakai mekap tebal 10inci😅

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 21
211

lame x kongsi video adik @syarruddin & @ewlfr nih. kalini die nak kongsi info berguna kat korang semua.

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 21
175

Tak sampai 10min bwk kete baru dah eksiden 😅😅 hahaha

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 21
359

Sape2 nk amik anak angkat bole pm tepi yer sbb admin nk buang lpas mkn kang 😅😅 hahaha..comel bdak ni tp jantina admin x pasti la..baru 243 bulan bdak ni

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 21
193

Dah tu kalau ayah si Recycle ni gi haji nk panggil Haji Properties ke jilake 😅😅 hahaha

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 21
130

Admin tanye mak die subuh td, mak die tak salah tulis sebenarnye 😅😅 hahaha. Gais jom follow @hambar.gadget yer 😚😚

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 20
378

cinta bana ko la. tu dah panggilan izrail tau dak 😅

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 20
177

senapang duk dimain2 😨😨sia2 je kawan depan tuh😭😭

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 20
20

VIRAL !!! Cikgu buat spotcheck budak form 5 kantoi bawak kasut pergi sekolah ! Kau dah la nak spm ! Bawak la buku ! Kau ingat soalan tanya saiz kaki kau ?! 😂😂 Admin syak kasut ni dari @turret.sneakers . Betul ke ni boss ??

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 20
29

Admin suggest kalau nak beli sweatpants follow @hkmsstore & @hkmsstore2 diorang buat sale gila gila👍🏻owner @haikalkassyaf mmg terbaik beb sbb best service👌🏻👌🏻

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 20
47

shasha ketat pun gembira Rambut dah lebat ..haha .. . . Korang gi lah follow @delisyamalaysia kalau nak Rambut lebat macam tipah hustler sampai boleh jadi padang

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 20
383

sejak tengok video nih aku kemurungan berpanjangan😢 love at first sight bana ko la 😅 kredit @ijoymushiro @matyie4421 @m.fahmie

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 20
1090

Sape duk asrama dulu mesti ingat kan masak megi camni 😛😛 hehehe..lpas makan xyah basuh mangkuk tros flush je senang..rindu zaman asrama dulu 😅😅

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 20
121

Cenggitu punye tembam pipi hang aku sanggup kebulur x makan ape ko masak 😅😅 hahaha..rugi pale bana ko la

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 20
596

Sape2 yg rase tulang rusuk bergetar tu bole la pm admin yer 😅😅 hahaha..admin dah cop tudung kuning tu dulu

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 20
154

Kalau mak siap dah bwat poster tu kalau x reti nk sentap jgak xtau la 😅😅 hahaha

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 19
1117

kiri ke kanan yang betul. minfu*k kalo terjadi kat exam 😅

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 19
35

Puas hati bila guna camera dari @gadgetwarrior ni, gambar jadi jelas + harga pun murah 😊

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 19
46

EYEBAG & DARK CIRCLE REMOVAL by @fatninizni KHAS UTK YANG BERMATA PANDA DAN LEBAM SETONGKOL 🐼 utk kakak² abang² adik² yang selalu duk bersengkang mata buat kerja, study ataupun HADAP PHONE sampai tahap mata letih dan LEBAM. a'ah xlupa jugak pada ONLINE SELLER yg slalu duk layan Whatsapp customer. cer intai bawah mata tuuuu.. segelap si mata panda ke? 👁👁 dont worry, kini masalah anda akan selesa

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 19
21

Korangggggg!! Yg nak kawin tu.. Yg nk bertunang tu.. Yang nak jadi bridesmaid tuu.. 😚😚 Jumm cuci mata kat iG kak yam.. @mary_yam.. Kak yam jual segala jenis Hijab Accessories yg susah korang nak dapat di tepi2 jalan 😁😁😁 Hanya di ig kak yam.. Follow cpt cpt.. @mary_yam @mary_yam @mary_yam

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 19
222

drama petang nih "diari hairan baim". die punya warna air kencing bukan kemain x sihat lagi haha😅 kredit @a_syafiq_ahmad @dont_luke @ariff_jalil @akmalazwar @benny.beannie

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 19
207

Punyelah Hipster nasi goreng tokey ni 😅😅 hahaha..lpas ni bole la try bungkus dlm kondom plak jilake. Tengkiu @kopiah_ for sharing 😚😚 hehe

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 19
423

Kau ngan gelfren kau sama2 lahabau 😅😅 hahaha..ko jgn mcm2 Siti..sume ko nk pulun

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 19
61

Sape nk tukar ngan kau jilake 4 hari x basuh 😤😤 dah la ade kuning2 bekas taik tercalit. Tengkiu @schaa_26 for sharing 😚😚

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 19
161

Korg tgk la betapa hitamnya hati seorg perokok tegar 😢😢 huhuhu..x takut ke?? Tag la suami korg kasi die sentap sket nk berhenti isap rokok tu

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 19
993

Kalau tuan puteri dah menari amende lagi yg naik..mestilah bibird Pak Harun yg naik x turun2 😅😅 hahaha..jgn ckp Pak Harun, ngan admin2 punye naik jgak kang..nasib baik admin beriman. Gais jom follow @hambar.gadget yer 😚😚 hehe

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 18
110

cer screenshot masuk kan semua ladybird dalam bulatan. gudluck gais

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 18
60

Wow putih dalam masa 3 saat je uolss. . Terkejut admin dengan lotion putih by @sureglow_hq ni. Terbaik la lotion ni boleh bantu korang yg ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap semuanya selesai dengan SureGlow ni. . Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo January 18
11

Hi all vendors. In conjuction with Vapegasm 3.0 @vapegasm3.0 Warehouse Clearance Sale on 4 & 5 February 2017, theywill be having mini Foodies Fest at Red Carpet Encorp Strand Mall. Only 20 booth allocated and 10 Food Trucks. 🍗🌭🍕🍩🍪🚌🚌 Join us peeps! Contact 011-16360343

Popular Now

Барахолка Ставрополя #1 ‼️‼️‼️ @baraxolka26 on Instagram photo January 22
+ Board

Продаю puma 36-37 размер ,(новые )700р✨ Сумочка очень большая продам или обменяю на другую 🙈состояние новое,цена договорная🔥писать в WhatsApp 89682678115!👋

Бренд Одежды TwoHearts™ @two_hearts_studio on Instagram photo January 22
+ Board

Такое нельзя пропустить! Уже совсем скоро мы разыграем самую стильную и теплую обувь этой зимы - кеды от @two_hearts_studio😍 Победительница сможет выбрать цвет, размер, высоту и материал своего подарка🎁
❎без репостов
❎без отметок
❎без номерков
✅УСЛОВИЯ  УЧАСТИЯ ищи в профиле @lovely_giveaway!

Барахолка Ставрополя #1 ‼️‼️‼️ @baraxolka26 on Instagram photo January 22
+ Board

Продаю полупрофессиональный фотоаппарат Sony NEX-5N. В комплекте: чехол, зарядное устройство и флешка на 32 ГБ. Цена 13000. Небольшой торг приветствуется. Пишите в what's app +79624485058 #техника26

Барахолка Ставрополя #1 ‼️‼️‼️ @baraxolka26 on Instagram photo January 22
+ Board

Программа "Современные техники окрашивания" с 30 января по 3 февраля. 1-й день- Классическое мелирование, смывка 2-й день-колорирование 3-й день -омбре,сомбре 4-й день - шатуш 5-й день - балаяж Все материалы предоставляются, отработка на моделях, по окончании выдаётся сертификат. Более подробно Вотсапп и Директ: 89054673984 @domkrasoty_elena_style

⚜ʍɛɦɖɨ_ʐǟɦɛɖɨ⚜ @mehdi_zahedi on Instagram photo January 22
+ Board

خواهم ز خدا خسته و درمانده نباشی محبوب خدا باشی و شرمنده نباشی ای دوست الهی که در این عالم هستی سر زنده بمانی و سرافکنده نباشي ارزوميكنم امشب انچه راكه ارزوى توست شبتون بخیر💖💖💖

Барахолка Ставрополя #1 ‼️‼️‼️ @baraxolka26 on Instagram photo January 22
+ Board

Ищем жениха для нашей девочки💞 номер для связи 8988-868-8087

طبخ كرستاله 😋 @crustalh on Instagram photo January 22
+ Board

@norah_alamro 🎁.. . نوره العمرو مقدمه هدايا لمتابعينها (ايفون 7) 😍👏🏻.. . بدون شروط ولا شي😍.. بس تختار من الفلورز بحسابها 👏🏽 . . اللي مااضافها يضيفها ماتدرون يمكن يطلع من نصيبكم بدون تعب😎 @norah_alamro .. . . فولو وفالكم الأيفون 😎 !؟

طبخ كرستاله 😋 @crustalh on Instagram photo January 22
+ Board

@jmalkyy @jmalkyy سناب 👻jmalkyy شعـرك ملـيان شـيب! مضـايقك ومطلعـك اكـبر من عـمرك ؟ تعالي شوفي هالخلطه للتخلص من الشيب👌🏻 الطريقه بهالحساب ضيفوها قبل تحذفها 👇🏻: @jmalkyy ""

Daniel Arenas Perú ®FC (Eli) @daniarenasperu on Instagram photo January 22
+ Board

Gracias hermosa por compartirnos las foticos hoy #FinalDespertarContigo #FamiliaLeal @danarenas @christianchavezreal @robertadamiann @leticiahuijaraoficial ------Via @LeticiaHuijara Ya casi nos vamos. La primera foto de la familia Leal Chau. https://t.co/XJczJftQfr

MOSSES GODFREY MAPUNDA @mossesmagari on Instagram photo January 22
+ Board

Duh The Big Boss Milima haikutani binadamu tunakutana huyu ni mtu Muhimu Sana Deal Done nawanangu @wihab @innocentalvin

Paulette Noboa⭐️ @paulettenoboa on Instagram photo January 22
+ Board

I felt the essence of modern Australian cuisine once I get in to this place🇦🇺🍴 @flinderslanenyc - they take inspiration from the cuisines of Southeast Asia mixed with greek and Italians. Some dishes😋 Big Brekkie, Meat Pie, avocado toast with eggs, rocket salad, dukkah (nuts, seeds & spices) & granola pot w/ greek yogurt. Phenomenal. @flinderslanenyc #Flinderslanenyc #PauTasteNY #brunch . Paulette