lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 20
187

Amboi kpop ni kemain rancak menari 😅😅 hahaha..minat btol ko ngan Apink eyh

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 20
95

Ni camne nk bwk ni 😅😅 start moto kene baring guna tangan je ni agaknye

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 20
115

Dah ko terlebih rajin ni kenape 😅😅 hahaha..biase admin tepek 100rm 3 keping je xde kene marah lpas tu

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 20
166

Aku ingat perut tersembul ape la td, die pakai beg je rupenye 😅😅 hahaha

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 19
271

untung ada boyfren buncit tau dak😆😆😆😆 ktedit @ohemgis

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 19
266

dak2 skang kayo bleh ah. duit blanj sehari rm20. dlu gua rm2 je shari😢

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 19
179

kisah sedih ringkas malam nih😂😂😂😂😂 lenkali bace description dlu haha

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 19
106

Hahahaha !! siapa yang miskin macam ijoy xpayah lah berangan nak pakai iphone 😝 tapi kalau nak iphone murah n latest2 boleh tgk ig @zul.iphonehq .. confirm murah giler !! Harga kilang beb !! jangan jadi macam ijoy !!

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 19
12

@shadespears.spectaco "nak beli RayBan 100% Original tapi dekat kedai tu mahal sangat??" . "apa kata usha ig @shadespears.spectaco ni depa jual speck ori harga 3 kali rendah dari harga butik" . "pastu ada jaminan kalau tak ori, jaminan wang dikembalikan" . @shadespears.spectaco . #ShadeSpears #Spectaco

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 19
8

GUYS!!!! Tengok ni MALAYSIA NO.1 SUPPLEMENT paling best admin rasa,berasaskan buah2 tempatan guys, dia punye funtion membantu mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat, mencerah dan menggebukan kulit agar lebih berseri. Baik untuk kecergasan tubuh, daya ingatan, minda dan mata, korang kene cube guys,SERIOUS BEST,lagi satu diorang tengah buat TAG&WIN IPHONE X !!!! Follow sekarang ! Btw yg penting

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 19
623

bila kau nak gunakan khidmat bomoh tapi ko salah nombor😂😂😂😂

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 19
109

Ooo jin rupenye 😐😐 hmmm berita ape la aku baca ni..huhuhu x jumpe lak fossil jin toyol

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 18
444

dak2 dulu sembang kencang lebih😄 skang hebat siak men bakar2

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 18
194

. . Ketiak Hitam... ??! Leher Gelap Berkerakk... ??! Celah2 tuuut pun gelapp Hitam... ??!! Stretch mark buruk sana sini... ??! Parut2 Jerawat, Parut Kudis ,Sunburn tak pernah nak hilang walau beribu produk dah Cuba....... ??! . . Meh Sis tolong uolss ni... Consume & konsisten amalkan @QallistaSignature Super Active Whitening Dust, 2 kali sehari, InsyaAllah masalah uolss ghaib!!..Nak kesan yg lebi

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 18
6

KASUT BUNDLE BERJENAMA HARGA BERPATUTAN KUALITI PUAS HATI . JOM FOLLOW: @awang_bundle @awang_bundle @awang_bundle @awang_bundle @awang_bundle . Tq Semua..:)

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 18
6

Nak shopping boleh tengok @kayanganstore1 . Macam macam diorang jual yang pastinya READY STOCK ✨

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 18
233

yeke ni makin tua makin gatal? member gua umur baru 12 tahun dah gatal cemane? 😄

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 18
473

nampak x? rupa bukan segalanya tau dak😄😄 hotstaff beliau nih ramai laki bunuh diri xle kawen ngn beliau😄

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 18
168

Nk meninggal pown die suro jimat karen 😅😅 hahaha..bagus btol dieorg ni

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 18
425

Untunglah gi jepun bole bwat Rasengan 😅😅 hahaha

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 18
381

Hilang telur die sebelah siak 😅😅 hahaha. Tengkiu @sport.earth for sharing 😗

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 18
300

Tros jadi cun makcik ni lpas makeup 😐😐 lpas ni korg nk cari bini tlg ajak die gi swimming ke sauna ke..takut harapan palsu kang

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 17
97

mane jual bantal peluk ni weyh😄nak buat hadiah haha

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 17
18

. BEKAS KUDIS SANA SINI..? KULIT GELAP...? SUNBURN..? KULIT KERING..? BLACKHEAD SANA SINI...? MUKA PENUH JERAWAT & BEKAS JERAWAT HODOH...? . Meh Sis tolong uolss ni... Consume & konsisten amalkan @QallistaSignature Super Active Whitening Dust, 2 kali sehari, InsyaAllah masalah uolss ghaib!!..Nak kesan yg lebih best & awesome, boleh guna sekali @FlawScrub_HQ utk sental luaran... .Cantik pun cantik

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 17
44

Style betol exam macam nih.. Souq Genius gituh!😍Hehe. . Berita baik untuk follower2 admin yang masih belajar...admin nak ajak korang serbu ke mana-mana cawangan butik @jubahsouq yang berdekatan dengan korang daripada 21 Sept - 24 Sept ni sebab diorang buat Student Sale! Banyak design2 menarik sesuai untuk korang. Ingat belajar2 jgk penampilan kene jaga! . Pastu jgn lupa join KOMEN & MENANG kat IG

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 17
692

Admin nak bagi beg yg dak faiz ni pakai. FREE je weyh 😱 Sape nak? FOLLOW @bythousands CEPAT lepas tu korang komen 'done' kat bawah ni. Esok malam admin pilih & umum pemenang kat sini 😏 cepat gais!

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 17
430

comel weyhhhhh. nak ada anak sekor😄😄life x fun.. follow @fun.i.sha mesti life korang ceria..

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 17
277

lain macam bikini nih. seksi yawww. tergoda aiii😄😄😍

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 17
146

Muka pasrah je brader tu 😅😅 kang turn die makan PowerCat ko gi join skali k

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 17
226

Admin rase baik kau beli iPhone mainan je drpda beli kat @deyno.iphone ..xsampai RM10 pun..kan @kingdanoshii? 😏

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 17
1011

Laju je ko jalan Azanjumaat 😅😅 hahaha..tu la org suro gi rehearsal ko ponteng..Counselor tu naik heran bdak ni xnk scroll ke?? 😁😁

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 17
383

Pompuan idaman lelaki abah kau sape nk @qbalharun dengan jambang wolverine siap lipstik merah 😅😅 hahaha..sanggup aku jd bujang je jilake. Kredit to brader @qbalharun @siddiqmukhzany & @frnklyn_m gais 😗😗

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 17
193

Patut la ramai tak bg signal, menatang ni dah pandai bwk kete rupenye 🙂🙂 hmmm org tunggu punye lama skali die masuk simpang rupenye..hmmm sila ninggal

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 15
339

Pergh siap graf differentiation bagai brader ni jawab 😅😅 tahniah brader, 1 markah

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 15
765

Ni soalan UPSR ke Master ni, tak berhubung langsung sel2 otak nk jawab 😒😒 huhuhu..1 markah je lak tu hawau btol

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 15
61

Bukti duduk dapur tu keje org pompuan, batu lesung pown bentuk Hello Kitty 😎😎 kalau keje org lelaki, batu lesung tu dah rupe mcm Naruto dah..hahaha yeayy kita menang gais 😅😅

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo September 14
1869

member gua siap ado chong cheng ngan beliau tapi beliau melayu😂😂😂tag member korang weyh

Popular Now

👶Bebek & Çocuk & Anne🍼 @bebek_giyim_2016 on Instagram photo September 20
+ Board

BEKLENEN ÜRÜN GELDİ👍👏⛄️☃️🌩 🚩KOZMONOT DIŞARI MONTU 🚩0-3-6-9ay 🚩İÇİ POLAR 🚩89.90 🚩SU GEÇİRMEZ KUMAŞ 🚩ELDİVEN VE PATİK AYRI RAHAT KULLANIM 🚩RENK SEÇENEĞİ 🚚ÜCRETSİZ KARGO KAPIDA ÖDEME 📲WHATSAP SİPARİŞ VE BİLGİ 📲05465877080

pipiet fleamarketid @pipiet.fleamarketid on Instagram photo September 20
+ Board

PRELOVED - authentic SALVATORE FERRAGAMO vara shoes in fark Navy Shoes only, sudah recolor dengan warna sama Sz 6,5 / insole : 23,5 cm, Heels : 3 cm Used condition, KONDISI APA ADANYA FAST SALE 850,000 (sti)

Sarah | She Holds Dearly @sheholdsdearly on Instagram photo September 20
+ Board

I had a hard time choosing a pic of Wendy's @lifeontheshadygrove house! She has such a fantastic eye for beauty and a heart of gold. I just know you will love her. Stop on by and give her some love. 💙💙💙💙

Natalie Sarah S. @natalie_sarahs on Instagram photo September 20
+ Board

Kami dari Keluarga dan Anak2 Mama: ibu Dra.Nurmiati siahaan.. Guru Geografi yg pernah Ngajar di Beberapa SMAN 21,SMAN 12 ,SMAN 103 ..dan beberapa yg lainnya yg mempunyai Banyak kerabat Guru2,Kepala sekolah,Sahabat,Teman skolah,kuliah,Tetangga Mama dan yg Lainnya (maaf kalo gak kesebut) yg udah Datang di pemakaman Mama, kami Mengucapkan Banyak Terimakasih atas Partisipasi,Doa dan Ucapan Duka nya,S

Пластический Хирург @plastic_surgery_almaty on Instagram photo September 20
+ Board

#Repost @motiva_kazakhstan ・・・ 🌟 Motiva дарит 2 000 000 тенге! 🌟 Успей получить свою часть от 2 000 000 тенге в качестве скидки на операцию с имплантатами Motiva Ergonomix! Условия конкурса просты: 🌸 Сделай репост этого поста на свою страничку 🌸 Напиши, под репостом, почему ты бы хотела увеличить грудь с использованием имплантат Motiva 🌸 Отметь под фото двоих своих подруг 🌸 Поставь хэштэги #MOTI

pipiet fleamarketid @pipiet.fleamarketid on Instagram photo September 20
+ Board

PRELOVED - vintage authentic BALMAIN chain sling bag Sz 24x18x7cm, bag onky 85% good condition, normal used FAST SALE 900,000 NETT (rlina)

Hatice Kübra Tongar @haticekubratongar on Instagram photo September 20
+ Board

Eğer sabah namazından sonra yatmazsanız çocuğunuzla kahvaltı edecek vakit bulduğunuz gibi, karşılıklı oturup güne kitap okuyarak başlayacak vakit de muhakkak bulursunuz. Çünkü erken kalkan yol alır, evladıyla geçirecek güzel zamanları kalır 💕

💅🏻МК  от лучших нейл мастеров @mknogti on Instagram photo September 20
+ Board

#Repost @anna_sobol_76 (@get_repost) ・・・ МК 🍂🍃 Первый раз фотографировала пошагово на себе🙈, прошу прощения за корявость😂 #nails#nailsart#nailsdesign#instanails#manicure#handsoap#followmenow#soap#like4like#style#likeforlike#instatag#love#family#handmade#vcsogood#маникюр#мылоназаказярославль#маникюршеллак#ногтидизайн#маникюрярославль#ногтиярославль#мастерманикюраярославль#мыло#

pipiet fleamarketid @pipiet.fleamarketid on Instagram photo September 20
+ Board

PRELOVED - authentic vintage GUCCI Sukey canvas hobo bag good condition, sz 45x 27x12cm minus pemakaian normal di handle Bag only FAST SALEEE 1,500,000 NETT (rlina)

احسان طایفه @ehsantayefeh on Instagram photo September 20
+ Board

. چرا در ايران معاصر، معماري حرفه اي و به روز جهان، پيشرفت نمي كند؟ از نگاه فلسفه مدرن، در واقع در كشورهايي همچون ايران كه در حال توسعه گفته مي شوند با صفت فَست تايم به معني زود عبور كردن زمان خوانده مي شود. به عبارتي ديگر در ايران قبل از اينكه غذا پخته شود، خورده مي شود. حال چرا؟ ١) آموزش طولاني مدت تجسم و ذهن خلاق يك معمار بواسطه عدم تجربه غرب به دوره هاي كوتاه مدت، ورك شاپ ها و حتي تنها كلاس ها