lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 27
138

mane satu mata feveret korang weyh. gua minat mata kucing je😅

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 27
2

Instashop iphone @shoeflakes.iphone memang padu. Diorang tengah buat MEGA SALE sempena hari raya yang akan datang ni, harga murah gila lepas tu banyak freegift pula tu. Serious, korang kena follow @shoeflakes.iphone ni.

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 27
174

MAIN GAME LEBIH SMOOTH DGN DUAL CONTROL JOYSTICK NI 😱 Fuhh, ni sebahagian customer yg dh guna brg baru dari @kopiah_ Korg wajib ada satu sebab : -Senang nk bawak✅ -PERCUMA POUCH BAG✅ -control game LEBIH SMOOTH✅ -PALING PENTING DAH TAK KALAH MAIN APA2 GAME PUN✅✅✅😂 So korg boleh tgk cepat dkt @kopiah_ & @kopiah_1 Terima kasih boh @m.atiff_ bwk masuk barang2 rare cenggini Senang admin nk main ML 😂

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 27
405

parah ko brader😂😂😂 ko muke high sape nak ahaha

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 27
5

Nak shopping boleh tengok @kayangan.store1 . Macam macam diorang jual yang pastinya READY STOCK ✨

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 27
0

Macam ni punya ramai boleh masuk dah tak payah risau nak bergambar Raya nanti dengan sedara-mara 😀😆 Camera dekat @innrahmangadget semua tahu antara yg termurah di instagram 👍🏻 💕 Nak camera FREE? follow @innrahmangadget, ade giveaway 💃🏻

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 27
667

katok ah katok. dak2 gaduh mulut je lebih😅Follow @kini.viral sebab sepah video viral dia share💦

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 27
132

Kalau fan Lofattah tgk ni mesti sampai batal puasa dieorg maki admin 😅😅 hahaha..tisu magic abah ko la Syuk..jual tudung je berdekah aku

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 27
1621

Aku nampak ko drive thru mekdi td Zul 😅😅 hahaha..tak guna ko Zul

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 27
35

agak2 sape-sape yg muka hodoh jerawat and tak yakin nak raya nt. korang dah boleh2 usha @qbc_profix ni. admin sendiri guna sampai 2 baldi admin da sapu. bukan nk promote tp tips nk ploles mcm Fattah sbb dah ramai jugak feedback dia. . admin harap perniagaan dia lebih maju 💪💪

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 27
139

Die punye kurang ajar tu, atuk nk ngaji pown susah 😅😅 hahaha..nasib baik arini puasa. Yg gambar last tu sape2 yg nk beli bole preorder ntuk juadah berbuka nanti 😹😹 hehe

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 27
323

Please check inbox. PM best price 😅😅 hahaha..sape beli dpt maki percuma

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 26
12

Yeahhh esok dah puasa. Tak lama lagi dah rayaaaa. Nanti masa raya mesti nk bergambar cantik2 kan? Ni haa time raya nnti mmg puas hati bila guna camera dari @gadgetwarrior ni, gambar jadi jelas + harga pun murah 😊 So tunggu apa lagi follow @gadgetwarrior @gadgetwarrior Sementara promo masih ada ni 😊

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 26
427

kelakar syiak 😂😂😂😂jial la gua gelak sorang2

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 26
9

IPHONE DARI @kopiah_ NI MURAH GILER WEH😱 Rasa nk nangis sbb murah sgt 😭 SALE GILER2 WEH SEPANJANG BULAN PUASA NI😱 Ada MYset, new & secondhand Skrg semua org dh blh pakai iphone tau Tak payah pinjam iphone kawan dh lepas ni kalau nk selpie😁 Cepat2 tgk ig @kopiah_

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 26
71

kot2 ada yang x reti lagi nak baca niat puasa meh admin tolong. yang x terawih tu tengah buatpe gais 😅

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 26
3

@haikalkassyaf dah restock 3000 helai seluar utk raya! Dan ada material baru.. cpt cpt follow @hkms.store dan @hkms.2

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 26
93

itulah bersin paling pernah i dapat nenek ko la😂😂😂 kredit @nazskenyang @itsrosenicotine dan rakan2

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 26
320

Nk marah2 ni knape ni 😅😅 hehehe..mlm ni hantu2 je yg nk kene ikat bkan ko

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 26
346

Hope semua ready nk like nanti 😗😗 hehehe..done solat jumaat

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 26
6

Hai semua setia lawak hambar ni admin bagitau pasal satu IG SHOP ni sekarang diorang tengah buat promotion kaw..kaw untuk raya tahun ni‼ Diorang nak clearance stock dan stock terhad tau..siapa cepat dia dapat‼ Jom dapatkan sekarang jangan tunggu lagi sebab esok nak puasa dan tak lama lagi raya..huhu @kippo.sneaker @kippo.sneaker @kippo.sneaker

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 26
669

Tengkorak ko la fale 😅😅 hahaha..ko ngan member ko dua2 bole ninggal japgi..mission feel bdak 2 ekor ni

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 26
177

Kesian mak sendiri x ingat nama 😅😅 hahaha

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 26
179

ni mesyuarat ke tengah berbuka jilake😅 siap ada air kelapa lagi haha

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 25
48

admin time dlu kene ikat cenggini kat pokok, siap ada kerengga, alhamdulillah besar jadi manusia. dak2 skang baru kene cubit skit dah kuar status "babi la ayah gua" 🖕😘🖕

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 25
38

Akhir bulan poket kering? Nk berbisness tp modal besar. Jom jana pendapatan dengan melabur di questra global. Modal minimum 90 euro = rm 495 sahaja. Pulangan 3%-6% setiap minggu. Deposit & wdrawl menggunakan bitcoin. @questra_asiapacific001 @questra_asiapacific001 Watsap +60175866365 atau dm di @questra_asiapacific001 Saya sudah. Anda bila lagi?

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 25
4

Gaiss tahun ni @adiorempire ada keluarkan set baju raya for kids jugak laa. Hmm admin ni kalau takde baju raya pun takdehal tapi yg penting anak2 seronok time raya. Ngko budak2 apa tau 😏😏 #bapamithali. . Korang yg nak buat si cilik korang tu jadi mcm princess jugak mcm anak admin hari raya nanti cepat2 laa jenguk ig @adiorempire ye sebb dorg ada buat PROMO RAYA tuu jadi boleh laa korang save si

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 25
285

hamek kau brani kaw2 punya😂😂paling x kene rejek je x mati punya😂😂 sape ade bran cenggini

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 25
76

Tak pernah admin terfikir mcm mana teruknya benang benang ni terseksa kalau kita pakai baju ketat. The struggle is real! 😂😂😅 Kudos to @losravelda atas mesej berguna ni. 👏🏼👏🏼👏🏼 Memang rare habis dia punya video ni. Salute! Sapa nak BAJU RAYA FREE boleh ke page Facebook LosraVelda untuk join contest dorang. Untuk full video korang boleh tengok di YouTube: LosraVelda TV Facebook: LosraVelda. Vide

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 25
219

Bangun2 tido je kenyang member 😅😅 hahaha..sampai penuh dlm mulut ngan lubang hidung pown die sumbat..Follow @kini.viral sebab sepah video viral dia share💦

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 25
205

Tak senonoh ko ni kot yer pown tunggu la malam 😅😅 hahaha..tau la malam ni malam jumaat

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 25
762

Amboi bahasa kau 😗😗 huhuhu..Pencipta angin yg ko marah tu jgak la yg cipta sandwich 7rm ko tu jilake..nasib baik die sayang ko bg angin lalu, kalau bulldozer lalu padan muka kau

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 24
1801

cer men game ni weyh kite tgk sape lg aktiff. kredit @meme.malaysia

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 24
0

Action cam 4k & Yicam dari @innrahmangadget serendah Rm2xx - 3xx je tapi gambar & video lawa sangat 👍🏻👍🏻 . Nak camera free? follow diorang sebab tgh buat GIVEAWAY 🤗

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 24
24

Dah ada ank tp body mcm ank dara 😱 . Suami suruh stop consume produk ni tkut makin kurus kering, habis je pantang body makin lawa dari sebelum ni. . Ada yg nk tahu rahsia Mimi kurus dlm masa seminggu x? Jom Mimi bagi tips kurus dlm masa seminggu, Mimi guide uolls smpai kurus 💃🏻 . Kita sama sama melaram di pagi raya 👯 . NAK CUBA ??? Whatsapp ke 011-5111 2292 . . Follow @syahmimibeauty_hq Follow @sy

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 24
5

Admin rasa Jaa ni memang sesuai sangat jadi model @empayar.kerabat.. Kain dorang buat bukannya biasa2.. Memang padu ahh siap boleh customize design sendiri walaupun nak sehelai je.. Korang ape citer? Tanak try 🤔??

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 24
221

Sempat lg main gasing 😅😅 hahaha..ikut ko la samurai dah hobi kau

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 24
314

5 saat kapel dah rase bahagia da 😅😅 hahaha..tengkorak kau la bahagia

lawak hambar @lawak_hambar on Instagram photo May 24
251

Ni telletabies ke jenglot jilake 😅😅 hahaha..dah mcm isap dadah rupe si Tingki Wingki ni

Popular Now

مجلة زهرة الخليج @zahrat_khaleej on Instagram photo May 28
+ Board

. هذه المرة رحلتنا مختلفة، سنأخذكم لزيارة شركة Med-EL للإلكترونيات الطبية في إنسبروك في "النمسا" لنعرفكم من خلالها على أنظمة الغرس السمعية، التفاصيل في عددنا

|نْيُو كُوٓيْتْ| @new__kuwait on Instagram photo May 28
+ Board

نقصة رمضان 🌙✨ @gy.truffles @gy.truffles @gy.truffles #هدايا_رمضان #رمضان #٢٠١٧ #كويت #نيوكويت #نزاكة #كشخة #هدية #هدايا #نقصة_رمضان #نقصة #دبي #السعودية #قطر #البحرين #عمان #الامارات ‎للمزيد من هدايا رمضان #newkuwaitramadan_17

Kara Sevda🇹🇷 @turk_dizileri_official on Instagram photo May 28
+ Board

ОСТАНОВИТЕ МОЙ ОР ПОЖАЛУЙСТА😆😆😆😆😆😆 P.S.Фаны ЯгХаз сори,но это чок комик😂😂😂 ———————————————————— Сериал-Госпожа Фазилет и её дочери👭 #госпожафазилетиеедочери #фазилетханымиеедочери #синхаз #ягхаз #турецкийсериал #турецкиесериалы #актерытурциилучшие #альпнавруз #чагларэртугрул #денизбайсал #denizbaysal #caglarertugrul #alpnavruz #afrasaracoglu #fazilethanimvekizlari #fazilethanımvekızları #yaghaz #

Riccardo&Camilla❣ @_riccamilla_ on Instagram photo May 28
+ Board

I bimbi con dei Fan ❤ Resoconto: "Li ho incontrati ieri sera a via chiaia, e mi sembra che erano soli al tavolo, sono stati molto gentili e disponibili con tutti i fans"

Yoga Beautiful @yoga.beautiful on Instagram photo May 28
+ Board

Reposted from @nwoy "One of the most direct ways to create a loving relationship with oneself is through genuinely accepting ourselves just as we are. This doesn’t mean we don’t see the ways in which we have yet to grow; what it does mean is that we can look into our own eyes, into our own reality of being and find there our essence, which is pure love, regardless of our human flaws. We contact th

Zizara• Amima• Jasmine• Fenuza @zizara_gamis on Instagram photo May 28
+ Board

Gamis Amily Sezha Daily Dress Teal - baju gamis wanita busana muslim Untukmu yg cantik, syari, dan trendy . . Keterangan : - Bahan KREZIA (dijamin adem juga menyerap keringat, pasti nyaman dipakai sepanjang hari) - Busui dan wudhu friendly - Aksen kerut dibagian tangan dan ruffle dibagian bawah dress . . All size: - Lingkar Dada 98cm (Bisa melar sampai XL) - Panjang 138cm . . Harga : Rp 199.900 (g

🇦🇿 Bakıda Nömrə 1 @baku.ws on Instagram photo May 28
+ Board

Fatih Sultan Mehmet körpüsü Azərbaycan bayrağının rənglərinə bürünəcək Bu gün Türkiyənin İstanbul şəhərindəki Fatih Sultan Mehmet körpüsü Azərbaycan bayrağının rəngləri ilə işıqlanacaq. Aksiya Azərbaycanın İstanbuldakı Baş Konsulluğunun təşəbbüsü, İstanbul valiliyi və Nəqliyyat, Dənizçilik və Kommunikasiya Nazirliyinin dəstəyi ilə 28 May -Respublika Günü münasibətilə təşkil olunacaq. Belə ki, saa

somrakn @somrakn on Instagram photo May 28
+ Board

‪คืนนี้ติดตามชม#ซ่อนรักกามเทพ #บริษัทรักอุตลุด #thecupidsบริษัทรักอุตลุด #ช่อง3 #ช่อง33 ‬