Kaki Share @malaysianterbaik on Instagram photo February 2
1

Perempuan kalau kulit gelap, kusam penuh miss J. Stress dia ya ampun! Pengsannnnnnn. . Nie KS Review untuk gegurl di luar sana yang pepeling nak jadi gadis korea sangat tu molep la mencuba produk yang kak kimah @kakkimah keluarkan nie haaa. Dengar kata dulu dia gelap! Sekarang baru ade rupa sikit katanya! . Follow @kakkimah @kakkimah #reviewbyks #cowhite#kakkimahcowhite #kakishare

Kaki Share @malaysianterbaik on Instagram photo January 29
2

Kedai repair fon bergerak... Sampai terus depan rumah korang... Korang nie KS recommend sesangat kalau korang ade masalah berkaitan dengan handphone u olls tu Sebab @kl_gadgets_cod 👇 Menyediakan service repair cod ( iPhone specialist)... face to face ... Tidak perlu ke kedai just share location Kami sampai...Jimatkan masa n tidak perlu risau barang di tukar... * Battery * Lcd * Charger port * Cam

Kaki Share @malaysianterbaik on Instagram photo January 22
7

Hari nie KS dapat sponsor dari @kakkimah dia nak kasi topup percuma jer kat korang, Tapi syaratnya korang wajib follow ig @kakkimah terlebih dulu dan komen "co-white" dan tag 3 BFF korang kat bawah, dan cukup 500 komen kak kimah Terus pilih nak bagi kat siapa... Contest sehingga jam 12 tengahari esok je tau. 😊💋 #kakkimahcowhite #cowhite

Popular Now

PAID PROMOTE 20K @inspirasidesainrumah on Instagram photo April 30
+ Board

Hasil polling lagi tadi adalah ... . 97% comment memilih untuk rumah di pinggir/hook . Alasannya kebanyakan adalah bakal dapat kelebihan tanah dari luas tanah standar hehe. . Apapun itu, semoga semuanya dapat rumah yang diidam-idamkan, ya. Amiin. . Pict by Griya Satria - Purwokerto . Semoga menginspirasi #inspirasidesainrumah

ИНФОРМАЦИОННЫЙ ПОРТАЛ |🇰🇬 @news.kg on Instagram photo April 30
+ Board

В селе Аюу Узгенского района Ошской области, где в субботу сошел оползень, найдены тела девочек двух и 12 лет, сообщает пресс-служба МЧС. ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ В субботу утром на 11 домов в селе Аюу сошла земляная масса объемом около 200 тысяч кубометров. Согласно данным МЧС, под оползнем остались 24 человека, проживавшие в семи домах. 30 апреля объявлено в Кыргызстане днем траура. ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ В х

فضيلة وبناتها الحلقة 6 👇 @lady_nony11 on Instagram photo April 30
+ Board

اليوم رح تنعرض الحلقة أولى من مسلسل من الذي اخذك بنسبه لترجمة ماعرف اذا في أحد بترجمة أو لا بس موقع قصة عشق ما قالوا شيء 🙌 و اليوم رح تنعرض الحلقة الاخيرة من مسلسل الحياة حلوة وأحيانا و مسلسل القدر الأسود وجميعهم لايوجد لهم مواسم أخرى 🙌

Roscontrol.com @roscontrol on Instagram photo April 30
+ Board

«Росконтроль» проверил качество кетчупа 10 известных брендов! http://bit.ly/2oB3omx На экспертизу отправились Mr. Ricco, Hienz, «Балтимор», «Кинто», «Махеев», Сalve, «Моя семья», Jardin BIO, «Пикадор», «Маркет». Для потребителя важно, чтобы томатный соус был густым. Проще и дешевле всего производителю сделать кетчуп погуще - добавив в него крахмал. Этот ингредиент честно указан в составе образцов

Татуаж Москва, Санкт-Петербург @studioliontattoo on Instagram photo April 30
+ Board

Перманентный макияж бровей(сразу после процедуры) Мастер Кристина Стоимость процедуры 6000 ₽ Запись по 📞 8 (495) 649-21-29 г.Москва,М🚇Цветной бульвар,Нижний кисельный переулок д.3,стр.2#liontattootsvetnoy ☎️WhatsApp/Viber/Telegram,8 (495) 649-21-29. ☎️8 (925) 401-65-23,а так же через форму онлайн записи на нашем сайте✒️💻 ———————————————————————— Permanent make-up of eyebrows(immediately after the

Supreme @supreme__hustle on Instagram photo April 30
+ Board

Supreme/M.C. Escher Relativity Tee Leak Graphic on the back is "Relativity" (1953) & "Birds" (1949) What are your thoughts 🤔 - Cop 🔥 Or Drop 🚮 - - Shouts @mrbld @supcommunity

Ayu wira utami @ayuwirautami on Instagram photo April 30
+ Board

Happy gak sih kalo ketemu hijab yang udah ada payetannya sebagai hiasaaan? . Thankyouuuu @noyisgallery bagus sekali hijabnya buat dipake pengajian, Hiasannya buat terkesan mewah (slide for detail) ❤️❤️❤️

RYOTA KATAYOSE/GENERATIONS @ryota_katayose__official on Instagram photo April 30
+ Board

お兄ならぬ"お姉"発見🙋‍♂️💡 @leola_official さんが歌う 「コイセヨワタシ。」「Your melody...」の2曲が 「兄に愛されすぎて困ってます」の挿入歌となっています✨ せとかの気持ちととてもリンクする素敵な2曲にもご注目をお願いいたします🙏✨ #兄こま #挿入歌 #Leola #兄に愛されすぎて困ってます #お兄ならぬ #Leola姉さん

GÖZLÜK GURUSU ™ @gozlukgurusu on Instagram photo April 30
+ Board

Bu sabah Bomonti Bit Pazarı'ndan edindiğim gözlük sorar; "Zeki Müren de bizi görecek mi?" 😁😎