Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 27
49

Salam Ramadhan.. Kita kejar dunia.. Kita kejar Akhirat ye.. Pakat TerKAM saham byk bln Ramadhan ni deh

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 27
38

Selamat berpuasa.. Alhamdulillahh.. . . Terawih pertama di rumah saya bersama 200 anak yatim.. Dan Ceo Mood Republik.. @kimiiskandarismail

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 26
21

Sementara menunggu utk tarawih bersama anak2 yatim dan keluarga.. . . Sembang2 sekejap dgn adik saya @kimiiskandarismail..

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 26
44

Tahun ni saya tak berpeluang nk menyambut Ramadhan di Tanah Suci Mekah.. . . Jd saya solat jemaah dan tarawih di rumah saya dgn anak2 yatim dan keluarga terdekat.. . . Alhamdulillah moga Ramadhan tahun ini penuh dgn rahmat dan keberkatan dr Allah SAW..

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 26
195

Sekitar majlis menyambut Ramadhan di rumah saya.. . . Jemputan anak yatim seramai 200 org bersama keluarga terdekat saya.. . . Selamat menyambut Ramadhan kepada sayang2 semua😙

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 25
49

GegaRaya di rumah saya bersama @nabilzira n @sitinordiana . . Meriah sgt sayang2 walaupn dr pagi saya sibuk.. . . Saya amalkan Pamoga 6 setiap pagi alhamdullilah bertenaga sampai ke mlm

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 25
29

Saya ni kan berjiwa bisnes.. Tak boleh kalau berjual.. . . Sbb saya percaya produk saya.. . . Sayang2 guna dok Pamoga n Perfume Diva saya?? Beli skrg sayang2

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 25
46

Minum Pamoga 6 ni la buat saya mampu bertahan shooting dr pagi sampai mlm.. . . Semua pn boleh minum Pamoga 6 ni mmg elok.. . . Sayang2 jgn lupa cuba ye!

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 25
107

Saya shooting utk Gegarvaganza Raya di rumah saya.. . . Sayang2 semua jgn lupa saksikan nnt ye!

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 25
11

Gegarvaganza Kirim Salam Raya 2017 sayang sayang semua.. . Bertempat di kediaman saya.. Muahhh muahhh hahah.. 😍😍

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 25
23

Saya ni.. Buat gapo gapo dengan Jiwa.. Redah jer.. Buat yang saya rasa saya perlu ketengah Products saya.. Pamoga Qu Puteh.. Millenia.. . . Pastu saya suka berangan... Nak jadi Queen.. Jadilah.. Queen sendiri Empayar.. Empayar Dato' SERI Vida.. . . Products makanan kesihatan dan kecantikan.. Sayang dah cuba ke.. Kena cuba tau.. Sayang..

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 25
30

Comel sangat sangat baby ni! Baby baby suka bercakap dgn saya.. ni.. comel kan ? Budok budok suka bual dgn saya.. Babypun.agoh agoh.. Sengehhh. Gosi

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 25
60

Selpie pukul 3 pagi.. Make up make up.. Shoot 5 min.. Dah.. . . Sayang rasa?

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 25
19

Saya tengok muka Shidi.. Bersih.. Puteh.. Lepas g Umrah.. Alhamdullillah.. Umrah Mabrur

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 24
82

The Js.. Tak pe.. Ku redah.. Ku tempoh.. . . Kisah menjadi J.. Mmm Hanya Allah yg tahu.. ..

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 23
121

Jujur cakap saya dah kurus.. Bukan perasan kurus .. Mmg yer.. Pakej kurus.. Tapi tak kurus keringla Saya minum Pamoga 6.. Curah Vitalia.. Pastu saya kunyah Millenia champ champ.. . . Saper nak kurus.. Konpem 8 kg sebulan . . Saper nak try..? Wasap 011 1020 5808 Hawa

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 23
20

Dikelilingi mrk yang berjaya dalam Karier masing masing.. Shila Fasha Dato seri salmah..

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 23
284

Kadang kadang termenung sendiri.. Sampai bila saya harus ke hulu Ke hilir.. Menjaja dan berdagang 😙 Pamoga 😙Qu Puteh 😙Millenia. . Kena kutuk.. Kena perli.. . . Saper bole bagi cadangan.. Komen mcm cara.. Jika saya x terlibat.. Tapi jutaan pengguna yang Beli products saya.. Kadang saya kalah.. Saya tewas dalam Kutukan dan cacian.. . . Sayapun bukan nak Over bila menaja.. Tapi.. Mmg Tuntutan begit

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 23
12

. . . PERAK MENJERIT SABTU & AHAD MINGGU NI ! JUMPA SAYA LIVE OK SAYANG SAYANG SEMUA 😘 . . INILAH FESTIVAL RAYA NOMBOR 1 MALAYSIA 🎪 . . 🌙 SEKALI LAGI MALAYSIA BAKAL BERGEGAR , MELETOP & LMPUH SERTA JUTAAN RAKYAT BAKAL SALING PITAM & PENGSAN BERIRAMA ⭐ . . 🕌 TSUNAMI "BACK TO BACK RAYA GALORE FESTIVAL MOOD REPUBLIK " IS BACK 🕌 . . ⚡LEBIH 97 SELEBRITI & 997 JENAMA FESYEN & KECNTIKAN PLING MELETOP NEG

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 23
667

Rasa kurus pula skrg.. Mmg kuruspun.. X de makan.. . . Tapi make up pun cantik kan.. Mata jadi seksi.. Ha ha . . Tq @epietemerloh

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 22
174

Muka tok cekak.. Tapi oQ oQ.. Gagahi penuhi jadual

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 22
53

Bagusla chinesse ni syg Saya bangga dengan sikap dan cara mereka.. spotting.. lembut Mereka bole terima saya dalam industri.. Mereka kenal Pamoga.. Minum Pamoga . . Perjuangan besar sy labur Untuk menguasai pasaran cina dan ChiNA Ini langkah pertama saya... Diaorang suka Pamoga. . . Yelah.. diaorang pun jenis amal herba dan buah yg sihat.. skrg dah siap khasiat masuk ke dalam pamoga.. huhhu 😁😉😉 .

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 22
61

Cik B sayang mama.. Nyer minat Rap n Brutal.. Minat baju askar.. Sy pun minat.. . . Saper minat baju askar ?

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 22
14

Birthday Cik B smlm.. Ala ala combat... . . Ni Mok Jah.. Kakak saya.. Saya panggil nama manja Mok Jah. Sebab sejak Kecil jaga saya

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 21
93

Bila tnya cik B Nak tak jadi kaya macam mama? Dia jawab.. tak nak lah. . . Tapi syg.... Cik B kena jd kaya. Baru bole senang Nak beli itu ini Nak kejar impian Tolong orang Rumah besar . . Nape syg? Cik b pun jawab, sbb cik b nak lebih kaya dari mama. Kaya mcm mana?? Kaya yg billion billion billion . Saper idola cik B? Mestilah mama.. forevaaaa.. dia jawab. Hahaha cik b cik b...😆😆😆

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 21
60

Sibuk pun Sy luang masa Untuk bfday cikB havoc Sbb dia slalu ada dgn sy . . Pd masa sama Nk meraikan anak2 kecil Sy buat game Untuk bagi patung...beg Makanan yg special Supaya besar nnti klau mereka berjaya, Mereka turut beri pada orang ramai Kan syg syg semua? Muahh 😙😙😙

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 21
55

Syg mama @cikb_havoc66 Mama yakin anak mama akan jadi orang hebat bila besar nanti . . Mama akan jaga spenuh hati Jiwa raga.. dan segalanya untuk CikB Jadi anak yg baik yer syg 😍 . . Besar pasni bole Bisnes Bodyguard Buat lagu Rapp Bole blako cik B ni.. dan yg penting kena 10 kali ganda hebat mama yer syg muaahhh 😗😗😗

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 20
48

Throwback sikit sygg hahaha... Saya ni suko la begambar Tapi gak tok de nok upload . . Sibuk spanjang masa Pastu heranla nape sy nok upload video kat ig sokmo kena blok.. . . Sape tahu sebab apa.. mcm mana nak buat??

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 20
107

Tqqq @errafazira dan @fauziahnawi Bagi smgt kat sy.. buat sy terharu Sbb faham mcm mana perjuangan . . Dan kejujuran sy berkarya ...untuk hasilkn sesuatu produk Untuk brtahan dlm dunia bisnes smpai skrg. . . Sy baca komen syg syg semua.. ada yg buat sy termenung..ramai follower positif.. 😚😚😚😚 Tqq yerrr muah muahhh 😙😙😗😗😗😗😁😁😁

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 20
16

10 FAKTA TENTANG PAMOGA 😙😙😙 . . Ada orang buat ke sy ni Tp apa yg ditulis tu betul Ada yg tak tepat tu sikit je laa . . Yg penting 10 TAHUN tu bkn skejap ..Macam bnda sy tempuh Kalu budak, 10 tahun besar doh huhhu . . Klau kita nak kata tak bagus Mcm mana ribuan orang kita bole amal smpai skrg.. yg tak seberapa ada duit pun ada yg usaha . . Syg cepatla dapatkan pamoga yer. RM130 je untuk mlm ni je

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 20
35

Tengok NTV 7 yer sayang.. . . Pamoga. Anugerah Goden Award NTV 7

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 20
269

Lps pakai baju gamat.. Sy pakai gini pulok 😆 Pasni agak2 apa pulak sy kena pakai yer?? Hahha . . Sy kan pelik sokmo syg Cuba teka sy pakai gapo pulok kali ni? Atas kpala tu.. syg nampak tak? Hihih Mailaa beli Pamoga.. Mmg bagusla syg..

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 20
57

Malam ni sebab pertama kali.. Saya di Chinese program.. Saya berani turunkan harga Pamoga.. Malam ni je.. RM 130 sayang-sayang.. Meh order.. Free Lipsmatte 💋💖😍 Apa komen sayang.. Penampilan saya kat Golden Awards? Wsaap no 013 480 5808

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo May 20
25

Sebelum Live Golden Awards tadi.. Ada juga.. Orang cina yang kenal saya.. Terharu.. Sebab tu saya sanggup taja.. Demi produk Pamoga.. Siapa tengok Golden Awards? Angkat tangan sayang 🙋

Popular Now

بيج عسل عراقي @3sl_iraqi on Instagram photo May 27
+ Board

ماعدها مشكلة متحجي وياها بس متريد تضربها بلوك 😂😂😂😂😂 #مقالب_مع_زوم ‏⠀ ‏⠀ ‏⠀ ⠀ ‏⠀ ⠀⠀ ⠀• حسابي ضيفوني 👉🏻 @ZoM @Zom﴿ֆ ‏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ﴿• мʊsταfα ✨🌼' ⠀ #Admin_ZooM⠀ ⠀ ‏⠀

MADMIA @madmiaofficial on Instagram photo May 27
+ Board

Happy Sunday everyone!!! 💜💖💜💖 Photo of the beautiful @slinky_aya_official and @quirkygems 💜💖💜💖

Bergdorf Goodman @bergdorfs on Instagram photo May 27
+ Board

Rainbow bright: add a pair of @rderavenel earrings to your must-have list. Shop now on 5.

↞∙Trendmix ★ Moda Feminina∙↠ @trendmix on Instagram photo May 27
+ Board

Blusa de Tule!! Super Tendência! 💟💟💟 ∙↠∙↠∙↠∙↠∙↠∙↠∙↠∙↠∙↠∙↠∙↠∙↠∙↠∙↠∙↠∙↠∙↠∙↠∙↠∙↠∙↠∙↠∙↠∙ 📲 Pedidos e Informações - WHATSAPP (21)97958-7303 📍Cond. Cidade Jardim - Barra da Tijuca - RJ 📌Atendimento Personalizado no RJ 📦Enviamos para todo o Brasil! #trendmix #LojaTrendmix #modafeminina #vestido #vestidos #bodyveludo #moda #ateliebarradatijuca #tendência #modafemininarj #lojaonline #modarj #cidadejardim

Emily Rudd Brasil @emilyruddbr on Instagram photo May 27
+ Board

MEU DEUS! Frankie Marin acaba de postar essa foto maravilhosa da Emily em seu Instagram [frankie_marin] 😱😍

Pembaris Muda @pembarismuda on Instagram photo May 27
+ Board

Kiriman Ridho | Line In Frame : Paskibra Teuku Umar Semarang __________________________ 📷Syarat repost Foto: 1.Wajib Follow akun @Pembarismuda 2.Tag ke @Pembarismuda disetiap foto kalian dengan hastag #pembarismuda 3. Bisa kirim foto lewat line Pembarismuda @feo0013k pake (@) 4.fotonya semenarik mungkin dan berkualitas HD 5.Sertakan Nama satuan _____________________________ 🎥Syarat Repost Video :

The Mane Choice Hair Solution @themanechoice on Instagram photo May 27
+ Board

#TheManeChoiceInWALMART . #Repost @ceiramilunasa ・・・ Hey guys have you seen new video on how I style my hair using @themanechoice pink lemonade and coconut super antioxidant and texture beautifier range?? The video is now on my channel ! Link can be found in my bio 💕💕the products are now available at @walmart and also on their website www.themanechoice.com !! Let me know what you think of the vid

الدكتور مانع سعيد العتيبة @dr_alotaiba on Instagram photo May 27
+ Board

من اشعار معالي الدكتور مانع بن سعيد العتيبه .... سلاة الخاطر ... بديت قولي ياسلاة الخاطر .. بأزكى تحيّه وتهنئه قلبيه .. بمناسبة شهر الاله الغافر .. شهر الهدى وايامه المرضيه .. جيتك وفاتح لك فواد الشاعر .. واستكشفي ما فيه يا حوريه .. حوريه اوصافك وزينك نادر .. مالج شبه بأيامنا الحاليّه .. الله وضع فيج الجمال الساحر .. واللي عطا لج ما انعطا لبنيه .. سبحانه الفرد العظيم القادر .. جعل صفاتك كلها حصريه