Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 20
141

@cikb_havoc66 .. Quality times dgn Cik B.. Selama ni g mana mana tak nak ikut.. Byk dok.dlm.bilik jer.. . . Skrg Cik.B dah berani sikit.. Mcn nak bg cik B tak malu ye.?

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 20
80

Kuil Shogun Tokugawa . . Cara mrk PENGANUT BUDDHA .. SEBELUM Berdoa.. . .cuci cuci dulu

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 20
51

The Imperial Palace.. Saper ajin dtg sini? Mujur cuaca tak panas sgt..

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 20
51

Sahabat sehati 2 jiwa.. Ke mana.. Ke hulu hilir dgn DSSalmah

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 20
101

Sedapnyer ais cream sinnii.. Lemak.. Green Team.. Enjoy kacak n Cik B.. Precious time.. . . Masa sayang dgn anak Jika melancong mcm?

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 20
98

Destinasi pertama saya.. Makan makan dulu Perut lapa.. Wat gi makan Kacak ngan Cik B..@cikb_havoc66 Sedappp... Kalau bab makan sedap blako hihhi 😝😝😝 . . Ni video live.. tak sudah makan lagi Video dah siap.. Nanti saya share aktiviti sini On time yer... Syg nak saya tunjuk apa kat Jepun ni??

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 20
167

Saya dah sapa.. Jap lagi nak gi makan dulu... Kacak masih tak rasa mood Jepun lagi... . . Saya ni penuhi cita cita kacak.. Dok nak dtg ke Jepun... . . Dari Narita to Tokyo... . . Saper ada pengalaman hebat di Jepun?

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 19
59

Perjalanan non stop.. Tapi saya kuat.. Sebab saya minum Pamoga Tidur kejap pun dah rasa ringan Kalau ikutkan normal tu.. Biasa orang dah pitam.. pengsan . . Tapi saya.. Sungguh tak tipu.. Pamoga saya amal jak ddulu lagi.. Smpailah skrg..dah 10 tahun amal Dah berjasa pd beribu orang tak sihat Alhamdulillah.. mujur ada Pamoga . . Syg nak jgn lambat order Wassap skrg : 011 1020 5808

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 19
128

Sayabdah sapa KL.. dari Bangkok Now berangkat ke Jepun dah . . Kacak dari yg penat tadi.. Terus galok.. lompat2.. Yg penting Kacak ngan Cik B seronok . . Untuk anak2 apa saja saya tunaikan Walaupun kalau ikutkan nak tido je kat umah.. Atau nak tunda tarikh lain Kacak dah pujuk mama lama dah Kali ni baru jadi . . Kacak pun makin manja ngan saya.. Doakan perjalanan selamat yer syg.. rindu semua... m

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 19
66

Ha ha...Ciik G gakk.. Lawak.. Kejut saya... Cik B n Kacak Mmg Pemalu.. Macam nak buat tak bg mrk malu?

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 19
56

He he.. Abang Sado Dgn Rimau Kacak.. Moment paling indah.. Bila dpt bersama dgn org tersayang Ciik B .. Kacak.. dan sahabat tercinta. . . . Sayang kalau melancong ... Destinasi ke mana ?. Paling suka.

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 19
72

Kami 3 beranak mmg suka Main anak patung.. Camoflage nyer atire.. Ha ha.. Kacak Ciik B siap Dgn Kepala harimau lagi.. Saya..miewww la..

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 19
86

Du.. du.. du . Last day kat Bangkok.. Kita ke Japan pulak syg.. Hetrc.. Non stop.. Singapura..Brunei.. Bangkok Japan.. Tunaikan hajat Kacak nga Cik B.. Happy tgk Kacak yg dah tak malu sangat dah.. . .. Banyak masa saya luang bersama mereka.. Inilah nikmat hidup.. Eratnya kasih sayang.. Saya 3 beranak... . . Walaupun masa hanya 3 4 hari di satu satu Negara.. Tapi meriah dgn aktiviti.. Makan Shoop

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 19
50

Pilih pilih.. Tudung crumple saya.. Harga Tak Percaya.. Untuk 2 hari saja.. Jiwa Merdeka.. Jgn pikir banyak dah.. Ambil selalu.. Stock Terhad.. Orde order... @dsv.sorgatudung . . Follow Komen Share @dsv.sorgatudung @dsv.goldjewellery @quranqalbu_dsv @pamogadsv

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 19
113

Fuhh... Penat wehh syg.. Sempat lagi kejar2 gi bbeli . . Saya nak ke airport Bangkok ke Japan.. Alhamdulillah.. Best duk sini.. nok mari pula.. Syg buat apa cuti minggu ni?

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 18
91

Bestnya kalau ni emas betul.. Bole letak di kedai emas saya.. 😅😅 Syg perasan tak.. muka dia macam someone tu kan?? Saya lupa nama apa.. 🤗

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 18
132

KACAK ni asyik gigit saya.. Geram sokmo.. 😝 Saya kat mana ni.. Apo nama saya pun tak sure.. Best laa sini.. Ada show.. Ada tempat orang jual.. mcm pasar malam tapi lebih besar.. Layan Cik B ngan Kacak jgk.. Kacak ni jenis manja.. Suka kekoh saya.. He he. Setelah penat shopping shopping... huhhu 😜😜😜

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 18
162

Inilah dia.. Antara gambar yang ada dalam buku saya . . Sgt cantik.. saya suka Berbaloi ngan rego baju saya beli.. Klau bacaa story yg sedih, Mungkin walaupun dicabar punya duit berjuta pun,, Tak ada yang sanggup hidup seperti saya . . Syg.. kena order.. jangan risau.. kalau nak dibandingkan harga cuma RM68 ni,, sangat tak logik sebab buku ni bukan sembarangan #iamme #iammedsv . . Wassaplah ye ord

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 18
116

Kappp konnn.Khhapppp... Kalau dtg Bangkok.. Aper yg best yer... .sayang kalu dtg g Mana?

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 18
607

Inilah I am Me.. Saya mesti pilih dan beli sendiri.. Segala accessories dan wardrobe segala . . Untuk music video I am Me.. Rasanya dah lebih 1 juta barang2 saja.. main ambik jer. Sebab saya nok buat biar puas hati.. Alang2 dah 160 negara dah view music lyrics.. I am Me . . Saya takkan buat sekadar nak siap.. apa saja saya buat,, mesti yg terbaik . . Brapa ramai yg suka lagu I am Me kat sini?? Cer

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 18
140

Salam sayang dari Bangkok.. Nak keluar nyoping jap.. Ngan dindaku @datosrisalmahismail . . Sanggup tak breakfes pasal nok bbeli.. takut barang diambil orang laa kononnya ni 😝😝😝 Syg semua macam mana?? Ada yang minat nyoping tak?? Nak ikut? Kenalah jadi agen saya dulu huhhu Kita sama2 kaya dan chantekss muahh

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 17
254

Saya dah nak fly.. Kejap lagi.. Bangkok Sayang2 ada ucapan apa.. Untuk saya.. Cik B.. @cikb_havoc66 Kacak.. @kacak___23 . . dan buku saya.. Yang bakal terbit.. I am Me... Rm 68.. Ada bagai bagai tips tuk business.. Ikut n inprovise jer.. InsyaAllah menjadi. Pree order Pree order.. Aada gift dari saya. Saper nak?? Wassap sekarang 6011 1020 5808

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 17
134

Aduu.. tertinggal flight pulok.. Ke Bangkok selama 3 hari Lewat 15 minit je... nasib baik staff Air Asia baik . . Sambil nunggu flight, makan pun,, baca buku saya yang bakal dilancarkan.. Check mana yang perlu perbetulkan.. Nak pastikan semua terbaik . . Kalau syg nak order.. kena cepat.. Buku I am Me DSV.. Ni ilmu yang takkan ada di tempat lain Pengalaman yg mahal.. Berguna untuk semua golongan R

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 17
75

Sambungan yang semalam.. Nari bersama.. Ayda Jebat @aydajebat Redza Rosli @redzarosli

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 17
52

Meeting ngan ITBM.. Pasal buku saya.. Nak siap dah . . Tak sabar rasa Saya bersyukur.. dan esiated Cantik laa dia punya gambar Penulisan.. Saya rasa susah nak jumpa yang hebat macam ni.. Lagipun saya cerita semua... pasal saya Pasal pasal mcm nak naik dalam business.. Nak pecah tradisi niaga.. Nak start up.... Sayang WAJIB baca buku ni.. Perlu ada d setiap rumah.. . PRE order skarg sayang.. Sy ter

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 16
90

Ramainya teka betul.. Macam mana syg2 cam diaorang? Si hencem @redzarosli ngan si chantik manis @aydajebat . . Best tak diaorang?? Apa syg rasa??

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 16
134

Siapakah gerangan dua orang di belakang saya tuu?? . . Syg rasa sape? Kalau betul.. Dan kalau ramai subscribe Youtube : DSV Entertainment Link ada kat profil IG saya. Klik je Baru saya share video ni . . Best syg.. Saya joget.. Gediksss tak abis.. Orang tu.. sgt popular.. cantik natural Handsome? Mestilaa Cepat.. subscribe kat youtube Sapa target barulah saya upload huhu ❤️❤️❤️❤️

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 16
84

Ya Allah.. Sedapnyaa suara.. Bergetar jantung saya dup.. dup.. Berdiri bulu roma... Thanks dear.. ni penyanyi baru hok tengah sohor tu kan syg??? . . Agak2 ada lagi tak retis yang bole buat lagi sedap?? Saya cabar.. nak tengok yee

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 16
208

Inilah cara saya bekerja.. Kalau tak sempat kat ofis.. Kat rumah pun bole.. Tapi kat tingkat 4 la saya mmg buat ruang meeting yg best . . Kat tangan saya tu buku Kisah kejayaan Tips yang tak pernah saya share . . Syg mesti ada sekurangnya satu buku ini Dalam setiap rumah.. sebab ILMU dalam ni mahal.. Tapi buku ni murah je.. hanya RM68 ringgit. . . Sape nak.. PRE order.. Buku akan sampai di rumah

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 16
74

Saper brehi makan .. Kaki Ayam goreng kunyit?.. Pedal..hati.. Bubuh terong kecil.. . . Bau s3dap tak..? Dapnyerrr..

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 16
118

Pandanglah.. Lihatlahh.. 🎼🎼🎼🎤 Cincinku yang chantek ini 😅😅 naluri perempuan kn . . Hihi.. Saya suka ambik feel.. Sambil praktis jiget muzik video Yg baru.. Kena lenturkan badan dgn baik.. Sbb saya kan bukan penari.. Nok lompat2 gedikss tu bole la syg.. Syg ada anak2 kecik pandai menari tak? Klau ada tag kat saya gambar dan video anak.. Kot saya nak guna untuk music video sy..

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 16
65

❤️❤️❤️ Ralik saya tengok budak ni.. Comelnyaa dia... kecil2 dah pandai Nyanyi.. i am me.. . Semua set pink... Kurlasss . Meh sini syg.. Mama Vida nok cubit pipi... Geramnyaaa... Anak2 ibu kat sini mcm ni jgk ke bila dengar lagu saya?? Hihhi 😅😅😅 muahhh 💋💋💋

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 16
672

Huhu spotingnya mek dia.. Mek syg2 ada yg spoting mcm ni ke?? 😂😂 Tak sangka saya.. Hebat.. Kagum..

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 16
167

Ooooo Sayang.. Tq support lagu saya ni. Dah 6 juta.. 4 minggu... Sayang.. Bagi saya masa berkarya nak buat Yang terbaik untuk MUZIK VIDEO yer.. . . Kena sentiasa hits lagu ni deh .

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 15
2171

CikB naik marah 😡😡😡 @cikb_havoc66 Dia marah sape sbenarnya ni syg?? Tak faham saya balik keje tetiba cakap.. Jgn ada sesape ganggu mama . . Dia suka rap.. beat box dalam lif.. bunyi bergema Tapi last video tu yang saya suka tengok 😜

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 15
14

Salaam to All Sayang-Sayang DSV . You may know my story & you may also know my success. Do you know how these successes came from really many hard challenges? . Join me for 'Media Crisis Management Forum' (MCMF) 2017 and learn "HOW TO TURN NEGATIVES INTO POSITIVES". . If 'I AM ME' because I can do that, you can also be you and handle your challenges too! . Media Crisis Management Forum 6 & 7 Septe

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 14
178

Ayoo.. gitu menahh.. 😂😂😂😂😜😱😱 Macam kartun dia punya aksi. . . Saya suka kalau saper berani buat lebih dari saya.. Tapi tengoklaa nanti music video saya nak lebih kelakar lagiii.. kota lawan yerr syg2.. hihhi 😇💋💋😂😂😂 muahh

Dato' Seri Dr. Hajah Vida @datoserivida on Instagram photo August 14
140

Waahh sukanyaa... Saya ni kan.. Klau pakai pape MESTI nok pakai hok besar2 Pastu ada blink2 wlaupun ROCK . . Saya nyoping mana2 pun.. Kalau berlian tu kecik.. Rasa takde feel.. Bole demam 😅 Tapi kalu hok besar,, Mahal mcm mana pun saya beli.. Hihhi.. 😊😊🤗🤗🙈🙈 . . Syg rasa Apa menarik dalam gambar ni?

Popular Now

سمسار UAE للاعلانات @smsar10 on Instagram photo August 21
+ Board

السيارة للبيع مرسيدس بنز 2014 GLK 350 المسافة المقطوعه تقريبا 48000 km الحالة ممتازة جدا مواصفات خليجية سعر البيع 110 الف قابل للتفاوض بالمعقول للتواصل 0508111332 #0508111332G #مجموعة_حراج_ابوظبي_762

Barbara Brunca @barbarabrunca on Instagram photo August 21
+ Board

Mais que amigas, friends 😜 Você fooooiiii 😩 Eu nem sou tão mais velha que ela, mas a sensação é que a Irmã mais nova cresceu e vai para Califórnia e não vai voltar comigo pro Brasil 💔 Moli, nossos dias aqui foram incríveis, como sempre❤️! Aproveite muuuuuito lá, aproveite por mim e por você (não esquece😜), se não tivesse Thiaguim e as crianças, é oooobvio que eu iria junto 😂 e me grita sempre que

เสื้อผ้าแฟชั่น อัพเดททุกวัน @aress_shop on Instagram photo August 21
+ Board

ราคา 550 บาท ⭐สินค้าพร้อมส่ง 🌟Daisy Premium Collection 🌟ชุดเซท เสื้อ+กางเกง เป็นผ้ายืดเนื้อดี ซิบหน้าเสื้อมีฮูด ใช้ผ้าคอนตอน 100%เป็นผ้าดีที่สุดทำค่ะ แพทเทิลสวย เหมาะใส่ลำลอง ใส่ในวันพักผ่อน ผ้านิ่มๆค่ะงานตัดเย็บอย่างดี มาหลายไซส์ให้เลือกค่ะ ผ้าสามารถยืดได้มากกว่าไซสที่ลงได้ค่ะ 🎗สีเทา 🎗ไซส์ M อก 40"ยาว20" เอว 28"ยืด 36" สะโพก36"ยาว 12" 🎗ไซส์ L เสื้ออก 42"ยาว 20" เอว 30"ยืด 38" สะโพก 38"ยาว 12 🎗ไซส

Instablog9ja✅ @instablog9ja on Instagram photo August 21
+ Board

Preacher shot dead after his phone was snatched by suspected armed robbers, in the early hours of Friday, in Aba, Abia State

matnnegar © متن نگار @matnnegar on Instagram photo August 21
+ Board

• خدایا جهنم تر از نبودنت جایی را سراغ ندارم‌ تنهایم نگذار طراح: @murwarid_786 #متن_نگار | عکس‌نوشته‌های‌خودمونی @matnnegar

MTV.AM HD @mtvamhd on Instagram photo August 21
+ Board

Телеканал MTV.AM рекомендует 21.08.17 сходить в @mezzoclub и послушать @the_band_official & Karine Arusatamyan