padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 20
21

. @univ1933 • ⚡ trowbek, plesbek, basa eta ⚡ Mang @iam_ess juwara kelas unggal taun, pas masa masa es'em'a~ ngan always kandas perkara bobogohan! Maklum jaman eta can boga duit leuwih, jang ngajak manehna kabioskop. Fokus basa eta ngan diajar diajar, jang ngudag cita cita setinggi langit. Jaman eta mah nuju ripuh ripuhna, meuli roko oge ngan duarebuen/ meunang tilu batang. Kasakola leumpang, mun t

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 20
15

. "TONG MACE'UH SATEH" . Weekend dipake jang nyantei, jang berlibur, jang istirahat. Nuboga keluarga mah biasana pariknik, meh teu bosen. Bisa piknik numirah, bisa oge numahils, tergantung sieta. Ngan omat, mun keur pariknik ulah mace'uh teuing lur. Niat piknik kalahka cilaka, kan asa teu kudu~ kalem weh. Tong rusuh, kabagian keneh da sateh, moal beakeun da. Cilaka teu pira, era-na eweuh dua tea~

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 19
264

. APEUUUUUUUUU~ Tontonlah acara tv nu alus, meskipun lobana sih eweuh numangpaat. Mamang geus lila teu nonton tv, kecuali mengball. Sakalina nonton tv jang hurung hungkul meh aya batur! Beuki kadieu asa beuki kuli heureuyna tv, heureuyna ngabuli~ geus jiga teu ngahargaan batur! Netijen ayeuna geus parinter, geus apal eta setingan, tapi emak emak plus kolot mana apal~ hayoh weh ditonton! Dangdut sa

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 19
43

. "NUPENTING NYAMAN" . Ngarana gaya teu bisa diatur atur, da lain budak leutik. Sakirana nyaman, teu nyieun kapusing batur, lanjutkeun. Asal teu piomongeun mah, kalem weh, salagi nyaman. Tong sieun jadi diri sorangan, da eta mah hak pribadi. Mun batur komentar, keunlah sieta mah embung beda. Dasia hirup lain budak sakola, kudu saragam, wajar weh beda. Matak enjoykeun, tong dibawa rusuh, tong dipik

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 19
12

. "JUMA'AH SEMANGATS" . Kudu semangat menyambut weekend~ kudu jongjons. Keun teu boga duit oge, kami mah enjoy moal musingkeun. Bawa happy weh, da mun dipikiran teuing mah matak rieut. Eweuh numere semangat oge, kalemin weh! Meur keur saribuk~ Positip thinking weh, manehna loba karieut oge jadi teu mantuan. Ayeuna mah sorangan oge, keun~ dasaria strong keneh kan. Salagi bisa digawean nyalira, tong

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 18
8

. Tunduh, hayangna di imah, gogoleran bari nyo'o hengpon (lageday). Apadaya pedah kubutuh cicilan loba, matak teu bisa kikituan. Kalem weh, meskipun nundutan kami mah always nyalese~ moal kaduhung mercayakeun kami! . ⏫Follow/tag/share⏫ Usahakeun komen, damoal meakeun kuota! Buat info merch follow: @padulianjin666 Line: @tsz3575c ( pake @ ) . #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memeindon

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 17
15

. "LAIN UJIAN" . Berhubung ieu lain ujian nagara, kalem weh tong rusuh. Becanda sateh, tong datar teuing hirup teh, meh enakeun. Dek aya duit, eweuh duit, kahirupan nikmati weh sanajan pait. Mun amis babagi jeung batur, ulah dihakan nyalira, meh manjang. Intina ulah poho kabaturan numere jasa leuwih pas maneh hese. Kajeun ripuh tapi teu boga hutang, loba gaya meunang nganjuk~ Yakin eta mah moal li

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 17
17

. "TONG LEGEG BISI DITENGKAS" . Jaman ngora eweuh kasieun, legeg weh diheulakeun. Beuki dewasa loba kasieun, kudu ningali sikon heula. Tong sok pang aingna, diluar ditu loba nuleuwih timaneh. Wanieunlah mun sia bener, mun salah tarimakeun weh. Emosian wajar, tapi mun sia salah, ulah sok berulah. Geus hiruplah sakumaha maneh, tong nyieun pusing. Hirup teh geus rudet, ulah ditatambah deui kanu kieu.

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 16
14

. "KUDU STRONG" . Yu leuwih giat deui, leuwih fokus deui nutupan cicilan. Kurangi syare, ulin teu puguh, cicing eweuh pergerakan. Ayeuna geus waktosna mikiran kahareup, mumpung. Awak jaragjag keneh, mimpi jauh keneh, udag deui yu. Mun teu ngudag, atawa can hasil, minimal muka peluang. Tong ningali batur, geus mikiran weh diri sorangan. Dek jadi kumaha, dek nanaonan kahareupna mun kieu keneh Batur

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 14
148

. YU AH QUIZ! Merch @padulianjin666 . Syarat: 1. Wajib follow akun @padulianjing , @padulianjin666 , jeung @univ1933 2. Screenshot postingan ieu, share ka instastory maneh plus jawaban.! 3. Jawaban bebas, sangareunah beuteung sia weh! Nukocak mun bisa mah! 4. Make hastag #babagimerch 5. Tag story ka @padulianjing , @padulianjin666 , jeung @univ1933 6. Pemenang kumaha admin! Mutlak yes~ . Pertanyaa

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 14
29

. "EK NAON DATANG DEUI" . Mantan mun teu datang deui mah lain mantan~ Eweuh hujan eweuh angin jol datang dihareupeun. Jol ngetik "hai" dinu chat, nukamari kamana wae euy. Jiga anyar wawuh deui, kaku tea, baringung bari teu puguh~ Niat silaturahmi, nutungtungna hayang balikan deui. Taktik klasik nudipake keneh jaman ayeuna, geus apal. Ning tong datang deui, katimbang neang masalah~ Beda waktos, bed

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 13
11

. "MOAL AMENG AWAK RONGSOK" . Saminggu ieu awak asa teu paruguh, sare oge teu ngeunah! Ayeuna dek diimah heula weh, moal kaluar, moal lincah heula. Benerkeun awak nukamari di geber tuluy nepika maksimal. Geus rongsok teh ripuh, komo geus geuring mah, gerak oge hoream. Wayahna kudu istirahat, mun pemaen bola, maen tuluy, paur cidera. Keun batur liburan, aing mag didideu weh~ moal maksakeun. Bilih b

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 13
40

. "TONG SOK NGAJAGO" . Biasana oge lalaunan, nyantei, selow, teu rusuh~ Naha ai hareupeun kabogoh hayang tampil, legeg, wanieun. Nutara digawean, jol hayang digawean~ meh kaciri keren. Teu nanaon sih, ngan rujit katempona, da teu ngeunaheun. Jadi jelma biasa bisa meureun, tong diaya aya, komo picilakaeun. Tong sok hayang tampil, geus kieu weh jiga sapopoe~ Boga bebeja boga, teu boga bebeja teu bog

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 12
18

. "MODAL KAWANI" . Perkara cocok teu cocok ai teu boga kawani mah percuma. Angger nu utama niat plus kawani jang muka eta peluang. Sagala oge aya resiko, mun jadi hayu, mun teu jadi balik deui weh. Keun proses ngabangun eta mah, bisa dipertimbangkeun kapayun. Dek usaha, dek neangan kabogoh, dek neang pagawean, butuh eta. Kudu perhitungan, kudu! Ulah maksakeun teuing, enya oge sih! Ngan sakirana te

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 11
11

. "RUSUH TEU PARUGUH" . Rusuh nyieun hulu janten teu puguh, hayangna buburu beres. Selain nyieun rudet sorangan, tapi jadi musingkeun batur oge. Sikapi sagalana kukalem, kunyantei, kunyelow, meh nyalese. Sagala nurusuh hasilna moal maksimal, kajen telat tapi alus. Leuwih alus deui nyagancang, nyahade! Tapi hese ngajadikeun eta. Aya weh salah sahiji faktor nuteubisa nyieun sieta babarengan. Hindari

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 10
16

. Cuco meong, cuco meong, nying ih bahasa naon sateh. Teuing artina naon, niloba numake basa eta! meureun eta bahasa modipan ti "cociks bingits" meur yah. Bahasa jaman now rupi rupi, nepika eweuh digugel neang kosakata eta. Keunlah mamaneh, cuco meong cuco meong, juga nyarisi ditu! rvdet nempona... Keunlah kita mah bahasana kieu weh, tong nuaraneh! #rebonyunda ☠ . ⏫Follow/tag/share⏫ Usahakeun kome

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 10
18

. "KEEP NGIMPI" . Saria sukses kapayun kan eweuh nuapal, eweuh nubisa nebak. Boga modal naon maneh? Boga modal ngimpi apanan jiga aing. Keun batur dek cacalutakan naon, nupenting mah maju kahareup. Sakirana kami gagal oge, minimal geus nyobaan eta prosesna. Kaduhung pasti aya, unggal jelma boga eta mah, tong ditanya. Kusabab unggal poe diajar, nyaeta bagian tipelajaran hirup sia. Tong mimilu batur

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 9
18

. "DEK RAME DEK SEPI" . Saha sih nudaek kasepian, saha nudaek keramaian tutuluyan. Kabeh oge aya batesna, moal kitu tuluy, moal kieu kieu wae. Sepi syukuri, loba amini, rame sugan weh gancang nyalese. Kalemin weh, berdoa atos, nyumbang tanagi tos teu kaetang. Nya ayeuna tungguan weh, teuing datangna iraha, tapi pasti aya. Tong dibawa rusuh, iraha deui bisa gogoleran nyantei jiga basa eta. Moal mun

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 9
13

. "KABEURANGAN! . Geus kabeurangan mah lieur tea lanu hulu, Geus teu ningali lawan dipayun, geber maksimal weh. Kumaha deui~ mun teu dibuburu, kahirupan moal nyangu. Dikalemin oge hese ai can nepi mah, matak rusuh tea. Tapi omat kudu luak lieuk oge, teu bisa maen sikat wae. Saria hirup teu olangan. Loba keneh batur dijalan nulalaunan. Meunang gancang tapi kudu waras, tong sakahayang sia. Kudu milu

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 8
3

. "BEKTUWOK! . Sok mang, neng, aa, teteh sing semangat maculna~ Waktosna urang gas deui, tunduh oge gelutkeun weh. Dek kumaha deui, kami mah rakyat loba kahayang. Mun tunduh nyakabeakan kubatur, moal meunang nanaonan. Kalem weh mang, nyisi heula ngopikeun, mun laleleus. Mun tos enakeun, lanjut deui neangan posisi enakeun. Tong rusuh, nupenting nepi jeung nyalese~ Tong loba nyarita, can tangtu batu

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 7
29

. "POE LIBUR ASA GANCANG! . Nahanya poe libur teh liwat gitu aja, asa gancang teu karasa. Ai poe gawe asa lila, bari jeung loba ngaheuay tunduh tea. Mun dipikir sok aneh, naha kieu, naha kitu, tapida geus kitu. Ngarana jelma hayangna libur weh unggal poe, embung digawe. Tapi di imah butuh nyangu, loba cicileun~ kebutuhan kami loba. Milu alurna weh, ngeluh sasakali teu nanaon~ tong kalobaan. Ngeluh

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 7
20

. "PIKNIK ANTIK! . Tong numahal, tong numurahan, piknik mah dimana wae. Teu boga duit oge bisa piknik, pira ngampar samak oge piknik. Generasi loba kahayang, kudu pinter pinter ngatur ekonomi. Mun teu bisa ngatur, kalahka malik jadi ripuh kadiri sorangan. Bakat kuhayang eksis, sagala cara dilakukeun, nepika puak paok. Ulah nepi kadinya, kitamah kieu weh, tong ngungudag nuteupuguh. Sakirana teu mam

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 6
10

. "BAHAGIA TEUING OGE RIPUH! . Bahagia teh alus sebenerna, hirup enakeun eweuh beban. Ngan mun katuluyan oge pimasalaheun, komo leumpeung2 wae. Jelma hirup angger kudu boga masalah, supados aya nudipikarieut. Matak dijalan oge loba polisi tidur, meh kita lalaunan, teu monoton. Bersyukur weh dibere cobian hirup, tandana saria harirup keneh~ Intina saimbang, teu laun teuing, teu tarik teuing, ngan m

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 5
8

. "JONGJONINS" . Tunduh kieu ningali cuaca melenoy, asa dipepende. Dek syare tapina kagok, ning nyalesekeun tuluy nyarande. Aslina dibere poek, ngadadak hoream kieu dek gadag oge. Da ngeunahna ipok meti bari gosipkeun batur, nepika peuting. Ngeunahna gogoleran, bari disuguhan gorengan haneut anyar ngajait. Keunlah kalem weh, isukan geus weekend~ semangat sateh. Duit dadas oge, ulah hilap senyum, j

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 4
8

. "SEDERHANA TAPI NYIEUN CILAKA" . Aslining csku masia dek hirup mewah atawa sederhana mah. Moal matak nyieun kumaha kumaha, sia dek jumpalitan oge. Jelma hirup sederhana teh aslina alus pisan, panutan aing Aing weh harese hirup kitu, dibere loba beak, dibere eutik ngamuk. Tapida hirup sederhana nyieun cilaka batur jang naon~ Persetan sateh keur kasmaran, angger kudu ningali sikon. Sateh hirup da

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 4
14

. "NYALESE" . Serius teuing oge ulah, loba heureuy oge kade teu nyalese. Saimbangkeun weh, teu kudu nyaho carana kumaha, pokona rebes. Santei, lalaunan tapina nepi, tong nepika mogok tengah jalan. Intina mah tong ningali batur, da kemampuan batur beda beda. Tong disaruakeun da lain saragam sakola, ieu teh jelma. Mun bisa gancang, gewat tong ditunda. Mun asa lila, meureun loba kendala~ Kalemweh, en

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 3
21

. "ADI LANCEUK PASEA" . Aroma dendam, laga klasik, elklasiko, nya diimah! Aya wae piributeun teh, komo saimah keneh mah. Hal leutik oge jadi badag, teu pupuguh jol rarusuh. Sarua embung eleh, sarua embung menta maap tea. Ya wajar weh, ngarana hirup, dulur oge pasti aya slek mah. Da mun geus garede, komo papisah mah, aslina rindu. Ngan wajar weh era tea menta hampura tiheula, gengsi! Keun ribut mah

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 3
12

. "NEANGAN DUIT DULU GESS" . Liburan tos usai, tos waktosna neangan piduiteun deui. Omat neang nuhalal, ulah puak paok nubatur, teu barokah! Mun ningalian tanggal, ieu posisi awal bulan nasib akhir bulan. Tos mayan eungap ningalian acis, nyesa recehan hungkul. Keunlah batur oge sarua jiga kami ripuh, kalem weh. Engke oge normal deui, lancar deui, moal macet jiga kieu. Tong buad baed sateh, ngewa~

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 2
36

. "NGAN BISA KAINJEM" . Ngarana usaha, kadang leuwih, kadang teu nyesa hiji acan. Kadang aya numeuli, kadang sepi tea jiga kuburan anyar. Sakalina meunang rejeki, eta oge receh, bari diinjem kubatur. Keunlah sagala tanagi nutos kaluar, eta tos usaha tikami. Minimal kami teu cicing ngajedog ngantosan keajaiban duit murag. Sagala oge butuh pengorbanan, butuh proses, bawa kalem. Tong nepi weh karagra

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo January 2
183

• • Ceuk aing oge apa, siamah karampring! Dibere taun baruan teh kalahka ngaruksak~ teuing lokal atawa warga asing, dibere enakeun teh, ngadon dikieu kieu. Geus ruksak mah embung ngagantian~ da patunjuk tunjuk tea, sieta sieta sieta lain aing. Matak geus ulah popotoan diditulah, ngarah keren hungkul kan, loba like socmed, meh kaciri ulin kubatur 💩… Geus caricing diimah weh, tong maksakeun hayang k

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo December 31
78

• • • • Syarat syarat sia meunang taun baruan, menurut komunitas (IBS) ibu ibu berdaster bergosip~ 1. Saria tong marabok!!! Mun kagok, ulah rese ajg~ 2. Beres nempoan mercon balik, ulah loba nyimpang sateh~ 3. Mun teu boga duit, tong maksakeun hayanv jiga batur! 4. Mun posisi ayeuna gawe, geus macul weh, puguh meunang duit. 5. Ulah tudat tidit goblog, dihareup maneh oge macet sarua! 6. Tong rusuh,

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo December 31
81

. Wih gencar kieu dek taun baruan~ kumaha tos ayaa acara? Atawa eweuh gadag! Ah pokona mah sing tertib weh, ulah rusuh, da sateh lain keur daremo. Intina mah nyelow weh, tong ngariripuh diri sorangan. Nugeus boga acara silih ngahargaan! Nu teu boga acara, geus dibumi weh calik manis payuneun tipi. Kumaha tos kuriling bandung pan. Maraneh tos ningali patung ieu acan? Geus loba dimamana~ ceuk maneh

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo December 30
110

. "EK KAMANA SATEH" . Nuboga duit mah pariknik bari jeung teuing kamana~ Macet tiditu tidieu, nupenting mah milu mamacetan. Keunlah urusan manehna, nupenting teu ngarugikeun. Uyuhan liburan unggal taun rumeuk kujelma, pinuh jiga sireum. Nuteuboga kagiatan caricing weh diimah~ sarua wae! Tong sok hayang mimilu batur, da sieta mah lain liburan. Tapi neangan kapusing, kacirina weh jiga nuenakeun~ Asl

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo December 29
204

. Wahai warganet netisen or kaum usuman~ keur usumnya posting kikieuan dinu story IG/Wassap! Sok weh sih mamaneh eta mah, hak saria kuota saria masia! tapi jang naon sih faedahna! Mun menta masukan keur kakurangan sia mah loba, sa hvs oge moal mahi~ • kahiji tampilan maneh oge, biasa aja! Kadua beungeut sateh pas pas an, duit eweuhan, mun aya kariweuhan pang hareupna. Jadi instropeksi weh kusorang

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo December 29
14

. 2017 tereh beres, tutup kalender. Longwikens geus puguh macet, mun eweuh keperluan ning liburan diimah weh. Mun tos kapeugat janji jeung batur, kalem weh tong rusuh. Omat~ tong ngaripuhkeun batur, tong maksakeun komo teu boga duit mah. Kudu diperhitungkeun sateh sagala oge, tong jol maaing~ tungtungna "tulungan aing euy". Kajeun teuboga tapi teu ngaripuhkeun sasaha~ wilujeng liburan! Ngopikeun h

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo December 28
17

. "EK KIEU WEH HEULA" . Ngagas atos, ngungudag tong ditanya, nyeri hate unggal poe. Tos sagala diusahakeun, geus dimodip kitu kieu teu nimu! Asa geus maksimal, tapida can kaciri wae eta hasilna~ Hirup eta pabeulit, mun dipikiran teuing bisi jadi olegun. Jalanan weh samampuna, da geus kudu kitu meureun. Mun dipaksakeun oge mun lain jodohna mah, nya moal. Kalem weh, teu maneh wae nu paciweuh jeung h

Popular Now

с Любовью (из Сочи) @koshkinalena on Instagram photo January 20
+ Board

Я сегодня поздно. С одним волнующим меня вопросом: что для вас семья? Считайте, что это соц. опрос., но мне правда очень важно мнение каждого из вас. Как вы чувствуете для себя? Спасибо❤️

‏⠀⠀⠀⠀تراثيات تبوك @abudayah1 on Instagram photo January 20
+ Board

الجوف الثمانينات ميلادية 2صالح بن فرج الحازمي 3سعود بن هطيل الحازمي . #صور_قديمه #زمن_الطيبين #راحو_الطيبين #الجوف#سكاكا#دومة_الجندل #الحازمي#حازمي#السعودية#زمان#قديم#الماضي#ذكريات

Bruno Cardoso @bcbrunocardoso on Instagram photo January 20
+ Board

Obrigado Mãe música por me fazer senti-la. Sou feliz com você, feliz em cantar você todos os dias. Que assim seja até os últimos dias da minha vida! 🙏🏾 Não me vejo sem você. Foto de ontem em #Mesquita #RJ por @ovitorbranco 📸🤙🏾 Valeu a todos que cantaram e arrebentaram no astral com a gente. Foi massa estar com vocês no show. Até a próxima!!!! @sorrisomaroto #Tour #DeVoltaProAmamhã #AoVivo #Sorriso

Mutfak Sırları @mutfaksirlari on Instagram photo January 20
+ Board

Acısıyla tatlısıyla 11 koca yıl geçmiş. İnsanların birbirlerine tahammül edemediği, durgun sularda fırtınalar kopardığı şu zamanlarda daha daha iyi ve güzel günlere inşallah ❤️🙏 @sosyopark

ТД Актобе Ажары #317бутик(3эт) @diana_showroom on Instagram photo January 20
+ Board

OMG! @photographer_mika я даже не думала, что фотки будут настолько шикарными!!!!! Ты просто профессионал!!!! Я еле дождалась их до вечера))) Я давно мечтала о такой зимней, фотосесии😍😍😍Мика, ты исполнила мою мечту! С тобой очень легко, просто, весело! Несмотря на ужасный мороз, мы это сделали😬😂😂😂 Все, кто мечтает красиво и волшебно запечатлить свои счастливые дни, знакомьтесь с @photographer_mika

Photographer Anastasia Kuchina @nansysphoto on Instagram photo January 20
+ Board

Друзья, срочно переходите по ссылке в профиле, ведь до окончания продаж моего видеокурса, посвящённому работе со светом осталось всего несколько часиков!  Я старалась создать интересный обучающий видеокурс, основанный на моих знаниях, опыте и ощущениях. Там всё просто. Только одна сложная схема света, остальное- максимально простое. И в этом вся фишка. Не отвлекаясь на сложности, вы видите главное

Псков  Куда пойти В Пскове ? @pskov_go on Instagram photo January 20
+ Board

Спокойной ночи, Псков🌙 📍Какое по вашему мнению самое красивое место в Пскове? 📷Фото:Александр Авдушев #псков#ночь#pskov#pskovgo

3em3 @3em3tv on Instagram photo January 20
+ Board

Tá no ar! Saiu nosso novo episódio na Islândia, onde mostramos um pouco das praias de areias negras do sul do país! ❤️ Confere lá: 3em3.com/islandia_ep03

Frases | As Cifras @ascifras on Instagram photo January 20
+ Board

👉🏻Da @lojavenzza❤ Muitas promoções na @lojavenzza Acessem: www.lojasvenzza.com.br faça sua compra e ganhe um óculos Original de brinde! 👓 _ Enviam para todo o Brasil meninas, conheçam: @lojavenzza @lojavenzza @lojavenzza @lojavenzza

Frases | As Cifras @ascifras on Instagram photo January 20
+ Board

👉🏻Da @lojavenzza❤ Muitas promoções na @lojavenzza Acessem: www.lojasvenzza.com.br faça sua compra e ganhe um óculos Original de brinde! 👓 _ Enviam para todo o Brasil meninas, conheçam: @lojavenzza @lojavenzza @lojavenzza @lojavenzza