padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 18
1

. "MUN WANI MENTA LANGSUNG" . Begitulah awewey, sok isin isin tapi hayang. Mun lalaki mah maen sikat wae, ai awewe mah beda~ Era era tapi cicing, eweuh pergerakan, tapi wajar. Istri mah da nungguan, lalaki nugarencar... Mun awewe maceuh, paur opset, kalahka rvdet ningalina... Geus gitu weh, teu kudu dirobah, geus kodratna~ Mun jodoh mah moal kamana, tungguan weh, Nepika seubeuh waktosna... 👌 . ⏫Fo

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 18
5

. OMAT DINTEN AYEUNA TERAKHIR! . TOTE BAG + KAOS + 2 LIMITED STICKER HARGA #DULURRICKO : 140.000,- (BELUM ONGKIR) HARGA #ETATERANGKANLAH : 120.000,- (BELUM ONGKIR BOOKING PREORDER / TRANSFER 10 AGUSTUS - 17 AGUSTUS 2017 PRODUKSI MULAI JALAN 18 AGUSTUS - 31 AGUSTUS 2017 KICK OFF TANGGAL 1 SEPTEMBER 2017 _ . 🙏 👇👇👇👇👇 FORM ORDER~ Nama: aceng alamat: jl. Abc eecde efg / bangladesh no telp: 0812345678

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 18
14

. "AKIBAT LOBA NYANGU" . Nyangu eta baik keur kasehatan, meh tubuh sehat. Tapi loba teuing kalahka nambru, hese usik. Jadi daharlah saceukapna, ulah kamalinaan teuing. Awak butuh giji, tapi awak lain toren cai, hayoh weh di eusi. Wareg nyieun tunduh, kamerkaan nyieun tunduh. Saeutik nupenting nikmat, beda beuteung beda penampungan. Ulah kaleuwihan, ulah kapinuhan, lalaunan sateh~ 🎬 . ⏫Follow/tag/s

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 17
33

. "NAHA KUDU AING ANYING" . Mun bisa gawe sorangan, gawean sorangan. Ulah menta bantuan ajg, sateh geus garede~ Geus teu kudu dibejaan, geus bisa milah mana nualus. Maenya weh kudu dibejaan tuluy, dek nepi iraha. Kudu wani nyobaan, salah mah eta hal biasa. Meh saria diajar, kahareupna leuwih strong jagjag, teu ripuh. Hirup mah kieu weh, tapi kudu aya perobahaan. Mun kieu wae tuluy mah, tungguan we

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 17
6

. "ASA ENCAN MERDEKA" . Mun kabogoh atawa pamajikan maneh tutah titah keneh, Berarti hirup maneh can merdeka, dijajah keneh. Wajar si ditutah titah mah, tapi kan teu bisa sangeunahna. Hirup kudu silih bantu, ai ngahesekeun mah kajeun ulah. 🇲🇨🇲🇨🇲🇨🇲🇨🇲🇨🇲🇨🇲🇨 . ⏫Follow/tag/share⏫ Usahakeun komen, damoal meakeun kuota! Buat info merch follow: @padulianjin666 Line: @tsz3575c ( pake @ ) . #padulianjing #i

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 15
21

. "ULIN WAE SATEH" . Ulinlah saceukapna, ulah kaleuwihan. Saimbangkeun antara macul jeung ulin. Silaturahmi ulah peugat, dapur tuluy ngebul. Lalaki oge butuh hobby, butuh nyisi jang ngopi. Asal nyaho batesna, sagala bebas, eweuh nungalarang. Ngarti meh kaharti, mun dek dihargaan, hargaan heula batur. Sakirana piributeun mah, kajeun balik, mending ngelehan. Eleh can tangtu leweh, ieu mah ngelehan d

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 14
26

. "WILUJENG MULIKBEK" . Kahirupan moal nutur maneh, maneh nunutur hirup. Cobalah maksimalkeun naon nudiboga, lain ngeluh teu puguh. Life mah kieu weh, haha hihi, meskipun peurih tapi kaharti. Mun galau nyimpang heula ngopikeun, mun aral jadikeun energi. Lebar meakeun waktos mikiran batur, iri mah moal nepi, moal hepi. Sakieu oge geus mayanlah, aya pergerakan, teu cicing teuing. Lumpat tuluy, udag

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 13
12

. "NGAGOKAN" . Mun masalah sangu menyangu atawa dapur mah ulah ditanya. Tapi mun dijalan mah, duh euy rempongna eweuh dua. Kajeun dibumi weh, ulah turun kajalan bari kekebutan. Ngagokan minuhan, jeung sok teuing dek kamarana. Ya kahirupan eta geus aya takdirna, tong maksakeun. Mun takdirna dibonceng, geus weh dibonceng, nyaho nepi. Alus sih hayang mandiri, tapi luak lieuk heula, sakirana ngaheseke

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 13
31

. "HOLIDAY PADAHAL DI IMAH" . Batur mah apalna kita hirup teh enakeun~ Eweuh masalah eweuh beban, mineng liburan. Padahal mah socmed teh ajang nipu, jiga nuenya. Maranehna weh teu apal, jiga kumaha kahirupan dibelah ditu. Sarua poekna, sarua ngesangna, ngan kacirina weh keren. Intina mah ya jadi diri olangan weh, nipu eweuh mangpaatna. Hesye bilang hesye, ripuh bilang ripuh, tunduh nya syarekeun.

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 11
12

. "KABOGOH LAIN BAHAN UJI COBA" . Sateh kudu mastikeun, eta kabogoh atawa pelatih bola. Bisa ngatur maneh sangeunahna, sakumaha manehna. Ngatur nu asup akal meunang, tapi nyiksa mah ulah. Apanan sateh kudu jadi diri olangan, lain tuturut batur. Keun ai batur kitu mah, da aing mah kieu weh, Daek syukur, mun hanteu nya kami ngantri ditoko nulaen. Jadi kudu silih ngeusian, silih nutupan, lain mangpa

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 10
13

. "DIAJAR TI MENGBALL" . Salah satu nu ngahijikeun umat selain agama, nya sepakbola. Latar belakang pendidikan, pagawean, jadi nomer kadua. Berawal ti hobby nusama, ngabela tim nusarua, ngahiji. Berbaur ditengah kerumunan jelma, padahal eta teu wawuh. Kusabab kecintaan numendalam, teu wawuh oge dulur. Nupenting mah gorowok bareng, bungah bareng, sedih bareng. Pokona sepakbola nyieun loba picaritae

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 10
11

. TOTE BAG + KAOS + 2 LIMITED STICKER HARGA #DULURRICKO : 140.000,- (BELUM ONGKIR) HARGA #ETATERANGKANLAH : 120.000,- (BELUM ONGKIR) BOOKING PREORDER / TRANSFER 10 AGUSTUS - 17 AGUSTUS 2017 PRODUKSI MULAI JALAN 18 AGUSTUS - 31 AGUSTUS 2017 KICK OFF TANGGAL 1 SEPTEMBER 2017 _ . 🙏 👇👇👇👇👇 FORM ORDER~ Nama: aceng alamat: jl. Abc eecde efg / btangladesh no telp: 081234567890 design: #dulurricko / #eta

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 10
18

. "HARE'ENG LOBA BAYAREUN" . Hare'eng eta bisa datang kapan wae. Tengah bulan nepi akhir bulan mah ulah ditanya. Macul jang neangan piduiten, tapi hasilna teh liwat kitu weh. Loba bayareun, loba cicileun, can kudu tuluy ngebul eta dapur. Bersyukur weh masih dibere kasehatan, rejeki nualit oge nikmati. Ngarana hirup, jiga roda berputar, kumaha carana meh pupuiran. Ulah mikiran teuing batur, batur h

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 9
11

. Cees ceesku yang nanti malam kesepian. Ulah hilap ngopi, bari streaming mamang di @mugosmedia , disana mamang akan di introgasi seputar @padulianjing . Tapi teuing sih mau ditanya apa, pokona mah bisi hayang apal mamang numana? Atau hayang apal awal mula padulianjing? Atau bahas mantan nu piomongeun? mangga disimak! Mamang siaran hehe... Omat ngeusi kuota heula, atawa neangan wifi haratis. Meh s

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 9
16

. "SETRONG TOS BIASA" . Karena hirup unggal poe eta diajar~ Beuki heuras beuki apal kudu kumaha kadituna. Sok weh bere deui masalah nukitu, paling saliwat. Ngarana oge geus apal, geus moal nyasap jiga awal deui. Baheula ngurusna ripuh, ayeuna jadi rapih, gancang~ Cetek ajg masalah leutik eta mah, teu kudu dibantuan. Sateh setrong, geus sakti, teu kudu tunya tanya, sikat. Bereskeun, seleseikeun, ti

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 8
35

. "TEU KIRANG ROMANTIS KUMAHA AING" . Romantis hungkul ternyata teu ceukap jang sieta, Kudu ngebul kudu ngesang anggeur kudu nyangu. Teu bisa dahar jeung cinta, wareg hanteu piomongeun iyah. Tetep lalaki kudu ngabret, mun cicingeun mah, kagesut. Kudu pinter, kudu cerdas, meh bisa tampil hareupeun manehna. Tong loba tunya tanya, gerak sateh, neangan peluang. Gedekeun awak, lain gedekeun nyarita ajg

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 8
4

. Rapatkan barisan! Gedekeun kawani. . #Repost @della_endriansyah (@get_repost) ・・・ REK ELEH EREK MENANG KUTETAP MENDUKUNGMU BANGKITLAH.. BANGKITLAH OH PERSIB KU KU KU KU KUKUKU~ #kamaraingkumahaaing#persibjiwaragakami#frontlineboys#nyadong

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 8
15

. "ASMARA LOBANA BECANDA" . Percintaan teh sok teu katebak, Jiganu hese padahal hampang, Jiganu hampang tapi eweuh hasil. Naon nudipikahayang hese nyangsang. Diheureuykeun kalahka manjang nepika ayeuna. Begitulah kahirupan, ayeuna kieu, isuk kitu~ Gancang robahna jiga cuaca, jol mendung, jol hujan. Nikmati weh perlahan, sagala tos aya nungatur. Kita mah ceukap jalanan, meskipun parait kieu ajg. Ta

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 7
5

#Repost @padulianjin666 (@get_repost) ・・・ . THANKS FOR LOYAL! lalaunan jadi badag, babarengan jadi loba kawani. Nuhun tos nyupport @padulianjing , mugi kapayun kami leuwih mangpaat dalam ngabagi energi liwat merch~ semangat kami mencerdaskan maraneh meh leuwih strong, teu ripuh, jeung menikmati hirup nu kieu kieu wae. Hayu urang babareungan leumpang, sugan bisa diluhur babarengan. Silih nyupport s

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 7
21

. "TELAT MANGKAT" . Poe senen, poe nu nyieun kerudetan. Nya telat mangkat, nya kabeurangan. Batur asa garetol, ai aing kaleum kieu. Loba kaleum oge salah, gancang teuing dek kamarana. Jadi stabil weh, saimbang, meh teu oyag. Macul macul, ulin ulin, piknik nya piknikeun. Selowkeun, ngabret teuing oge paur cilaka. Tetap semangat ce'es, tetap tersenyum. Ngopi heula, meh dinten ayeuna leuwih bercahaya

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 6
14

. "TIRIS KIEU" . Cuaca beurang hareudang, peuting tiris pisan. Always jaga kesehatan, siang buligir, peuting dijeketan. Maklum usia teu sajagjag baheula, dibere geuring ripuh. Jadi jagi kesehatan sateh, ulah pa aingna, kudu mikir. Kahirupan kudu ngebul, mun geuring nya eureun eta dapur. Nyangu kudu tuluy jalan, awak kudu tuluy jagjag, enakeun. Ngeluh mah wajar, nu teu wajar ngeluh tapi eweuh perge

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 6
102

. "UDAG AING MUN BISA" . Geus jarang manggih weekend senang, Akhirna setelah persib maen enakeun, sare tibra. Hudang sare loba senyum, bari cikopay hideung. Aslina ieu poe minggu terbaik, setalah lobana buad baed. Biasa aral, ayeuna kaleum kieu, eweuh beban. Syare oge asa nikmat, nu kurang sare oge asa jagjag. Ya kahirupan naek turun, tapi mugi mah enak tuluy teu eureun. Btw pemaen terbaik mang fe

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 5
55

#Repost @univ1933 (@get_repost) ・・・ . "KUMANAH" . Nah kieu sib ulin teh, mamprang enakeun. Gas tuluy, nyetak peluang, meunang gede. Aslina teu hariwang, enjoy nontona oge, teu waswas. Mugi kapayun tuluy kieu, eweuh beban, teu piomongeun. Keun kabobolan mah, mugi engke mah leuwih rapih. Senang mun persib maen kieu teh, hate bungah. Sok pundung mun maenna tunduh, komo eleh atawa draw. Aslina ieu kak

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 5
10

. "MANTAN SOK DATANG DEUI" . Bgitulah kahirupan, mantan sok nyieun ulah. Geus kasep atawa geulis mah, sok jol hayang ngomen "hai" Baheula sateh kamana wae, ai udah gini weh diudag. Kamari kamari diantep nepika dek kadaluarsa. Ngarana jelma butuh proses, butuh waktos berubah. Nu gorpat, jadi leuwih hade. Nu piomongeun, jadi pireseupeun. Matak ulah kaduhung mun geus peugat, wayahna weh. Ayeuna tos m

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 5
106

. "PEMAEN ANYAR" . Loba simpang siur pemaen anyar persib teh euy... Oh ieu pemaen anyar persib teh, halimah junior! Halimah ieu adi tere neymar junior, percis sih, ngan beda saeutik. Harga 222juta dolar, bisa meuli kabeh bis nungetem diterminal caheum. Bisa naek angkot tilu taun tilu peuting, teu ereun. Bisa dagang sangu ti ujung nepika ujung terminal pasopati. Bisa meuli seblak, jeung tukang daga

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 5
7

#Repost @univ1933 (@get_repost) ・・・ . "SOK GEURA TARUNG" . Sok babacaan heula sib saencan tarung, Meh dimudahkeun eta tilupoin, teu ripuh jiga kamari. Piraku dek kieu wae, kudu aya perubahan, nu enakeun. Kudu aya permainan nu signifikan, keun eleh meunang mah kumaha engke. Ayeuna fokus heula hasilkeun peluang, cetak angka. Sugan ti poe ayeuna jadi matak lumpat kaluhur. Ngudag nu tinggaleun. Ayo ma

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 3
28

. "GEGEL SING JERO" . Kahirupan ieu pagegel gegel~ Mun embung kagegel nya tong hirup. Gegel sing jero meh maneh apal jiga kumaha, Pelajaran keur hirup kapayun, meh teu tikusruk deui. Diajar meh parinter, meh strong, kuat kokoh teu roboh. Eweuh kata terlambat, kudu berubah sateh, usia geus kolot. Piraku dek kikieuan wae, lebar waktos, beak diongkos. Lobakeun ulin, perbanyak macul, nyangu plus pikni

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 2
110

. 👇KUIS!👇 "TEBAK PENYANYI, JUDUL LAGU, DESKRIPSI LAGU?" . MORNING CE'ES!!! Pagi kieu ngeunah na ngopi ududs, bari heureuy~ Cik mamang pengen ngetest kemampuan didinya~ Syaratna: 1. Follow akun merchandise > @padulianjin666 2. Mention jawaban, plus tag 3 orang teman (teu meunang tag mantan) 3. Jawaban boleh heureuy, boleh serius. Tapi alusna mah heureuy, meh kreatip... . PERTANYAAN: 1. Saha nunyany

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 1
230

. "NUHUN PISAN RICKO" . Baheula moal kapikiran sastadion aya biru jeung oren. Baheula moal kapikiran maung jeung macan ngahiji. Baheula moal kapikiran aya syal gue persib, persija nu aing. Aing salah sahiji nutadina berpikir sulit, moal bisa, ngimpi. Tapi pedah kejadian alm Ricko, ayeuna terpampang nyata. Semua elemen bergerak menuju damai, ngahiji, bersatu, sepakat. Membuang semua senjata, demi s

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo August 1
12

#Repost @univ1933 (@get_repost) ・・・ . AGUSTUS SOK ALUS . Sok atuh euy semangat deui, dibulan nu anyar ieu. Nuboga masalah, cing digampilkeun meh nyalese. Nuboga hutang, sok atuh mayar heula, minimal kubasa. Nuboga kabogoh, peugatkeun, percuma ai teu dikawin. Nujomblo, cicing weh dangukeun, udag heula prestasi. Awal bulan selalu enakeun, dompet kandel, loba senyum. Kudu diawet awet, meh senyum nepi

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo July 31
5

. "KEREN ETA" . Keren mah lain bawaan lahir, Tapi diciptakeun kudiri olangan. Teu kudu milu campur batur, Fokus kadiri olangan. Mandi, bersih, make minyak seungit. Kumaha batur dek bogoh, ai km bau awak. Jadi minimal sateh ngurus heula diri olangan, Minimal nyiptakeun peluang, maen cantik~ Keun hasil akhir urusan paneri. 😎 . ⏬⏬⏬⏬⏬ Ssstttt..... Salah satu solusi mengatasi kejombloan dan kesepian😁 c

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo July 31
15

. GEMASH! . Sok ateul mun panggih nu gemash teh~ Antara keheul jeung bungah eta beda ipis. Sarua jiga bobogohan, adakalanya enakeun aya oge geleuh! Moal mungkin hirup enakeun wae, wajar naek turun mah. Nikmati weh rejeki meskipun alit, leutik, tos aya nungatur. Bawa enjoy tetap tersenyum, usahakeun ngopi dua gelas. Niscaya kahirupan mah kieu kieu wae, tapi moal piomongeun. 💞 . Noted: wilujeng sene

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo July 30
8

. "WEEKEND KUKUMBAH" . Akhirna beres oge ieu weekend rudet. Mun direkap saminggu ieu, loba pisan kejadian. Ti alm Ricko, bunuh diri gateway, bdg marathon, persib eleh. Kahirupan eta diantara suka jeung berduka. Kabeh jelma pasti ngala'aman posisi eta~ Kudu siap mun ditinggalkeun, kudu strong, bawa kalem. Ngopikeun heula, menikmati malam nu enakeun. Semoga kapayun eweuh deui carita nu parait jiga k

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo July 29
1

. "NINCAK" . Kenangan aya jang ditincak~ Moal mungkin saria cicing dinu masalalu. Geus nu enggeus mah enggeus, tatap weh kapayun. Mun kamari hasil kirang enak, mugi dipayun enakeun. Piraku kudu nungguan manehna sadar, atuh lila ajg. Ayeuna mah lumpat weh heula, udag nubisa diudag. Teu kudu ngarungsingkeun batur~ fokus jang dapur. Beda jelma beda masalah, ulah milu campur. Bawa enjoy, ulah hilap ny

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo July 29
46

#Repost @univ1933 (@get_repost) ・・・ "H E R O E S" iyeu superhero anu asli didunya nyata Wani ngorbankeun nyawana Total jeung loyal ka club kebanggaanna Melaan nyalamatkeun musuhna Tina amarah baladna Sing tenang di ditu jang Tong hariwang tong keueung Di dieu maraturan ku do'a jang Sangkan ujang tenang Mugi gusti ngawales jasa ujang Sing di caraangkeun hate pikiranna anu tegel bebeakan ka ujang

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo July 28
525

. #sekilasingpo - T Y T Y K T E R A N G - 👇👇👇👇👇👇 T E R C Y D U K ! T E R C Y D U H ! T E R G A B L A G ! Barbuk Digital Moal leungit Dek Dihupusan Oge 👿 . Noted: nu boga info leuwih lanjut, mangga asupkeun ka kolom komen~ meh ka up! . ⏫Follow/tag/share⏫ Usahakeun komen, damoal meakeun kuota Buat info merch follow: @padulianjin666 Line: @tsz3575c ( pake @ ) . #padulianjing #instasunda #memesunda #d

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo July 28
19

. "LOBA UJIAN" . Unggal poe ujian, ngapalkeun hanteu hayoh diuji. Ngarana hirup, 99% ujian, sepersen syarekeun. Ujian lain nyieun pinter, tapi matak leuwih sigap, leuwih gesit. Kumaha weh carana, nupenting kaeusian, minimal teu ngacirikeun odob. Hasil akhir butut mah keun, nupenting maneh geus bisa ngarang bebas. Karena leuwih good, Nyarita panjang nu eweuh faedahna, katimbang teu di eusian. Keun

Popular Now

Jason Poston @jasonpostonpro on Instagram photo August 19
+ Board

Caption help? 😂 - Wtf! 🤦🏻‍♂️What happens when I try to entertain our social media director @beckytalkalot with my T-Tex dance skills.

DayDayBadass @dayday_badass on Instagram photo August 19
+ Board

Each and every Thursday wit yo girl @dayday_badass and my dj @illwilldet #vipthursdays @eroticcitydetroit $5 dollar mixed drinks 🍹 3 for $25 all liquor 🥃 $150 all liquor bottles 🍾 $75 rose til 12 🍾 $1 jumbo shrimp 🍤

Basra Store Shopping @basra.store on Instagram photo August 19
+ Board

زيت الورد من شركة now الامريكية ❤ السعر 20$ فوائد زيت الورد للبشرة : زيت الورد له تأثير الترطيب ، فهو يساعد في التخلص من جفاف البشرة و التشقق . و ذلك عند تطبيق زيت الورد علي البشرة الجافة ، يقوم بتغذية البشرة و يساعدها في الإحتفاظ برطوبتها . يعد زيت الورد أمر ضروري للبشرة الدهنية ، حيث يمكن إستخدامه لتنعيم البشرة فهو يعمل كمادة قابضة تساعد في شد الجلد و فتح مسام البشرة. يساعد زيت الورد في محارب

FAITH - FAMILY - FIRE @fittofightfire on Instagram photo August 19
+ Board

Was asked recently, what qualities do you look for in someone wanting to become a firefighter? Here's a list I came up with. Feel free to add any others in the comments. Fitness: Showing up fit shows that you have already invested in the job prior to getting the job. It also shows that you're honoring the responsibility in front of you and have the discipline to consistently train. Good attitude

Bee Juta @beejuta on Instagram photo August 19
+ Board

พวกเราลูกศิษย์พระอาจาร์ยตุ๋ย #สายพญานาค #ขอบคุณผู้ร่วมทริปทุกคนนะคะ #อิ่มใจ