padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 21
59

. Geus kolot ningan, mugi bisa mere hiburan, mangpaat ka saria. Da hirup mah kieu weh, teu robah, awet ngora, paling pemikiran weh jadi leuwih mateng, teu asal nyikat. Sing leuwih barokah weh leumpang kapayun, always lobakeun ngabagi senyum, embung dijieun rieut kanu duit, meskipun butuh. . Noted: diantos ucapan ce'es2 sadaya 👌 jang mamang! Bebaskeun! . ⏫Follow/tag/share⏫ Usahakeun komen, damoal m

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 20
8

. "WILUJENG JUMA'AH" . Semangat sateh, dinten juma'ah, bade weekend. Nudek macul, nudek kuliah, nudek sakola, gariat sateh. Ngupi heula meh lalancar sagala usaha poe ayeuna. Teu kudu ceurik, geus garede, komo nyeri hate mah. Anggap weh sagala nu ngaliwat, jiga hitut. Ayeuna fokus weh berbenah diri, teukudu mikiran batur. Rumasa diri sorangan can baleg, tong milu campur. 💀 . Noted: foto mah bebas,

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 17
16

. "MUGI GANCANG CAGEUR" . Masa masa sulit mah sok datang teu diondang. Tinggal kumaha aingna weh bisa teu ngaliwatan eta. Kumaha pengalaman weh, pasti bisa tapi lilana teuing. Jelma teh barareda, matak nyaleseikeun na teu sararua. Aya nudibere gancang, aya nu kudu nungguan lila heula. Bawa kaleum weh, proses teh nyarieun saria dewasa. Tunduh!! mah sarua tunduh, capek!! teu saria hungkul nucape~ So

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 17
32

. "DUNIA TIGULING" . Ceukap di pelem weh nutibalik, tiguling, jeung patuker mah. Dunia nyata ulah nepika kieu, bisa rvdet bin aral jeung nasteung. Teu kabayang indungna kalahka cicing, lain ngurus imah. Ngurus gosip kaditu kadieu, sedangkan sibapa ngurus budak. Nya silih mantuan weh, silih ngeusian stangtu mah. Dek jadi kumaha budak diurus ku salakina hungkul~ Kudu kudua-an! Dan nyieuna oge kudua'

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 16
37

. "KASEP/GEULIS TEU CEUKAP" . Mun sakirana neang nu kasep/geulis mah dijalan loba. Indit weh geura ka mall, loba pisan, teu ka etang~ Tapida neangan pasangan teu saukur kukituna hungkul. Neangan nu pinter, silih ngerti, silih ngarti, teu sederhana. Sakirana nyaman, komo mapan, beungeut jadi nomer paneri. Wayahna weh kasalip kunu kitu mah, da saria boga apa. Matakna sing giat weh macul, benerkeun d

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 16
639

. Wih makin seru kieu, jadi jigana perang teh antara onlen vs oflen! Ayeuna giliran onlen demo payunen gasibu, nuntut hak na meh teu dicabut. Teknologi beuki canggih, masyarakat beuki parinter, ayeuna kumaha ceuk penumpang weh dek numana? Intina warganet hayang numirah, gancang, nepi, nyaman, geus eta weh ceukap. Tinggal kaduana weh bersaing secara sehat. Mun sakirana geus teu ngahasilkeun, ganti

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 15
86

#Repost @univ1933 ・・・ . Kumaha yah, cuman bilang "aduh"! Tetap semangat sib, permainan mah cukup, ngan hasil kirang memuaskan. Eleh enya eleh, tapida kumaha deui. Geus kuduna kitu meureun. Cuman naha sih pebri jola bili hese maen bareng yah? Eta hungkul aing mah! :( Semangat sib 💪 . Kumaha ceuk saria pertandingan bieu? a. Bodor b. Aral c. Biasa weh d. Tunduh e. Eusian nyalira . -------------------

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 15
411

. Saminggu ieu di bandung keur rame tranposrtasi onlen vs angkot, nudiwasitan ku pemerintah. Sweeping plus rajia transportasi onlen dimamana, teu meunang beroperasi. duh euy, prihatin rejeki batur kalahka dipeugatkeun. Dek transportasi naon weh, rejeki mah tos aya nungatur sateh, mun teu narima perubahan ning cicing di imah. Pokona mugi nuterbaiq weh jang kota bandung yes, mugi aya kebijakan nu en

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 15
12

. "RIWEUH TAPI BOGOH" . Ajang reuni teh nyieun kangen~ Riweh sih angger teu rubah, dek geus karolot oge kituweh. Kalakuan bocah, meskipun usia mah moal ngabobodo. Always kangen ngadangukeun carita memori baheula. Jaman keur hese, udud batangan oge, tapi ceuyah kahirupan. Beda jeung ayeuna, geus rieut mikiran ekonomi naek turun. Jaman now loba hutang, loba ngesang, loba kerudetan. Mun aya ajang reu

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 14
27

. "MINGGON MALEM" . Wilujeng minggon malem keur saria dilembur dikota. nucicing diimah keun meh teu meakeun eta duit. Nujarambah cing sopan cing taat aku tata tertib sateh. Nudek nobar, sok sing araman ulah anarkis jiga budak. Nubobogohan ulah ngahesekeun jelma single, Keun manehna gegeberan sinah wareug ngadahar angin. Lalajo bola di imah oge hiburan, jadi nyantei weh, teu kudu gengsi. Kalem, weh

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 13
173

. #Repost: from warganet psbk vs persewangi . t e r g a b l a g ! Satu tiket jang nonton bola gulat balap lumpat ngudag maling! Ieu kakara playoff liga 2 meh teu degradasi ka liga 3. Komo pertandingan liga 1, bisa kerusuhan. Mun ningali kieu asa hayang pindah weh ka meikarta, nyieun gubug diditu 🏂 watir U19 U16 mun maen diliga aeng, maen diluar weh ditu ce'es. Mun dek maen didieu daradas eta bakat

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 13
13

. "THX GOD ISUK FREE" . Selamat poe jum'at, buat para wargi sa-alam dunia. Akhirna panggih weekend oge, setelah pakujut minggu ayeuna. Lelah oge minggu ayeuna, panggih jelma nurudet. Kudu niiskeun heula hate, meh senen bisa nga-gas deui. Always happy panggih poe juma'ah, katimbang poe senen. Hayulah ngumpul, ajakan barudak, titah ngopikeun~ Ulah hilap silaturahmi, ulah gengsi gengsi ajg~ Mun kange

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 12
17

. "EWEUH NURAME KIEU" . Wajar sih jelma keur datang horeamna, udat adatan. Hirup aya masana keur ngadrop, hoream cengkat. Teanglah hiburan, meh hirup teu monoton teuing. Teu kudu mewah, sa-ayana weh sakieu oge uyuhan. Tapi omat jauhi nungarana tipi, acara tv barutut. Budak leutik kalahka niru nuteu paruguh matak ripuh. Carilah hiburan nunyieun sia parinter, ulah beuki bodo. Percuma sakola tararing

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 12
17

. "NGOPIKEUN" . Karena hirup aslina kieu kieu wae, jadi kudu dinikmati. Percuma ayeuna ngeluh di socmed, moal nyalesekeun. Piraku kumasalah kieu patut jol roboh tuluy lemah. Saria kudu setrong, jalani weh setiap proses nudibangun. Mun sakirana tunduh, lobakeun istirahat persingkat ulin. Mun sakirana ngabret, lumpatlah sing tarik nepika hoream. Sisihkeun waktos jang ngopi sorangan, meh bahan evalua

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 11
8

. "SOCMED ASLINA" . Teu bisa nilai batur ti socmed hungkul, ai can panggih mah. Sok weh nilai kalakuan manehna, aslina can tangtu kitu. Socmed teh ajang heureuy, lain jang serius jiga dek ujian. Mun penasaran nya tanyakeun, ulah nyokot kesimpulan. Katimbang penasaran, ulah era tanyakeun, bilih salah. Ngarana dunia internet, sagala di posting, can tangtu nyata. Bawa happy weh, seuseurian, ulah bape

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 11
8

. "MUSINGKEUN" . Musibah sok datang ngadadak, teu katebak kukami. Aya wae ririwit masalah kanu kahirupan teh ya. Aral, tapida kumaha deui, kudu dinikmati weh prosesna. Wayahna weh ya, kadang senang kadang musingkeun. Tapi sebisa mungkin urus weh olangan, teu kudu dibantuan. Mun sakirana geus hese, kakara menta bantuan ce'es sekitar. Sakirana geus teu katampung dinu pikiran, utahkeun ka baturan. Se

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 10
14

#Repost @univ1933 ・・・ . Kahirupan supporter Cinta mah cinta, loyal mah loyal, ngan sok sedih mun posisi kieu. Kita mah ngan sebatas penonton, ngan bisa ngungkapkeun kekesalan di socmed. Jujur weh sok teu ngarti hasil akhir teh, naha sok teu sajalan jeung kahayang. Tim lawan teh asa jiga tembok, hayoh weh 'mental' eta ball, hese asup. Lawan tim gede, geus tangtu rada ripuh, tim nu secara itungan k

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 9
188

#Repost @univ1933 ・・・ . Teu eleh sih, Ngan Ceukap! Ek kieu wae… Remis deui, tunduh kieu~ Teu nanaon, tapi nanaonan, ek kieu wae, tapi ek kumaha~ . Kumaha ceuk saria pertandingan bieu? a. Bodor b. Aral c. Biasa weh d. Tunduh e. Eusian nyalira . --------------------------*PERSIB*-------------------------- × supported by: @padulianjing jepret by: 📷 @budihermawan282 "eweuh nanaon, tapi aya naon? follo

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 9
31

. "LAIN HEUREUY" . Heureuylah nuwajar, ulah kaleuwihan, sanajan ngeunah seuri. Eweuh nungalarang sateh dek kukumaha oge, ngan kudu aya batas. Mun geus cilaka saha nudek tanggung jawab, da malabur. Tungtungna hampura jeung moal deui, tapi kan geus kajadian. Cobalah rada dipake eta utek, sakirana ngahesekeun batur. Kajeun ulah digawean, ning cicing sateh 🕊 . ⏫Follow/tag/share⏫ Usahakeun komen, damoa

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 7
3

. "SANAJAN BUTUT TAPI ENAKEUN" . Batur ningalina butut, piraku teu bisa meuli nu anyar. Lain masalah duit, lain masalah teu bisa, ieu masalah satia. Salami eta bisa keneh kapake, naha kudu meuli deui. Modip heula weh nepika teu bisa dioprek deui, kakara. Mun sakirana ngeunaheun keneh, nya pake weh ajg. Ulah nepi ka mubajir, kalahka teu kapake, leubar... Hirup mah lain ngadahar omongan batur, Tapi

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 7
18

. "NIKMATI WEH CE'ES" . Bobogohan eta antara penting jeung teu penting. Intina sateh butuh baturan dangukeun obrolan saria. Kadang teu kukabogoh oge, apanan aya keneh baturan. Nikmati weh proses olangan, sugan diajar didinya diajar. Ngarana manusia, iri mah sok aya wae, tapi ulah janten beban. Can tangtu batur enakeun jiga hirup kami~ Can tangtu batur senyam senyum jero hate na sarua. Jadi wayahna

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 6
9

. "HIRUP MAH SOK LUCU" . Saha sih nuhayang meunang musibah! Yakin eweuh. Tapi dibalik musibah pasti aya nu terbaik jang ce'es kami. Kadang nu tadina baraeud, jadi sok lucu mun ningali katukang. Anggap weh kamari kamari mah diajar, ujian sateh meh parinter. Dek kumaha deui, kaduhung tapi geus kaliwat, percuma. Ayeuna mah fokus weh, ulah nepi labuh deui kadinya. Mun kitu keneh wae, saria bodo keneh,

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 5
18

. "BAKAT KUBUTUH" . Apadaya hirup eta berputar, kadang diluhur, kadang dihandap. Kadang tunduh, kadang cenghar nepika isuk deui. Wayahna weh, da ngarana oge butuh, nya diudag weh. Semangat sateh, ulah ngeluh, kudu peupeurihan heula. Dijalanan weh apa yang ada, ulah nga'aya aya keun. Nepi ka nganjuk kaditu kadieu demi ngudag napsu. Moal aya tungtungna ajg, milu nukaritu mah. Geus ayeuna kieu weh, s

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 4
29

. t a r a r e n g k y w h Wilujeng tepang taun pak walkot lord @ridwankamil , mugi sehat jongjons plus amanah nya paps eta jabatan. Aslina bandung jadi loba taman nu enakeun, loba tempat wifi haratis, loba jomblo haris heuras, loba angkot (tibaheula eta mah). Pokona hatur tengkyu lope badag ti ibu ibu komplek imah aing paps. Ulah hilap nyangu oge paps, bilih asup angin, pedah dines wae ngurus naga

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 4
29

. "HIRUP MAH ADIL" . Kadang sok mikir naha sih kieu wae, asa teu adil. Tapi mun ditilik deui mah, adil jang manehna rudet jang sia. Geus aya jalurna masing masing, eta jodoh rejeki jeung maut. Jadi antosan weh, mun geus waktosna mah moal kamana. Tapi omat, kudu diudag, buka peluang, buka pergerakan. Mun loba cicing, loba syare, iraha dek meunangna ajg. Messi atawa ronaldo oge kudu lulumpatan, bari

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 2
19

. "MOAL OYAG" . Sok weh udag sapuas kumaneh, ditagenan kukami, Moal oyag ku omongan saria, geus moal neurak nukaritu. Ayeuna mah fokus weh lini pertahanan, meh teu roboh. Dek digempur sakumaha oge hayu, moal robah kami mah. Hirup mah jang diajar, beuki kaditu kudu beuki mamprang. Bahagia eta diteang, lain neangan musuh nu teu paruguh. Sakirana ngahesekeun tinggalkeun, lain diceupeungan. Tong sok m

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 1
225

#Repost @univ1933 ・・・ . Mun 11 urang, mun tadi pinalty, mun td si febri eling, ah loba mun kieu mun kitu, geus apal wasit dikita mah kan parinter tea! Jadi percuma di unyang anying oge! Kaduhung, tapi da kumaha deui, kerang kerung oge moal ngarubah hasil. Daya juang pemaen salut, meskipun sapuluh urang, tapi anggeur maung aing eweuh kasieun. Mugi wasit geura sarakola deui, meh parinter 👊 Kvlk aral

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 1
25

. "NYESEUH GEGEROH KURIAK" . Nu weekend na di imah, keun ngarana hirup. Babantu imah eta sebagian ti iman, katimbang meaken duit. Kalem weh, ulah sirik ningali batur liburan jiga nu enya. Da aslina leuwih ripuh ti numaneh kira, hanjakal loba gaya. Ulah era cicing di imah, da cicing di mall mah cai oge mayar. Nikmati weh sagala nu aya, lain di aya aya... Ngudag batur mah capek, mending udag nudipik

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo October 1
19

. "MAYAN DAHAR ENAK" . Nuju loba ondangan, wayahna mamacetan, hareudang. Demi panggih baturan, reuni terselubung dibalik kawinan. Mun bisa datang nya datang, nyimpang meskipun keudeung. Silaturahmi mah anggeur kudu dijagi, teu bisa unggal poe, sasakali. Lain acis acisna teuing, tapi kadatangan sia teh pelengkap. Mun nepi teu datang bisa kaingetan nepi kakolot sateh. Matak hargaan, meh duduluran si

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo September 30
102

. "TEBAK GAMBAR?" 18+ . Disuatu tempat nunjauh disana, terdapatlah budak leutik beranjak abg nuju luntang lantung neang hiburan. Niatna mah sieta dek liburan menghilangkan kehoreaman nusemakin menjadi. Ketika luak lieuk ditaman hiburan, terdapatlah sosok awewe nunyieun manehna bengong sekaligus herman. Imajinasi manehna semakin liar, hayang apal naon sih nujero eta? Kira kira apa cik nu aya dijero

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo September 30
32

. "SUPADOS TEU GELO" . Liburan sateh kali kali mah, ulah di imah wae. Liburan can tangtu kudu kuduit, panggih baturan oge liburan. Intina mah berkegiatan weh, bilih gelo, mikiran hirup. Bisa nobar, ulin ka mall, nangkring ditaman, ngopi sisi jalan. Apa weh nu nyieun sia bahagia, ulah sorangan teuing, rudet. Jelma butuh ngobrol, seuseurian, berbagi eta kasusah. Minimal sateh balik ka imah loba seny

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo September 29
30

. "NGOMONGKEUN AING" . Diomongan batur teh aslina, nyesek, teu ngeunah hate. Tapi jang naon sih mikiran manehna, mending mikiran sorangan. Geus cukuplah sateh bubudakeun, ayeuna fokus kahareup. Mun diomongkeun, berarti batur teh perhatian pisan kasaria. Dek nupenting atawa teu penting hayoh weh di komplen. Ngarana hirup, dek hade dek goreng, pasti piomongeun. Jadi katimbang saria beak waktos loba

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo September 29
32

. "PENGABDI SANGU" . Mun dicaritakeun mah leuwih ke'eung ti film horor. Syare keudeung, isuk isuk geus kuriak deui kaditu kadieu. Ngarana hirup, kudu tuluy lumpat, kumaha weh carana. Ekonomi kudu tuluy muir, komo akhir bulan mah ripuh. Demi menciptakan ekonomi nu jongjons, kudu gerak. Ai loba cicing nungguan bola mah, iraha datangna. Ulah sedih ce'es, diluar ditu loba nuleuwih ripuh timaneh. Leuwi

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo September 28
40

. "GAWE MAH NAON WEH" . Bersyukur sateh boga gawe, meskipun nyingsieunan. Nikmati weh sagala prosesna, can tangtu batur jiga maneh. Nupenting mah gerak, aya usaha, boga pergerakan. Mun ayeuna can beunghar, meureun isuk, meureun lusa. Ngarana jelma boga meureun, tapi omat ulah eureun. Udag tuluy nudipikahayang, nepika jangar eta hulu. Eweuh nuapal isuk jadi naon, ayeuna kieu weh heula. Loba ngimpi

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo September 28
54

. "BARUDAK MICIN" . Kalakuan budak jaman kiwari, jiga nu iyah. Peuting hesye sare, beurang bobogohan bari wifi an. Pareuman tv, lobakeun maca buku, geura diajar singbener. Ulah tuturut batur, komo nu piomongeun, dasar ririwit. Eureunan ngerakeun kolot, tunjukeun weh ku prestasi. Sakola sing pinter, marukanan sakola dibayar kudongeng Hanteu gblg 🖐 . ⏫Follow/tag/share⏫ Usahakeun komen, damoal meakeu

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo September 27
0

. "NGADEM" . Nnya kitu hirup dijalan, panas kapanasan, hujan kahujanan. Cuaca kieu teh, ngeunahna siduru, simutan, gogoleran. Ti isuk jeprut teu ningali panon poe, hayoh weh ceudeum. Tapi syukuri weh, jadi loba cai, jadi mineng mandi. Aslina cuaca nyieun sagala hoream, tapida butuh. Daek teu daek kudu diudag, meskipun kahayang mah di imah. Nikmati weh ce'es, jagi eta namina kesehatan, ulah geuring

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo September 27
20

. "SAEUTIK OGE HASIL" . Perkara hasilna badag atawa leutik mah kumaha aingna. Dibere kurang geus pasti ngeluh, dibere leuwih jol kalahka ripuh. Saeutik oge tos mayan, katimbang teu meunang nanaon. Hirup mah kieu kieu weh, naek turun, teu bisa katebak. Bersyukur weh aya keneh dulur jang seuseurian~ Bahagia teu sagala kudu kuduit hungkul. Ku aya manehna oge, tos ceukap. Sakirana hirup asa carapek, G

padulianjing™ @padulianjing on Instagram photo September 27
61

. "USUM HUJAN" . Mun sakirana teu diburu buru mah nyantei ajg, Hujan badag kekebutan matak cilaka, mending nyisi. Kalem weh masih aya hari esok, katimbang ripuh. Ulah maksakeun, sok tungtungna janten teu baleg. Luaklieuk heula sateh, da hirup kudu mikir, lain maen hantem. Tong rusuh, ulah hilap bahagia, nyisikeun, ngopikeun. Mun tos reda masia dek gegebran oge. 👏 . Noted: mamang is back, untung we

Popular Now

Cartola FC @cartolafc on Instagram photo October 23
+ Board

Vai começar o #PlayNoCartola desta rodada #30. Resenhe com @paulacarvalho18 e Cassius Leitão! Mande suas perguntas e comentários pelo Twitter ou Feed (link na descrição). Vem!

INKAHOLIK TATTOOS - KENDALL @inkaholik_kendall on Instagram photo October 23
+ Board

🏆💉GET TATTED UP💉🏆 FOLLOW @MRCOLOMBIA  FOLLOW @INKAHOLIKTATTOOS @INKAHOLIK_KENDALL 10855 SW 72 ST Miami FL, 33173 Artist: @inkaholik_matt_chong #inkaholik#inkaholiktattoos#artists#miami#h2ocean #305#305tattoos#inkedmag#tatuajes#girlswithtattoos#boyswithtattoos#iktattoos#mrcolombia#kendall#birdroad#tatuaje#besttattoosinmiami#piercings#tattooartist

كرانه ماركت نشر العلانات🚗📀📱🕹💻💰 @karranamarket on Instagram photo October 23
+ Board

🚦الراعي الرسمي الى هاذا الشهر 🚦 🎉 بلوبل كمبيوتر 🎉 افضل وارخص و اجود الاسعار للكمبيوترات و الهواتف و البلستيشن 💻 📱 📷 وبيع جميع الاكسسورات وتصليح الهواتف و الكمبيوترات و العاب العقل معنا 👏 سوف تحس بل الفرق 😉 جوده 👌 و سرعه 🏃 و امانه 👥 للمزيد من العروض زورونا في معرضنا: @blue_bellcomputer #blue_bellcomputer __________________________
موقع المحل: المقشع / شارع البديع - بالقرب من البنك الاهلي المتحد

Criadero Villa Manuela @criaderovillamanuela on Instagram photo October 23
+ Board

Se vende Yegua 60 meses hija de TRAVIESO DE VILLA MANUELA X CACHALANDRAN X TIMONEL. 7 meses de preñez de cosmo de villa manuela, muy económica. Más información 3186907067

اقتباسات البدْر @quotes_be on Instagram photo October 23
+ Board

. . أعترف اذا استحيت يصدع راسي وأحس الدنيا تدور 🙂💔

كرانه ماركت نشر العلانات🚗📀📱🕹💻💰 @karranamarket on Instagram photo October 23
+ Board

🚦الراعي الرسمي الى هاذا الشهر 🚦 🎉 بلوبل كمبيوتر 🎉 افضل وارخص و اجود الاسعار للكمبيوترات و الهواتف و البلستيشن 💻 📱 📷 وبيع جميع الاكسسورات وتصليح الهواتف و الكمبيوترات و العاب العقل معنا 👏 سوف تحس بل الفرق 😉 جوده 👌 و سرعه 🏃 و امانه 👥 للمزيد من العروض زورونا في معرضنا: @blue_bellcomputer #blue_bellcomputer __________________________
موقع المحل: المقشع / شارع البديع - بالقرب من البنك الاهلي المتحد

كرانه ماركت نشر العلانات🚗📀📱🕹💻💰 @karranamarket on Instagram photo October 23
+ Board

🚦الراعي الرسمي الى هاذا الشهر 🚦 🎉 بلوبل كمبيوتر 🎉 افضل وارخص و اجود الاسعار للكمبيوترات و الهواتف و البلستيشن 💻 📱 📷 وبيع جميع الاكسسورات وتصليح الهواتف و الكمبيوترات و العاب العقل معنا 👏 سوف تحس بل الفرق 😉 جوده 👌 و سرعه 🏃 و امانه 👥 للمزيد من العروض زورونا في معرضنا: @blue_bellcomputer #blue_bellcomputer __________________________
موقع المحل: المقشع / شارع البديع - بالقرب من البنك الاهلي المتحد

! Hairstyles Vídeos - Braids🙆 @peinandote on Instagram photo October 23
+ Board

La nueva forma de ver con quien pasa en linea tu chico esta en @solotextoin 😈😈solo realiza bien los pasos a seguir!

! Hairstyles Vídeos - Braids🙆 @peinandote on Instagram photo October 23
+ Board

Quieres saber más entonces sigue a 👉@iPeinados💅 👉@iPeinados💖 👉@iPeinados👜 De las mejores cuentas de belleza en instagram También sigue a @imagentutoriales 😍

! Hairstyles Vídeos - Braids🙆 @peinandote on Instagram photo October 23
+ Board

Quieres saber más entonces sigue a 👉@iPeinados💅 👉@iPeinados💖 👉@iPeinados👜 De las mejores cuentas de belleza en instagram También sigue a @imagentutoriales 😍